Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ama bayanlar bence en en önemlisi diyorumya gözümle gördüm ben 1 ayı geçti ciddi karatay yapıyorum alıştı rahatım.hani gözüm dönmüyor yemek tatlı vs diye şu an ofiste 1 kutu baklava ve çikolata var yemiyorum.ve şansımada hep organizasyonlarla geçti bu aylar yok doğumgünü yok nişan hepsinde yesem valla kilo alırdım hani benim hayırımada alıştı insanlar çok ısrar etmiyolar.ama dukan yapan hatun rejimdeyim rejimdeyim deyip masayı sildi süpürdü.yani sorun bu işte hepimiz bugüne kadar rejim yaptı ama gözü dçndü daraldı bir anda ve yine kilo aldı bakın o kadar ortamlar oldu yemedim yemicem yani ve kaçamağım olsa bile çabuk toparlıyorum yani hemen motivasyon oluşuyo insan içinde ki dünkü tatlı çok güzeldi beyaz çikolatalı falan hatun onu da yedi ben yine yemedim ki bide bana diyo ye bak nolucak hani kendine arkadaş arıyo yok dedim yemem yalnızsın

yok canım yaa senin 24 gösteriyor ya bmı sanım onu diyo boy 158 olunca öle oluyo aslında az daha vermelisin gibi yanii :44::44::44:

bmi'de baktım bende doğrumu diye,sonuç olarak "normal kilolu" çıktım cnm...
Aslında evet benim hedefim 57'di ilk başladığımda,sonra 59'a çektim
ha tabi ona da yetişemeden eşimin ve kendimin de isteğiyle bıraktım...
burda sürekli olmayınca motive kalmıyor insanda

canım yazıyı yanlış anlamış ta olabilirimmm ama izninle diyet yapmak kişiye özgüdür diyince diyetisyenlerin ekmeğine yağ sürüyoruz cnm

canım yazıyı yanlış anlamış ta olabilirimmm ama izninle diyet yapmak kişiye özgüdür diyince diyetisyenlerin ekmeğine yağ sürüyoruz cnm

canım aslında ben oraya dikkat etmemistim diyet kisiye özgü derler ama diyetisyenler herkese aynı listeyi tuttururlar imamın dediğini tut yaptığını yapma gibi bisey

sadece diğeri ilgimi çekmisti az kalorui olayı kendim için belki sizlerde geçerli değil sabah saatler alındığından beri geç uyanıyorum sadec yumurta yiyorum 2 tane badem ifalanda unutuyorum yemeyi peynir yiyemiyorum az yiyorum yani

bugun iyi yedim gerçe zeytin domtes salatalık badem 2 yumurta peynir tam karatay yaptımmm

kısceler nasılsınız bakalım bu hafta bıldırım yapamadım tatıldeydım ınternete gırme fırsatım olmadı adet zamanım sanırım ondan bır kılo fazla cıktım suan tekrar 79 um ama benı cok etkılıyo regl donemı 1 veya 2 kılo oynuyo bakalım paratesdı ne olucak spora basladım kıslar sonunda:)

herkese merhaba kızlar hastalığı birazcık atlattım sanırım hala koku ve tad alamıyorum ama oda geçecek inş.
bu sabah:
1 bardak süt
1 avuç badem
2 gün kurusu yedim
başka bişey canım istemedi bugün yeniden sporada başlıycam en azından vücudum direnç kazanır yani öyle umuyorum

kesınlıkle cnm uzak kalınca motıve gıdıyo

günaydın günaydın
kalkınca 2kayısı ılık su

kahvaltımı geç yaptım
1,5 yumurtadan menemen
zeytin
peynir
salatalık-nane-dereotu
ceviz
1 kuru erik 4 kuru üzüm
omega 3lerim

şimdide çay içiyorum

wc sorunu yaşayan arkadaşlara öneri:2 kayısı ılık su ikilisini düzenli 1hafta 10 gün yapın düzene giriyor
1-2 gün yapıp bırakmayın

günaydın hanımlar
kontrole gittik geldik doktor iyi durumda 15 gün sonra gel çıkaralım ama ondan sonnrada dikkat edeceksin üstüne basmamaya çalışacaksın dedi..yanii yürüyüşler yattı bi müddet neyse zaten yaz temizligi yapmam gerekiyo alçı çıkınca bende temizlige adarım kendimi

kahvaltım

3 dal dereotu
1 bardak ılık su
avuç içi kadar peynir kızartması (teflonda yagsız )
2 kk haşlanmış yımırta
10 zeytin
1 çb fındık
1 kuru incir
10-15 kuru üzüm

Evet yaklaşık bir yılda 37 kilo verdim. Ve nihayet zayıf bir insanım. Hayatımdaki tek kompleksim şişmanlıktı. Ve ne acıdır ki, hayatım çocuklu?umdan beri rejimlerle geçmesine ra?men ilk defa i?i sonuna kadar götürüp amacıma ula?tım. Bunun sebebi sanırım barda??n dolup ta?masıyd?.

şişmanl??? ya?ayan insanlar neden bahsetti?imi daha iyi anlayacaklardır.

Aslında şişmanlar da kendi ara larında ikiye ayrılıyorlar. Birinci bölümde yer alanlar kilolarını kabullenip mutlu mutlu ya?ayan, yemeye içmeye devam eden şişmanlardır. Öyle bir salına salına yürürler ki 90-60-90 sanırsınız… Bir de benim bulundu?um ikinci grup vardır. Ve bu grup mutsuz şişmanlarla doludur. Her yedi?i lokmadan suçluluk duyup, giyinmenin i?kenceye dönü?tü?ü, sokakta yürürken bile elini kolunu nereye koyaca??nı bilemeyen grup kısacas? her bir kilo mutsuzluktur…

İşte bütün bu duygularla yıllarca ya?adıktan sonra 2005 yılının yaz ay larında bir sabah kahvaltı sında eni?temle bu konuda tart??maya ba?ladık. Benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu ve üzüldü?ümü bildiği halde bana artık 30’umu geçti?imi ve kilo veremeyece?im konusunda ?srar larını sürdürdü. Tart??ma inatla?maya döndü. Ben de istersem daha önce de birkaç defa yapt???m gibi 3 ayda 20 kilo verebileceğimi iddia etim. Ve tart??ma sonunda iddiaya girdik. Evet 3 ayın sonunda 20 kilo verdim. Kolay olmadı ama ba?ardım. Bu kadarki kısmı için teşekkürler eni?te iddiayı kazandım.

Kazanmaya kazanm??tım ama hâlâ zayıf değildim. Ve bu sefer iddia için değil kendim için rejim ve spora devam ettim. Bu defa sonuna kadar diyordum. Ve daha yavaş adımlarla 17 kilo daha verdim. Ve inanın hayatımdaki en büyük mutluluk diyebilirim kendi adıma…

Merak edenler için söyleyeyim: Herhangi bir ilaç ya da yan ürün kullanmadım. Sadece uzun süre disiplinli bir şekilde rejim ve sporu hiç bozmadan uyguladım. Ama gerçekten katı kurallarım vard?. Meyvelerdeki şekerlerden, baklagillerdeki karbonhidratlara kadar hesaplayarak çok sıkı tuttum i?i. Çevremdekileri sinir edecek kadar…

Beyaz ekmek, pilav, makarna, pasta, börek, çörek, şekerli gıdalar hayal olmu?tu. Ve en önemli püf noktası da, herkesin bildiği sıvı tüketimi. Neredeyse su deposu olarak dola??yordum. ?çti?im su ve bitki çaylarının haddi hesab? yoktu. Bunların başında yeşil çay, papatya çayı, ada çayı, ıhlamur ve normal çay geliyor. Bir de çok özel günler d???nda alkol kullanmadım. O özel günlerde de bildiğiniz gibi en az kalorili olan ?arab? tercih ettim.

Ve tabii gelelim spora… Özellikle ilk 20 kilo giderken oldukça fazla spor yaptım. Sabahları 5-6 km yürüyüşle güne ba?ladım. Gün içinde bir iki kere 40-45 dakikalık yüzme ve su içi bölgesel hareketler yaptım. Evde de bu bölgesel karın ve bacak hareketlerini oldukça fazla yaptım.

Ve artık kilolarımdan kurtulmu?tum. Eskiden alışverişe çıkt???mda ma?azalarda kıyafet bulamazken, ya da sat?? elema nının ‘üzgünüz bedeninize göre yok’ cümlesini i?itip sıfır moralle çıkt???nız ma?azalarda Şimdi 36 bedenlerin size uzatılması nasıl bir mutluluktur bilemezsiniz. Ya da herkese normal gelen ama benim ilk defa kulland???m kemerler. Bu da büyük bir mutluluk.

Sizi uzun zamandır görmeyen insanların verdiği tepkiler ise görülmeye de?er. Şimdi i?in en zor kısmını ba?armaya çalışıyorum. Bu kiloyu muhafaza etmek inanın vermekten daha zor. Her gün tartı üzerinde sınav vermek ve frene basmak gerekiyor. Gerçekten isterseniz ve inat ederseniz oluyor bu i?. Tabii biraz da vakit harcamak gerekiyor.

Nasıl ama buldum hop motivasyon

Son düzenleme:
Sabahki menum;

omlet,1 kk peynir,2 kasar peniri,6 zeytin,1 avuc ceviz,badem karisimi,2 adet ceri domates

Biraz oncede 1 avuc findik ve bol su

karatayla10.günüm
sabah kahvaltım tuzsuz lor içine biber domates +2 zeytin +2 yumurta+ceviz+1 salatalık
arkadaşlar bugün tartıda 78.3 gördüm biraz hızlı mı veriyorum...benim düşünceme göre 5 ay önce 73 kiloydum çok hızlı 82 lere geldiğim için belki kilo yerleşik kilo değildi ve hızlıca gidiyo 73 te uzun bekliyeceğim demek oluyo bu da....

tebrikler kızzz kilonu hedefini baslangıs kilonu yazda sana tıcker yapıverem

Canim aslinda ben dogum kilolarimin hepsini vermistim fakat annemin yanina 1 ay gittim ve suursuzca yemege basladim.Ne kadar kolay kilo aliniyor ve ne emeklerle veriliyor su kilolar.Tam 5 kilo 600 gr alarak evime dondum vee ilk tepki esimden geldi tabikii.
Ben cok azimliyim suanda bir daha asla boyle bir hata yapmak istemiyorum.
Pazartesi kilom( pazartesi basladim bu diyete) :75,6
Suanda 74,5
ulasmak istedigim kilo evlenmeden onceki kilo 60 -61 kilo arasi.Bakalim insallah guzel sonuca ulasicam.

boyun kaç canım biz aynı anda başlamışız bence hergün ölzellikle biribirimizi motive edelim ve yediklerimizi karşılaştıralım D: hedeflerde aynı çünkü D:

pepetim kızz ne güzel bi kaçamak böyle. sonunu da form çayı ile kapatmışsın. eferim ssana. ayy çook güldüm yaa, sen çok yaşa

ne ettin sen bacım:44::44::44:

bir kere başladın mı gerisi gelir artık esascım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…