- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Destinam söyle canım ev sahibine yardım mı edersin fide alıp gösterdiği yere mi ekersin.. Hormonsuz suni gübresiz yemek çok güzel olurdu filan de.. oo ben olsam kurtulamazdı bendençekiniyorum almaya de.. Ne olacak azıcık yer verse bile yeter sana rahat rahat yersiniz..
Bir kök biber bütün yaz bir sürü biber verir sana 10 kök olsa yeter canımm
gör bak hersey daha guzel olacak
esascım canım verdı cevap bak hatta degıstı bıle avatarı nıhayet
guleryuz canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ısteyen herkesede versın.adı da kız olursa canan olur kesın topıgın elıne doguyo nede olsa
Ayy listede ol canım sen tabisi Karatayla nasıl hamilelik geçirilir görsün herkes
Canım neden üzülesin ki bence çok kilo da almayacaksın.. Ekmek hamurişleri şişiriyor inan
Ben oğluşa hamile kalmadan önce zayıflamaya çalışıyordum.. Ekmeği sabahları yiyordum sadece.. Şimdi anlıyorum ki acıkmamamın sebebi ekmeği günde sadece 1 dilim yemekteymiş.. O zamanlar anlayamamıştım ama seviniyordum fazla acıkmadığım için
64 ile hamile kaldım çok almadım ben 74 ya da 75 le doğum yaptım.. Hamilelik kilolarımı da emzirerek gene verdim 66 oldum..bu sene de kalanları vermeye çalışıyorum datlum ben
Güleryüzüm çok sevindim, çok tebrik ederim. Allah sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkese de versin. Ama bizi ihmal edip buralardan ayrılma sakın.
canım tebrik ederim ,cok mutlu oldum senın adına.Allah isteyen herkese versin bebiş(amin)ben de dünden beri öyle bir korku yaşadım ama çok şükür değilmiş ,bugun normal süreç gerçekleşti sakın bizi bırakma ,azminle ve pozitifliğinle en güzel örneklerden birisin topikte 2 cocuklu çıtır anne olarak şimdiden tebrik ediyorum seni canımmm
ne güzel senin adına çok sevindim bebiş haberleri herkesin yüzünde gülümseme yaratır rabbim hayırlı kılsın hayırlı dogmayı nasip etsin inş.
hayırlı olsun canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşsallah
güleryüz arkadaşım güzel haberine çok sevindim ..sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin Allahım..tebrikler
canım çok güzel bi haber bu,sabah yazından anlamıştım zaten...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.tebrikler güleryüzcüm
güleryüz tebrikler!inşallah rahat bir hamilelik geçirip,sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun!!
kilo veren,vermeyen,bütün arkadaşları tebrik ederim..başarılı olmak için galiba biraz sabretmek lazım...
inşallah canımcım..desteğin için cok tesekkur ederim..
hemde nası yıpratıyo yaaa. haklısın canım hayat herzaman güllük gülistanlık değil maalesef..desteğin için saol canımcım
ayy canım ya..nası dedin kız oyle..duygulandım..cok tesekkur ederim canım yaaaa
ooh iyiymiş ozaman..benim boy 166..bel 67
canımcım ben listede değilim..bu arada liste cok guzel olmus ellerine emeğine saglık..
pes etme datlum ya..bak kendinde soyluyosun ne kadar iradeli bi insan oldugunu..daha ne..
inişler cıkıslar herkeste oluyo..daha yolun basındasın..hele bi dur bakalım..kilo vermek için cok nedenin war ama pes etmek için hiç bi nedenin yok canım..
petusum tebrikler canım..vucudun karataya tekrar adaptasyon surecinden cıktı ve kilo veriyo artık heralde..
canımcım bozulmaz kolay kolay..benim kosu bandım da o marka..piyasanın hemen hemen en iyilerinden..alalım hepimiz olmazsa topik olarak
ayyyyyy...cok mutlu oldum ya..bugun aldıgım en guzel haberdi...tebrikler ama kocamaaan kocamab tebrikler..
Canım tebrik ederim, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin, inşallah.
canımm güleryüzüm gözün aydınn.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tatlım darısı topiğimizdeki bebek isteyen arkadaşlarımıza ve yakında evlenecek olan bana inşallahhh
bende 5 kilo deyince allah allah kim yiyecek bu kadar reçeli demiştim
esascım evin nerdydi
güleryüzcüm ne kadar sevindim bilemezsin allah hayırlı evlatlar nasip etsin
kilo vermeden hamile kalsaydın üstüste binen kilolarla baş edemezdin
önce çıtır olun sonra hamile olun
Merhaba canim,
Inan ki adina cok sevindim.
Allah sag salim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahcok guzel bir kilo da hamile kaliyorsun.. Bende insallah ideal kiloma geldikten sonra bir bebis istiyorum. Darisi basima insallah.
Allah analı-babalı büyütsün, sağlıcakla gelsin bebişin güleryüzümKaratay ile sağlıklı beslendiğin için sağlıklı olacağı kesin zaten
Hedef kilonu hiç kafana takma, bebişten sonra ne de olsa inersin 50'ye
Bebiş geliyor bebişÇok sevindim senin adına
aksam yemegim(19:45bitti)
kıymalı türlü yemegi(patlıcan,kabak,patates ben ayırdı yemegin icinden yemedim)
piyaz
Eki Görüntüle 415965
kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...
tebrik ederim canım maşallah sana
darısı başıma..ben de şu 70 leri bi görsem rahatlıycam
ne güzel bi haber bu böyle tebrik ederim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
canım ben yazın burda olmuyorum malum eşim ögretmen olunca 2 ay memleketlerimizde geçiyo anca yeşillik falan ekerdim işte yinede saolsun veriyo buraya mesaj yazdıktan sonra sanki okumuş gibi bi kova dolusu pırasa taze sogan ve marul getirdi
arkadaşım şimdi gördüm mesajlarda çok sevindim inan, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
karataylı fit hamiş olcan yani... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
hayırlı geceler
canım cok cok gecmiş olsun .. bu arada gözünaydın da diyeyim cok sevindim ..
tatlım 70 olunca bi 6 lı rakamları göreyim rahatlayayım diyor insan
1. GÜLERYÜZ -% 3.520
2. LEYLAK70 -% 3.139
3. FİCANS -% 2.170
4. Emeluludas -% 2.036
5. Papadiya -% 1.534
6. Mb2012 -% 1.395
7. Fzgun -% 1.390
8. Mucizim -% 1.315
9. Asyaateş -% 1.190
10. Ebruprl -% 1.050
11. İyiniyetli -% 1.015
12. Burkansçetin -% 0.830
13. Handan06 -% 0.809
14. Gül63 -% 0.800
15. Sersum -% 0.740
16. Esas2006 -% 0.697
17. Clem -% 0.641
18. Aslı72 -% 0.450
19. Esub -% 0.336
20. Hanzade63 -0% 0.089
21. Fizofi %0 :44:
22. İdealist %0 :44:
23. Sevgi-liebe %0 :44:
24. Pepeti %0 :44:
25. Kaunos +% 0.362
26. Aspirin77 +% 0.792
27. Aydın_Didem +% 1.500
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
18.5 kg/m2’nin altında ise zayıf
18.5-24.9 kg/m2 arasında ise normal kilolu
25-29.9 kg/m2 arasında ise hafif şişman (fazla kilolu)
30-34.9 kg/m2 arasında ise orta derecede şişman (I.Derece)
35-39.9 kg/m2 arasında ise ağır derecede şişman (II.Derece)
40 kg/m2 üzerinde ise çok ağır derecede şişman (III.Derece)
zayıf olmam için 46.5kilo falan omalıymısım yaaaaa şaka gibi 26 idim 23 e düştüm beden kitle indeksim hedefimi azaltmalıyım
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
selam kızlar
Suna Dumankaya zayıflama çayı olarak tavsiye ettiği metabolizmayı hızlandıran çayın formülü:
Malzemeleri;
1 dilim limon,
1 elma,
1 litre su,
1 adet çubuk tarçın ve
1 demet maydanoz
Suna Dumankaya Zayıflama Çayı
Metabolizma hızlandıran çayın yapılışı 1 dilim limonu ve 1 tane elmayı 4 parçaya bölün. 1 litre kadar su ekleyin. İçine 1 adet çubuk tarçın ile 1 demet maydanoz ekleyerek karıştırın. 10 dakika kadar kaynatın. Kaynattığınız karışımı blenderden geçirin ve hazırladığınız karışımı her sabah aç karnına olmak şartı ile 1 su bardağı kadar için. Bu karışım ile metabolizmanız hızlanacak ve çok daha kolay yağ yakmaya başladığınızı göreceksiniz.
bu kürü uygulayıp yeni bir başlangıç yapmayı planlıyorum.Artık kilolar gitmez oldu..ben de kendimi toparlayamaz oldum..bakalım inşallah düzeleceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?