1. GÜLERYÜZ -% 3.520
2. LEYLAK70 -% 3.139
3. FİCANS -% 2.170
4. Emeluludas -% 2.036
5. Papadiya -% 1.534
6. Mb2012 -% 1.395
7. Fzgun -% 1.390
8. Mucizim -% 1.315
9. Asyaateş -% 1.190
10. Ebruprl -% 1.050
11. İyiniyetli -% 1.015
12. Burkansçetin -% 0.830
13. Handan06 -% 0.809
14. Gül63 -% 0.800
15. Sersum -% 0.740
16. Esas2006 -% 0.697
17. Clem -% 0.641
18. Aslı72 -% 0.450
19. Esub -% 0.336
20. Hanzade63 -0% 0.089
21. Fizofi %0 :44:
22. İdealist %0 :44:
23. Sevgi-liebe %0 :44:
24. Pepeti %0 :44:
25. Kaunos +% 0.362
26. Aspirin77 +% 0.792
27. Aydın_Didem +% 1.500
Merhaba kızlar,
Yemekten önce 1.5 saat yürüdüm.
3. Öğünüm;
1tabak etli nohutlu bamya yemegi,
1 tabak quinoa
ve 1 fincan
kahve .
Yemegim bittikten sonra yaklaşık 2 saat ütü yaptım.
Simdilik bu kadar su ve yesil çay icmeye devam.....
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
Kaneelciğim, bu senin quinoa hakkında hafta sonunda gazetede dr Ender Saraç'ın bayağı uzun bir yazısı vardı. Gerçekten de çok faydalıymış. Bence artık Türkiye 'ye de gelir.
Kızlar, bu arada tarçınlı yeşil çay aldım. Tadı gerçekten güzel. Tavsiye ederim, özellikle tarçın severlere.
MUHEN nerelerdesin canım. Epeydir girmiyorsun, merak ettim.:44:
Allah'ım köpek mi dedin hem de 2 tanee harikaa yaa nasıl güzel varlıklar nasıl dostlar sevecenler çoooook ama çoook seviyorum ben köpekleri.. Sık taşındığımız için cesaret edemiyorum almaya.. Şimdiki evimiz müsait ama ya sonra.. alsammı diye tam bugün düşünüyordum ben de alayım yaa ben de istiyorum.. Gittiğimiz yere de götürürüz..Oğluş kızım oynar hayvan sevgisi tadarlar..
MErhaba canim,
Bende Home Tv de aklini biraz fazlaca saglik islerine sokmus bir bayandan duydum.
Gittim markete hazir konservesi var almadim. Sonra dogal -organik dukkan var oraya gittim baktim orda var . hemen aldim. Esimde begendi simdi tuketiyoruz. gerecekten super tokluk hissi veriyor .. iki kisi icin 150 gr. yetiyor hatta artiyor. sisiyor kocaman oluyor.
ama bende turkce sitelerden okudum artik turkiye de de var yazmislar.
Buyuk marketlere bi bak bakalim. Belki bulabilirsin canim.
Hem cocuklar icinde gercekten faideli
size bişi soracağım kızlarr..
2 doğumdan sonra şu am kilom iyi göğüslerim de sarkmadı amaaaa sıkı sıkı değiller yaa ne yapabilirim bilen var mı?
Sabah-akşam masaj yap, nemlendirici krem veya kakao yağı kullan masaj yaparken
bizimkiler geliyor gittiğimiz yere, tatile de götürüyoruz arada en son bizimle birlikte Fethiye'de denize girdiler meselaama bakımları gerçekten zor canım, iyi düşün karar vermeden önce! Resmen çocuk gibi oluyorlar hatta bebek gibi Tüm dertlerine rağmen bir çocuğu hayvan sevgisi ile büyütmek de bambaşka (ben köpeklerle büyüdüm). Daha önceden okuduğum kadarı ile hayvan besleyerek büyüyen çocuklar daha huzurlu ve mutlu bir çocukluk yaşıyorlarmış, bu da ilerde hayatlarını etkiliyormuş tabii
Sampuan da etkılıyor sac saglıgınıı,sarmısakları ezıp sac dıplerıne uygulamak lazımmıs arada,sarımsak bır cesıt antıbıyotık etkıye sahıp,dısarıdan cok fazla enfeksıyona maruz kalıyor saclar ya,ben de bakım yapıyorum saclarıma.saphıracım benımde bu ara sacım avuc avuc dokuluyo ben fındık fıstık bol bol yıyorum b vıtamını eksıklıgınden degıldır sanırım ama neden? mevsımsel bırsey olabılırmı acep:44:
Bir araştırıyım belki bulurum. Canım sen nasıl pişiriyorsun?
Iyıyım canım ya,gel takıl paylas anacım gıtsın kılolar,aksam kendıme sut ısmarladım mutfaktaniyi geceler gül63 ablacım nasılsın
bende baya zamandır sürekli aktif olamıyorum ..
burdan uzak olmak hiç iyi gelmiyor vallahi
gecmişi dah a okumadaım
ama yine de herkesi tebrik ederim
gecmişin karanlık sularına gömüleyim
saphıracım benımde bu ara sacım avuc avuc dokuluyo ben fındık fıstık bol bol yıyorum b vıtamını eksıklıgınden degıldır sanırım ama neden? mevsımsel bırsey olabılırmı acep:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?