bende sekseksenlerı ızlıyorum form cayımla
yakısmaz olurmu hıc bır ıcım su olursun bebısım
sen hedefine iyice yaklaştın..sınırımı koyabilirim az yerim diyorsan git bence..ama ben kendim çiğbörek diyince pek de dayanamam..eskişehir doğumluyum birazcık..normal..ben tutamam kendimi
oğluşuna Allah uzun ,mutlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin canım..
KEŞKE İNDİREBİLSEK BUNU YAPİCİM KENDİME SÖZ VERİYORUM
akşam yemeğimde
kabak yemeği
lorlu pazı kavurması
1 avuçta çekirdek yedim
yine çok yoruldum
arkadaş aradı yarın kızlarla çiğbörek yemeğe gideceğiz diye mutlaka gel dedi
hadi size soruyorum ne yapayım
Gunaydin arkadaslar,
O kadar mutluyum ki bugun tartida 500 gr daha gitmisti
3 gunde 1 kilo 100 gr gitmis gorunuyor.Biliyorum bu vermis oldugum kilo yagdan gitmis degil ama acayip motivasyon verici bir durum.
Oleyyyyyyyyyy
Selam Karatay Şekerleri,
Hormon tedavim bitti sayılır, henüz tam düzene girmedi reglim ama bu tedavinin bana hediyesi 4kg oldu malesefDaha fazla ilerlemeden bir yerden başlayayım dedim. En azından tedavi bitene kadar daha fazlasını almam bu sayede inşallah:18:
Yarından itibaren ben de menü bildiriminde bulunacağım. Şimdilik sadece sabah erken aktif yazabileceğim. Geçen seferden beri eşim benim zayıflama olayıma gıcıkHatta benim 65kg olmamı istiyor:26: O sebeple o uyanmadan sabahları yazacağım ben de...Öğlenleri cepten okuyorum ama yazamıyorum...
Buralardayım, hepinizi öptüm
hoşgeldin canım.sabah kahvaltını çok iyi yapmalısın.cevizi ek olarak değil hergün 1 çaybardağı yemelisin ceviz yerine fındık badem fıstık da olabilir ama kavrulmamış olacak .zeytin yemelisin 10 kadar.yeşillik yiyebilirsin.sabah ve öğle daha iyi yiyip akşamı biraz hafif tut.suyu çok iç ve yürüyüş yada başka bi spor yap kolay gelsin canım...Kızlar selam. Aranıza yeni katıldım. İlk işim de Karatay deneyimlerinizi incelemek oldu. Ben 4 hafta yaptım ama gr veremedim. 2 kitabını da okudum. nerede hata yapıyorum bilmiyorum. haftada 2-3 kez power plate yapıyorum. Acaba porsiyonlarım mı büyük? kahvaltım 2 yumurta peynir domates salatalık bazen ek olarak ceviz. Öğlen ve akşam sebze ya da et yemekleri. Bazen sadece bulgur pilavı bol yoğurt. Ekmek ve unlu herşeyi çıkarttım hayatımdan. Şeker deseniz bir çay kaşığına indirdim. onu da yavaş yavaş azaltıyorum. Allah' ım ben nerede yanlış yaptım!?
akşam yemeğimde
kabak yemeği
lorlu pazı kavurması
1 avuçta çekirdek yedim
yine çok yoruldum
arkadaş aradı yarın kızlarla çiğbörek yemeğe gideceğiz diye mutlaka gel dedi
hadi size soruyorum ne yapayım
tatlum benim körler sağırlar birbirini ağırlar
canım bende eskişehirliyim hemde eskişehirdeyim
bende 2tanemi yesem acaba diyorum
papağana gideceğiz sen bilirsin
ESASIM sende bilirsin yaaa
ben dün saat 10 dan sonra kacamak yaptım hemde ne kaçamak
2 fırında pisen paçanga
2avuç antep fıstığı kavrulmus tabi
2 dilim hazır kek
yarım metro
1ısırık kokstar
birkaç çilek
birkaç zeytin
kirazlı form çayıiçip yattım
Aynen insanın duruşu bile değişiyor.. 2 gündür yaptığımın linki :
http://www.domatessuyu.com/wp-conte....ebrusalli.com.tr/_files/video/20101129_1.flv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?