çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinçok hastayım kızlar dün hep yattım kursa giderken yağmur vardı ben de ince giyinmişim ve bildirim tamamen aklımdan çıkmış aklıma gelse bi girer yazıverirdim
zaten +1 deyim sonuncu olurdum herhalde
bu + nın geçici olduğunu ümit ediyorum inşallah hemen onu atıcam çünkü gelmeden 2 gün önce -200 deydim
sabah
5 zeytin
süzme peynir
kaşar peynır
dereotu-maydanoz-tere
2 çeri domates
2 yumurta 1 tanesi köy yumurtası
ceviz badem karışımı
2 omega-3
çok hastayım kızlar dün hep yattım kursa giderken yağmur vardı ben de ince giyinmişim ve bildirim tamamen aklımdan çıkmış aklıma gelse bi girer yazıverirdim
bu + nın geçici olduğunu ümit ediyorum inşallah hemen onu atıcam çünkü gelmeden 2 gün önce -200 deydim
sabah
5 zeytin
süzme peynir
kaşar peynır
dereotu-maydanoz-tere
2 çeri domates
ceviz badem karışımı
2 omega-3
canım ben mamografi çekerken çok meme görüyom malumsize bişi soracağım kızlarr..
2 doğumdan sonra şu am kilom iyi göğüslerim de sarkmadı amaaaa sıkı sıkı değiller yaa ne yapabilirim bilen var mı?
canım benim öylrdir tabii..insan doyar mı kilo vermeyetatlım 70 olunca bi 6 lı rakamları göreyim rahatlayayım diyor insan
Dün akşam bi küçük magnumu yemiş bulunmaktayım
Bu sabah eşimle 80 dk yürüdüm kıslarrrrOhhh gitsin yağlar aman
Kahvaltım
Tereyağı ile domatesli biberli kaşarlı 2 yumurta
Maydanoz
fındık badem
1 günkurusu
ş.siz çay
tulum peyniri
3 omega 3
tüp bitmiş kahvemi hazırladım ama içemedim
Aspirincim teşekkür ederim canım.. Biraz gayret sen de vereceksin
tebrikler canım:))Hanımlar hayırlı sabahlar 1 hafta giremeyeceğimi bildirmiştim dün bildirim yapmayı çok istedim ama 2 dk bile vakit bulamadım
kızlar müjdeeeeeeeeeeee
2 KİLO gitti
başlayalı 6 hafta oldu ilk 2 hafta verdim daha sonra tık yok
toplamda 5 kilo verdim
oğlum toplamda 6 kilo
eşim toplamda 6 kilo
ayrıca köydeki eltim ve kaynımda başladılar onlarda 5 er kilo verdiler
bu hafta bildirim yapamadım
geçen haftada bildiğiniz özel durumlardan dolayı geç bildirim yaptım
listeye dahil olamadım
inşallah listeden çıkarılmam
hayırlısı olsun hepiniz ALLAH'a emanet olun görüşmek üzere
fırsat buldukça girmeye çalışacağım
çok hastayım kızlar dün hep yattım kursa giderken yağmur vardı ben de ince giyinmişim ve bildirim tamamen aklımdan çıkmış aklıma gelse bi girer yazıverirdim
sabah
5 zeytin
süzme peynir
kaşar peynır
dereotu-maydanoz-tere
2 çeri domates
ceviz badem karışımı
2 omega-3
canım ben mamografi çekerken çok meme görüyom malumbazı teyzelerin ..bak teyze diyorum dikkat!! 60 yaşlarındalar ama o kadar sert ve toplu göğüsleri var ki inanamazsın..birine dayanamayıp sordum nasıl olur bu diye..tabii çoğu genetik ama o teyze iki elini dirsklerinden tutarak birleştir ve birbirine doğru sertçe ittir dedi bu hareketi aklına geldikçe yap dedi ..ben çoğu zaman unutuyorum ama aklıma gelince yapıyorum..oturduğun yerde bile oluyor.dene bak göğüsün çalıştığını hissediyorsun
canım benim öylrdir tabii..insan doyar mı kilo vermeyesen gelmişsin bak 60 lara..
seni gidi senio reddettiğin bademli magnum olmasın olsun iyiniyetlim sen yaklaştın hedefine..biz haketmezken dayanamıyoruz yapıyoruz kaçamak..afiyet olsun bebeeemm
tebrikler canım:))
çok geçmiş olsun canım
Canım 60 yaşında sarkmamış göğüshayal gibi ya ben de yapacağım dediğin hareket her yerde yapılabilir sağol canım
Dün dumblelarımla çalıştım biraz 2 hareket var dumble ile onları yaptım. plates + göğüs hareketi yapıyorum..
Evet canım yanlış anlamazsanız eğer kilo fazlam çoook olsaydı bu kaçamakları pek yapmazdım sanırım..
Şu an bile fit sayılırım amma ebru şallıya yakın olucimm
evet bendede ilaç kullunırken feci dökülmüstü 1 ay kullunmada ağlıyordum çok üzülüyordum simdi çıktı o saçlarım çok sükürPapadiya, ben tiroid ameliyatı olduktan sonra verilen tiroid ilacının dozu çok gelmiş. Bir nevi hipertiroidi imiş durum. O dönemde saçlarım resmen tutam tutam dökülüyordu. Sinirden ağlıyordum. Sonra ilacı azalttı doktorum 3-4 haftada dökülmesi azaldı. Sende tiroid var mı bilmiyorum ama bir baktır istersen...
köfte yanlıs olmaz bence yanına yogurtta ekle aksam yemeğin olsun iştePeki Pepe'yi icim sagolsun,moral verdigin icin verecekten yasaklardan yemiyorum.
Tek yediğim saat 14-15 gibi eve gelince Canim bu sıralar köfte çekiyor yapıp çocuklarla yiyoruz yanlışmıyor yapıyorum
benim bir dogumdan sonra bile gevsedi yaa kk da vardı bir konu orda bir bayan silikon yaptırmıs iki çocuktan sonraa eşime dedim bende yaptırayımmı diyesize bişi soracağım kızlarr..
2 doğumdan sonra şu am kilom iyi göğüslerim de sarkmadı amaaaa sıkı sıkı değiller yaa ne yapabilirim bilen var mı?
tadelle yuvarlak salıncaklarından mı:44:salıncak 25 mayıstan itibarenmiş canım 24.5 tl 1-4 yaş arası için
nasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
inşallah canım yaparsın sen bu azimle..
evet bendede ilaç kullunırken feci dökülmüstü 1 ay kullunmada ağlıyordum çok üzülüyordum simdi çıktı o saçlarım çok sükür
köfte yanlıs olmaz bence yanına yogurtta ekle aksam yemeğin olsun işte
yumurtalı çig ködteden bahsediyorum ince bulgurla ama kendimi söz verdim artık hiç yemeyeceğim.
haa o olmaz kiii bulgur serbest ama sınırlı canım ya kılo verinceye kadar az yemek yemek gerek . benim bünyemde çok sisiyorum yani yemiyorum genelde 58 olunca yiycem demistim yedim daha yemem 55 olunca bi kere daha yaparımyumurtalı çig ködteden bahsediyorum ince bulgurla ama kendimi söz verdim artık hiç yemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?