tebrik ediyorum canım. plates gerçekten de vücudu sıkılaştıran bir spor dalı. daha birçok faydası da var tabii. bi şey soracam, siz nereden takip ediyorsunuz. bir site linki verebilir misiniz??
Selam Karatay Şekerleri,
Hormon tedavim bitti sayılır, henüz tam düzene girmedi reglim ama bu tedavinin bana hediyesi 4kg oldu malesefDaha fazla ilerlemeden bir yerden başlayayım dedim. En azından tedavi bitene kadar daha fazlasını almam bu sayede inşallah:18:
Yarından itibaren ben de menü bildiriminde bulunacağım. Şimdilik sadece sabah erken aktif yazabileceğim. Geçen seferden beri eşim benim zayıflama olayıma gıcıkHatta benim 65kg olmamı istiyor:26: O sebeple o uyanmadan sabahları yazacağım ben de...Öğlenleri cepten okuyorum ama yazamıyorum...
Buralardayım, hepinizi öptüm
ah bu akraba ziyaretlerindeki kıyaslamalar yok mu..sinir olurum ben deslm kızlar
bu arada eltim falan diyodum kilo karşılaştırması diyodum ya çok karşılaştırma yapmadılar o da 58 kiloymuş ama bu sefer de bebeklerimizi karşılaştırdılar çokkk.
benimki çok hareketsiz eltiminki maşallh şimdiden nerdeyse yürüyecek. bizimki eline bişe uzat tenezzül edip almıyor bile
neyse çok da önemli değil öyle böyle geçti tatil arada gerginlik falan ama bitti çok şükür sağ salim
kızlar merhabalar
dün akşam eşimle 1saat yürüdük
kahvaltım
kalkınca 2kayısı ılık su
1 haşlanmış yumurta
zeytin
beyaz-kaşar-lor peynirleri
salatalık-biber-maydonoz
6 çekirdekli üzüm
omega 3lerim
badem
yeşil çayım
şimdide temizlik işene devam artık bitsin sıkıldım vede yoruldum
ZAYIFLADIKÇA memelerde sünme, sarkma oluyor geçen belgeselde gördüm afrikalı aplaların memeleri etli pide gibi olmuştu çaprazlama omuzlarına atılabilir kıvamdaydı yani inşallah bende o kıvama gelmem :)
rica ederim canımEgzersiz çok iyimiş, sağol canım.
:
sen iste yeterkızlar menü bildirimi yapayım bende toptan
dün akşam
1 tabak tavuklu mantar sote üzeri kaşarlı
salata
yoğurt
1 dilimde ekmek yedim
bu sabah klasik karatay kahvaltım
öğlen yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 tabak taze fasulye
1/2 tabak salata
1/2 tanak cacık
spor yapmıyorum hiç ya bu konuda çok tembelleştim kızlar bana biraz kızın lütfen
geçmiş olsun canımsağol cnm inşallah ya valla hapşurmaktan içim çıktı :2::2::2:
kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?
hangi hastane bu canım yaaa..biz hiç kimseye sıra nosu verip çekim bitiyo demeyiz..zatii bitiş saatine kadar hasta alırız..eğer hasta artarsa numara almayıp ertesi gün gelir..çok saçma olmuş:44:merhaba hanımlar geçmişi okumadım önce bugünümü anlatayım içimi döküp rahatlıyım sonra okurum 4470 . sayfada kaldım ..
neyse bugün kontrolüm vardı 1 hafta önce sıra alıp ortapediye gittik eşimle..saat 9 da oradaydık bekle bekle doktor gelmes 9:30 da sorduk birazdan gelecek dediler 10 oldu yok 10 buçuk oldu yok tekrar sorduk şimdi geliyo dediler 11 oldu yok tekrar sorduk doktor ameliyatta ameliyat uzadı muayene ögleden sonraya kaldı dediler deli olduk neyse eve geldik 13:30 gittik yok ha gelecek ha gelecek tee 15:00 te geldi neyse röntgene gönderdi bu defa bekle bekle röntgen sırası gelmes saat 16:00 oldu görevli çıkıp çekim 16:00 da bitiyo çektirmeyenler sabaha kaldı dedi eşim sinir oldu resmen oynatıyolar insanı yaaayarın sabah gidicez bakalım sıra gelirse doktor olursa muayene olacaagım gelmesse bi daha gitmiycem bugün 17. günüm 30 güne tamamlayınca kendim çıkarcam alçıyı küçük çoçuklaa rezil olduk resmen yaaa
ah bu akraba ziyaretlerindeki kıyaslamalar yok mu..sinir olurum ben deslm kızlar
bu arada eltim falan diyodum kilo karşılaştırması diyodum ya çok karşılaştırma yapmadılar o da 58 kiloymuş ama bu sefer de bebeklerimizi karşılaştırdılar çokkk.
benimki çok hareketsiz eltiminki maşallh şimdiden nerdeyse yürüyecek. bizimki eline bişe uzat tenezzül edip almıyor bile
neyse çok da önemli değil öyle böyle geçti tatil arada gerginlik falan ama bitti çok şükür sağ salim
kızlar merhabalar
dün akşam eşimle 1saat yürüdük
kahvaltım
kalkınca 2kayısı ılık su
1 haşlanmış yumurta
zeytin
beyaz-kaşar-lor peynirleri
salatalık-biber-maydonoz
6 çekirdekli üzüm
omega 3lerim
badem
yeşil çayım
şimdide temizlik işene devam artık bitsin sıkıldım vede yoruldum
ZAYIFLADIKÇA memelerde sünme, sarkma oluyor geçen belgeselde gördüm afrikalı aplaların memeleri etli pide gibi olmuştu çaprazlama omuzlarına atılabilir kıvamdaydı yani inşallah bende o kıvama gelmem :)
rica ederim canımEgzersiz çok iyimiş, sağol canım.
:
sen iste yeterkızlar menü bildirimi yapayım bende toptan
dün akşam
1 tabak tavuklu mantar sote üzeri kaşarlı
salata
yoğurt
1 dilimde ekmek yedim
bu sabah klasik karatay kahvaltım
öğlen yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 tabak taze fasulye
1/2 tabak salata
1/2 tanak cacık
spor yapmıyorum hiç ya bu konuda çok tembelleştim kızlar bana biraz kızın lütfen
geçmiş olsun canımsağol cnm inşallah ya valla hapşurmaktan içim çıktı :2::2::2:
kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?
hangi hastane bu canım yaaa..biz hiç kimseye sıra nosu verip çekim bitiyo demeyiz..zatii bitiş saatine kadar hasta alırız..eğer hasta artarsa numara almayıp ertesi gün gelir..çok saçma olmuş:44:merhaba hanımlar geçmişi okumadım önce bugünümü anlatayım içimi döküp rahatlıyım sonra okurum 4470 . sayfada kaldım ..
neyse bugün kontrolüm vardı 1 hafta önce sıra alıp ortapediye gittik eşimle..saat 9 da oradaydık bekle bekle doktor gelmes 9:30 da sorduk birazdan gelecek dediler 10 oldu yok 10 buçuk oldu yok tekrar sorduk şimdi geliyo dediler 11 oldu yok tekrar sorduk doktor ameliyatta ameliyat uzadı muayene ögleden sonraya kaldı dediler deli olduk neyse eve geldik 13:30 gittik yok ha gelecek ha gelecek tee 15:00 te geldi neyse röntgene gönderdi bu defa bekle bekle röntgen sırası gelmes saat 16:00 oldu görevli çıkıp çekim 16:00 da bitiyo çektirmeyenler sabaha kaldı dedi eşim sinir oldu resmen oynatıyolar insanı yaaayarın sabah gidicez bakalım sıra gelirse doktor olursa muayene olacaagım gelmesse bi daha gitmiycem bugün 17. günüm 30 güne tamamlayınca kendim çıkarcam alçıyı küçük çoçuklaa rezil olduk resmen yaaa
Aynen insanın duruşu bile değişiyor.. 2 gündür yaptığımın linki :
http://www.domatessuyu.com/wp-conte....ebrusalli.com.tr/_files/video/20101129_1.flv
Selam kizlar aksamki menumu yaziyim;
4 adet kofte.,sogus domates
1 tahta kasikla taze fasulye.,5 corba kasigi bulgur pilavi
bide 3 adet sivri biber tursusu( bu olmadi biliyorum sonradan aklima geldi yememem)
Spor olarakda.,40 bir bacak 40 diger bacak calismasi,oglumla gokcenin sarkisinda biraz hopladik zipladik 5-10 dk. kadar.
Simdilik bu kadar.daha ne olsun dimi
Kıskançlık kokusu alıyorum Gözleme'cim ..
Bu hiç aklıma gelmemişti, aynı boydayız 80kg kadar kendisiDaha bir gaza geldim şimdi
selam kızlar.buıgun kahvaltımı kermeste yaptım hem hayır ıslemıs olurum hemde degısıklık olur dedım baya bı degısıklık olducanım karatayım sabote oldu bıraz acık bufeden klasık kahvaltılıkları altım artı revanı,sekerpare,kostebek pasta,zyaglı yaprak sarma hepsının bırer ıkıser catal tadına baktım,napalım olan oldu ıkıncı ogunu daha olculu yıyıp dengelıycem artık
domates salatalık
peynır zeytın
omega3,1 elma
zyaglı sarma
melemen
yesılcay,
bu kahvaltıdan sonra kızım arabasındayken carsıda 1 saat dolastım lcw de 40 beden beyaz bır pantolon denedım super oldu aksamustu gıdıp alcam buyuk ıhtımal.hayatımda ılk kez beyaz pantolon gıyecemah kıh koh koh
130 dakkamııııııı
senle kapışırsam düşerim bi yerde ve yerden kazırlar beniii
Selam Karatay Şekerleri,
Hormon tedavim bitti sayılır, henüz tam düzene girmedi reglim ama bu tedavinin bana hediyesi 4kg oldu malesefDaha fazla ilerlemeden bir yerden başlayayım dedim. En azından tedavi bitene kadar daha fazlasını almam bu sayede inşallah:18:
Yarından itibaren ben de menü bildiriminde bulunacağım. Şimdilik sadece sabah erken aktif yazabileceğim. Geçen seferden beri eşim benim zayıflama olayıma gıcıkHatta benim 65kg olmamı istiyor:26: O sebeple o uyanmadan sabahları yazacağım ben de...Öğlenleri cepten okuyorum ama yazamıyorum...
Buralardayım, hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?