selam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh
iyiniyetlim formundasin gene bebaaam:)) ewe gidiym cewap yazcam herbiseye..ayy gevezelik yapmayi osledim
Canım çok geçmiş olsun Allahşifa versin.
Afiyet olsun hoşgeldin...
Asyaateşçim öğrencilik yıllarımı anımsatıyorsun bana Allah zihin açıklığı versin canım
Beynimiz, hayatımızda mutsuzluğa neden olan koşullar varken (örn: depresyon, stres, gelecek endişesi, geçim sıkıntısı) metabolik faaliyetleri yeniden düzenleyerek fizyolojimizi koruma moduna geçiriyor ve aynı beslenme rejimi ve enerji tüketimine rağmen kilo almamızı sağlıyor. Bu, onbillerce yıllık insanlık tarihi boyunca neslin tükenmesini önleyen bir vücut fonksiyonu. Bu fonksiyon, tarih boyunca benzeri görülmemiş bir gıda bolluğu ve çeşitliliği yaşadığımız bu çağda, süper rafine, yüksek kalorili ve sonsuz lezzetteki endüstriyel ürünlerin süpermarket raflarından ve tv reklamlarından yaptığı hücumla birleşince kitlesel obeziteye neden oluyor. Böylece sarf edilen kaloriyi artırmak ya da alınan kaloriyi azaltmak ideal kiloyu korumaya yetmiyor, gelecek endişesini ve iş hayatından gelen stresi bir kenara bırakıp, beslenme dışındaki faaliyetlerden elde ettiğimiz yüksek endorfin düzeyini koruyabilmemiz gerekiyor. Bu da ancak düşünce ve duygularımızı kontrol altında tutabilmekle mümkün. Aynı beslenme ve enerji harcama şartları altında kilo almaya başladıysanız, farkında olun ki stres veya endişeden dolayı vücudunuz depolama moduna geçmiş durumda.
kızlar merhaba nasılsınız ben hala hastalığı atlatamadım tam iyiyim diyorum yine kötüleşiyorum bu havada hasta olmak kötüymüş...
geçmiş olsun dilekleri için herkese tşk ederim...
dün liste için sağol esubcum ellerine sağlık herkesi tebrik ederim gitmiş kilolar
güleryüzcüm bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin topiğin bebişi oluyor ne güzel...
ben pek karataya uyamıyorum kızlar hiç tad almadığım için doğru düzgün bişey yiyemiyorum iyileşince geçer inş. bende karataya uyarım bu yüzden bildirim yapmıyorum şuan
yine uykum gelemeye başladı kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum ve sakın üşütmeyin
iyiki doğmuşş oğlun canım kutlu olsunn
loxandra seninde kutlu olsun canımm
selam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh
kislarrrrr dondüm artik..ayy iki gundur menu bildirimi yapmiom,dun iglen kacamak yaptim:yufka ekmeklen pirincli ve ne idüğü belli olmayan yagdan yapilmis yaptak sarmasi yidim..onun haricinde kacamagim yok iki gundur..sporum da iyi..
su an son dersimdeyim..ewe gidince geliyo pataklar kacamaklara
Sağol canım, şu ara finallerde yaklaşırken hiç özlenecek bir durum değil ama
Paylaşım için teşekkürler
Çok çok çok geçmiş olsun
annesinin kuzusu sana da çok geçmiş olsun canımm. Bir an önce iyileşirsin inş. canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?