Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım çok güzel bi haber bu,sabah yazından anlamıştım zaten...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tebrikler güleryüzcüm

güleryüz tebrikler!inşallah rahat bir hamilelik geçirip,sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun!!
kilo veren,vermeyen,bütün arkadaşları tebrik ederim..başarılı olmak için galiba biraz sabretmek lazım...

bugün yediklerim

1.öğün:
1 rafadan yumurta
yarım krep

peynir
domates
salatalık
biraz fıstık
omega 3

2.öğün:
1 kepçe kuru fasülye
mercimek köftesi
marul

spor:öğlen 40 dk yürüdüm.akşam da 50 dk yürüycem

kızlar bugünkü öğünlerim:
sabah:
1,5 haşlanmış yumurta (diğer yarısını kızım yedi )
biraz kan üzümü
3 kuru gün kurusu
2 kuru erik
biraz kaşar
biraz beyaz peynir
10 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık

öğlengaliba cısss oldu)
1 porsiyon kadınbudu köfte
1 bardak ayran

şimdiye kadar 1,5 lt.yi geçti içtiğim su...(bu iyi bişey işte)

burçincim belkide sporu çok yaptıgın için vucut korumaya almıştır kendini ..sabah tvdeki doktor enerjiyi aşırı harcansanızda kilo veremessiniz demişti :26:
Ya bilmiyorum ama vücudum bu kadar alismiskende yürüyüsü birakmak istemiyorum acikcasi. Gül demisti 45 dakikadan fazla yapilan egzersizlerde vücut kortizon salgiliyormus vücudu sisiriyormus..Bende o yüzden uzun uzun yürümek yerine önce yürüyor sonra kosuyorum... 1 saati gecmiycek sekilde...Bakalim bu hafta ne olacak.

Canim lütfen köpek satin alma. Evlat edin ...Barinaklar o kadar güzel terkedilmis köpekler ve köpek yavrulariyla dolu ki..Bir gidip görsen zaten elin bos cikamazsin..Hemde sevaba girmis olursun...Ileride bakamayacagini düsünüyorsanda sakin alama, cünkü unutma ki onlarda terkedildiklerinde bizim terkedildigimizde yasadigimiz ayni aciyi yasiyorlar..

gör bak hersey daha guzel olacak

Hadi bakalimm insalahhhh

inşallah canımcım..desteğin için cok tesekkur ederim..

Bir an önce sorunları çözersiniz umarım. stres-gerginlik insanı yıpratıyor ama zaman zaman oluyor sıkıntılar, bu da hayatın bir başka yanı. Moralini bozma, her şey yoluna girer
hemde nası yıpratıyo yaaa. haklısın canım hayat herzaman güllük gülistanlık değil maalesef..desteğin için saol canımcım

yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa.

Propycil, depresyon ve sen aynı cümleye bile yakışmıyorsunuz, haberin olsun...
ayy canım ya..nası dedin kız oyle..duygulandım..cok tesekkur ederim canım yaaaa

ooh iyiymiş ozaman..benim boy 166..bel 67

canımcım ben listede değilim..bu arada liste cok guzel olmus ellerine emeğine saglık..

pes etme datlum ya..bak kendinde soyluyosun ne kadar iradeli bi insan oldugunu..daha ne..
inişler cıkıslar herkeste oluyo..daha yolun basındasın..hele bi dur bakalım..kilo vermek için cok nedenin war ama pes etmek için hiç bi nedenin yok canım..

Kızlar herkese iyi haftalar diliyorum internetimiz kesikti ancak girebildim
geçen hafta kilom 61,2 idi bu sabah :60,8 çıktım az ama öz :) Allah bereket versin yavaş yavaş gidiyor kilolar herkese güzel bir hafta diliyorum
petusum tebrikler canım..vucudun karataya tekrar adaptasyon surecinden cıktı ve kilo veriyo artık heralde..

Leylakım o çabuk bozulmasın:26:
Zeytinyağlı sabunda var bahsettiğim indirimde bak a101 de
canımcım bozulmaz kolay kolay..benim kosu bandım da o marka..piyasanın hemen hemen en iyilerinden..alalım hepimiz olmazsa topik olarak

ayyyyyy...cok mutlu oldum ya..bugun aldıgım en guzel haberdi...tebrikler ama kocamaaan kocamab tebrikler..

3.ogunumu veriyorum
Cok açıkmıştım ama yokya bas ağrısından yumurtalı köfteye ve salataya saldırdım.
Ama kizlAr cok Canim çekti.bugun birşeyi doğru durust yememiştim sakıncası varmı ???????????
Çerkezler geciktirmiştim

1.ögün (09:30)
1 yumurta
Roka, feslegen, domates, kirmizi biber ile salata
az beyaz peynir
4 omega3 kapsül

2.ögün(14:30)
1 porsiyon haslanmis Tavuk (organik)
1 kase yogurt
1 kase salata
2 omega3 takviye kapsül

sivi: 2,5 litre su
spor: Aksama yürüyüs -kosu yapicam...(muhtemelen gene 6,300km yaparim)

akşam

bir kase tarhana çorbası
6 kaşık kadar yoğurtlu semizotu
7 fındık
2 çeri
tulum peyniri

Akşam bulgur pilavı yemedim Başka poğaça yemedim Bir de öğretmen arkadaşım (yabancı) çikolata verdi.. Doğru evime getirdim eşime ve çocuklara pay ettim yermiyim

Hepinize afiyet olsun kızlar

hanzadecim tickerindan su kaplumbağayı çek lütfennn .. basaracaksın bir sene sonra haftada 1 kilo vererk 52 kilo daha hafif olacaksın eminol 112-52= 60 kilo olacaksın ama o boğazı tutmak lazımmmm

Peki Pepe'yi icim sagolsun,moral verdigin icin verecekten yasaklardan yemiyorum.
Tek yediğim saat 14-15 gibi eve gelince Canim bu sıralar köfte çekiyor yapıp çocuklarla yiyoruz yanlışmıyor yapıyorum

size bişi soracağım kızlarr..
2 doğumdan sonra şu am kilom iyi göğüslerim de sarkmadı amaaaa sıkı sıkı değiller yaa ne yapabilirim bilen var mı?

Bu alıntı destinamdan

canım alacak olduğumda eşim yavru bulur bana satın almam zaten ama kıyamıyorum almaya ya götürdüğüm yerde koyacak yer bulamazsam o zaman çok üzülürüm

Son düzenleme:
14 mayıs : 62.7

sabah:
2 yumurtadan tereyağlı omlet
yeşil salata
13 zeytin :)
3 dilim peynir
1 çaybardağı( fındık ceviz badem karışık)
1 bardak adaçayı
4 gün kurusu

öğlen:
yoğurtlu brokoli
yeşil salata
1 avuç fıstık
1 ufak erik

akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 ufak dolma
1 avuç fıstık

su: 2.5 lt
spor : 10 dk yürüyüş

200 gr daha verdim bu sabah bugün 6 .günüm tam 1 kg gitmiş :))))

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek torunlarını görmeyi nasip etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…