nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
salıncak 25 mayıstan itibarenmiş canım 24.5 tl 1-4 yaş arası için
Ya bilmiyorum ama vücudum bu kadar alismiskende yürüyüsü birakmak istemiyorum acikcasi. Gül demisti 45 dakikadan fazla yapilan egzersizlerde vücut kortizon salgiliyormus vücudu sisiriyormus..Bende o yüzden uzun uzun yürümek yerine önce yürüyor sonra kosuyorum... 1 saati gecmiycek sekilde...Bakalim bu hafta ne olacak.burçincim belkide sporu çok yaptıgın için vucut korumaya almıştır kendini ..sabah tvdeki doktor enerjiyi aşırı harcansanızda kilo veremessiniz demişti :26:
Canim lütfen köpek satin alma. Evlat edin ...Barinaklar o kadar güzel terkedilmis köpekler ve köpek yavrulariyla dolu ki..Bir gidip görsen zaten elin bos cikamazsin..Hemde sevaba girmis olursun...Ileride bakamayacagini düsünüyorsanda sakin alama, cünkü unutma ki onlarda terkedildiklerinde bizim terkedildigimizde yasadigimiz ayni aciyi yasiyorlar..Allah'ım köpek mi dedin hem de 2 tanee harikaa yaa nasıl güzel varlıklar nasıl dostlar sevecenler çoooook ama çoook seviyorum ben köpekleri.. Sık taşındığımız için cesaret edemiyorum almaya.. Şimdiki evimiz müsait ama ya sonra.. alsammı diye tam bugün düşünüyordum ben de alayım yaa ben de istiyorum.. Gittiğimiz yere de götürürüz..Oğluş kızım oynar hayvan sevgisi tadarlar..
gör bak hersey daha guzel olacak
inşallah canımcım..desteğin için cok tesekkur ederim..Propycilim çok teşekkür ederim canım, ayrıca desteklerin içinde çok teşekkür ediyorum. Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın, sağlık için en önemli şey huzur. Dualarım seninle arkadaşım, sevgiler.
hemde nası yıpratıyo yaaaBir an önce sorunları çözersiniz umarım. stres-gerginlik insanı yıpratıyor ama zaman zaman oluyor sıkıntılar, bu da hayatın bir başka yanı. Moralini bozma, her şey yoluna girer
ayy canım ya..nası dedin kız oyle..duygulandım..cok tesekkur ederim canım yaaaayok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa.
Propycil, depresyon ve sen aynı cümleye bile yakışmıyorsunuz, haberin olsun...
ooh iyiymiş ozaman..benim boy 166..bel 67MYNET TEN ALINTI
İdeal bel ölçüsünde vücut kütle endeksi tarihe karışabilir. Avrupa Obezite Kongresi adına çalışan İngiliz ekibe göre, bel genişliğiniz boyunuzun uzunluğunun yarısını aşmadığı sürece sorun yok.
Yani boyu 182 cm olan birinin belinin çevresi 91 santimden az olmalı. Yeni ölçü, özellikle kalp ve şeker hastalarının risk değerlendirmesinde esas alınacak. 300 bin kişi üzerinde araştırma yapan ekip bu sonucun tansiyon, şeker, felç ve kalp krizi için vücut kütle endeksinden daha iyi sonuç vereceğini savunuyor. Vücut kütle endeksi ise birinin kilosunun boyunun ikiyle çarpımına bölünmesiyle saptanıyordu.
canımcım ben listede değilim..bu arada liste cok guzel olmus ellerine emeğine saglık..muhen
petunya
şekerkız
kaneel
burçin79
ramaska
propycil (bildirim yaptın da ben mi görmedim acaba? Buradaydın çünkü???)
Kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.. Bu arada listeyi 30 dk içinde yayınlamam gerekiyor. Çünkü okula gidicem.. Bekliyorumm
pes etme datlum ya..bak kendinde soyluyosun ne kadar iradeli bi insan oldugunu..daha ne..Pes etmek istemiyorum ama kilolar duraksayınca da üzülüyorum insanların kilolu insanlara iradesizmiş gibi değerlendirdiklerini seziyorum.
Geçen bir arkadaş bahsetmişti "eltim her gördüğünde soruyor" diye bende de aynen öyle .gerçekten de gıcık oluyorum ama bu fırsatıda ben kilo alarak onlara verdim diye düşünüyorum.
gerçektende tuttuğumu kopartan bir insanım.3 çocuk annesi ve hamile iken gidip çocuklarla birlikte fakülteyi bitirdim.idareci konumuna geldim sözüm sayılıp seviliyorum ama bu kilolar yok mu ah bu kilolar, beni mahvediyor.ben bakıyorum da beni iğneleyecek olan iğneleyecek bir şey bulamıyor hemen kilolarımla çıldırmak üzereyim 54 beden giyiyorumya hep parama yazık oluyor hem manen
((((((((((((((((((((((((((((((
petusum tebrikler canım..vucudun karataya tekrar adaptasyon surecinden cıktı ve kilo veriyo artık heralde..Kızlar herkese iyi haftalar diliyorum internetimiz kesikti ancak girebildim
geçen hafta kilom 61,2 idi bu sabah :60,8 çıktım az ama öz :) Allah bereket versin yavaş yavaş gidiyor kilolar herkese güzel bir hafta diliyorum
canımcım bozulmaz kolay kolay..benim kosu bandım da o marka..piyasanın hemen hemen en iyilerinden..alalım hepimiz olmazsa topik olarakLeylakım o çabuk bozulmasın:26:
Zeytinyağlı sabunda var bahsettiğim indirimde bak a101 de
ayyyyyy...cok mutlu oldum ya..bugun aldıgım en guzel haberdi...tebrikler ama kocamaaan kocamab tebrikler..nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
hanzadecim tickerindan su kaplumbağayı çek lütfennn .. basaracaksın bir sene sonra haftada 1 kilo vererk 52 kilo daha hafif olacaksın eminol 112-52= 60 kilo olacaksın ama o boğazı tutmak lazımmmm
Bu alıntı destinamdanYa bilmiyorum ama vücudum bu kadar alismiskende yürüyüsü birakmak istemiyorum acikcasi. Gül demisti 45 dakikadan fazla yapilan egzersizlerde vücut kortizon salgiliyormus vücudu sisiriyormus..Bende o yüzden uzun uzun yürümek yerine önce yürüyor sonra kosuyorum... 1 saati gecmiycek sekilde...Bakalim bu hafta ne olacak.
Canim lütfen köpek satin alma. Evlat edin ...Barinaklar o kadar güzel terkedilmis köpekler ve köpek yavrulariyla dolu ki..Bir gidip görsen zaten elin bos cikamazsin..Hemde sevaba girmis olursun...Ileride bakamayacagini düsünüyorsanda sakin alama, cünkü unutma ki onlarda terkedildiklerinde bizim terkedildigimizde yasadigimiz ayni aciyi yasiyorlar..
Hadi bakalimminsalahhhh
cok tesekkürler canım karataycılarım yazılarınızı okuyunca cok mutlu oldum cok duygulandım iyi ki varsınız yanımdasınız cünkü kafam o kadar karısıktı ki cünkü ben kilitlenmişti hedef kiloma ve bana süpriz oldu ve inanamadım taki gözümle doktorda bebişin kesesini görünce bilmiyorum tabiki yürüyüsler 1 saat degilde 20-30 dk olacak ama yürüyüs bandımı bilmiyorum saglık ocagındaki doktorum bandı önermedi nedeni ayak bileklerini zayıflatıyor dedi ama 2 hafta sonra kadın dogum doktoruma soracm bugün sormayı unuttum 2 hafta dısarda yürüyecem artık ...hayırlısı bizim icin inş. hayırlısı ile sizlerle birlikte bebişimi büyütecem
ben de ööle dedim ve 45 dk kadar platesimi yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?