Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Esasım sen de afşyetle yersin inş. çıtır biberlerii.. Büyük yağ tenekelrine de biber ekilince bol bol verir bide Kasıma kadar yersiniz onları soğuktan da korunabilirler tenekeyle kıyıya (esmeyen biyer)alınıp

al tabi canım,ucuz bir de.dijital baskül daha iyi

o markanın çok ürünü var canım,bilindik bi marka bir de.sanırım çabuk bozulmaz

eşim kafayı yiyecek habire bişiler alıyorum bim ve a101 den ama hem kaliteli hem ucuza buluyorum... Neden almayayım dimi.. Bim de de bu hafta çocuk salıncağı var.. twister var baskül vaarrr onları da alcam

selam kızlar

Suna Dumankaya zayıflama çayı olarak tavsiye ettiği metabolizmayı hızlandıran çayın formülü:

Malzemeleri;

1 dilim limon,
1 elma,
1 litre su,
1 adet çubuk tarçın ve
1 demet maydanoz

Suna Dumankaya Zayıflama Çayı

Metabolizma hızlandıran çayın yapılışı 1 dilim limonu ve 1 tane elmayı 4 parçaya bölün. 1 litre kadar su ekleyin. İçine 1 adet çubuk tarçın ile 1 demet maydanoz ekleyerek karıştırın. 10 dakika kadar kaynatın. Kaynattığınız karışımı blenderden geçirin ve hazırladığınız karışımı her sabah aç karnına olmak şartı ile 1 su bardağı kadar için. Bu karışım ile metabolizmanız hızlanacak ve çok daha kolay yağ yakmaya başladığınızı göreceksiniz.

bu kürü uygulayıp yeni bir başlangıç yapmayı planlıyorum.Artık kilolar gitmez oldu..ben de kendimi toparlayamaz oldum..bakalım inşallah düzeleceğim...

iyiniyetlim senin bahçenden tazecik alıp alıp yemene öyle özeniyorum ki anlatamam ..benim oturdugum mahallede 2 katlı müstakil evlerin oldugu bi mahalle herkesin bahçesi var haliyle en dogalından yiyorlar..bizim evinde 300 mt kare bahçesi var ilk geldigim sene bende ev sahibimden biraz bahçe isteemiştim ama kadın vermedi benim ektigim ikimizede yeter dedi.. dedi ama ben isteyemiyorum sagı solu belli olmuyo bazen gönüllü veriyo bazen suratını asıyo ..bende kendii vermedikçe istemiyorum yada ani misafir gelip kısır falan yapacaksam istiyorum .. bahçede ne ararsan var sogan sarımsak ıspanak biber patlıcan domates maydanoz nane kuzukulagı ,brokoli bile dikiyo bu sene sagolsun ıspanaga para vermedik bahçeden bol bol verdi kadın ..

eşim kafayı yiyecek habire bişiler alıyorum bim ve a101 den ama hem kaliteli hem ucuza buluyorum... Neden almayayım dimi.. Bim de de bu hafta çocuk salıncağı var.. twister var baskül vaarrr onları da alcam

benim eşimse tam tersi.almaya alışverişe bayılır,onu da ben frenliyorum çoğu zaman.şimdi adımsayar varmış markette desem,unutmaz alır mutlaka

saphiracım,gül görmesin.meyveler kaynatılınca trans yağ oluşurdan girer ütüden çıkar
şaka bir yana ben böyle çayların metabolizmayı hızlandırdığına inanıyorum gerçekten.diyetle birlikte çok işe yarıyo çoğu zaman.

esup'cum ellerine saglık arkadasım liste cok güzel olmus
ayrıca bu hafta 1. olmak cok güzel dişime ragmen

yürücem yürücem ama ne zaman inşallah bu hafta şeytanın bacağını kıracam...

bende alışveriş yapıyorum bimden güzel oluyo beğeniyorum bazı ürünlerini heleki cuma günleri gelenler özellikle oyuncaklar ilgimi çekiyo.salıncağı görmemiştim ben bakayım hemen...

kız ben baktım şimdi bimin sayfasına yok salıncak falan ,bebek arabası var Allah allah :44: acaba illere göre değişiyo mu bilemedim şimdi :26:

nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslar allahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyim bu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı

nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslar allahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyim bu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı

Ben de sana özenip ekmiştim saksıya, bizim evde 2 köpek var(yaptığım yürüyüşlerin tempolu ve sık olmasının nedenleri) malesef saksıyı kazmışlar. Hiç huyları değildir ama onlarda taze yeşilliğe dayanamadı herhalde

canım gözün aydın hayırlı olsun ohh ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah...ayy ne güzel yaaa çok sevindim gerçekten senin adına..sabahki yazında bazı sebebplerden ilaç alamıyorum demiştin ya ben ozaman acaba bebek mi var demiştim evet öyleymiş...

Canim cokkkkkkkkk sevindim ..Allah tamamina erdirsin.
Saglikla al bebecigini kucagina...Artik fazla zorlama kendini canim ilk 3 ay önemli biliyorsun...
Kimbilir seninkisi ne kadar sevinmistir...

Son düzenleme:
arkadaslar kadın dogum doktorum tam karataycı cıktı cok mutlu oldum bahseetim zaten bende takip ediyorum dedi yine beslenme stiline devam et dedi CANAN hocama da zaten gecen karsılasmamızda sormustum demiştiki saglıklı yiyeceklerde 2 kat ye demişti yani kızlar yine yanınızdayım bırakmam sizleri fotolarla menülere devam bir de son halimin resimlerini yükleyecem belki kilo veremesemde fazlada almadan dogumu yapcam nasip olursa sonra yine karataya devam olarak 50 hedefime ulasıp mezun olcam

günün en güzel haberi bu oldu tebrik ediyorum seni canım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sorma ben de korkarak yazdım güüüülll seni seviyoruz canım

ayyy ne kadar güzell hepsi bir arada olmuşş :)) bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah canım sanırım bir süre sonra ara vericeksin listeye..ben de şöyle yazıcam o zaman : '' hamilelik sebebiyle izinli'' :124:

Allah'ım nasıl mutlu oldum canım benimm harika hepsi birarada mutluluklarının
veee sen 6 haftalık hamileyken bile güsel güsel kilolarını verdin Hayırlısıyla sağlıkla doğar mucizen inş. canımm

Öpüyorum seni canım karatayla da sağlıklı bir hamilelik olacak inş. ve sağlıklı inş. bir bebek harika harika

Canim cokkkkkkkkk sevindim ..Allah tamamina erdirsin.
Saglikla al bebecigini kucagina...Artik fazla zorlama kendini canim ilk 3 ay önemli biliyorsun...
Kimbilir seninkisi ne kadar sevinmistir...

günün en güzel haberi bu oldu tebrik ediyorum seni canım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

cok tesekkürler canım karataycılarım yazılarınızı okuyunca cok mutlu oldum cok duygulandım iyi ki varsınız yanımdasınız cünkü kafam o kadar karısıktı ki cünkü ben kilitlenmişti hedef kiloma ve bana süpriz oldu ve inanamadım taki gözümle doktorda bebişin kesesini görünce bilmiyorum tabiki yürüyüsler 1 saat degilde 20-30 dk olacak ama yürüyüs bandımı bilmiyorum saglık ocagındaki doktorum bandı önermedi nedeni ayak bileklerini zayıflatıyor dedi ama 2 hafta sonra kadın dogum doktoruma soracm bugün sormayı unuttum 2 hafta dısarda yürüyecem artık ...hayırlısı bizim icin inş. hayırlısı ile sizlerle birlikte bebişimi büyütecem

sagol canım arkadasım benim iyiki varsınız diyorum özellikle senin desteklerine cok ihtiyacım olacak psikolojik olarak ne güzel yazmıssın beni cok mutlu ettin kafam cok karısıktı beni rahattlatınız canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…