akşam yemeğimde
kabak yemeği
lorlu pazı kavurması
1 avuçta çekirdek yedim
yine çok yoruldum
arkadaş aradı yarın kızlarla çiğbörek yemeğe gideceğiz diye mutlaka gel dedi
hadi size soruyorum ne yapayım
aslında gitmek ve yemekte istiyorum ama vicdanda yapıyorum kararsız kaldım
bir el atın kızlar
loxandra doğum günün kutlu olsunn.. Nice mutlu fit yıllara
Fzgunum senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun
Ya benim eklemlerimde ağrı var yürüyünce sabahsı ayaklarım kilitleniyor eklemlerden daha önce tedaviye gitmiştim ama pek yürüme demişti.sadece işe gelip giderken yürü dedi.
şimdi,senin yazdıklarını okuyunca hemen hemen aynı kilolarda başlamışız ne yapmamı tavsiye edersin yani sabah kaç omega 3 ,akşam genelde ne yiyeyim .
evet canan hanımın kitabını aldım ,okudum gayet mantıklı şeyler. yapıyorum da meyveyi,ekmeği ve şekeri kestim,tek yanlışım ikindi zamanları yediğim çiğ köftelerdi .
tabi sabretmek lazım ama sende bilirsin insan biran önce en azından hafiflesin istiyor,(İŞTE BURADAYIM DEMEK İÇİN.)yorumların benim için çok önemli birkaç gündür moral veren yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
loxandra doğum günün kutlu olsunn.. Nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle uzun yıllara.
Fzgunum senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.allah uzun sağlıklı imanlı,başarılı bir ömür nasip etsin.
loxandra doğum günün kutlu olsunn.
Fzguncum oğlunun doğum günü kutlu olsun,sağlık dolu nice nice yaşlaraaa
Bu arada öğle menüm13.20.de bitti)
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 tabak semizotlu yoğurt
Az önce 1 büyük fincan kiraz saplı çay ve tarçınlı yeşil çay içtim.,
Saat 17.de pilatesim var.Salı perşembe 1 saat pilates dersi alıyorum.
FZGUN canım senın oglununda dogum gunu kutlu olsun allah ayırmasın saglıkla huzurla nıce senelere ınsaallah
Canım senin de oğlunun doğumgünüymüş, kutlu olsun, iyi ki doğmuş iyi ki senin canın olmuş
selamlar kızlar.geçmişi okudum geldim.bugün misafirim vardı ancak gelebildim....
loxi doğum gününmüş sanırım..doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana istediğin herşeyi getirsin canım
fzgun, canım senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun.sağlıklı,mutlu huzurlu yıllar oğluşuna
canım hoca bi yerde omega 3 ün saç telinden ayak tırnagına kadar herşeye iyi geldigini söylüyordu..omegayıda düzenli kullan derim
bende bugün hastane çıkışı kermese ugradım .ögle yemegimi kermesten aldım 2 tane ıspanaklı saç böregi yedim..çok toktum şimdide bi kase erikk yedim dükkanı kapadım ... bu arada beyaz pantolan benimde yıllardır hayallerimi süslüyo umarım bi gün gerçek olur
gittim canım yukarda anlatıgım gibi geçti iştebaskülü cuma günü bimden alacagız tabi kalırsa ..a101 dede varmış ama king marka yyaa kingin neyini aldıysam dandik çıktı ..bu arada sorunlarını halletmene çok sevindim evdeki huzur çok önemli
fzgunum ogluşuna ömür boyu saglık huzur başarı dilerim canım
loxsandra tanışmıyoruz ama sanada mutlu fit yıllar dilerim arkadaşım
fzgun seninde oğluşun doğum günü kutlu olsun
aslında gitmek ve yemekte istiyorum ama vicdanda yapıyorum kararsız kaldım
bir el atın kızlar
hoşgeldin canım..Selam Karatay Şekerleri,
Hormon tedavim bitti sayılır, henüz tam düzene girmedi reglim ama bu tedavinin bana hediyesi 4kg oldu malesefDaha fazla ilerlemeden bir yerden başlayayım dedim. En azından tedavi bitene kadar daha fazlasını almam bu sayede inşallah:18:
Yarından itibaren ben de menü bildiriminde bulunacağım. Şimdilik sadece sabah erken aktif yazabileceğim. Geçen seferden beri eşim benim zayıflama olayıma gıcıkHatta benim 65kg olmamı istiyor:26: O sebeple o uyanmadan sabahları yazacağım ben de...Öğlenleri cepten okuyorum ama yazamıyorum...
Buralardayım, hepinizi öptüm
dogru soyluyosun canım..arttırmak lazım hareketi..cok iyi yapıyosun..izmire de gitmene az kaldı hadi bakalım..biraz daha gayret..esasım sonunda yürüteceğim seni
Propycilcim napam bebeem kilo veremiyorum otur otur okula gitgeller yetmiyo demekkikilo veremeyince sıkıldım valla.. Azimliyim bu ara taktım gene kilolarımaa
hanzade yediklerin cok az canım..bunlarla doyuyomusun..Menumu bildiriyorum caymak yok,neden cayacakmisim kilo vermek varken
Sabah 8.90
Cay bardağı kadar çerez fıstık,yer fıstığı
2ogunum 13 gibi
Tavuk İncil pirzola
Salata
3ogunum 18.26
Bir kase kt yogurt
ew yapımı olmak kaydıyla tursu serbest canım..Selam kizlar aksamki menumu yaziyim;
4 adet kofte.,sogus domates
1 tahta kasikla taze fasulye.,5 corba kasigi bulgur pilavi
bide 3 adet sivri biber tursusu( bu olmadi biliyorum sonradan aklima geldi yememem)
Spor olarakda.,40 bir bacak 40 diger bacak calismasi,oglumla gokcenin sarkisinda biraz hopladik zipladik 5-10 dk. kadar.
Simdilik bu kadar.daha ne olsun dimi
canımcım bu hafta verdiğin 2 kilonun hatrına git bence..akşam yemeğimde
kabak yemeği
lorlu pazı kavurması
1 avuçta çekirdek yedim
yine çok yoruldum
bence cok değil..7.günüm
sabah:
2 kayısı kıvamı yumurta ,
yeşil salata
1 çay bardağı ( ceviz badem fındık karışık )
3 dilim peynir
10 zeytin
yarım elma
1 bardak adaçayı
öğlen:
2 muz
1 avuç fıstık
akşam:
yoğurtlu brokoli
1 avuç fıstık
1 ufak kase mercimek çorbası
yeşil salata ( nane domates roka maydanoz )
bugün 1 hafta doldu 62.7 yim 1 kg gitmiş :)
Öğlen yediğim muz adeti doğru mu ?
oslenmek guzelpropycil canım seni özledik iyiki geldin
bende sekseksenlerı ızlıyorum form cayımlaAkşam yemeğimi de yedim geldim.20.00'da bitti
1 tane fırında tereyağlı alabalık,bol salata ve helva yedim ama helvayı biraz abarttım miktarı yazmak istemiyorum yani
Bir de sabah unuttuğum omegalarım var tabiii 2 gr
Su:4 litre oldu
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş, yağmur başladı malesef
Seksenleri açtım şimdi de yanımda açık çayım var, haydin iyi seyirler
yakısmaz olurmu hıc bır ıcım su olursun bebısımgüle güle giy canım buda bu işin ödülü bende almak istiyorum bakalım yakışacakmı
canım hoşgeldin geldiğine sevindim
loxi doğum günün kutlu olsun
sen hedefine iyice yaklaştın..sınırımı koyabilirim az yerim diyorsan git bence..ama ben kendim çiğbörek diyince pek de dayanamam..eskişehir doğumluyum birazcık..normal..ben tutamam kendimiakşam yemeğimde
kabak yemeği
lorlu pazı kavurması
1 avuçta çekirdek yedim
yine çok yoruldum
oğluşuna Allah uzun ,mutlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin canım..2.öğün: 3 kabak dolması, yoğurt, 5 çilek, 1 hurma
son öğün: 2 kase buğdaylı yoğurt çorbası, çok az tavuk
Yaaaaa bulgur pilavi yasakmiydiiiiii:26: neyse yarin telafi ederim artik.
Fzgun dogum gunun kutlu mutlu olsun.nice saglikli guzel seneleree :)
sen hedefine iyice yaklaştın..sınırımı koyabilirim az yerim diyorsan git bence..ama ben kendim çiğbörek diyince pek de dayanamam..eskişehir doğumluyum birazcık..normal..ben tutamam kendimi
oğluşuna Allah uzun ,mutlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin canım..
Sersumcuğum çok teşekkür ederim. Senin toplanma işlerin nasıl gidiyor?
sabah kahvaltım(09:00biitti)
4 ceri domat
yarım salatalık
1 köy yumurtası
3 dilim pastırma
peynir,kasar peyniri
2 cilek,yarım muz
omega3 1 kapsül
dişim dolayısıyla fındık ve zeytini yiyemedim
Eki Görüntüle 417111
öglen yemegim(13:30bitti)
1 lahmacun zor bitirdim midem cok kücülmüs kızlar
az ayran
az salata
1 kase yogurt
folikasit 1 tane
Eki Görüntüle 417118
aksam yemegim(18:40bitti)
fasulye yemegi
az kabak haslama(yogurtlu)
az türlü
3 kasık bulgur pilavı
semiz salatası(yogurtlu)
omega3 1 kapsül
Eki Görüntüle 417120
öglen yemeginden sonra yinedogan bebişi görmeye gittik kızkardesimle ikramlar oldu benim mide kaldırmadı zaten yemek saatim degildi fasulye var bende aldım eve getirdim aksam emegimde yedim,tatlı,tuzlu kurabiyeler vardı cııııssss almadım,patates salatası rahatsız etti almadım kokular beni rahatsız etmeye basladı kızlar yaaaaa:18::18:
yürüyüs bugün avm de yürüdüm 2 saatyeter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?