kız naptın sen gecenin 10unda hemde abowww kirazlı form çayınıda günahlarını affettirmek için mi içtin
galibaa :26::26::26:
bu arada yürüyüşün iyi olmus titan ziinciri gibi gidiyoruz famir beni etkiledi -pepeti iiyniyetliyi etkiledi -iyiniyetli esas ı etkiledi ve yürüyüşe taktık kafyı iyide oldu
Kız napıyonben dün akşam işten çıktıktan sonra eve yürüyerek gittim 45 dakika yürüdüm bayada tempolu belim acıdı valla.sonra eve girmeden markete uğradım yarım saat kadarda orda dolaştım ohh ohhh yani başladık bakalım yürüyüşe senin sayende canım inş.devamı gelir....
günaydın kızlar bugün baya yoğunum ama geneli hareketsiz olacak gününmün yineKeşke spor da sayılabilse yaptıklarım.
kalkınca:06.40'da 4 yaprak kayısı yedim malum tuvalete hala 3-4 günde bir çıkıyorum
sonra annemi işe kardeşimi okula bırakmak zorunda kaldım, eve gel kahvaltı yap derken anca 8.00 oldu
kahvaltım 8.40'da bitti, canım hiçbir şey istemiyordu ama hazırlayınca yedim yine.2 yumurtadan bol peynirli zeytinyağda omlet,3 zeytin,2 avuç içi kadar peynir(çökelek,tulum,keçi,dil ve beyaz peyniri karştırdım), 1/2 ceviz, 2 badem, 1/2 tarçınlı k. incir, 2 ç.s.k. üzüm, 1 k. erik, 2 domates, 2 salatalık, dereotu, kuzukulağı
Aslında canım sadece omleti yemek istemişti, omletin yanında zorla yedim diğerlerini.
Midem mi küçüldü ki yoksa yaprak kayısı mı tıkadı diyeceğim ama aç uyanmadım sabah
Acaba canım istemediği zamanlarda geçiştirsem mi öğünlerimi ne dersiniz?
günaydın kızlar bugün baya yoğunum ama geneli hareketsiz olacak gününmün yineKeşke spor da sayılabilse yaptıklarım.
kalkınca:06.40'da 4 yaprak kayısı yedim malum tuvalete hala 3-4 günde bir çıkıyorum
sonra annemi işe kardeşimi okula bırakmak zorunda kaldım, eve gel kahvaltı yap derken anca 8.00 oldu
kahvaltım 8.40'da bitti, canım hiçbir şey istemiyordu ama hazırlayınca yedim yine.2 yumurtadan bol peynirli zeytinyağda omlet,3 zeytin,2 avuç içi kadar peynir(çökelek,tulum,keçi,dil ve beyaz peyniri karştırdım), 1/2 ceviz, 2 badem, 1/2 tarçınlı k. incir, 2 ç.s.k. üzüm, 1 k. erik, 2 domates, 2 salatalık, dereotu, kuzukulağı
Aslında canım sadece omleti yemek istemişti, omletin yanında zorla yedim diğerlerini.
Midem mi küçüldü ki yoksa yaprak kayısı mı tıkadı diyeceğim ama aç uyanmadım sabah
Günaydın hanımlar ya kaç gündür annemle tartışıyoruz geç kalkıyorum sabahları işe geç kalıcam diye off ama gözümü açamıyorum üstümde kronik bir yorgunluk var anlamadımn.
Neyse dün akşam doğum günüydü özel gündü pasta yemedim 1,sadece çileğini yedim kızartma yağlı vs bişey yemedim et ve zeytinyağlı ve salata yedim 1 kadeh rakı içtim baya az içtim yani hani rakıuyı da koklayarak koydum .zaten fazlası zarar keyiften çıkmamamalı ama işte saat geç olunca şişkinlik yapıyor bende yapıcak bişey yok neyse ama başka b ir kız dukan yapıyodu o herşeyi yedi dayanamadı işte ben diyorum çünkü biz hayat şekli haline getirdik ondan dukan yapan kilo verir ama sonra alır ama karatay yapan kolay kolay almazzzz
Sabah karatay kahvaltısı ve bir muz. budur ama hafta sonuna kadar akşam yemeği az yiyicem biraz da yürüyüş yapıcam ki kilo vereyim:))75 ,76 yı göreyim geçen hafta daha iyiydi
ytorgunluğa çözüm bayanlar
rakı olmamış canım alkol vücutta su tutumunu sağlıyormuş.
evet karatay yapan kola kolay verdiği kg.ları geri almaz..
ben en son 60,5 ta bıraktım burayı +300 gr.dayım.,o da artık dikkat etmediğim için...
ben dün saat 10 dan sonra kacamak yaptım hemde ne kaçamak
2 fırında pisen paçanga
2avuç antep fıstığı kavrulmus tabi
2 dilim hazır kek
Yarım metro
1ısırık kokstar
Birkaç çilek
Birkaç zeytin
Kirazlı form çayıiçip yattım
naber hatunlar
sabah klasik karatay-1 yumurta
şimdi kendime anason ve rezeneyi karıştırıp çay yaptım onu içecem ne işe yarıcaksa maksat sıvı olsun işte
arkadaşım gelicek birazdan ders çalışcaz kısır yapicim
öyle yani artık öğleden sonra tekrar girerim
ha bu arada dün son öğünü unuttum çünkü aynı kabak-bulgur-cacık
2 gün üst üste bulgur ama napim en hafifi bu aklıma gelen
öptüm sizi girerim belki duramam yine
Merhaba kızlar,
dun cok yoğundum kahvaltiyi yazdıktan sonra giremedim.
Dunki menüm ;
ogle;
Bir kaç parça tavuk
ve su
aksam;
Kavrulmus yumurtalı pirasave
bir kaç kavurma
bir kase yoğurt
Tum gün okulda oldugum icİn yuruyemedim.
bugun de vaktim cok kısıtlı yaşlılara ilgili bir okul icin görüşmem var oraya gideceğin inşallah hersey yolunda gider..
bu
sabah tartildim 75.5 kiloyum.
Yarim kilOcuk gitmiş
Ekstra motivasyon oldu benim icin ,
herkeze iyi günler
rakı olmamış canım alkol vücutta su tutumunu sağlıyormuş.
evet karatay yapan kola kolay verdiği kg.ları geri almaz..
ben en son 60,5 ta bıraktım burayı +300 gr.dayım.,o da artık dikkat etmediğim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?