Desticim napıyosun canımcım..gittinmi doktora..
baskülü alabildinmi sonunda..
An itibarıyla platesim bitti. 45 dkDün yine aynı saatte çalıştıydım.. Karnım yarıldı çalışırkenn
Pepetiyle kapıştık bak senle de kapışırım (mızıkçılık yok plateste yap bence) ama papadiya beni de yerden kazırlar maazallah papadiyama
Sorunlarını halletmene de çok sevindim canım
kızlar merhabalar
dün akşam eşimle 1saat yürüdük
kahvaltım
kalkınca 2kayısı ılık su
1 haşlanmış yumurta
zeytin
beyaz-kaşar-lor peynirleri
salatalık-biber-maydonoz
6 çekirdekli üzüm
omega 3lerim
badem
yeşil çayım
şimdide temizlik işene devam artık bitsin sıkıldım vede yoruldum
ZAYIFLADIKÇA memelerde sünme, sarkma oluyor geçen belgeselde gördüm afrikalı aplaların memeleri etli pide gibi olmuştu çaprazlama omuzlarına atılabilir kıvamdaydı yani inşallah bende o kıvama gelmem :)
selam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh
Öğle
Bir tabak kuru fasulye
yarım kase yoğurt
7 kadar fındık
yidim kahvemi içtim..
yürüyerek okuluma geldimm..
Pepetii ben sabah 80 dk yürüdüm..
Okula geldim gittim geldim gideceğim oda 40 dk. 120 dk yapıyor
Eve gidince de plates yapsam iyi olacak
Seni geçtim bak
iyiniyetlim formundasin gene bebaaam:)) ewe gidiym cewap yazcam herbiseye..ayy gevezelik yapmayi osledim
selam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh
Ben de kilolu(100kg) iken en çok istediğim şeydi beyaz pantolon giymek)) Şimdi tadını çıkarıyoum. Foto isteriiizzzzzz
An itibarıyla platesim bitti. 45 dkDün yine aynı saatte çalıştıydım.. Karnım yarıldı çalışırkenn
Pepetiyle kapıştık bak senle de kapışırım (mızıkçılık yok plateste yap bence) ama papadiya beni de yerden kazırlar maazallah papadiyama
Sorunlarını halletmene de çok sevindim canım
canım hoca bi yerde omega 3 ün saç telinden ayak tırnagına kadar herşeye iyi geldigini söylüyordu..omegayıda düzenli kullan derimArkadaslar yogun bir sac dokulmesi yasiyorum fakat bu diyete baslamadan once zaten vardi.Sanirim mevsimsel bir durum.Bu diyetle dahada artmasindan korkuyorumSizlerin onerebilecegi bir durum var mi bunun icin?Sirf bu sebeple diyetime son vermek istemiyorum.:26:
bende bugün hastane çıkışı kermese ugradım .ögle yemegimi kermesten aldım 2 tane ıspanaklı saç böregi yedimselam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
Desticim napıyosun canımcım..gittinmi doktora..
baskülü alabildinmi sonunda..
canım hoca bi yerde omega 3 ün saç telinden ayak tırnagına kadar herşeye iyi geldigini söylüyordu..omegayıda düzenli kullan derim
bende bugün hastane çıkışı kermese ugradım .ögle yemegimi kermesten aldım 2 tane ıspanaklı saç böregi yedim..çok toktum şimdide bi kase erikk yedim dükkanı kapadım ... bu arada beyaz pantolan benimde yıllardır hayallerimi süslüyo umarım bi gün gerçek olur
gittim canım yukarda anlatıgım gibi geçti iştebaskülü cuma günü bimden alacagız tabi kalırsa ..a101 dede varmış ama king marka yyaa kingin neyini aldıysam dandik çıktı ..bu arada sorunlarını halletmene çok sevindim evdeki huzur çok önemli
fzgunum ogluşuna ömür boyu saglık huzur başarı dilerim canım
loxsandra tanışmıyoruz ama sanada mutlu fit yıllar dilerim arkadaşım
ayy evet sorma ya ,yap yap bitmiyo temizlik deli olcam bende akşam eve gittikçe oynatmaya az kaldı dr.nerde diye çığırıyom
kız sen çok yaşa emi güldürdün beni...
ayy bende istiyorum siyah dışında bi renk giymek
illa söylicen demi her seferinde gözüme soka soka bugün yürüdüm, yürüdümde yürüdümbide laf sokuyo hıhh oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuk muş .tamam anladım yürücemm yürücemm ayyy söz verdim yürücemmmmmmm
bizde seni özledik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?