Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Desticim napıyosun canımcım..gittinmi doktora..
baskülü alabildinmi sonunda..

An itibarıyla platesim bitti. 45 dk Dün yine aynı saatte çalıştıydım.. Karnım yarıldı çalışırkenn

Pepetiyle kapıştık bak senle de kapışırım (mızıkçılık yok plateste yap bence) ama papadiya beni de yerden kazırlar maazallah papadiyama

Sorunlarını halletmene de çok sevindim canım

Canım, hamişliğin hayırlı uğurlu olsun. Çok rahat ve sorunsuz geçer inşallah, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini

fit iyiniyetlim benımharıkasın

kızlar ıkı gun once ust ve alt karın sıkılastırma hareketı yapmıstım hala gulerken karın kaslarım acıyo esım dun aksam fıkra anlatıyo cokta komık ınadınamı yapıyosun dıyorumhareket şu;sırtustu yere yatıyoruz dızlerı bırlestırp kaldırıyoruz eller ensedebu sekılde 15 kez falan yapıyoruz dur yıne yapıyım heveslendım

ayy evet sorma ya ,yap yap bitmiyo temizlik deli olcam bende akşam eve gittikçe oynatmaya az kaldı dr.nerde diye çığırıyom

ZAYIFLADIKÇA memelerde sünme, sarkma oluyor geçen belgeselde gördüm afrikalı aplaların memeleri etli pide gibi olmuştu çaprazlama omuzlarına atılabilir kıvamdaydı yani inşallah bende o kıvama gelmem :)

kız sen çok yaşa emi güldürdün beni...

ayy bende istiyorum siyah dışında bi renk giymek

Öğle

Bir tabak kuru fasulye
yarım kase yoğurt
7 kadar fındık

yidim kahvemi içtim..
yürüyerek okuluma geldimm..

Pepetii ben sabah 80 dk yürüdüm..
Okula geldim gittim geldim gideceğim oda 40 dk. 120 dk yapıyor
Eve gidince de plates yapsam iyi olacak

Seni geçtim bak

illa söylicen demi her seferinde gözüme soka soka bugün yürüdüm, yürüdümde yürüdüm bide laf sokuyo hıhh oturarak başarıya ulaşan tek canlı tavuk muş .tamam anladım yürücemm yürücemm ayyy söz verdim yürücemmmmmmm

iyiniyetlim formundasin gene bebaaam:)) ewe gidiym cewap yazcam herbiseye..ayy gevezelik yapmayi osledim

bizde seni özledik...

Ben de kilolu(100kg) iken en çok istediğim şeydi beyaz pantolon giymek)) Şimdi tadını çıkarıyoum. Foto isteriiizzzzzz

tebrik ediyorum canım. plates gerçekten de vücudu sıkılaştıran bir spor dalı. daha birçok faydası da var tabii. bi şey soracam, siz nereden takip ediyorsunuz. bir site linki verebilir misiniz??

ılerleyen saatlerde acıkıp yanlıs seyler yememek ıcın ıkıncı ogunumu yedım

1 parca haslanmıs tavuk
1 kase k.t yogurt
omega3
turk kahvesı

selamlar kızlar.geçmişi okudum geldim.bugün misafirim vardı ancak gelebildim....

loxi doğum gününmüş sanırım..doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana istediğin herşeyi getirsin canım

fzgun, canım senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun.sağlıklı,mutlu huzurlu yıllar oğluşuna

bugün yediklerim

1.öğün:
1 rafadan yumurta
peynir
domates
salatalık
3 mercimek köftesi
omega 3

2.öğün:
etli türlü
kabak mücver
yoğurt

spor:30 dk öğlen,birazdan da 1 saat yürüycem

canım hoca bi yerde omega 3 ün saç telinden ayak tırnagına kadar herşeye iyi geldigini söylüyordu..omegayıda düzenli kullan derim
bende bugün hastane çıkışı kermese ugradım .ögle yemegimi kermesten aldım 2 tane ıspanaklı saç böregi yedim ..çok toktum şimdide bi kase erikk yedim dükkanı kapadım ... bu arada beyaz pantolan benimde yıllardır hayallerimi süslüyo umarım bi gün gerçek olur

Desticim napıyosun canımcım..gittinmi doktora..
baskülü alabildinmi sonunda..

gittim canım yukarda anlatıgım gibi geçti işte baskülü cuma günü bimden alacagız tabi kalırsa ..a101 dede varmış ama king marka yyaa kingin neyini aldıysam dandik çıktı ..bu arada sorunlarını halletmene çok sevindim evdeki huzur çok önemli

fzgunum ogluşuna ömür boyu saglık huzur başarı dilerim canım
loxsandra tanışmıyoruz ama sanada mutlu fit yıllar dilerim arkadaşım

Selam Karatay Şekerleri,

Hormon tedavim bitti sayılır, henüz tam düzene girmedi reglim ama bu tedavinin bana hediyesi 4kg oldu malesef Daha fazla ilerlemeden bir yerden başlayayım dedim. En azından tedavi bitene kadar daha fazlasını almam bu sayede inşallah:18:

Yarından itibaren ben de menü bildiriminde bulunacağım. Şimdilik sadece sabah erken aktif yazabileceğim. Geçen seferden beri eşim benim zayıflama olayıma gıcık Hatta benim 65kg olmamı istiyor:26: O sebeple o uyanmadan sabahları yazacağım ben de...Öğlenleri cepten okuyorum ama yazamıyorum...

Buralardayım, hepinizi öptüm

Kızlar selam. Aranıza yeni katıldım. İlk işim de Karatay deneyimlerinizi incelemek oldu. Ben 4 hafta yaptım ama gr veremedim. 2 kitabını da okudum. nerede hata yapıyorum bilmiyorum. haftada 2-3 kez power plate yapıyorum. Acaba porsiyonlarım mı büyük? kahvaltım 2 yumurta peynir domates salatalık bazen ek olarak ceviz. Öğlen ve akşam sebze ya da et yemekleri. Bazen sadece bulgur pilavı bol yoğurt. Ekmek ve unlu herşeyi çıkarttım hayatımdan. Şeker deseniz bir çay kaşığına indirdim. onu da yavaş yavaş azaltıyorum. Allah' ım ben nerede yanlış yaptım!?

Destinam A 101 deki sadece kiloyu gösteriyor. Bimdeki vücut analiz baskülü

esasım sonunda yürüteceğim seni

Propycilcim napam bebeem kilo veremiyorum otur otur okula gitgeller yetmiyo demekki kilo veremeyince sıkıldım valla.. Azimliyim bu ara taktım gene kilolarımaa

Akşam

eşim ve çocuklara pirinç pilavı vardı. Ben tabiisi yemedimmm

1 tabak kuru fasulye
1 kaseye yakın cacık
Bir de tazecik dişli sarımsak (püf noktası:çok kokmasın diye de süt içtim bi bardak)
3 omega 3
3 de fındık
2 dilim kaşar(incecik) 1 de çeri yemişim bayağı

Hepinize afiyet olsun çıtır hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…