canım ben en azından 45-50 dk yürüyorum günde.5 km yi geçiyo yani genelde.ama bazen de 1,5 saat yürüyorum,öğlen ve akşam olmak üzere.eğer böyle yaparsam kilo vermem hızlanıyo.mesela pazartesiden bu yana günde 2 kez yürüyorum ve 1 kg gitti bile....
aynen arkadaşım bende günde 2 öğün üzerine genelde 2 kez yürüyüş yapıyorum..
Bak yazıyorum öğle yemeğini az haşlanmış tavuk
2 adet minnok kıymalı bulgurlu dolma:))
anladım canım ben geçen haftadan beri hiç yürümedim sadece arada egzersiz yaptım ama yürümek isteyimpe yürüyemeyenlerdenim ben bütün gün işteyim akşam da küçük bebek var olmuyor yani ama burda sürekli yürüdüm diyenleri gördükçe bende biraz fırsatları değerlendirmeye karar verdim bugün işyerimde 1 saat haih tempoda koştum ve 10 dk egzersiz yaptım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum spor yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum hep tembellik yapıyormuşum gibi geliyor akşamlarıda evden çıkamıyorum ama yerimde koşsam tempolu olurmu kızlar ya başka birşey yapamıyorum bu ararlar
günaydın günaydın
kalkınca 2kayısı ılık su
kahvaltımı geç yaptım
1,5 yumurtadan menemen
zeytin
peynir
salatalık-nane-dereotu
ceviz
1 kuru erik 4 kuru üzüm
omega 3lerim
şimdide çay içiyorum
wc sorunu yaşayan arkadaşlara öneri:2 kayısı ılık su ikilisini düzenli 1hafta 10 gün yapın düzene giriyor
1-2 gün yapıp bırakmayın
Bak yazıyorum öğle yemeğini az haşlanmış tavuk
2 adet minnok kıymalı bulgurlu dolma:))
anladım canım ben geçen haftadan beri hiç yürümedim sadece arada egzersiz yaptım ama yürümek isteyimpe yürüyemeyenlerdenim ben bütün gün işteyim akşam da küçük bebek var olmuyor yani ama burda sürekli yürüdüm diyenleri gördükçe bende biraz fırsatları değerlendirmeye karar verdim bugün işyerimde 1 saat haih tempoda koştum ve 10 dk egzersiz yaptım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum spor yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum hep tembellik yapıyormuşum gibi geliyor akşamlarıda evden çıkamıyorum ama yerimde koşsam tempolu olurmu kızlar ya başka birşey yapamıyorum bu ararlar
merhaba ben yeniyim uzun süredirde takipteyim sizleri 10 gün önce bende kitabı ve diyetime başladım başlangıç kilom 66.6 dün 64.5 bugün ise 65 bu iniş çıkışlar normal mi sizler uzun süredir yapıyorsunuz bilginiz vardır
yok canım çoluk çocuk, ben bekarımhadi etkilen bizden canım çocuk falan varsa yine bi ihtimal yürümek zor ama çocuk yoksa kızarım yürümümemne
Her sabah kalkınca yaprak kayısı yiyorum, kahvaltımda da kuru incir ve erik yiyorum mutlaka.Gün içinde keten tohumu alıyorum anca 3-4 günde çıkıyorum :18::18::18:
Arkadaşım bu bir beslenme şekli, kesinlikle diyet değil. Canan hocamız diyor ya; günde 5km yürüdükten sonra istediğinizi yiyebilirsiniz. Sonuçta insanın canı yasaklı şeyleri de isteyebiliyor. İnsanın o tadları unutması biraz zaman alıyor. Ama tamamen yerleştikten sonra, bu düzen bu şekilde devam etmeli. Baktık ki ölçüyü kaçırdık, hemen kemer sıkma politikasını uyguluycaz. Şunu farkettim, ben bugüne kadar beslenmemişim, resmen kendimi zehirlemişim. Şu anda hayatımda ekmek, pirinç, makarna, şeker yok. Şekere bazen dayanamıyorum. kurabiye türü şeyler olduğunda yiyorumİnşallah en kısa zamanda diğerleri gibi şekeri de hayatımdan çıkarırım.
çok güzel kuzum teprüklerrrrrsabah:
3 adet kuru kayısı
1 avuç ceviz
öğle:
haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
akşam:
kuru fasulye yemeği bol döküm
1 kase yoğurt
soğan
1 dilim köy ekmeği
spor: 20+60 dk =80 dk tempolu yürüyüş toplam 13.000 adım
su:3 litre
kilom:60,1 i gördüm nihayet inşallah değişmez ve inemeye devam eder
ben 10.30 da kahvaltı ettiğim için hala acıkmadım öğle yemeği yemiycem herhalde ....umarım 60 oluruz ben eski halimi çok özledim 60 kilo iken bile kendimi tombiş bulurdum bu halimi hiç mi hiç sevmiyorum....
bu arada kızlar ben de kabızlık yaşıyorum karataya başlamadan evvel çok düzenliydi kitabında kabızlık sorunları ortadan kalkıcak bu diyetle diyordu benim tam tersi oldu
boyun kaç canım biz aynı anda başlamışız bence hergün ölzellikle biribirimizi motive edelim ve yediklerimizi karşılaştıralım D: hedeflerde aynı çünkü D:
bendede zaman zaman iniş çıkışlar oluyor arkadaşım.2.5 aydır uyguluyorum ben diyeti.fazla kafana takmadan devam et sen iniş çıkışları....
kabızlık sorunu bende diyet öncesindede vardı yine var 3-4 günde(bazen dahada uzuyor) ancak.ama canan hoca bir programda wc ye her gün çıkılmalı diyordu ama nerdeeeeeeee?????bende bu konuda çok sıkıntılıyım arkadaşlar yardımcı olun bizeee
inşallah olursun tabi bilgeasya sen yeterki pes etme...
yaaa arkadaşlar bu kabızlık sorununu bende ne yaptıysam düzene girmedi.....sıcak su ve kuru kaysıyı denemedim ama birde onu yapayım bakalım...
felekcim sende 2,5 aydır bu diyeti yapıyormuşsun ne kadar kilo verdin toplamda hergün spor yaptınmı kaçamakların oldumu biraz bilgi verirmisin canım bende 2 aydır bu diyeti uyguluyorum spor biraz çok yapamaıyorum toplamda 7,7 kg gitti bir defa + oldum onundışından her hafta mutlaka kilo verdim senin nasıl oldu merak ediyorum
kızlar sabah aç karnına 3 dal dere otu yemek ve üzerine 1 bardak su kabızlıga çok iyi geliyor
ögle yemegigim
1 tabak türlü
yarım kase cacık
5-6 erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?