Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

anladım canım ben geçen haftadan beri hiç yürümedim sadece arada egzersiz yaptım ama yürümek isteyimpe yürüyemeyenlerdenim ben bütün gün işteyim akşam da küçük bebek var olmuyor yani ama burda sürekli yürüdüm diyenleri gördükçe bende biraz fırsatları değerlendirmeye karar verdim bugün işyerimde 1 saat haih tempoda koştum ve 10 dk egzersiz yaptım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum spor yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum hep tembellik yapıyormuşum gibi geliyor akşamlarıda evden çıkamıyorum ama yerimde koşsam tempolu olurmu kızlar ya başka birşey yapamıyorum bu ararlar

Bak yazıyorum öğle yemeğini az haşlanmış tavuk

2 adet minnok kıymalı bulgurlu dolma:))

ben 10.30 da kahvaltı ettiğim için hala acıkmadım öğle yemeği yemiycem herhalde ....umarım 60 oluruz ben eski halimi çok özledim 60 kilo iken bile kendimi tombiş bulurdum bu halimi hiç mi hiç sevmiyorum....
bu arada kızlar ben de kabızlık yaşıyorum karataya başlamadan evvel çok düzenliydi kitabında kabızlık sorunları ortadan kalkıcak bu diyetle diyordu benim tam tersi oldu

canım tabi bebek olunca yürümek zor.ama dediğin gibi işyerinde boş vakitleri değerlendirmen de spor sayılır.yerinde koşsan da olur.leslie den bi farkı olmaz sanırsam

merhaba ben yeniyim uzun süredirde takipteyim sizleri 10 gün önce bende kitabı ve diyetime başladım başlangıç kilom 66.6 dün 64.5 bugün ise 65 bu iniş çıkışlar normal mi sizler uzun süredir yapıyorsunuz bilginiz vardır

Bak yazıyorum öğle yemeğini az haşlanmış tavuk

2 adet minnok kıymalı bulgurlu dolma:))

ben 10.30 da kahvaltı ettiğim için hala acıkmadım öğle yemeği yemiycem herhalde ....umarım 60 oluruz ben eski halimi çok özledim 60 kilo iken bile kendimi tombiş bulurdum bu halimi hiç mi hiç sevmiyorum....
bu arada kızlar ben de kabızlık yaşıyorum karataya başlamadan evvel çok düzenliydi kitabında kabızlık sorunları ortadan kalkıcak bu diyetle diyordu benim tam tersi oldu

tabiki olur canım hareket harekettir.bende bu diyete mart ayında başlamıştım çok soğuklar vardı o dönem evde leslie yapıyordum,kendi kendime spor yapmaya çalışıyordum.

sabah:
3 adet kuru kayısı
1 avuç ceviz

öğle:
haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
akşam:
kuru fasulye yemeği bol döküm
1 kase yoğurt
soğan
1 dilim köy ekmeği

spor: 20+60 dk =80 dk tempolu yürüyüş toplam 13.000 adım
su:3 litre
kilom:60,1 i gördüm nihayet inşallah değişmez ve inemeye devam eder

bendede zaman zaman iniş çıkışlar oluyor arkadaşım.2.5 aydır uyguluyorum ben diyeti.fazla kafana takmadan devam et sen iniş çıkışları....

hadi etkilen bizden canım çocuk falan varsa yine bi ihtimal yürümek zor ama çocuk yoksa kızarım yürümümemne
yok canım çoluk çocuk, ben bekarım [/QUOTE]dudugun kabahat o zaman bugun bana özelden yazıcaksın kaç dk yürüdüğünü yoksa seni rezil ederim bekarda yürümüyo mahvederim kk alemine görücez yarın kaç dk yürüdüğünü kaldır totoyu hadi at kendini yollarra yoksa 1 gr veremezsin bekarsan ve yürümezsen

Çok doğru beslenme tarzı bu Karatay ama benim gözümde çikolata kalıyor sadece bitter olanlar. Aslında Taş Devri kitabında haftada 2 dilim bitter çikolata yenebilir diyor. Yani yersem cısss değil sanki.
Evde yapılan tatlılar da bir başka dert tabiii.
Bir ay oldu birçok şeye hayır diyebiliyorum ama hala hayır diyemediklerim var[/QUOTE]
valla ben bi ara bitter yiyodum kahvaltıda çok ta güzel veriyyordummm taki sabah yediğim 2 bitterle yetinmeyip aksama hepsini yiyinceye kadr

çok güzel kuzum teprüklerrrrr

kabızlık sorunu bende diyet öncesindede vardı yine var 3-4 günde(bazen dahada uzuyor) ancak.ama canan hoca bir programda wc ye her gün çıkılmalı diyordu ama nerdeeeeeeee?????bende bu konuda çok sıkıntılıyım arkadaşlar yardımcı olun bizeee

her gün yoğurtla keten tohumu yedim olmadı.şimdi hergün form çayı içiyorum faydası olurmu ki diye olmadı.kuru kayısıda yedim düzenli bir dönem yine fayda etmedi bana...

selam kızlar kahvaltımı yazayım

1 yumurta
1 domates
1 salatalık
peynır ,zeytın
fındık fıstık
2 sıgara boregı
omega3,yesılcay
turk kahvesı

bendede zaman zaman iniş çıkışlar oluyor arkadaşım.2.5 aydır uyguluyorum ben diyeti.fazla kafana takmadan devam et sen iniş çıkışları....

felekcim sende 2,5 aydır bu diyeti yapıyormuşsun ne kadar kilo verdin toplamda hergün spor yaptınmı kaçamakların oldumu biraz bilgi verirmisin canım bende 2 aydır bu diyeti uyguluyorum spor biraz çok yapamaıyorum toplamda 7,7 kg gitti bir defa + oldum onundışından her hafta mutlaka kilo verdim senin nasıl oldu merak ediyorum

valla bende de bu diyetten önce kabızlık yoktu diyetle başladım ne yaptıysam olmadı ılık suda kayısı beklettim sabah aç karnına yedim falan ama olmadı bende kayısılı form çaylarından aldım günde sadece bir tane içiyorum her gün mutlaka wc ye çıkıyorum deneyenler memnun kaldı fakat içinde sinameki var diye içmek istemeyenlerde var sen bilirsin

inşallah olursun tabi bilgeasya sen yeterki pes etme...

yaaa arkadaşlar bu kabızlık sorununu bende ne yaptıysam düzene girmedi.....sıcak su ve kuru kaysıyı denemedim ama birde onu yapayım bakalım...

kızlar sabah aç karnına 3 dal dere otu yemek ve üzerine 1 bardak su kabızlıga çok iyi geliyor

ögle yemegigim

1 tabak türlü
yarım kase cacık
5-6 erik

canım bende diyete başladığımda 75 kilo idim.şuan 67 kiloyum.yani 8 kilo vermişim.kaçamaklarım elbette oldu ama aşırıya kaçmadığımı düşünüyorum çünkü yasak şeyleri yedikten sonra fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum.spor olaraktan her gün gibi yürüyüşlere çıkıyorum günde en az 1 saat yürüyorum.sabah ve akşam olmak üzere düzenli 2 kez yürüyüş yapıyorum.çünkü canan hoca hareketliliğiniz (SPOR YADA YÜRÜYÜŞ AKTİVİTELERİNİZ)az olsun ama devamlı her gün olsun diyor.illa kendimizi günde 2 saat yürüyelim diyede yormayalım yani.ben ilk başlarda günde 20 dk 30 dk ile başlamıştım yürüyüşlere.şimdilerde ise 40 dk dan fazla olamk üzere 2 defa çıkmaya çalışıyorum...tebrikler emelcim sende çok güzel vermişsin kiloları spor yapamamana rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…