Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşım bu bir beslenme şekli, kesinlikle diyet değil. Canan hocamız diyor ya; günde 5km yürüdükten sonra istediğinizi yiyebilirsiniz. Sonuçta insanın canı yasaklı şeyleri de isteyebiliyor. İnsanın o tadları unutması biraz zaman alıyor. Ama tamamen yerleştikten sonra, bu düzen bu şekilde devam etmeli. Baktık ki ölçüyü kaçırdık, hemen kemer sıkma politikasını uyguluycaz. Şunu farkettim, ben bugüne kadar beslenmemişim, resmen kendimi zehirlemişim. Şu anda hayatımda ekmek, pirinç, makarna, şeker yok. Şekere bazen dayanamıyorum. kurabiye türü şeyler olduğunda yiyorum İnşallah en kısa zamanda diğerleri gibi şekeri de hayatımdan çıkarırım.[/QUOTE]

ne güzel özetlemişsin thetch cim bizimki diyet değil beslenme şekli gerçektende.şekerde bende zorlandım ama 1-2 haftada hepsinden kurtuldum.karatayımın beslenme şekline alıştıkça bende aynen eskiden kendimi zehirlemişim diyorum olur olamz hazır gıdalarla.

İyi günler hanımlar,

sabah: 2 yum. 1dilim peynir, salata, 7 zeytin, yarım elma, 1 ç.b. ceviz, 1 k.incir
öğle: 2 kase yoğurt çorbası, 1 dilim tavul, 4 k.erik, 1 hurma

Sevgiler

canım canan hoca bir tv proğramında kebap yiyebilirsiniz demişti aynen senin yediğin gibi ekmeksiz ve plavsız olaraktan....korma ye canım afiyet olsun...

allaaaaaaaaaah böyle diyete can kurbaaaaaan! sağol canım ben de öyle biliyordum ama bilenlere danışayım dedim, peki hurma ve kuru kayısı, kuru eriğe ne kadar izin var arkadaşlar? ben itiraf ediyorum şeker diye deliriip hurmaya daldığım oluyor gözüm dönüp

ÖĞLEN YEMEĞİMİDE YEDİM GELDİM

5-6 KAŞIK sebze çorbası
1 tabak salata
1 parça tavuk göğsü
1 kase yoğurt
3-4 yemek kaşığıda bulgur pilavı

sütlü tatlı da vardı ama almadım eskiden tatlılarda gözüm kalırdı acaba alsammı derdim bazende alırdım ve yedikten sonrada çok pişman olurdum ama artık almıyorum ve aklımda kalmıyor bu işyerinde çıkan tatlılar için gerçerli tabi ama evde kendim çok nadirde olsa pasta yapıyorum ama ondan mutlaka bir dilim yiyorum o kadar da olur ama dimi

akşam dışarda yicez kızlar yemeği neler yiyebilirimmm

evet canım bizim diyet aç bırakmıyor.kuru meyvelerdende sanırım yemeklerin yanında 2-3 taneyi geçmeden.ben mesela sabahları kahvaltının yanında genelde 2 yada 3 kuru incir veya hurma yiyorum.abartamadan yiyoruz yani.arada kahvaltımın yanında yine ben ya 1 tane elma veyada 1 tane muz veya 3-4 tane taze çilekte yiyorum...

merhaba kızlar ,

Kahvaltim: 8-9 çilek , 5 erik , 1 portakal , 1 minik kase kabuklu fıstık
bir bardak tarzını süt
ve su

canım benimde boyum 1,58 ben öncelikle 57 kiloyu hedefledim ama daha sonra 50 olmak istiyorum inşallah...

esascım maaşallah rekor kırmaya kararlısın yani,hadi inşallah başarılar sana .ben 75 kiloları aşmış biri olaraktan 60 olsam yeterim diyorum kendi kendime.ama 60 a yaklaştıkça 57-58 de olabirim diye ümitleniyorum.şöyle duymuştum birde ben bu beslenme şekline devam edersek olmamız gereken kiloda kalıyormuşuz ondan sonra daha kilo vermiyormuş vücudumuz..

Her sabah kalkınca yaprak kayısı yiyorum, kahvaltımda da kuru incir ve erik yiyorum mutlaka.Gün içinde keten tohumu alıyorum anca 3-4 günde çıkıyorum :18::18::18:

Arkadaşım bu bir beslenme şekli, kesinlikle diyet değil. Canan hocamız diyor ya; günde 5km yürüdükten sonra istediğinizi yiyebilirsiniz. Sonuçta insanın canı yasaklı şeyleri de isteyebiliyor. İnsanın o tadları unutması biraz zaman alıyor. Ama tamamen yerleştikten sonra, bu düzen bu şekilde devam etmeli. Baktık ki ölçüyü kaçırdık, hemen kemer sıkma politikasını uyguluycaz. Şunu farkettim, ben bugüne kadar beslenmemişim, resmen kendimi zehirlemişim. Şu anda hayatımda ekmek, pirinç, makarna, şeker yok. Şekere bazen dayanamıyorum. kurabiye türü şeyler olduğunda yiyorum İnşallah en kısa zamanda diğerleri gibi şekeri de hayatımdan çıkarırım.[/QUOTE]

Çok doğru beslenme tarzı bu Karatay ama benim gözümde çikolata kalıyor sadece bitter olanlar. Aslında Taş Devri kitabında haftada 2 dilim bitter çikolata yenebilir diyor. Yani yersem cısss değil sanki.
Evde yapılan tatlılar da bir başka dert tabiii.
Bir ay oldu birçok şeye hayır diyebiliyorum ama hala hayır diyemediklerim var

Son düzenleme:
inşallah olursun tabi bilgeasya sen yeterki pes etme...

yaaa arkadaşlar bu kabızlık sorununu bende ne yaptıysam düzene girmedi.....sıcak su ve kuru kaysıyı denemedim ama birde onu yapayım bakalım...

canım ya birşey sorucam sen nasıl böyle zayıflıyorsun maşallah nazar değmesin de günde kaç saat yürüyorsun ve hergün aynımı yürüyüş süren ?

canım ben en azından 45-50 dk yürüyorum günde.5 km yi geçiyo yani genelde.ama bazen de 1,5 saat yürüyorum,öğlen ve akşam olmak üzere.eğer böyle yaparsam kilo vermem hızlanıyo.mesela pazartesiden bu yana günde 2 kez yürüyorum ve 1 kg gitti bile....

aynen arkadaşım bende günde 2 öğün üzerine genelde 2 kez yürüyüş yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…