Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sevdacik bu diyetle zatiii hayaller gerçek oluyor....

evet ya büyük düsünelim dimi? Acelem de yok. aldigim gibi yavas yavas veririm...

Sevgili kizlar, ben sizi düzenli okuyorum ve motive oluyorum. Kendimide azcik suclu hissediyorum, tüketiyorum, üretmiyorum, bak onlar bana nasil yardimci oluyorlar benim kimseye bir faydam yok diye....

Amma velakin,kücük cocugum var (15 aylik) , isim var (yarim gün calisiyorum), cok beceriksiz oldugum ev islerim var, islerinden kafasini kaldiramayan bir sevgili kocam var, var da var (biliyorum biliyorum hepsi mazaret)

biz bugün pazartesiye kadar dag evine gidiyoruz (burda tatil yarin, cuma da izin aldik oldu 4 gün), ama dönünce daha cok gelicem buraya ve menülerimi yazacagim. Niyetim bu.

ben bir de su güzel güzel ve düzenli yürüyen arkadaslari cok kiskaniyorum, kiskanicana sende yürü diyin bana nolur

iyi bakin kendinize.
hoscakalin

hoşgeldin canım senle başlangıç kilomuz aynı ben 64.900 oldum 2 ayda dahada vericem inş. yapman gereken başlamak karar ver ve hemen başla bir hafta sadece sonra alışıyosun ve istesende bozamıyosun menülerini yaz bu sana çok iyi gelicek..aile hayatı iş hayatı hepimizde var ama önce kendi hayatın vermek istediğin kilolar bunu ayrı tut takipindeyiz...

saol canım evet ben pek spor yapamadım ama gün içinde yerimde adımlar attım egzersizler yaptım biraz işte bu kadar oldu diyetime genelde sadık kalmaya çalıştım benimde arada kaçamaklarım oluyor hala mesela ben bazen bir dilim ekmek yiyorum canım çok istediğinde

kislarrrr
ne guzel sohbetler etmissiniz oyLe..hepinize katiliyorum..karatay bi yasam sekli bence de..
ama gelin gorunki etrafimizda okdar yasakli sey warki,daha dogrusu zararli sey,kokusu bile insani cezbetmeye yetiyo..belkide bu yasaklarin tadini bilmeseydik canimiz cek
ezdi yada insaniz yasaklara bayiliriz..
ama sonuc olarak yasaklari ac oldugumuz icin yemiyoruz,gozumuz ac bizi
Gozumuz..
Misal pepeti..
tum o yediklerinden sonra karni nasil oldu
yada vicdani nasil oldu diyelim..
yazi. Kot pantolonun ustune beyz tisortu cekip hic bi yeri pörtlemeden gezmek warken neden okkadar seyi saat 10 dan sonra yedi bilinmez..
ama soyle bi gercek warki hepimiz kacamak yapiyoruz maalesef..
ayyy pepeti bu kadar vicdan yeter heralde sana datlum

iyi tatiller sevdacık.dönüşün muhteşem olacak iyi motive et kendini oralarda arkadaşım..

iyi tatiller canım aman sakın temiz hava başını döndürmesinde artılarla dönem buraya dikkat et yediklerine mutlaka

okadar ekmeği(kepekli yada tam buğday olanından) bende nadirende olsa yiyorum.eşimde başladı bu diyete onun iki hafta oldu spor,yürüyüş yapmıyor çayından şekerinide eksiltemedi,ekmeğide arada sırada yiyor ama o bile 3 kilo verdi yani ufak tefek kaçamaklarla yavaşta olsa kilo veriliyor arkadaşım merak etme başarırsın..

arkadaşlar ben hiç yürüyüş spor yapamıyorum bebişim var dışarı zor çıkıyorum hele bu aralar yağmur varki saldım kendimi üşenir hale geldim artık spora ayıp bana :18::18:

leslıe nasıl yapıyoruzz arada twıst yapıyorumm oda iyi oluyo zaten benim olan biten herşey göbeğimde sinir oluyorum yaa başka bi yerimde yok kocaman bi göbeğim var

Ahh ahh bilgeasyacım.2 doğumdan sonra o göbek bende mayalı hamur gibi duruyor şekerim.
arkadan baksan oğğğ ne fit hatun dersin.Ammmaaa önden göbiş ve mide çıkıveriyor.Bu yüzden benim boll bolll mekik falan çekmem lazım.Allahtan pilatese başladımda biraz eritti,ama sporsuz olmuyor maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…