Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım hoş geldin aramıza, şimdiden kolay gelsin.Birinci sayfaya da bakarsan

faydası olur sanırım. Her gün menüleri paylaş, herkes yardımcı olmaya çalışır. Tatlandırıcıya gelince, aslında çayı şekersiz içmeye alışırsan çok seversin, ben senelerdir çayı şekersiz içiyorum ve artık kesinlikle şekerli içemiyorum. Azaltarak içmeyi dene . Sevgiler,

Her ogun oncesi mutlaka bakiyorum ilk sayfaya canim,cok faydasi oluyor gercekten.
Azaltarak bitirmeyi deniycem,coook tesekkurler

Son düzenleme:
Son düzenleme:
menümü yazayım o zaman bundan sonra hergün yazacağım

2 yumurta
1 domates
1 biber
avuç içi kadar kaşar
1 bardak kahve ama maalesef azda olsa şekerli :18:
3 incir
avuç içi kadar ceviz
10 tane fındık
sizce nasıl menüm çokmu olmuş

ogle :

5-6 adet kuru kofte

yanina kozlenmis patlican be biberle salata yaptim, sogan dogradim ceviz ilave ettim azicik aci, zeytinyag ve limonla himmmm nefis birsey oldu

canım merabalar tebrik ederim allah anneli babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah en küçük karataycıyı :) bu arada hamileliğin boyunca aramızda olmana bende çok sevindim maşallahhh allah esirgesin bebişi

tatlandırıcı hariç bence gayet iyi eğer çok zorlanmıyorsan arar öğünde yapma ayran,süt,bitki çayı ve su olsun tercihlerin canım

kızlar merhaba nasılsınız ben hala hastalığı atlatamadım tam iyiyim diyorum yine kötüleşiyorum bu havada hasta olmak kötüymüş...
geçmiş olsun dilekleri için herkese tşk ederim...
dün liste için sağol esubcum ellerine sağlık herkesi tebrik ederim gitmiş kilolar
güleryüzcüm bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin topiğin bebişi oluyor ne güzel...

ben pek karataya uyamıyorum kızlar hiç tad almadığım için doğru düzgün bişey yiyemiyorum iyileşince geçer inş. bende karataya uyarım bu yüzden bildirim yapmıyorum şuan

yine uykum gelemeye başladı kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum ve sakın üşütmeyin

selam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık

domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,

bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh

Canım google dan kadınlar kulübü kilo çizelgesi nasıl yapılır diye yaz çıkacak kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…