Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah'ım köpek mi dedin hem de 2 tanee harikaa yaa nasıl güzel varlıklar nasıl dostlar sevecenler çoooook ama çoook seviyorum ben köpekleri.. Sık taşındığımız için cesaret edemiyorum almaya.. Şimdiki evimiz müsait ama ya sonra.. alsammı diye tam bugün düşünüyordum ben de alayım yaa ben de istiyorum.. Gittiğimiz yere de götürürüz..Oğluş kızım oynar hayvan sevgisi tadarlar..

Ne alakasi var Avatarla kilo veremmemenin.. Hadi degistirdim bakalim bu hafta artik 2 kilo veririrm
gör bak hersey daha guzel olacak

esascım canım verdı cevap bak hatta degıstı bıle avatarı nıhayet

guleryuz canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ısteyen herkesede versın.adı da kız olursa canan olur kesın topıgın elıne doguyo nede olsa

evet canım artık kilo almaya basladıgım dönemde tabiki listede olmak beni üzer ama cünkü kilo alacam ama yinede her pzt.bildirim yapcam dogumdan sonra yine birlikteyiz kızllaaarrrr

Her zaman canım sana destek olmak beni mutlu eder..

Şimdi benim oğluş - Muhammed Yiğit- iyi ki doğmuşş. Allah'ıma her gün şükrediyorum. Nasıl tatlı sevecen sempatik bana çok iyi geldi oğluşum canım.. Beni çooookk mutlu ediyor, altın çocuk o

Sana da nasip etsin bu günleri Rabbim inş. Ben hiç pişman olmadım aksine çok mutluyum
Eşim de oğluşun onu çok mutlu ettiğini söylüyordu dün.. Senin eşin de sevinmiştir..
Zaten bir sürü kilo da vermiştin.. Karatayla olması gerektiği kadar kilo alır sonra da kolaycık verirsin Güleryüzüm

canım ya gülmekten öldürdün beni ya oglan olursa da karatay koyayım olur mu aman bunlar saka bi yana eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı bir evlat olsun bu bana yeter allahın izniyle

evet canım artık kilo almaya basladıgım dönemde tabiki listede olmak beni üzer ama cünkü kilo alacam ama yinede her pzt.bildirim yapcam dogumdan sonra yine birlikteyiz kızllaaarrrr

Ayy listede ol canım sen tabisi Karatayla nasıl hamilelik geçirilir görsün herkes
Canım neden üzülesin ki bence çok kilo da almayacaksın.. Ekmek hamurişleri şişiriyor inan

Ben oğluşa hamile kalmadan önce zayıflamaya çalışıyordum.. Ekmeği sabahları yiyordum sadece.. Şimdi anlıyorum ki acıkmamamın sebebi ekmeği günde sadece 1 dilim yemekteymiş.. O zamanlar anlayamamıştım ama seviniyordum fazla acıkmadığım için
64 ile hamile kaldım çok almadım ben 74 ya da 75 le doğum yaptım.. Hamilelik kilolarımı da emzirerek gene verdim 66 oldum.. bu sene de kalanları vermeye çalışıyorum datlum ben

ne güzel analttın beni valla seviyorum karataycı olmayı ya evet esim cok mutlu oldu analatama onun duygularını hanım zayıf,cıtır bebişde oldu ona göre daha ne olsun ama dedim ya benim kafa karısıktı artık alısmaya calısıyorum allah senin bebişinide bagıslasın onlar canımız bizim oglus uyandı bi bakayım öptüm

Güleryüzüm çok sevindim, çok tebrik ederim. Allah sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese de versin. Ama bizi ihmal edip buralardan ayrılma sakın.

Destinam söyle canım ev sahibine yardım mı edersin fide alıp gösterdiği yere mi ekersin.. Hormonsuz suni gübresiz yemek çok güzel olurdu filan de.. oo ben olsam kurtulamazdı benden çekiniyorum almaya de.. Ne olacak azıcık yer verse bile yeter sana rahat rahat yersiniz..

Bir kök biber bütün yaz bir sürü biber verir sana 10 kök olsa yeter canımm

canım tebrik ederim ,cok mutlu oldum senın adına.Allah isteyen herkese versin bebiş(amin)ben de dünden beri öyle bir korku yaşadım ama çok şükür değilmiş,bugun normal süreç gerçekleştisakın bizi bırakma ,azminle ve pozitifliğinle en güzel örneklerden birisin topikte2 cocuklu çıtır anne olarak şimdiden tebrik ediyorum seni canımmm

ne güzel senin adına çok sevindim bebiş haberleri herkesin yüzünde gülümseme yaratır rabbim hayırlı kılsın hayırlı dogmayı nasip etsin inş.

öğlen yemeğim 16:30 bitti

bir kase mercimek çorbası
bir tabak taze fasulye
3 ceviz
4 kayısı
2 kupa yeşil çay
1litre su içtim
1 litrede geceye kadar içerim
akşam yemeginde kuru fasulye var cok az yerim... 1saatte spor yaparım günü kapatırım..kaçamak olmadı şükür..

öğlen yemeğim 16:30 bitti

bir kase mercimek çorbası
bir tabak taze fasulye
3 ceviz
4 kayısı
2 kupa yeşil çay
1litre su içtim
1 litrede geceye kadar içerim
akşam yemeginde kuru fasulye var cok az yerim... 1saatte spor yaparım günü kapatırım..kaçamak olmadı şükür..

hayırlı olsun canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşsallah

ıkıncı ogunum

1 kase yayla corbası (bulgurlu)
1 tabak yogurtlu semızotu(cıgden)
2 kofte 2 tavuk kanat
1 dılım t.b ekmegı(kendım yaptım)
helva,omega3,fındık,fıstık

ellerine sağlık canım..tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum..veremeyenlere de sabır diyorum

tebrik ederim canım..çok sevindim senin adına.Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…