kuru üzümde yeniyor değilmi kızlar
Bende bugun yediklerimi yaziyim kizlar;
sabah:1 kk beyaz peynir,2 yumurta,kycuk bir kase kavrulmamis badem,5 zeytin,2 ceri domates ve 2 bardak cay(cayi kesinlikle tatlandiricusiz icemiyorum maleseff splendayla kullaniyorum)
arada: 1 avuc ceviz ve bol su
oglen: 4 tane kofte.,1 tabak taze fasulye.,sogus domates ve sivri biber.,1 kase yogurt..
Not: daha 2.gunum yanlisim varsa duzeltin kizlar.
Canım hoş geldin aramıza, şimdiden kolay gelsin.Birinci sayfaya da bakarsan
faydası olur sanırım. Her gün menüleri paylaş, herkes yardımcı olmaya çalışır. Tatlandırıcıya gelince, aslında çayı şekersiz içmeye alışırsan çok seversin, ben senelerdir çayı şekersiz içiyorum ve artık kesinlikle şekerli içemiyorum. Azaltarak içmeyi dene . Sevgiler,
kuru üzümde yeniyor değilmi kızlar
bide listeye girmek için ne yapmam lazımdı
Canım çekirdeksiz kuru üzüm pek tavsiye edilmiyor, onun yerine Çekirdekli siyah kurum üzüm öneriliyor. Listeye girmek için 2 hafta düzenli olarak menü bildirimi yapıyorsun daha sonra saphira'ya özel mesaj atıyorsun. Sevgiler,
Canım doğum günün kutlu olsun. Bugün oğlumun da doğum günü.
canım merabalar tebrik ederim allah anneli babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah en küçük karataycıyı :) bu arada hamileliğin boyunca aramızda olmana bende çok sevindim maşallahhh allah esirgesin bebişinasıl baslasam bilemiyorum duygularım cok karmasık hem karatay,hem oglusum hem de bugün 2. kez anne olacagımın haberini aldım.evet ilk bebegim bizim icin mucize bebekti ve biz 2 yıldırda korunmuyorduk cünkü ilk cocugumuzun tesadüf tutmasıyla bizi cok mutlu etmişti ve 2. bebişin ne zaman olacagını bilmedigimiz icin riske atmak istememiştik ve suanda 6 haftalık hamileymişim arkadaslarallahıma sükürler olsun bana 2. kez bu duyguyu tattıracagı icin.Allah kimseye arattırmasın amin.
tabi ki kızlar karataya devam yılmak yok yola devam ben pes eder miyimbu hafta hem yeni yasım,hem anneler günü olması, hemde oglusuma kardes gelmesi benimutlu etmeye calıstı tabi diş agrılarım olmasaydı
bende bugun yediklerimi yaziyim kizlar;
sabah:1 kk beyaz peynir,2 yumurta,kycuk bir kase kavrulmamis badem,5 zeytin,2 ceri domates ve 2 bardak cay(cayi kesinlikle tatlandiricusiz icemiyorum maleseff splendayla kullaniyorum)
arada: 1 avuc ceviz ve bol su
oglen: 4 tane kofte.,1 tabak taze fasulye.,sogus domates ve sivri biber.,1 kase yogurt..
Not: Daha 2.gunum yanlisim varsa duzeltin kizlar.
sen bizi beyenmiyormusun kendine ebru ajda gibilerini mi muattap alıyorsun
canım meraba bişey sorucam çizelgeyi nerden yağpyoduk bide nasıl ilerletiyoduk çok zaman bulamıyorum siteye GİRMEYE :) bide 24/04 de 79 kg ile karataya başladım şu anda 75 kg ım çizelgede görmek daha zevklidir :))):82: Güldürdün caanıımm..
günaydın hanımlar
kahvaltı 9:00 bitti
1 haşlanmış yumurtalı soğanlı piyaz
1 avuç peynir
1 domates
1 dilim börek(buzluktan cıkarmıştım eşim yimedi bozulmasın diye yidim valla)
1 kayısı
1 ceviz
çayyy..
canım meraba bişey sorucam çizelgeyi nerden yağpyoduk bide nasıl ilerletiyoduk çok zaman bulamıyorum siteye GİRMEYE :) bide 24/04 de 79 kg ile karataya başladım şu anda 75 kg ım çizelgede görmek daha zevklidir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?