Ben de sana özenip ekmiştim saksıya, bizim evde 2 köpek var(yaptığım yürüyüşlerin tempolu ve sık olmasının nedenleri) malesef saksıyı kazmışlar. Hiç huyları değildir ama onlarda taze yeşilliğe dayanamadı herhalde
gör bak hersey daha guzel olacakNe alakasi var Avatarla kilo veremmemenin..Hadi degistirdim bakalim bu hafta artik 2 kilo veririrm
esascım canım verdı cevap bak hatta degıstı bıle avatarı nıhayetinatla sana cevap vermiyo demi .o zaman şöyle soralım o resimdeki hatun sen misin diye
ayy evet sorma yaa hem nasıll..:18:
birisiyle yarışınca daha iyi oluyo galiba bende bulayım bari birilerini :44:
aman dikkat et 1-2 derken hooppp arkası gelir...
evet taze taze çok güzel oluyor.babamda topraklı alan az olduğu için tenekelere eker.hatta biz teneke çiftlik diye söyleriz.ama sabahları onları çıtır çıtır yemesi kadar güzel bişey yok...
hmm iyiymiş alalım o zaman belki o zaman adımlarımı saycam diye bi heves yürüyüş yaparım...
izledim videoyu baya yorucuya benziyo .dün bende yaptım biraz mekik ,düzenli yapsak baya işe yarayacak...
guleryuz canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ısteyen herkesede versın.adı da kız olursa canan olur kesın topıgın elıne doguyo nede olsanasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
sorma ben de korkarak yazdımgüüüülll seni seviyoruz canım
ayyy ne kadar güzell hepsi bir arada olmuşş :)) bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah canımsanırım bir süre sonra ara vericeksin listeye..ben de şöyle yazıcam o zaman : '' hamilelik sebebiyle izinli'' :124:
sagol canım arkadasım benim iyiki varsınız diyorum özellikle senin desteklerine cok ihtiyacım olacak psikolojik olarak ne güzel yazmıssın beni cok mutlu ettin kafam cok karısıktı beni rahattlatınız canlarım benim
gör bak hersey daha guzel olacak
esascım canım verdı cevap bak hatta degıstı bıle avatarı nıhayet
guleryuz canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ısteyen herkesede versın.adı da kız olursa canan olur kesın topıgın elıne doguyo nede olsa
evet canım artık kilo almaya basladıgım dönemde tabiki listede olmak beni üzer ama cünkü kilo alacam ama yinede her pzt.bildirim yapcam dogumdan sonra yine birlikteyiz kızllaaarrrr
Her zaman canım sana destek olmak beni mutlu eder..
Şimdi benim oğluş - Muhammed Yiğit- iyi ki doğmuşş. Allah'ıma her gün şükrediyorum. Nasıl tatlı sevecen sempatik bana çok iyi geldi oğluşum canım.. Beni çooookk mutlu ediyor, altın çocuk o
Sana da nasip etsin bu günleri Rabbim inş. Ben hiç pişman olmadım aksine çok mutluyum
Eşim de oğluşun onu çok mutlu ettiğini söylüyordu dün.. Senin eşin de sevinmiştir..
Zaten bir sürü kilo da vermiştin.. Karatayla olması gerektiği kadar kilo alır sonra da kolaycık verirsin Güleryüzüm
kız ben baktım şimdi bimin sayfasına yok salıncak falan ,bebek arabası var Allah allah :44: acaba illere göre değişiyo mu bilemedim şimdi :26:
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
canım tebrik ederim ,cok mutlu oldum senın adına.Allah isteyen herkese versin bebiş(amin)arkadaslar kadın dogum doktorum tam karataycı cıktı cok mutlu oldum bahseetim zaten bende takip ediyorum dedi yine beslenme stiline devam et dedi CANAN hocama da zaten gecen karsılasmamızda sormustum demiştiki saglıklı yiyeceklerde 2 kat ye demişti yani kızlar yine yanınızdayım bırakmam sizleri fotolarla menülere devam bir de son halimin resimlerini yükleyecem belki kilo veremesemde fazlada almadan dogumu yapcam nasip olursa sonra yine karataya devam olarak 50 hedefime ulasıp mezun olcam
arkadaslar kadın dogum doktorum tam karataycı cıktı cok mutlu oldum bahseetim zaten bende takip ediyorum dedi yine beslenme stiline devam et dedi CANAN hocama da zaten gecen karsılasmamızda sormustum demiştiki saglıklı yiyeceklerde 2 kat ye demişti yani kızlar yine yanınızdayım bırakmam sizleri fotolarla menülere devam bir de son halimin resimlerini yükleyecem belki kilo veremesemde fazlada almadan dogumu yapcam nasip olursa sonra yine karataya devam olarak 50 hedefime ulasıp mezun olcam
ellerine sağlık canım..tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum.
1. GÜLERYÜZ -% 3.520
2. LEYLAK70 -% 3.139
3. FİCANS -% 2.170
4. Emeluludas -% 2.036
5. Papadiya -% 1.534
6. Mb2012 -% 1.395
7. Fzgun -% 1.390
8. Mucizim -% 1.315
9. Asyaateş -% 1.190
10. Ebruprl -% 1.050
11. İyiniyetli -% 1.015
12. Burkansçetin -% 0.830
13. Handan06 -% 0.809
14. Gül63 -% 0.800
15. Sersum -% 0.740
16. Esas2006 -% 0.697
17. Clem -% 0.641
18. Aslı72 -% 0.450
19. Esub -% 0.336
20. Hanzade63 -0% 0.089
21. Fizofi %0 :44:
22. İdealist %0 :44:
23. Sevgi-liebe %0 :44:
24. Pepeti %0 :44:
25. Kaunos +% 0.362
26. Aspirin77 +% 0.792
27. Aydın_Didem +% 1.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?