Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

boyun kaç canım biz aynı anda başlamışız bence hergün ölzellikle biribirimizi motive edelim ve yediklerimizi karşılaştıralım D: hedeflerde aynı çünkü D:

boyum 164 canım ...iyi olur motive ben dün bi ara hiç bişi yemek istemedim akşamı geçiştirdim sonrada bütün gece karnım guruldadı bol bol su içip susturdum onu yılmamak gerekiyo benim dün desteğe ihtiyacım vardı meselaöğle zamanı gezmekteydim önce pilav hayırı vardı hayır dedim sonra pasta,poaça sarmalı bi tabak kondu önüme sadece sarmadan 2 tane alıp reddettim tabağı ..bunun için kendimi kutladım ama eve gelince daha çok yolum olduğunu daha böyle günlerle ne kadar çok karşılaşacağımı düşününce moralim bozuldu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKor3Cm/weight.png al sana ticker profile tıkla açılan sayfadaki çizelge yazısının yanındaki kaleme tıkla açılan kutuya yapıstır

pepetim kızz ne güzel bi kaçamak böyle. sonunu da form çayı ile kapatmışsın. eferim ssana. ayy çook güldüm yaa, sen çok yaşa

ne ettin sen bacım:44::44::44:
bi bilsem ne ettiğimi asıl çok saçma mutfağa yeni aldığm form çayından yapmaya gittim ve masada dura 2 böreği hüpletiverdim beynimin sesini duymadan devam ettim tıkır tıkır dk yuttum hepsini sonrada bi içisim varki form çayımı sanki hiç kaçamak yapmamıs gibi
ben de etkilenmek istiyorum, lütfeeen beni de biri etkilesin :)
hadi etkilen bizden canım çocuk falan varsa yine bi ihtimal yürümek zor ama çocuk yoksa kızarım yürümümemne

Son düzenleme:
hadi etkilen bizden canım çocuk falan varsa yine bi ihtimal yürümek zor ama çocuk yoksa kızarım yürümümemne[/QUOTE]
yok canım çoluk çocuk, ben bekarım

Eski bir karataycıdan hepiciğinize günaydınnnn istikrarlı karatay çıtırlarım benümmm

Merhaba canım nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyor diyet.kilonda varmı bi değişiklik ve spor yapıyomusun..öpüyorum canım kocaman

canım canım seni tebrik ederim bravo bravo sana

sağol canım ya evet başladım bakalım hayırlısı...
ne ettin sen bacım:44::44::44:

bir kere başladın mı gerisi gelir artık esascım

inşallah canım devam edicem.bugünde asanasörü hiç kullanmadım.2.katta zaten işyerim asansöre hayır

ben de etkilenmek istiyorum, lütfeeen beni de biri etkilesin :)

canım mutlaka yürü kendini çok iyi hissedeceksin .bak dün okadar yürüdüm bide evde 2 saat ütü yaptım ayaktaydım okadar yani kendini daha iyi hissediyorsun hemen başla durma kalk...

Benim boyum 1.67 ama bak önemli olan bugüne kadar kilo alarak geldik haftada 100 gr verseydik bugüne kadar kilo falan kalmazdı bak şimdi az da olsa kilo veriyoruz ve vermeye devam ediyoruz sonra bir bakmışız hop 60 kilo olmuşuz gençleşmişiz.
ben ewden getirdim bugün yemeklerimi hergün bulalım burda birbirimizi ve motive edelim birbirimizi uyaralım motivasyonumuz gitmesin :))) söz mü?

iş yerinde spor yapmak çok zor oluyor ama sizleri böyle sürekli aktif gördükçe bende heveslendim bir saat hafif tempoda koştum 10 dk egzersiz yaptım kimseye çaktırmamak içinde baya uğraştım aslında bu kadar kilo vermek için çabaladıktan sonra üstüne birde kaçamak yapmamak lazım gram vermek için tepin sonra kilo olarak al olacak iş değil valla neyseki 2 haftadır hiç artıda değilim veriyorum ama şu 2 şer kilo veren arkadaşlarıda kıskanıyorum ha şimdi yemeğe gidiyorum hadi görüşürüz

Bak yazıyorum öğle yemeğini az haşlanmış tavuk

2 adet minnok kıymalı bulgurlu dolma:))

Yemediğin şeyler için seni kutluyorum Gerçekten de dediğin gibi Karatay ile beslenince canın istemiyor abur cubur bir süre sonra ben yersem aç-gözlülükten yiyorum resmen

arkadaşım öğün geçiştirme,çünkü az yersek te kg.veremiyoruz.
ve geçiştirdiğin öğün sonrası yemeğe saldırabiliyoruz.

Canım afiyet olsun bence hiçde az yememişsin gayet iyi hatta ben bunların yarısını yiyorum diyebilirim

Öğün atlamak da istemediğim için yiyorum, ama çok hazırlıyorum tabağımı sanırım. sonra da hazırladım diye yiyorum sadece omlet yetti arttı bile bana aslında bu yüzden kararsız kaldım, çok mu yiyorum sizce?

300gr'ı kaç ayda aldın arkadaşım. Bıraktığın dönemde nasıl beslendin? biraz açıklayabilir misin* Diğer diyetler gibi bu da bırakınca kilo aldırıyor mu merak ediyorum. Bir de bırakınca nasıl beslenmek lazım? Nelere dikkat etmeli? soru yağmuruna tuttum seni sanırım

300gr'ı kaç ayda aldın arkadaşım. Bıraktığın dönemde nasıl beslendin? biraz açıklayabilir misin* Diğer diyetler gibi bu da bırakınca kilo aldırıyor mu merak ediyorum. Bir de bırakınca nasıl beslenmek lazım? Nelere dikkat etmeli? soru yağmuruna tuttum seni sanırım[/QUOTE]

Arkadaşım bu bir beslenme şekli, kesinlikle diyet değil. Canan hocamız diyor ya; günde 5km yürüdükten sonra istediğinizi yiyebilirsiniz. Sonuçta insanın canı yasaklı şeyleri de isteyebiliyor. İnsanın o tadları unutması biraz zaman alıyor. Ama tamamen yerleştikten sonra, bu düzen bu şekilde devam etmeli. Baktık ki ölçüyü kaçırdık, hemen kemer sıkma politikasını uyguluycaz. Şunu farkettim, ben bugüne kadar beslenmemişim, resmen kendimi zehirlemişim. Şu anda hayatımda ekmek, pirinç, makarna, şeker yok. Şekere bazen dayanamıyorum. kurabiye türü şeyler olduğunda yiyorum İnşallah en kısa zamanda diğerleri gibi şekeri de hayatımdan çıkarırım.

arkadaşlar,kebap serbest değil mi? ben çoğu öğlen 1.5 kebap yiyorum ekmeksiz, lavaşsız,ama bir yandan da üç buçuk atıyorum doğru mu diye?

kahvaltım
1biber domates
1 avuç ceviz fındık 3 tane incir 2 yumurta kaşar peynir azıcıkta labne peynir öğlen yemiyorum 2 öğün yapıyorum ben akşam 7de falan yerim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…