300gr'ı kaç ayda aldın arkadaşım. Bıraktığın dönemde nasıl beslendin? biraz açıklayabilir misin* Diğer diyetler gibi bu da bırakınca kilo aldırıyor mu merak ediyorum. Bir de bırakınca nasıl beslenmek lazım? Nelere dikkat etmeli? soru yağmuruna tuttum seni sanırım
kahvaltım
1biber domates
1 avuç ceviz fındık 3 tane incir 2 yumurta kaşar peynir azıcıkta labne peynir öğlen yemiyorum 2 öğün yapıyorum ben akşam 7de falan yerim o kadar[/QUO
çok güzel aynen cnm devam. bende 2 öğünle tamamlıyorum günümü fazlasıyla yetiyor 2 öğün çünkü hiç acıkmıyorum ki..
canım canan hoca bir tv proğramında kebap yiyebilirsiniz demişti aynen senin yediğin gibi ekmeksiz ve plavsız olaraktan....korma ye canım afiyet olsun...
allaaaaaaaaaah böyle diyete can kurbaaaaaan! sağol canım ben de öyle biliyordum ama bilenlere danışayım dedim, peki hurma ve kuru kayısı, kuru eriğe ne kadar izin var arkadaşlar? ben itiraf ediyorum şeker diye deliriip hurmaya daldığım oluyor gözüm dönüp
merhaba arkadaşlar.boyum 1.58 kilom 67.ideal kilom kaç olmalı...
allaaaaaaaaaah böyle diyete can kurbaaaaaan! sağol canım ben de öyle biliyordum ama bilenlere danışayım dedim, peki hurma ve kuru kayısı, kuru eriğe ne kadar izin var arkadaşlar? ben itiraf ediyorum şeker diye deliriip hurmaya daldığım oluyor gözüm dönüp
canım benimde boyum 1,58 ben öncelikle 57 kiloyu hedefledim ama daha sonra 50 olmak istiyorum inşallah...
günaydın günaydın
kalkınca 2kayısı ılık su
kahvaltımı geç yaptım
1,5 yumurtadan menemen
zeytin
peynir
salatalık-nane-dereotu
ceviz
1 kuru erik 4 kuru üzüm
omega 3lerim
şimdide çay içiyorum
wc sorunu yaşayan arkadaşlara öneri:2 kayısı ılık su ikilisini düzenli 1hafta 10 gün yapın düzene giriyor
1-2 gün yapıp bırakmayın
300gr'ı kaç ayda aldın arkadaşım. Bıraktığın dönemde nasıl beslendin? biraz açıklayabilir misin* Diğer diyetler gibi bu da bırakınca kilo aldırıyor mu merak ediyorum. Bir de bırakınca nasıl beslenmek lazım? Nelere dikkat etmeli? soru yağmuruna tuttum seni sanırım
canım benimde boyum 1,58 ben öncelikle 57 kiloyu hedefledim ama daha sonra 50 olmak istiyorum inşallah...
akşam dışarda yicez kızlar yemeği neler yiyebilirimmm
hadi inşallahh canım acaba bende 58 olurmuyumki hayatımda hiç 5li rakamları göremedim
bilgeasya ızgaralardan(köfte,balık,et,tavuk) veya salata ile çorbalardan,sebze yemeklerinden ekmeksiz yiyebilirsin cnm..
bende mi hedefimi asagi ceksem acaba? ne güzel olurdu citir bir 57 olsam. Hayal bu ya:)
canım ya birşey sorucam sen nasıl böyle zayıflıyorsun maşallah nazar değmesin de günde kaç saat yürüyorsun ve hergün aynımı yürüyüş süren ?
bende mi hedefimi asagi ceksem acaba? ne güzel olurdu citir bir 57 olsam. Hayal bu ya:)
canım ben en azından 45-50 dk yürüyorum günde.5 km yi geçiyo yani genelde.ama bazen de 1,5 saat yürüyorum,öğlen ve akşam olmak üzere.eğer böyle yaparsam kilo vermem hızlanıyo.mesela pazartesiden bu yana günde 2 kez yürüyorum ve 1 kg gitti bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?