cok tesekkürler kızlar inş. hayırlısı ile kucagıma almak nasip eder fit bi hamiş oldum sanırım
papişim böyüğümsün ama sen bunu hakettin bebaammselam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh
iyiniyetlim kapışakmı kıııızzzPepetii ben sabah 80 dk yürüdüm..
Okula geldim gittim geldim gideceğim oda 40 dk. 120 dk yapıyor
Eve gidince de plates yapsam iyi olacak
Seni geçtim bak
Evet ya burdayım sene sonuna doğru işlerim iyice azalacak
Özledik gevezeliklerini kıss hadii gel
emelcim canım başla hemen yuruyuse..bak ne guzel kilolar veriyosun..hadi başlada kapışak senle dekızlar menü bildirimi yapayım bende toptan
dün akşam
1 tabak tavuklu mantar sote üzeri kaşarlı
salata
yoğurt
1 dilimde ekmek yedim
bu sabah klasik karatay kahvaltım
öğlen yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 tabak taze fasulye
1/2 tabak salata
1/2 tanak cacık
spor yapmıyorum hiç ya bu konuda çok tembelleştim kızlar bana biraz kızın lütfen
ayyyy sen oğrencimisin asyaaaa....Öğle yemeğim 14.20'de bitti
Sınav sonrası evde olmanın tadını çıkardım kendime kocaman bir salata yaptımÜzerine de keten tohumu döktüm. Yanında da 3 tavuk şiş yedim
iyi yapmıssın papişim..sen gercek bi karataysın bacım..kacamak yapsan bile hemen telafi ediyosun maşşalllah..kosubandına attım kendımı sabahkı kahvaltıdan sonra vıcdanımı ratlatayım bır nebze olsun
tesekkur ederim datlum..geldim sonuunda
kuzucuk gecmiş olsun yaa..şu eltine gıcıklanıyom..sana nazar değdiriyo..sağol cnm inşallah ya valla hapşurmaktan içim çıktı :2::2::2:
aynen katılıyorum fzgun cum alıcam aksamustu.Canım teşekkür ederim.
Birer ısırıksa, şimdi yürüyüşle geçer. Bence pantolonu hemen al, hem moral olur hem de kaçamakların olmaması için motivasyon.
Ha şöyle canımcım, durgunluk sana yakışmıyor.
vur bebısım yeterkı sen vur.senın vurdugun yerde gül bıterpapişim böyüğümsün ama sen bunu hakettin bebaamm
kermeste tadına bakmadıgın baska bişe kaldımıııııı
patakcı ismail geri döndüüüü
iyiniyetlim kapışakmı kıııızzz
ama plates sayılmasın baaane yaww
al işte ilk mızıkcılıgımı yaptım
emelcim canım başla hemen yuruyuse..bak ne guzel kilolar veriyosun..hadi başlada kapışak senle de
ayyyy sen oğrencimisin asyaaaa....
tadına cıkar datlum..hayatımın en guzel 5 senesiydi..normalde 4 sene ama hazırlıgı gecemediydim..
ama olsun iyiki 5 sene okumusum..cok guzeldi..
bahar şenlikleri wardır şimdi,bi taraftan da finaller..çimlerde oturup gevezelik etmek bi taraftanda...ayyy hepsi cazip ay
iyi yapmıssın papişim..sen gercek bi karataysın bacım..kacamak yapsan bile hemen telafi ediyosun maşşalllah..
önce dövdüm sonra sewdim seni..
kuzucuk gecmiş olsun yaa..şu eltine gıcıklanıyom..sana nazar değdiriyo..
papişim böyüğümsün ama sen bunu hakettin bebaamm
kermeste tadına bakmadıgın baska bişe kaldımıııııı
patakcı ismail geri döndüüüü
iyiniyetlim kapışakmı kıııızzz
ama plates sayılmasın baaane yaww
al işte ilk mızıkcılıgımı yaptım
emelcim canım başla hemen yuruyuse..bak ne guzel kilolar veriyosun..hadi başlada kapışak senle de
ayyyy sen oğrencimisin asyaaaa....
tadına cıkar datlum..hayatımın en guzel 5 senesiydi..normalde 4 sene ama hazırlıgı gecemediydim..
ama olsun iyiki 5 sene okumusum..cok guzeldi..
bahar şenlikleri wardır şimdi,bi taraftan da finaller..çimlerde oturup gevezelik etmek bi taraftanda...ayyy hepsi cazip ay
iyi yapmıssın papişim..sen gercek bi karataysın bacım..kacamak yapsan bile hemen telafi ediyosun maşşalllah..
önce dövdüm sonra sewdim seni..
kuzucuk gecmiş olsun yaa..şu eltine gıcıklanıyom..sana nazar değdiriyo..
Propycil dönmüşsünÇok sevindim Aranıyorsun topikte bak bizi eksik etme
Umarım sorunlarını da çözmüşsündür canımEnerjinden çözdüğünü algıladım
Bu arada ben de hazırlık okudum canım hala da okulu bitirmeye niyetim yok, zevk için uzatıyorumBir yandan çalıştığım için bir şey demiyor ailem sağ olsun Hatta baktım uzamıyor erasmusa başvurdum Ağustosta Valensiya yolcusuyum Herhalde ilerde de inş part-time hocalık yaparım okulda, yani öyle olsun istiyorum.Üniversite ortamı neşe veriyor insana
Şenliklerimiz geçen haftaydı. Şu alkol almadığım ve konsere gittiğim zamanlardaspor olarak iyi oluyordu nerden baksan 2 saat dans ediyordum gece gece
papişim sen bilin genede ama azıcık da olsa ye genede..sonra gecenin bi wakti acıkmayasın Allah muhafazakızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?
130 dakkamıııııııbugun 1,5 saat dısarda 40 dk da 4 km de ıcerdeyurudum yokmu arttıran
goncagülcüm sen yeni oldugun için bugunlük sana patak yok..ama neden kızartma sekliinde yapıyosunki turlüyü..öğlen yemeğim 16:00 bitti
7taane çiğ köfte
yeşillik marul,maydonoz
1 kase mercimek yemeği
2ceviz
1kayısı
1 incir
2 bardak yeşil çay..
kızımla 1 saat alışveriş artı parkta koşturma..
1 litre su oldu..
akşam yemeğim 19:30 da yicem
akşama kızartma şeklinde türlü yemeği pirinç pilavı ve salata var hepsinden bikaç kaşık alır günü kapatırım..
spor 40dk akşam yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?