Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kislarrrrr dondüm artik..ayy iki gundur menu bildirimi yapmiom,dun iglen kacamak yaptim:yufka ekmeklen pirincli ve ne idüğü belli olmayan yagdan yapilmis yaptak sarmasi yidim..onun haricinde kacamagim yok iki gundur..sporum da iyi..
su an son dersimdeyim..ewe gidince geliyo pataklar kacamaklara

Canım kermeste kahvaltı yaparsan ööle olur
Beyaz pantolon da yakışır papadiyama

Pepetii ben sabah 80 dk yürüdüm..
Okula geldim gittim geldim gideceğim oda 40 dk. 120 dk yapıyor
Eve gidince de plates yapsam iyi olacak

Seni geçtim bak

Son düzenleme:
kızlar menü bildirimi yapayım bende toptan

dün akşam
1 tabak tavuklu mantar sote üzeri kaşarlı
salata
yoğurt
1 dilimde ekmek yedim

bu sabah klasik karatay kahvaltım

öğlen yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 tabak taze fasulye
1/2 tabak salata
1/2 tanak cacık

spor yapmıyorum hiç ya bu konuda çok tembelleştim kızlar bana biraz kızın lütfen

Canım çok geçmiş olsun Allahşifa versin.
Afiyet olsun hoşgeldin...

Asyaateşçim öğrencilik yıllarımı anımsatıyorsun bana Allah zihin açıklığı versin canım

Sağol canım, şu ara finallerde yaklaşırken hiç özlenecek bir durum değil ama

Paylaşım için teşekkürler

Çok çok çok geçmiş olsun

Öğle yemeğim 14.20'de bitti
Sınav sonrası evde olmanın tadını çıkardım kendime kocaman bir salata yaptım Üzerine de keten tohumu döktüm. Yanında da 3 tavuk şiş yedim

iyiki doğmuşş oğlun canım kutlu olsunn

loxandra seninde kutlu olsun canımm

Canım teşekkür ederim.

Birer ısırıksa, şimdi yürüyüşle geçer. Bence pantolonu hemen al, hem moral olur hem de kaçamakların olmaması için motivasyon.

Ha şöyle canımcım, durgunluk sana yakışmıyor.

loxandra doğum günün kutlu olsunn.. Nice mutlu,güzel yıllara
Fzguncum oğlunun doğum günü kutlu olsun, yen yaşı şans getirsin

Ya benim eklemlerimde ağrı var yürüyünce sabahsı ayaklarım kilitleniyor eklemlerden daha önce tedaviye gitmiştim ama pek yürüme demişti.sadece işe gelip giderken yürü dedi.
şimdi,senin yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı kilolarda başlamışız ne yapmamı tavsiye edersin yani sabah kaç omega 3 ,akşam genelde ne yiyeyim .
evet canan hanımın kitabını aldım ,okudum gayet mantıklı şeyler. yapıyorum da meyveyi,ekmeği ve şekeri kestim,tek yanlışım ikindi zamanları yediğim çiğ köftelerdi .
tabi sabretmek lazım ama sende bilirsin insan biran önce en azından hafiflesin istiyor,(İŞTE BURADAYIM DEMEK İÇİN.)yorumların benim için çok önemli birkaç gündür moral veren yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

loxandra doğum günün kutlu olsunn.. Nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara.

Fzgunum senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.allah uzun sağlıklı imanlı,başarılı bir ömür nasip etsin.

Ya benim eklemlerimde ağrı var yürüyünce sabahsı ayaklarım kilitleniyor eklemlerden daha önce tedaviye gitmiştim ama pek yürüme demişti.sadece işe gelip giderken yürü dedi.
şimdi,senin yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı kilolarda başlamışız ne yapmamı tavsiye edersin yani sabah kaç omega 3 ,akşam genelde ne yiyeyim .
evet canan hanımın kitabını aldım ,okudum gayet mantıklı şeyler. yapıyorum da meyveyi,ekmeği ve şekeri kestim,tek yanlışım ikindi zamanları yediğim çiğ köftelerdi .
tabi sabretmek lazım ama sende bilirsin insan biran önce en azından hafiflesin istiyor,(İŞTE BURADAYIM DEMEK İÇİN.)yorumların benim için çok önemli birkaç gündür moral veren yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

loxandra doğum günün kutlu olsunn.. Nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara.

Fzgunum senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.allah uzun sağlıklı imanlı,başarılı bir ömür nasip etsin.
annesinin kuzusu sanada çok geçmişler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…