sevdacik bu diyetle zatiii hayaller gerçek oluyor....
verdiğin kürü deneyeceğim destina teşekkürler ilgine...
verdiğin kürü deneyeceğim destina teşekkürler ilgine...
evet ya büyük düsünelim dimi? Acelem de yok. aldigim gibi yavas yavas veririm...
Sevgili kizlar, ben sizi düzenli okuyorum ve motive oluyorum. Kendimide azcik suclu hissediyorum, tüketiyorum, üretmiyorum, bak onlar bana nasil yardimci oluyorlar benim kimseye bir faydam yok diye....
Amma velakin,kücük cocugum var (15 aylik) , isim var (yarim gün calisiyorum), cok beceriksiz oldugum ev islerim var, islerinden kafasini kaldiramayan bir sevgili kocam var, var da var (biliyorum biliyorum hepsi mazaret)
biz bugün pazartesiye kadar dag evine gidiyoruz (burda tatil yarin, cuma da izin aldik oldu 4 gün), ama dönünce daha cok gelicem buraya ve menülerimi yazacagim. Niyetim bu.
ben bir de su güzel güzel ve düzenli yürüyen arkadaslari cok kiskaniyorum, kiskanicana sende yürü diyin bana nolur
iyi bakin kendinize.
hoscakalin
bende sizlerle aynı gün başlamışım ama yerimde sayıklıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum
canım bende diyete başladığımda 75 kilo idim.şuan 67 kiloyum.yani 8 kilo vermişim.kaçamaklarım elbette oldu ama aşırıya kaçmadığımı düşünüyorum çünkü yasak şeyleri yedikten sonra fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum.spor olaraktan her gün gibi yürüyüşlere çıkıyorum günde en az 1 saat yürüyorum.sabah ve akşam olmak üzere düzenli 2 kez yürüyüş yapıyorum.çünkü canan hoca hareketliliğiniz (SPOR YADA YÜRÜYÜŞ AKTİVİTELERİNİZ)az olsun ama devamlı her gün olsun diyor.illa kendimizi günde 2 saat yürüyelim diyede yormayalım yani.ben ilk başlarda günde 20 dk 30 dk ile başlamıştım yürüyüşlere.şimdilerde ise 40 dk dan fazla olamk üzere 2 defa çıkmaya çalışıyorum...tebrikler emelcim sende çok güzel vermişsin kiloları spor yapamamana rağmen...
umarım işe yarar canımbana çok iyi geliyo trioidleri yavaş çalışanlara da çok iyi geliyomuş
evet ya büyük düsünelim dimi? Acelem de yok. aldigim gibi yavas yavas veririm...
Sevgili kizlar, ben sizi düzenli okuyorum ve motive oluyorum. Kendimide azcik suclu hissediyorum, tüketiyorum, üretmiyorum, bak onlar bana nasil yardimci oluyorlar benim kimseye bir faydam yok diye....
Amma velakin,kücük cocugum var (15 aylik) , isim var (yarim gün calisiyorum), cok beceriksiz oldugum ev islerim var, islerinden kafasini kaldiramayan bir sevgili kocam var, var da var (biliyorum biliyorum hepsi mazaret)
biz bugün pazartesiye kadar dag evine gidiyoruz (burda tatil yarin, cuma da izin aldik oldu 4 gün), ama dönünce daha cok gelicem buraya ve menülerimi yazacagim. Niyetim bu.
ben bir de su güzel güzel ve düzenli yürüyen arkadaslari cok kiskaniyorum, kiskanicana sende yürü diyin bana nolur
iyi bakin kendinize.
hoscakalin
iyi bakin kendinize.
hoscakalin
saol canım evet ben pek spor yapamadım ama gün içinde yerimde adımlar attım egzersizler yaptım biraz işte bu kadar oldu diyetime genelde sadık kalmaya çalıştım benimde arada kaçamaklarım oluyor hala mesela ben bazen bir dilim ekmek yiyorum canım çok istediğinde
arkadaşlar ben hiç yürüyüş spor yapamıyorum bebişim var dışarı zor çıkıyorum hele bu aralar yağmur varki saldım kendimi üşenir hale geldim artık spora ayıp bana :18::18:
canım bebeğin uyudukça evde kendikendine spor yapmayı dene bence,leslie yap çok faydasını görürsün
Ewet haftasonu bende 11.e doğru kahvaltı yapınca 5.e doğru acıkıp günü 2 öğünle tamamlıyorum.Ama hafta içi iş olduğundan 9 gibi kahvaltı yapınca öğlen acıkıp 3 öğün yiyiyorum.kahvaltım
1biber domates
1 avuç ceviz fındık 3 tane incir 2 yumurta kaşar peynir azıcıkta labne peynir öğlen yemiyorum 2 öğün yapıyorum ben akşam 7de falan yerim o kadar[/QUO
çok güzel aynen cnm devam. bende 2 öğünle tamamlıyorum günümü fazlasıyla yetiyor 2 öğün çünkü hiç acıkmıyorum ki..
kislarrrr
ne guzel sohbetler etmissiniz oyLe..hepinize katiliyorum..karatay bi yasam sekli bence de..
ama gelin gorunki etrafimizda okdar yasakli sey warki,daha dogrusu zararli sey,kokusu bile insani cezbetmeye yetiyo..belkide bu yasaklarin tadini bilmeseydik canimiz cek
ezdi yada insaniz yasaklara bayiliriz..
ama sonuc olarak yasaklari ac oldugumuz icin yemiyoruz,gozumuz ac bizi
Gozumuz..
Misal pepeti..
tum o yediklerinden sonra karni nasil oldu
yada vicdani nasil oldu diyelim..
yazi. Kot pantolonun ustune beyz tisortu cekip hic bi yeri pörtlemeden gezmek warken neden okkadar seyi saat 10 dan sonra yedi bilinmez..
ama soyle bi gercek warki hepimiz kacamak yapiyoruz maalesef..
ayyy pepeti bu kadar vicdan yeter heralde sana datlum
gerçekten arkadaşım gözüm aç benimde.Çoğu zaman açgözlülükten yiyorum.Ama 10 gün oldu karataya başlayalı,tatlı krizlerim yok çok şükür.Öyle canım herşeyi çekmiyo,acıkmıyorumda çok.Şimdilik süper yani.
Yalnız kızlar bu hafta birşey dikkat ettim.Kesinlikle kahvaltıda ceviz yediğim zaman acıkmıyorum.2 gündür badem ve fındık yiyiyorum ve daha çabuk acıkıyorum.Yarın hemen cevize başlıyacağım.
Öğle menümmmm:
tavuk şinitsel
domates çorbası
salat
biraz erik+kiraz
leslıe nasıl yapıyoruzz arada twıst yapıyorumm oda iyi oluyo zaten benim olan biten herşey göbeğimde sinir oluyorum yaa başka bi yerimde yok kocaman bi göbeğim var
leslienin yürüyüş programları var videolar halinde youtubede vardı yada leslie yazıp bakabilirsin googleye
leslıe nasıl yapıyoruzz arada twıst yapıyorumm oda iyi oluyo zaten benim olan biten herşey göbeğimde sinir oluyorum yaa başka bi yerimde yok kocaman bi göbeğim var
Ewet haftasonu bende 11.e doğru kahvaltı yapınca 5.e doğru acıkıp günü 2 öğünle tamamlıyorum.Ama hafta içi iş olduğundan 9 gibi kahvaltı yapınca öğlen acıkıp 3 öğün yiyiyorum.
gerçekten arkadaşım gözüm aç benimde.Çoğu zaman açgözlülükten yiyorum.Ama 10 gün oldu karataya başlayalı,tatlı krizlerim yok çok şükür.Öyle canım herşeyi çekmiyo,acıkmıyorumda çok.Şimdilik süper yani.
Yalnız kızlar bu hafta birşey dikkat ettim.Kesinlikle kahvaltıda ceviz yediğim zaman acıkmıyorum.2 gündür badem ve fındık yiyiyorum ve daha çabuk acıkıyorum.Yarın hemen cevize başlıyacağım.
Öğle menümmmm:
tavuk şinitsel
domates çorbası
salat
biraz erik+kiraz
canım eşim kahvlatı edip gidiyo kızımı yediriyorum alt değişme faslı falan derken ancak bana 11 12 gibi vakit geliyo doğal olarak öğlen acıkmıyorum
bu arada bende hep aç gözlülüğümden yiyorum yok tatlı yok tuzlu hooppp gelsin löp löp yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?