Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[h=2][/h]
Eline saglik esub bu hafta bildirim yapamadim
onumuzdeki hafta insallah

Kaneelciğim, bu senin quinoa hakkında hafta sonunda gazetede dr Ender Saraç'ın bayağı uzun bir yazısı vardı. Gerçekten de çok faydalıymış. Bence artık Türkiye 'ye de gelir.

Kızlar, bu arada tarçınlı yeşil çay aldım. Tadı gerçekten güzel. Tavsiye ederim, özellikle tarçın severlere.

MUHEN nerelerdesin canım. Epeydir girmiyorsun, merak ettim.:44:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Allah analı-babalı büyütsün, sağlıcakla gelsin bebişin güleryüzüm Karatay ile sağlıklı beslendiğin için sağlıklı olacağı kesin zaten
Hedef kilonu hiç kafana takma, bebişten sonra ne de olsa inersin 50'ye
Bebiş geliyor bebiş Çok sevindim senin adına

MErhaba canim,
Bende Home Tv de aklini biraz fazlaca saglik islerine sokmus bir bayandan duydum.
Gittim markete hazir konservesi var almadim. Sonra dogal -organik dukkan var oraya gittim baktim orda var . hemen aldim. Esimde begendi simdi tuketiyoruz. gerecekten super tokluk hissi veriyor .. iki kisi icin 150 gr. yetiyor hatta artiyor. sisiyor kocaman oluyor.
ama bende turkce sitelerden okudum artik turkiye de de var yazmislar.
Buyuk marketlere bi bak bakalim. Belki bulabilirsin canim.
Hem cocuklar icinde gercekten faideli

bizimkiler geliyor gittiğimiz yere, tatile de götürüyoruz arada en son bizimle birlikte Fethiye'de denize girdiler mesela ama bakımları gerçekten zor canım, iyi düşün karar vermeden önce! Resmen çocuk gibi oluyorlar hatta bebek gibi Tüm dertlerine rağmen bir çocuğu hayvan sevgisi ile büyütmek de bambaşka (ben köpeklerle büyüdüm). Daha önceden okuduğum kadarı ile hayvan besleyerek büyüyen çocuklar daha huzurlu ve mutlu bir çocukluk yaşıyorlarmış, bu da ilerde hayatlarını etkiliyormuş tabii

Bir araştırıyım belki bulurum. Canım sen nasıl pişiriyorsun?

aman bi yere giderken ööle telaşım oluyor kii bir de çocuklar yeterince zaman istiyor dur aman şimdilik kalsın belki yerleşik hayata geçince alırım kedikemir_bebek:öyle diyor) ya da köpek

saphıracım benımde bu ara sacım avuc avuc dokuluyo ben fındık fıstık bol bol yıyorum b vıtamını eksıklıgınden degıldır sanırım ama neden? mevsımsel bırsey olabılırmı acep:44:

iyi geceler gül63 ablacım nasılsın
bende baya zamandır sürekli aktif olamıyorum ..
burdan uzak olmak hiç iyi gelmiyor vallahi
gecmişi dah a okumadaım
ama yine de herkesi tebrik ederim

gecmişin karanlık sularına gömüleyim

saphıracım benımde bu ara sacım avuc avuc dokuluyo ben fındık fıstık bol bol yıyorum b vıtamını eksıklıgınden degıldır sanırım ama neden? mevsımsel bırsey olabılırmı acep:44:
Sampuan da etkılıyor sac saglıgınıı,sarmısakları ezıp sac dıplerıne uygulamak lazımmıs arada,sarımsak bır cesıt antıbıyotık etkıye sahıp,dısarıdan cok fazla enfeksıyona maruz kalıyor saclar ya,ben de bakım yapıyorum saclarıma.

Bir araştırıyım belki bulurum. Canım sen nasıl pişiriyorsun?

quinoa tarifim;

Ben 150 gr quinoayi sıcak su ile islatiyorum.4 saat bekliyor, sonra su ile birlikte biraz 15 dk kaynatiyorum.

Baska bir tencerede ,
sogan, kırmızı biber, sarımsak güzelce sote edip biber ve domates salçası ekliyorum.
Biraz su koyup salçaların iyice pişimesini sağlıyorum. bir süre sonra..
Sosum pişirmiş oluyor.
Sonra kaynamış şişmiş az sulu quinoayi sosun icine dokuyorum birlikte pişiyolar icine sevdiğim baharatları katiyorum( kerri, kırmızı biber, tuz)
İyice suyunu çekince yarım limon sıkıyorum
ve maydonoz taze nane ekliyorum. Ateşten alıp tabağa ..
Her çeşidini denedim en güzel ve lezzetli bu sekilde oldu.
Baklagilimsi bir kokusu var ama limon eser bırakmıyor.
Denemeye deger

Iyıyım canım ya,gel takıl paylas anacım gıtsın kılolar,aksam kendıme sut ısmarladım mutfaktan ıyı geldı ya,ıncelmek guzel ya,hos daha alınacak yolum var,super ya dıyet,sabredene gercekten cevap verıyor,devam edlelım ya,mutlu haberler alalım.

Papadiya, ben tiroid ameliyatı olduktan sonra verilen tiroid ilacının dozu çok gelmiş. Bir nevi hipertiroidi imiş durum. O dönemde saçlarım resmen tutam tutam dökülüyordu. Sinirden ağlıyordum. Sonra ilacı azalttı doktorum 3-4 haftada dökülmesi azaldı. Sende tiroid var mı bilmiyorum ama bir baktır istersen...

Nasılsınız kızlar

Bu ara bilgisayar yok evde ,akşamı beklemem gerekiyor

Güleryüzcüm çok geçmiş olsun sana ve oğluna

Bebek için tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin

Bu hafta güzel kilolar gitmiş herkesi tebrik ederim,hepimiz için yola devam inşallah gene sporlu bir hafta olsun onsuz olmuyor

Sabah kahvaltısı

Peynir,zeytin,domates,közlenmiş köy biberi,kuru incir,biraz kuruyemiş,omega 3,yarım elma

Öğlen yemeğim

Kırmızı mercimek çorbası,patates oturtma (patates çok az),yoğurt,biraz kuruyemiş

Akşam yemeğim öğlenle aynı kuruyemiş yok

Şimdilik hoşçakalın,hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…