Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar geçen hafta motivasyonum çok düşmüştü. Kaçamağım çok oldu. Bu hafta daha iyiyim. Az önce 1 saat yürüdüm:)

Sabah:Muz ceviz omega3 2 incir
Öğle: patlıcan ve kabaktan türlü yoğurt
Akşam: Salata sarma

kızlar birkacgundur internetım yoktu
hemen menumu yazayım
sabah 1 muz,fındık,peynir,yesıl cay
öglen 1 biber dolması,1 bardak ayran
aksam az pirinç pilavı,kuru fasulye,ayran
30 dk yuruyus,45 dk yüzme..

bende sekseksenlerı ızlıyorum form cayımla

yakısmaz olurmu hıc bır ıcım su olursun bebısım

tatlum benim körler sağırlar birbirini ağırlar

canım bende eskişehirliyim hemde eskişehirdeyim
bende 2tanemi yesem acaba diyorum
papağana gideceğiz sen bilirsin
ESASIM sende bilirsin yaaa

Kızlar günaydın..

Dün çok yorulmuşum erkenden uyudum. Bugün dinleneceğim eşim yürüyüşe gitti. Ben gitmedim. İlde seminerim var yine bir de alışveriş merkezini dolaşırız yeter yorucu oluyor git gel zaten..

Birazdan klasik karatay kahvaltımı yapacağım

PETUNYAAA meme ile ilgili yazdıklarınla beni bayağı güldürdün sen çok yaşa canım

dün akşam kızım karnıma çıkmaya çalışırken bende mekik çekmeye çalışıyordum kızlar baya zor olud ama 50 üst karın için 50 alt karın için 20 şerde yan karın kasları için mekik çekmeyi başardım popo ve bacak egzersizleride yaptım baya ama yürüyüş yapmadım yine akşam yağmurluydu neyse artık menülerimi bildireyim

akşam yemeğim
1 tabak tavuklu kaşarlı mantar sote (sonunda bitti)
1 kase ev yapımı yoğurt (benim yoğurdum gerçekten çok lezzetli oluyor)

sabah kahvaltım
1 küçük domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
peynir
3 tane zeytin
bir kupa şekersiz çay

şimdi işyerimdeyim ve karşık bitki form çayımı içiyorum biraz geçmişe bakayım herkese kaçamaksız güzel bir gün dilerim...

Gunaydin arkadaslar,

O kadar mutluyum ki bugun tartida 500 gr daha gitmisti
3 gunde 1 kilo 100 gr gitmis gorunuyor.Biliyorum bu vermis oldugum kilo yagdan gitmis degil ama acayip motivasyon verici bir durum.
Oleyyyyyyyyyy

bence git zaten mezun olmanada birşey kalmamış arada olur öyle kaçamaklar abartmadıkça

ben dün saat 10 dan sonra kacamak yaptım hemde ne kaçamak

2 fırında pisen paçanga
2avuç antep fıstığı kavrulmus tabi
2 dilim hazır kek
yarım metro
1ısırık kokstar
birkaç çilek
birkaç zeytin

kirazlı form çayı içip yattım

Gunaydin arkadaslar,

O kadar mutluyum ki bugun tartida 500 gr daha gitmisti
3 gunde 1 kilo 100 gr gitmis gorunuyor.Biliyorum bu vermis oldugum kilo yagdan gitmis degil ama acayip motivasyon verici bir durum.
Oleyyyyyyyyyy

tebrikler kızzz kilonu hedefini baslangıs kilonu yazda sana tıcker yapıverem

hoşgeldin tekrardan aramıza...

hoşgeldin canım.sabah kahvaltını çok iyi yapmalısın.cevizi ek olarak değil hergün 1 çaybardağı yemelisin ceviz yerine fındık badem fıstık da olabilir ama kavrulmamış olacak .zeytin yemelisin 10 kadar.yeşillik yiyebilirsin.sabah ve öğle daha iyi yiyip akşamı biraz hafif tut.suyu çok iç ve yürüyüş yada başka bi spor yap kolay gelsin canım...

tatlum benim körler sağırlar birbirini ağırlar

canım bende eskişehirliyim hemde eskişehirdeyim
bende 2tanemi yesem acaba diyorum
papağana gideceğiz sen bilirsin
ESASIM sende bilirsin yaaa

evet canım bilmem mi papağanı amannn çiğbörek öğlende bende mi yesem acep.beni 1 porsiyondan aşağısı kurtarmıyo çiğbörek denince ama tabi okadar yememek lazım sen 2 yada 3 tane ye canım sonrada yürüyüş yaparsın bişeycik kalmaz...şimdiden afiyet olsun...

kız naptın sen gecenin 10unda hemde abowww kirazlı form çayınıda günahlarını affettirmek için mi içtin

Kız napıyon ben dün akşam işten çıktıktan sonra eve yürüyerek gittim 45 dakika yürüdüm bayada tempolu belim acıdı valla.sonra eve girmeden markete uğradım yarım saat kadarda orda dolaştım ohh ohhh yani başladık bakalım yürüyüşe senin sayende canım inş.devamı gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…