kahvaltı:
2 yumurta beyazı
1 ince tost ekmeği büyüklüğünde peynir
1 küçük salatalık
7 zeytin
1 dilim t.b. ekmek
500 ml su
ararta Türk kahvesi
elmalı yeşil çay
öğlen:
½ dilim t.b. ekmek içine 3 dilim sucuk
akşam: (17.30)
1 tabak bol limonlu tavuk suyu şehriye çorbası (yağsız)
3 ad. haşlama baget (derisiz)
2 minik kare fıstıklı çikolata
suyum:1.5 lt oldu
artık az miktarda ekmek yiyeceğim..fındık fıstık yiyemiyorum artık,gitmiyor..o zaman da b vitamini alamıyorum,saçlarım su gibi dökülüyor
gayet fitsinya ondan olabılırmı ortmenım
şekerim sen ideal kilona ulaştın sanırsam korumaya bak artıkayyy negüzel istedigin herşeyi azar azar yee 5 km yürü iştee
MYNET TEN ALINTI
İdeal bel ölçüsünde vücut kütle endeksi tarihe karışabilir. Avrupa Obezite Kongresi adına çalışan İngiliz ekibe göre, bel genişliğiniz boyunuzun uzunluğunun yarısını aşmadığı sürece sorun yok.
Yani boyu 182 cm olan birinin belinin çevresi 91 santimden az olmalı. Yeni ölçü, özellikle kalp ve şeker hastalarının risk değerlendirmesinde esas alınacak. 300 bin kişi üzerinde araştırma yapan ekip bu sonucun tansiyon, şeker, felç ve kalp krizi için vücut kütle endeksinden daha iyi sonuç vereceğini savunuyor. Vücut kütle endeksi ise birinin kilosunun boyunun ikiyle çarpımına bölünmesiyle saptanıyordu.
herkese merhaba,
dune dair menu bildirmi yapamamistim.
sabah : klasik karaty kahvaltisi
ogle : sebze sote ve ayran
aksam : iste burasi fazla cunku moralim cok bozuktu ve o an bisey umursamadim
kilo bildirmi ise : 86.4 yani gecen haftaya ragmen 300 gr. gitmis . dun aksam yemeseydim ( asla tatli yemedim ) hafta ici 85i gormustum.
saphiraya liste icin mesaj atamiyorum, bir arkadas atacagini soylemisti ama...
biriniz mesaj atabilir misiniz rica etsem...
malesef göbeğim var canım ya,onun için de mekik şart sanırım.yürüyüşten sonra yaparsam etkili olur galiba....
sorma canım ya,çilek reçeline bende bayılırım.geçen yıl da kiraz reçeli yapmıştım.karataydan dolayı benim de bitmedi bi türlü.ben bir de kayınvalidemler ve anneannem için de yapıyorum en iyisi kendime çok az ayırayım,yoksa bi kazaya kurban gitmeyeyim
yürücem yürücem ama ne zaman inşallah bu hafta şeytanın bacağını kıracam...
bende alışveriş yapıyorum bimden güzel oluyo beğeniyorum bazı ürünlerini heleki cuma günleri gelenler özellikle oyuncaklar ilgimi çekiyo.salıncağı görmemiştim ben bakayım hemen...
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
bende 5 kilo deyince allah allah kim yiyecek bu kadar reçeli demiştim
kızlar accayip moralim bozuk yaa, ben de 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum ve neredeyse hiç kaçamak yapmadım. İlk haftanın sonunda 2 kilo vermiş görünüyordum. Ama, 2. haftanın sonunda 1 kilosunu tekrar almış gibiyim.. Accayip motivasyonum düştü an ititbari ile.. Neden olabilir???? tavsiyeye ihtiyacım var(
kahvaltı:
2 yumurta beyazı
1 ince tost ekmeği büyüklüğünde peynir
1 küçük salatalık
7 zeytin
1 dilim t.b. ekmek
500 ml su
ararta Türk kahvesi
elmalı yeşil çay
öğlen:
½ dilim t.b. ekmek içine 3 dilim sucuk
akşam: (17.30)
1 tabak bol limonlu tavuk suyu şehriye çorbası (yağsız)
3 ad. haşlama baget (derisiz)
2 minik kare fıstıklı çikolata
suyum:1.5 lt oldu
artık az miktarda ekmek yiyeceğim..fındık fıstık yiyemiyorum artık,gitmiyor..o zaman da b vitamini alamıyorum,saçlarım su gibi dökülüyor
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?