Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne güzel bi haber bu böyle tebrik ederim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım

canım ben yazın burda olmuyorum malum eşim ögretmen olunca 2 ay memleketlerimizde geçiyo anca yeşillik falan ekerdim işte yinede saolsun veriyo buraya mesaj yazdıktan sonra sanki okumuş gibi bi kova dolusu pırasa taze sogan ve marul getirdi

Son düzenleme:

Güleryüzüm çok sevindim, çok tebrik ederim. Allah sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese de versin. Ama bizi ihmal edip buralardan ayrılma sakın.

ne güzel senin adına çok sevindim bebiş haberleri herkesin yüzünde gülümseme yaratır rabbim hayırlı kılsın hayırlı dogmayı nasip etsin inş.

hayırlı olsun canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşsallah

güleryüz arkadaşım güzel haberine çok sevindim ..sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin Allahım..tebrikler

canım çok güzel bi haber bu,sabah yazından anlamıştım zaten...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tebrikler güleryüzcüm

Canım tebrik ederim, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin, inşallah.

canımm güleryüzüm gözün aydınn. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tatlım darısı topiğimizdeki bebek isteyen arkadaşlarımıza ve yakında evlenecek olan bana inşallahhh

Merhaba canim,
Inan ki adina cok sevindim.
Allah sag salim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
cok guzel bir kilo da hamile kaliyorsun.. Bende insallah ideal kiloma geldikten sonra bir bebis istiyorum. Darisi basima insallah.

tesekkürler arkadaslar iyi dilekleriniz icin beni cok mutlu ettiniz yalnız olmadıgıma sevindim evet idealkiloma cok yakın bir mesafede hamile kaldım inş. bebiş isteyen herkese nasip etsin allah aratmasın inş.hep birlikte bebişi büyütcez anne karnında sizleri seviyorum iyi ki varsınız karatay hocam bana saglıgımı geri verdi iyiki varsın hocam allah uzun ömürler versin amin

iyiniyetli bacım başta olmak üzere herkesleri çoooook tebrik ediyorum
kendime de bi tene yapıştırıyım da belki toparlanırım
zaten zorlan ikiyüz üçyüz gr veriyom her hafta onu da son iki hafta berbat ettim

neyse bugünkü menümü yazim bari

Sabah - klasik karatay kahvaltısı

Öğlen - bulgur pilavı - nohut yemeği (geçen hafta bulgur çok yemiştim ahan da sonucu hala akıllanmıyorum ben)

Akşam - 2 biber dolma - 1 tabak karalahana diblesi - çoban salata - 2 omega3

deminden beri yazıyorum yazıyorum hepsi boşuna gitmiş bir daha yazıyorum şimcik

iyiniyetli arkadaşım başta olmak üzere bütün kilo veren ve de verme azminde olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum

kendime ise patak atıyorum

menüm:

Sabah - karatay kahvaltım

Öğlen - bulgur pilavı - nohut

Akşam - karalahana diblesi - 2 küçük biber dolma - çoban salata - 2 omega3

arkadaşlar ne zaman kendime gelip şöyle adam gibi bir diyet ve spor yapıcam bilmiyorum ama birgün mutlaka olacak, birgün mutlaka kendimde o gücü ve motivasyonu bulucam ve ben de patlatcam tartıları

hepinize sevgiler ve de bol leptinli geceler

ben biraz önce yazdığım mesajı sayfada göremedim ikinci mesajı yazınca peşpeşe çıktı köftehorlar, ya rabbim yaaaa

aksam yemegim(19:45bitti)
kıymalı türlü yemegi(patlıcan,kabak,patatesben ayırdı yemegin icinden yemedim)
piyaz

Eki Görüntüle 415965

arkadaşım şimdi gördüm mesajlarda çok sevindim inan, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
karataylı fit hamiş olcan yani... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
hayırlı geceler

merhaba kızlar
Bildirimimi yapıp kaçıcam Ama mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum sizleri
Sabah omega3 muz badem
Öğle salata köfte
Akşam salata balık

canım cok cok gecmiş olsun .. bu arada gözünaydın da diyeyim cok sevindim ..

tebrik ederim canım maşallah sana
darısı başıma..ben de şu 70 leri bi görsem rahatlıycam

tatlım 70 olunca bi 6 lı rakamları göreyim rahatlayayım diyor insan

canım cok cok gecmiş olsun .. bu arada gözünaydın da diyeyim cok sevindim ..

tatlım 70 olunca bi 6 lı rakamları göreyim rahatlayayım diyor insan

cok tesekkürler kızlar inş. hayırlısı ile kucagıma almak nasip eder fit bi hamiş oldum sanırım

canım guleryuzum tebrikler 1. olmussun ah ne güzel gidiyor kilolarsizleri de kutlarım arkadaslar azim ve kararlılıktan dolayı...

Son düzenleme:

canım hayırlı ugurlu olsun allah hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin cok mutlu oldum ne güzel bi haber masallah fit annemize

Son düzenleme:

baktın mı bu cizelgeye güleryüzcüm tam da normal kilonda hamile kalmısın bence cok da hedefe ulasamadım diye üzülme bence

Ayy ne guzel, Allah sağlıklı bır sekilde kucagına almak nasip etsın

Merhaba Saphira,

yaşasın listeye girmişim...yukarıda verdiğin cayı ben gecen sene yapıyordum, ama maydanozu ilk defa duyuyorum. ben de kabızlık yapmıştı , bünye ilginç olunca sonucu da boyle oluyor :) ama annem de yaptı aynı çayı, o cok memnundu

Dün akşam bi küçük magnumu yemiş bulunmaktayım

Bu sabah eşimle 80 dk yürüdüm kıslarrrr Ohhh gitsin yağlar aman

Kahvaltım

Tereyağı ile domatesli biberli kaşarlı 2 yumurta
Maydanoz
fındık badem
1 günkurusu
ş.siz çay
tulum peyniri
3 omega 3

tüp bitmiş kahvemi hazırladım ama içemedim

Aspirincim teşekkür ederim canım.. Biraz gayret sen de vereceksin

Günaydın kızlar, bu sabah canım hiçbir şey yemek istemedi ama hazırladım diye her şeyi yedim zorla.Kendimi çok yorgun hissediyorum. Bu ara dersler çok yoğun sanırım onların stresi rahat bir uyku uyuyamıyorum, sürekli aklım derste:18:

Kalkınca:4 yaprak kayısı

Sabah:08.00'da bitti
2 haş. yumurta
6 zeytin
1 avuç içi peynir (tulum,beyaz,dil,keçi)
4 fındık
1 badem
1 ceviz
1/2 tarçınlı incir
2 k. üzüm
3 k. erik
omega 3 almayı unuttum

Herkese güzel bir gün olsun Ben sınava gidiyorum, çıkışta inş spor yapcam bugün

Gunaydin kızlar, dsizlere bir sorum vardı ...

Sabah kahvaltıda muz yerine portakal yesek olur mu ?
:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…