boyun kaç canım biz aynı anda başlamışız bence hergün ölzellikle biribirimizi motive edelim ve yediklerimizi karşılaştıralım D: hedeflerde aynı çünkü D:
Canim aslinda ben dogum kilolarimin hepsini vermistim fakat annemin yanina 1 ay gittim ve suursuzca yemege basladim.Ne kadar kolay kilo aliniyor ve ne emeklerle veriliyor su kilolar.Tam 5 kilo 600 gr alarak evime dondum vee ilk tepki esimden geldi tabikii.
Ben cok azimliyim suanda bir daha asla boyle bir hata yapmak istemiyorum.
Pazartesi kilom( pazartesi basladim bu diyete) :75,6
Suanda 74,5
ulasmak istedigim kilo evlenmeden onceki kilo 60 -61 kilo arasi.Bakalim insallah guzel sonuca ulasicam.
ben de etkilenmek istiyorum, lütfeeen beni de biri etkilesin :)galibaa :26::26::26:
bu arada yürüyüşün iyi olmus titan ziinciri gibi gidiyoruz famir beni etkiledi -pepeti iiyniyetliyi etkiledi -iyiniyetli esas ı etkiledi ve yürüyüşe taktık kafyı iyide oldu
pepetim kızz ne güzel bi kaçamak böyle. sonunu da form çayı ile kapatmışsın. eferim ssana. ayy çook güldüm yaa, sen çok yaşa
bi bilsem ne ettiğimi asıl çok saçma mutfağa yeni aldığm form çayından yapmaya gittim ve masada dura 2 böreği hüpletiverdim beynimin sesini duymadan devam ettim tıkır tıkır dk yuttum hepsini sonrada bi içisim varki form çayımı sanki hiç kaçamak yapmamıs gibine ettin sen bacım:44::44::44:
hadi etkilen bizden canım çocuk falan varsa yine bi ihtimal yürümek zor ama çocuk yoksa kızarım yürümümemneben de etkilenmek istiyorum, lütfeeen beni de biri etkilesin :)
Eski bir karataycıdan hepiciğinize günaydınnnn istikrarlı karatay çıtırlarım benümmm
canım canım seni tebrik ederim bravo bravo sana
ne ettin sen bacım:44::44::44:
bir kere başladın mı gerisi gelir artık esascım
ben de etkilenmek istiyorum, lütfeeen beni de biri etkilesin :)
tünaydın kızlar:79::79:pazartesiden bu yana 1 kg gitmiş.sabah-akşam yürümeye devam
boyum 164 canım ...iyi olur motiveben dün bi ara hiç bişi yemek istemedim akşamı geçiştirdim sonrada bütün gece karnım guruldadı bol bol su içip susturdum onu yılmamak gerekiyo benim dün desteğe ihtiyacım vardı meselaöğle zamanı gezmekteydim önce pilav hayırı vardı hayır dedim sonra pasta,poaça sarmalı bi tabak kondu önüme sadece sarmadan 2 tane alıp reddettim tabağı ..bunun için kendimi kutladım ama eve gelince daha çok yolum olduğunu daha böyle günlerle ne kadar çok karşılaşacağımı düşününce moralim bozuldu
boyum 164 canım ...iyi olur motiveben dün bi ara hiç bişi yemek istemedim akşamı geçiştirdim sonrada bütün gece karnım guruldadı bol bol su içip susturdum onu yılmamak gerekiyo benim dün desteğe ihtiyacım vardı meselaöğle zamanı gezmekteydim önce pilav hayırı vardı hayır dedim sonra pasta,poaça sarmalı bi tabak kondu önüme sadece sarmadan 2 tane alıp reddettim tabağı ..bunun için kendimi kutladım ama eve gelince daha çok yolum olduğunu daha böyle günlerle ne kadar çok karşılaşacağımı düşününce moralim bozuldu
Günaydın hanımlar ya kaç gündür annemle tartışıyoruz geç kalkıyorum sabahları işe geç kalıcam diye off ama gözümü açamıyorum üstümde kronik bir yorgunluk var anlamadımn.
Neyse dün akşam doğum günüydü özel gündü pasta yemedim 1,sadece çileğini yedim kızartma yağlı vs bişey yemedim et ve zeytinyağlı ve salata yedim 1 kadeh rakı içtim baya az içtim yani hani rakıuyı da koklayarak koydum .zaten fazlası zarar keyiften çıkmamamalı ama işte saat geç olunca şişkinlik yapıyor bende yapıcak bişey yok neyse ama başka b ir kız dukan yapıyodu o herşeyi yedi dayanamadı işte ben diyorum çünkü biz hayat şekli haline getirdik ondan dukan yapan kilo verir ama sonra alır ama karatay yapan kolay kolay almazzzz
Sabah karatay kahvaltısı ve bir muz. budur ama hafta sonuna kadar akşam yemeği az yiyicem biraz da yürüyüş yapıcam ki kilo vereyim:))75 ,76 yı göreyim geçen hafta daha iyiydi
ytorgunluğa çözüm bayanlar
arkadaşım öğün geçiştirme,çünkü az yersek te kg.veremiyoruz.
ve geçiştirdiğin öğün sonrası yemeğe saldırabiliyoruz.
Evet arkadaşım yaa,benimde canım-özellikle sabahları-pek bişey istemiyor.
ama sonra acıkırım diye öğün atlamıyorum.Yalnız sanırım vücudum yine direniyor sanki.O kadar dikkat ediyorum.Nerdeyse hiç kaçamağım yok ama tartıda çok az gidiyo.Birkaç hafta dayanacağım bakalım.Zaten 3-4 kilo versem yeter bana.
Canım afiyet olsun bence hiçde az yememişsin gayet iyi hatta ben bunların yarısını yiyorum diyebilirim
rakı olmamış canım alkol vücutta su tutumunu sağlıyormuş.
evet karatay yapan kola kolay verdiği kg.ları geri almaz..
ben en son 60,5 ta bıraktım burayı +300 gr.dayım.,o da artık dikkat etmediğim için...
merhaba arkadaşlar.boyum 1.58 kilom 67.ideal kilom kaç olmalı...
doğum yaptınmı canım? bence 55 falan olmalısın kuzum
arkadaşlar,kebap serbest değil mi? ben çoğu öğlen 1.5 kebap yiyorum ekmeksiz, lavaşsız,ama bir yandan da üç buçuk atıyorum doğru mu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?