Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cok tesekkürler kızlar inş. hayırlısı ile kucagıma almak nasip eder fit bi hamiş oldum sanırım

loxandra doğum günün kutlu olsunn.
Fzguncum oğlunun doğum günü kutlu olsun,sağlık dolu nice nice yaşlaraaa

Bu arada öğle menüm13.20.de bitti)
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 tabak semizotlu yoğurt

Az önce 1 büyük fincan kiraz saplı çay ve tarçınlı yeşil çay içtim.,
Saat 17.de pilatesim var.Salı perşembe 1 saat pilates dersi alıyorum.

Bu arada Güleryüz2011 çok tyebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına versin
2 oğlan annesi olan biri olarak biraz zor diyorum.Benimkilerin arası 3 yaş,ama çok zorlandım.Halada zor oluyor ama yinede çok şükür iyiki olmuşlar.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

Ya benim eklemlerimde ağrı var yürüyünce sabahsı ayaklarım kilitleniyor eklemlerden daha önce tedaviye gitmiştim ama pek yürüme demişti.sadece işe gelip giderken yürü dedi.
şimdi,senin yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı kilolarda başlamışız ne yapmamı tavsiye edersin yani sabah kaç omega 3 ,akşam genelde ne yiyeyim .
evet canan hanımın kitabını aldım ,okudum gayet mantıklı şeyler. yapıyorum da meyveyi,ekmeği ve şekeri kestim,tek yanlışım ikindi zamanları yediğim çiğ köftelerdi .
tabi sabretmek lazım ama sende bilirsin insan biran önce en azından hafiflesin istiyor,(İŞTE BURADAYIM DEMEK İÇİN.)yorumların benim için çok önemli birkaç gündür moral veren yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

loxandra doğum günün kutlu olsunn.. Nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara.

Fzgunum senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.allah uzun sağlıklı imanlı,başarılı bir ömür nasip etsin.
annesinin kuzusu sanada çok geçmişler olsun.

papişim böyüğümsün ama sen bunu hakettin bebaamm
kermeste tadına bakmadıgın baska bişe kaldımıııııı
patakcı ismail geri döndüüüü

Pepetii ben sabah 80 dk yürüdüm..
Okula geldim gittim geldim gideceğim oda 40 dk. 120 dk yapıyor
Eve gidince de plates yapsam iyi olacak

Seni geçtim bak
iyiniyetlim kapışakmı kıııızzz
ama plates sayılmasın baaane yaww
al işte ilk mızıkcılıgımı yaptım

Evet ya burdayım sene sonuna doğru işlerim iyice azalacak
Özledik gevezeliklerini kıss hadii gel

emelcim canım başla hemen yuruyuse..bak ne guzel kilolar veriyosun..hadi başlada kapışak senle de

Öğle yemeğim 14.20'de bitti
Sınav sonrası evde olmanın tadını çıkardım kendime kocaman bir salata yaptım Üzerine de keten tohumu döktüm. Yanında da 3 tavuk şiş yedim
ayyyy sen oğrencimisin asyaaaa....
tadına cıkar datlum..hayatımın en guzel 5 senesiydi..normalde 4 sene ama hazırlıgı gecemediydim..
ama olsun iyiki 5 sene okumusum..cok guzeldi..
bahar şenlikleri wardır şimdi,bi taraftan da finaller..çimlerde oturup gevezelik etmek bi taraftanda...ayyy hepsi cazip ay

kosubandına attım kendımı sabahkı kahvaltıdan sonra vıcdanımı ratlatayım bır nebze olsun
iyi yapmıssın papişim..sen gercek bi karataysın bacım..kacamak yapsan bile hemen telafi ediyosun maşşalllah..
önce dövdüm sonra sewdim seni..

fzguncüm oglunun dogum gunu kutlu olsun canımcım..inşallah saglıklı ve mutlu olarak uzuuun bi ömür sürer..

Loxicim senin dogum gunun de kutlu olsun canım..umarım yeni yaşında cok ama cok fit ve saglıklı bide coook mutlu olursun..

aynen katılıyorum fzgun cum alıcam aksamustu.

vur bebısım yeterkı sen vur.senın vurdugun yerde gül bıteryedım evet yedım ama delıkanlı gıbı sporumuda yaptım

Propycil dönmüşsün Çok sevindim Aranıyorsun topikte bak bizi eksik etme
Umarım sorunlarını da çözmüşsündür canım Enerjinden çözdüğünü algıladım
Bu arada ben de hazırlık okudum canım hala da okulu bitirmeye niyetim yok, zevk için uzatıyorum Bir yandan çalıştığım için bir şey demiyor ailem sağ olsun Hatta baktım uzamıyor erasmusa başvurdum Ağustosta Valensiya yolcusuyum Herhalde ilerde de inş part-time hocalık yaparım okulda, yani öyle olsun istiyorum.Üniversite ortamı neşe veriyor insana
Şenliklerimiz geçen haftaydı. Şu alkol almadığım ve konsere gittiğim zamanlarda spor olarak iyi oluyordu nerden baksan 2 saat dans ediyordum gece gece

ÖĞLEN YEMEK YEMEYE VAKTİM OLMADI 1 ADET MUZ YEDİM 12 GİBİ SAAT 4 TEDE YARIM TABAK TAVUK ETLİ NOHUT EVDEN GETİRDİĞİM AKŞAMA MANGAL VAR ET YERİM BAŞKA BİŞEY YEMEM :d

sabah
2 adet kayısı kıvamı koy yumurtam
3 adet omega
keci ve eski kasar peyniri
7 zeytin
1 ince belli fındık
limonlu çay
domates salatalıl ve yeşil biber

öğlen
1 hazır ayran
1 tabak domates ve sarımsaklı et tavası
bi avuc içi kadar ceviz

akşam
Allah Kerim..

sipor: su ana kadar 40 dakka
suyum: saat 4 itibariyle 2.5 litre

iwet cözdüm sayılır Allaha şükür
ya cok şanslısın biliyomusun..Erasmu filan ben değerlendiremedim..ki hacettepede okudum halde...
part time yapma yaw,gir kadrolu öğretim elemanı ol..karizma bi iş..
senin danslar zaten maşşallah,kac saat yuruyusler bedel..enerjiksin de maşşallah..cıtır seniiii
alkol alma bebeaam asla..sana yasaklıyorum..yani hayatın boyunca almamaya calış..yasaklamıslar zaten bunu..wardır bi sebebi..

kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?
papişim sen bilin genede ama azıcık da olsa ye genede..sonra gecenin bi wakti acıkmayasın Allah muhafaza

öğlen yemeğim 16:00 bitti
7taane çiğ köfte
yeşillik marul,maydonoz
1 kase mercimek yemeği
2ceviz
1kayısı
1 incir
2 bardak yeşil çay..
kızımla 1 saat alışveriş artı parkta koşturma..
1 litre su oldu..
akşam yemeğim 19:30 da yicem
akşama kızartma şeklinde türlü yemeği pirinç pilavı ve salata var hepsinden bikaç kaşık alır günü kapatırım..
spor 40dk akşam yapıcam..

goncagülcüm sen yeni oldugun için bugunlük sana patak yok..ama neden kızartma sekliinde yapıyosunki turlüyü..
fırın tepsisinde az zeytinyagla 5-10 dakka pişir sebzeleri aynı kızarmıs gibi oluyo..daha sonra tencereye eklersin..
bide neden pirinç....bulgur yap ay
sabahta buzlu börek yemiştin zaten

kızlar bakliyatları ve bazı khları tüketmeyerek daha hızlı yağ yakımı yapabiliyormuşuz ayrıca süt ürünlerinide azaltırsak yağlardan daha çabuk kurtulabiliriz ve kahve içenler içinde normal clasic nescafe alın yanınada laktozsuz süt alın içine koyarak içebilirsiniz nefis oluyor ve diyete karışmıyor

merhaba hanımlar geçmişi okumadım önce bugünümü anlatayım içimi döküp rahatlıyım sonra okurum 4470 . sayfada kaldım ..
neyse bugün kontrolüm vardı 1 hafta önce sıra alıp ortapediye gittik eşimle..saat 9 da oradaydık bekle bekle doktor gelmes 9:30 da sorduk birazdan gelecek dediler 10 oldu yok 10 buçuk oldu yok tekrar sorduk şimdi geliyo dediler 11 oldu yok tekrar sorduk doktor ameliyatta ameliyat uzadı muayene ögleden sonraya kaldı dediler deli olduk neyse eve geldik 13:30 gittik yok ha gelecek ha gelecek tee 15:00 te geldi neyse röntgene gönderdi bu defa bekle bekle röntgen sırası gelmes saat 16:00 oldu görevli çıkıp çekim 16:00 da bitiyo çektirmeyenler sabaha kaldı dedi eşim sinir oldu resmen oynatıyolar insanı yaaa yarın sabah gidicez bakalım sıra gelirse doktor olursa muayene olacaagım gelmesse bi daha gitmiycem bugün 17. günüm 30 güne tamamlayınca kendim çıkarcam alçıyı küçük çoçuklaa rezil olduk resmen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…