Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar hayırlı sabahlar 1 hafta giremeyeceğimi bildirmiştim dün bildirim yapmayı çok istedim ama 2 dk bile vakit bulamadım
kızlar müjdeeeeeeeeeeee
2 KİLO gitti

başlayalı 6 hafta oldu ilk 2 hafta verdim daha sonra tık yok
toplamda 5 kilo verdim
oğlum toplamda 6 kilo
eşim toplamda 6 kilo

ayrıca köydeki eltim ve kaynımda başladılar onlarda 5 er kilo verdiler
bu hafta bildirim yapamadım
geçen haftada bildiğiniz özel durumlardan dolayı geç bildirim yaptım
listeye dahil olamadım
inşallah listeden çıkarılmam
hayırlısı olsun hepiniz ALLAH'a emanet olun görüşmek üzere
fırsat buldukça girmeye çalışacağım

Son düzenleme:
çok hastayım kızlar dün hep yattım kursa giderken yağmur vardı ben de ince giyinmişim ve bildirim tamamen aklımdan çıkmış aklıma gelse bi girer yazıverirdim
zaten +1 deyim sonuncu olurdum herhalde
bu + nın geçici olduğunu ümit ediyorum inşallah hemen onu atıcam çünkü gelmeden 2 gün önce -200 deydim
sabah
5 zeytin
süzme peynir
kaşar peynır
dereotu-maydanoz-tere
2 çeri domates
2 yumurta 1 tanesi köy yumurtası
ceviz badem karışımı
2 omega-3

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

çok sevindim cnm. allahım neyin ne zaman daha hayırlı olduğunu bilir bize onu yaşatır. ben bile daha bebğim 6 aylık olmadı geçen ay hamile olduğumu sanndım ama hiç üzülmedim kısmet hele de bebek kısmeti başka bi güzellik
seni tebrik ediyorum. allah olmayanlara da nasip etsin inşallahhh...

Canım çok geçmiş olsun Allahşifa versin.
Afiyet olsun hoşgeldin...

Asyaateşçim öğrencilik yıllarımı anımsatıyorsun bana Allah zihin açıklığı versin canım

size bişi soracağım kızlarr..
2 doğumdan sonra şu am kilom iyi göğüslerim de sarkmadı amaaaa sıkı sıkı değiller yaa ne yapabilirim bilen var mı?
canım ben mamografi çekerken çok meme görüyom malumbazı teyzelerin ..bak teyze diyorum dikkat!! 60 yaşlarındalar ama o kadar sert ve toplu göğüsleri var ki inanamazsın..birine dayanamayıp sordum nasıl olur bu diye..tabii çoğu genetik ama o teyze iki elini dirsklerinden tutarak birleştir ve birbirine doğru sertçe ittir dedi bu hareketi aklına geldikçe yap dedi ..ben çoğu zaman unutuyorum ama aklıma gelince yapıyorum..oturduğun yerde bile oluyor.dene bak göğüsün çalıştığını hissediyorsun
tatlım 70 olunca bi 6 lı rakamları göreyim rahatlayayım diyor insan
canım benim öylrdir tabii..insan doyar mı kilo vermeye sen gelmişsin bak 60 lara..

seni gidi seni o reddettiğin bademli magnum olmasın olsun iyiniyetlim sen yaklaştın hedefine..biz haketmezken dayanamıyoruz yapıyoruz kaçamak..afiyet olsun bebeeemm
tebrikler canım:))

çok geçmiş olsun canım

buarada kızlar menümü bildireyim

peynirli omlet
6 zeytin
domates,salatalık
peynir
4 ceviz
kiraz,çilek

Slm kıslarrrrr;
Bir haftada 1 kilo vermişim
3 gündür giremedim.Ama çok iyiy gidiyor,artık canım hiç tatlı bişeyler çekmiyor.Tatlı krizlerim yok artık çok şükür
Hemen menümü yazayım
SABAH:
Klasik karatay kahvaltısı
Omega 2 adet
boooolllll su
Öğlen yemeğinde kuru fasulye-pilav-yoğurt var,pilavı yemem ama yoğurdumu yerim.

Canım 60 yaşında sarkmamış göğüs hayal gibi ya ben de yapacağım dediğin hareket her yerde yapılabilir sağol canım
Dün dumblelarımla çalıştım biraz 2 hareket var dumble ile onları yaptım. plates + göğüs hareketi yapıyorum..

Evet canım yanlış anlamazsanız eğer kilo fazlam çoook olsaydı bu kaçamakları pek yapmazdım sanırım..
Şu an bile fit sayılırım amma ebru şallıya yakın olucimm

Son düzenleme:

inşallah canım yaparsın sen bu azimle..

evet bendede ilaç kullunırken feci dökülmüstü 1 ay kullunmada ağlıyordum çok üzülüyordum simdi çıktı o saçlarım çok sükür

Peki Pepe'yi icim sagolsun,moral verdigin icin verecekten yasaklardan yemiyorum.
Tek yediğim saat 14-15 gibi eve gelince Canim bu sıralar köfte çekiyor yapıp çocuklarla yiyoruz yanlışmıyor yapıyorum
köfte yanlıs olmaz bence yanına yogurtta ekle aksam yemeğin olsun işte
size bişi soracağım kızlarr..
2 doğumdan sonra şu am kilom iyi göğüslerim de sarkmadı amaaaa sıkı sıkı değiller yaa ne yapabilirim bilen var mı?
benim bir dogumdan sonra bile gevsedi yaa kk da vardı bir konu orda bir bayan silikon yaptırmıs iki çocuktan sonraa eşime dedim bende yaptırayımmı diye

salıncak 25 mayıstan itibarenmiş canım 24.5 tl 1-4 yaş arası için
tadelle yuvarlak salıncaklarından mı:44:

çook sevindim arkadaşım insallah az kiloyla bebeğini kucağına almayı nasıp eder Alllh . bende çok istiyorum ama çalısınca zor diye erteliyorum eşim haziranda yapalım diyo ama ikisi beni çok zorlayacak kısmet tabi ben belkide bu yaz çıtırlığın tadını çıkarıp seneye yapmak istiyorum

Dün yürüdüm ya bu gün ayaklarım çok fena eklemlerim açılmıyor sanki gerçektende moralım bozuk sanki kilolar gitmiyor.Bu nedenle
bu sabah 1 menum
açık limonlu 2 cay
bir avuç çerez

inşallah canım yaparsın sen bu azimle..

Canım göğüslerim balon gibi şişti indi şişti indi.. Valla çok bile dayandı zavallılar
Sarkık değiller ama pörsüdüler yahu Çok çalışmam lazım çookk

Sabah ajda pekkanı gördüm 66 yaşındaymış aaaa 20 yaşında gibiydi kızlaaarrr vücudu filan mayo çekimleri yapılmış onunlaa inanamazsınız.. Haydeee çalışın yürüyün spor yapın sıkılaşın çıtırlarrr

günaydın çıtırlarrr

kahvaltımm

1 haşlanmış yumurta
sabah sabah semizotu salatasııııııı domates,salatalık, yeşiil soğan,nane, maydonoz herşey vardı içinde
zeytin
peynir
yeşil çay

Merhaba arkadaslar,
Ben sizleri uzaktan hep takip ediyorum.Dun bu diyeti yapmaya basladim.
Bugun oylesine tartildim 600 gr vermistim nasil mutlu oldum anlatamam.

yumurtalı çig ködteden bahsediyorum ince bulgurla ama kendimi söz verdim artık hiç yemeyeceğim.
haa o olmaz kiii bulgur serbest ama sınırlı canım ya kılo verinceye kadar az yemek yemek gerek . benim bünyemde çok sisiyorum yani yemiyorum genelde 58 olunca yiycem demistim yedim daha yemem 55 olunca bi kere daha yaparım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…