inatla sana cevap vermiyo demi .o zaman şöyle soralım o resimdeki hatun sen misin diye
ayy evet sorma yaa hem nasıll..:18:
birisiyle yarışınca daha iyi oluyo galiba bende bulayım bari birilerini :44:
aman dikkat et 1-2 derken hooppp arkası gelir...
evet taze taze çok güzel oluyor.babamda topraklı alan az olduğu için tenekelere eker.hatta biz teneke çiftlik diye söyleriz.ama sabahları onları çıtır çıtır yemesi kadar güzel bişey yok...
hmm iyiymiş alalım o zaman belki o zaman adımlarımı saycam diye bi heves yürüyüş yaparım...
izledim videoyu baya yorucuya benziyo .dün bende yaptım biraz mekik ,düzenli yapsak baya işe yarayacak...
al tabi canım,ucuz bir de.dijital baskül daha iyi
o markanın çok ürünü var canım,bilindik bi marka bir de.sanırım çabuk bozulmaz
Esasım sen de afşyetle yersin inş. çıtır biberlerii.. Büyük yağ tenekelrine de biber ekilince bol bol verir bide Kasıma kadar yersiniz onları soğuktan da korunabilirler tenekeyle kıyıya (esmeyen biyer)alınıp
eşim kafayı yiyecek habire bişiler alıyorum bim ve a101 den ama hem kaliteli hem ucuza buluyorum... Neden almayayım dimi.. Bim de de bu hafta çocuk salıncağı var.. twister var baskül vaarrr onları da alcam
selam kızlar
Suna Dumankaya zayıflama çayı olarak tavsiye ettiği metabolizmayı hızlandıran çayın formülü:
Malzemeleri;
1 dilim limon,
1 elma,
1 litre su,
1 adet çubuk tarçın ve
1 demet maydanoz
Suna Dumankaya Zayıflama Çayı
Metabolizma hızlandıran çayın yapılışı 1 dilim limonu ve 1 tane elmayı 4 parçaya bölün. 1 litre kadar su ekleyin. İçine 1 adet çubuk tarçın ile 1 demet maydanoz ekleyerek karıştırın. 10 dakika kadar kaynatın. Kaynattığınız karışımı blenderden geçirin ve hazırladığınız karışımı her sabah aç karnına olmak şartı ile 1 su bardağı kadar için. Bu karışım ile metabolizmanız hızlanacak ve çok daha kolay yağ yakmaya başladığınızı göreceksiniz.
bu kürü uygulayıp yeni bir başlangıç yapmayı planlıyorum.Artık kilolar gitmez oldu..ben de kendimi toparlayamaz oldum..bakalım inşallah düzeleceğim...
1. GÜLERYÜZ -% 3.520
2. LEYLAK70 -% 3.139
3. FİCANS -% 2.170
4. Emeluludas -% 2.036
5. Papadiya -% 1.534
6. Mb2012 -% 1.395
7. Fzgun -% 1.390
8. Mucizim -% 1.315
9. Asyaateş -% 1.190
10. Ebruprl -% 1.050
11. İyiniyetli -% 1.015
12. Burkansçetin -% 0.830
13. Handan06 -% 0.809
14. Gül63 -% 0.800
15. Sersum -% 0.740
16. Esas2006 -% 0.697
17. Clem -% 0.641
18. Aslı72 -% 0.450
19. Esub -% 0.336
20. Hanzade63 -0% 0.089
21. Fizofi %0 :44:
22. İdealist %0 :44:
23. Sevgi-liebe %0 :44:
24. Pepeti %0 :44:
25. Kaunos +% 0.362
26. Aspirin77 +% 0.792
27. Aydın_Didem +% 1.500
canımm sağolvalla gözümün önünde yediler:26:
Esasçım yürümeye başlamadın sentakipteyim bak.. Ben yürümeyince kilo veremedim canım sen de yürümek için fırsat yarat. Sıcaklarda zor yürünür şimdi tam havası
eşim kafayı yiyecek habire bişiler alıyorum bim ve a101 den ama hem kaliteli hem ucuza buluyorum... Neden almayayım dimi.. Bim de de bu hafta çocuk salıncağı var.. twister var baskül vaarrr onları da alcam
Biraz önce sevinçle eşimle konuşuyoruz.. 58.5 kiloyum deyince yeter dedi ama tutamas beni kimse bu göbüşten kurtulacağım ben
Karatayla kilo vermek kolay
Başlarda yasaklılardan yememek zor oluyor ama bu beslenme düzenine alışınca herşey daha kolay oluyor
öğle
1 kaseye yakın tarhana çorbası(anne tarhanası)
6-7 kaşık bulgur pilavı
Güveçte kıymalı patlıcan yemeği (çok az sevmiyorum çünküüü.. Güleryüzüm ne güzel hep yiyor bıkmadan)
bahçe ürünlerimden yeşil salata
6 kadar fındık
Kıslar okula gelmeden minik güsel bahçeme uğradım.. Bahçem beni mutlu ediyor.. 3 hafta kadar önce diktiğim biberlerin üstünde tomurcukları var.. ohhh çıtır biberleri yiyeceğim az kaldı.. Siz de ekin saksıya bile olur deneyin ben hiiiiç ekmemiştim 5 sene öncesine kadar..
Şimdi iyi ki başlamışım diyorum.. Saksınız varsa atın maydanoz tohumlarını yeter bir de suladınız mı 1 sene yersiniz
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
sorma ben de korkarak yazdımsaphiracım,gül görmesin.meyveler kaynatılınca trans yağ oluşurdan girer ütüden çıkar
şaka bir yana ben böyle çayların metabolizmayı hızlandırdığına inanıyorum gerçekten.diyetle birlikte çok işe yarıyo çoğu zaman.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
canım gözün aydın hayırlı olsun ohh ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah...ayy ne güzel yaaa çok sevindim gerçekten senin adına..sabahki yazında bazı sebebplerden ilaç alamıyorum demiştin ya ben ozaman acaba bebek mi var demiştim evet öyleymiş...
Canim cokkkkkkkkk sevindim ..Allah tamamina erdirsin.
Saglikla al bebecigini kucagina...Artik fazla zorlama kendini canim ilk 3 ay önemli biliyorsun...
Kimbilir seninkisi ne kadar sevinmistir...
günün en güzel haberi bu oldu tebrik ediyorum seni canım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sagol canım arkadasım benim iyiki varsınız diyorum özellikle senin desteklerine cok ihtiyacım olacak psikolojik olarak ne güzel yazmıssın beni cok mutlu ettin kafam cok karısıktı beni rahattlatınız canlarım benimAllah'ım nasıl mutlu oldum canım benimmharika hepsi birarada mutluluklarının
veee sen 6 haftalık hamileyken bile güsel güsel kilolarını verdinHayırlısıyla sağlıkla doğar mucizen inş. canımm
Öpüyorum seni canım karatayla da sağlıklı bir hamilelik olacak inş. ve sağlıklı inş. bir bebek harika harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?