Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kıskançlık kokusu alıyorum Gözleme'cim ..

Menumu bildiriyorum caymak yok,neden cayacakmisim kilo vermek varken
Sabah 8.90
Cay bardağı kadar çerez fıstık,yer fıstığı
2ogunum 13 gibi
Tavuk İncil pirzola
Salata

3ogunum 18.26
Bir kase kt yogurt

Son düzenleme:
iyi akşamlarr çıtırlarrr

akşam yemeğim

1 tabak kabak yemeği
koca bir kase semizotlu cacık
1 avuç kadar fındık

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bezElye yemegı,salata,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

ah bu akraba ziyaretlerindeki kıyaslamalar yok mu..sinir olurum ben debide hep inceleyen gözler.kilo almışsın seeennnsinir olurum sinirbu arada hoşgeldin canım benim

ev pırıl pırıl oldu be leylakım..burdan bile parlıyo..ellerine sağlık
ZAYIFLADIKÇA memelerde sünme, sarkma oluyor geçen belgeselde gördüm afrikalı aplaların memeleri etli pide gibi olmuştu çaprazlama omuzlarına atılabilir kıvamdaydı yani inşallah bende o kıvama gelmem :)

alemsin çok güldüm sanabenim egzersizi tavsiye ederim

Egzersiz çok iyimiş, sağol canım.

:
rica ederim canım
sen iste yeter

sağol cnm inşallah ya valla hapşurmaktan içim çıktı :2::2::2:
geçmiş olsun canım
kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?

canım bugün ben öğlen yemedim hiç de acıkmadım..ama aşırı bir baş ağrısı yaşadım..sanırım acıkmasakta şekerimiz düşüyor.oda benim başımı ağrıtıyor..şimdi karnımı doyurunca geçti..
hangi hastane bu canım yaaa..biz hiç kimseye sıra nosu verip çekim bitiyo demeyiz..zatii bitiş saatine kadar hasta alırız..eğer hasta artarsa numara almayıp ertesi gün gelir..çok saçma olmuş:44:

ah bu akraba ziyaretlerindeki kıyaslamalar yok mu..sinir olurum ben debide hep inceleyen gözler.kilo almışsın seeennnsinir olurum sinirbu arada hoşgeldin canım benim

ev pırıl pırıl oldu be leylakım..burdan bile parlıyo..ellerine sağlık
ZAYIFLADIKÇA memelerde sünme, sarkma oluyor geçen belgeselde gördüm afrikalı aplaların memeleri etli pide gibi olmuştu çaprazlama omuzlarına atılabilir kıvamdaydı yani inşallah bende o kıvama gelmem :)

alemsin çok güldüm sanabenim egzersizi tavsiye ederim

Egzersiz çok iyimiş, sağol canım.

:
rica ederim canım
sen iste yeter

sağol cnm inşallah ya valla hapşurmaktan içim çıktı :2::2::2:
geçmiş olsun canım
kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?

canım bugün ben öğlen yemedim hiç de acıkmadım..ama aşırı bir baş ağrısı yaşadım..sanırım acıkmasakta şekerimiz düşüyor.oda benim başımı ağrıtıyor..şimdi karnımı doyurunca geçti..
hangi hastane bu canım yaaa..biz hiç kimseye sıra nosu verip çekim bitiyo demeyiz..zatii bitiş saatine kadar hasta alırız..eğer hasta artarsa numara almayıp ertesi gün gelir..çok saçma olmuş:44:

mesa iki kere gitmiş pardon
menü bildirimi
akşam18:00

tavuk ciğer
kabak yimeği
yoğurtlu bakla
4 adet çiğ köfte
roka,maydanoz

Akşam yemeğimi de yedim geldim.20.00'da bitti
1 tane fırında tereyağlı alabalık,bol salata ve helva yedim ama helvayı biraz abarttım miktarı yazmak istemiyorum yani
Bir de sabah unuttuğum omegalarım var tabiii 2 gr

Su:4 litre oldu
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş, yağmur başladı malesef

Seksenleri açtım şimdi de yanımda açık çayım var, haydin iyi seyirler

Son düzenleme:
Selam kizlar aksamki menumu yaziyim;

4 adet kofte.,sogus domates
1 tahta kasikla taze fasulye.,5 corba kasigi bulgur pilavi
bide 3 adet sivri biber tursusu( bu olmadi biliyorum sonradan aklima geldi yememem)

Spor olarakda.,40 bir bacak 40 diger bacak calismasi,oglumla gokcenin sarkisinda biraz hopladik zipladik 5-10 dk. kadar.
Simdilik bu kadar.daha ne olsun dimi

Son düzenleme:

Ev yapımı turşu serbest

nasılsınız bakalım kızlar görüşmeyeli, accik okudum geçmişi ve de kendimden çooook utandıııım
neden derseniz bu haftanın birincisi ben iyiniyetli zannediyordum halbusem
güleryüz müş, çoook pardon güleryüzcüm yaaaa...
artık neremle ve de nasıl okudumsa bilemedim ben onu

menüm:

Sabah - karatay kahvaltım - beşibiryerde çayım

Öğlen - karalahana diblesi - 2 küçük biber dolma - az badem - açık çay

Akşam - fırında patates köfte - cacık - accik cıssss:18::18::18:

noluyosa zaten bu accik cısss lardan oluyo, benim akıllanacağım yok yaa

akşam yemeğimde

kabak yemeği
lorlu pazı kavurması
1 avuçta çekirdek yedim

yine çok yoruldum

arkadaş aradı yarın kızlarla çiğbörek yemeğe gideceğiz diye mutlaka gel dedi
hadi size soruyorum ne yapayım

130 dakkamııııııı
senle kapışırsam düşerim bi yerde ve yerden kazırlar beniii

güle güle giy canım buda bu işin ödülü bende almak istiyorum bakalım yakışacakmı

canım hoşgeldin geldiğine sevindim

loxi doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…