saol canım bakarım birzdan şimdi asya hanımla yerde oturduk oynuyoruzz
arkadaşlar ben hiç yürüyüş spor yapamıyorum bebişim var dışarı zor çıkıyorum hele bu aralar yağmur varki saldım kendimi üşenir hale geldim artık spora ayıp bana :18::18:
evet ya büyük düsünelim dimi? Acelem de yok. aldigim gibi yavas yavas veririm...
Sevgili kizlar, ben sizi düzenli okuyorum ve motive oluyorum. Kendimide azcik suclu hissediyorum, tüketiyorum, üretmiyorum, bak onlar bana nasil yardimci oluyorlar benim kimseye bir faydam yok diye....
Amma velakin,kücük cocugum var (15 aylik) , isim var (yarim gün calisiyorum), cok beceriksiz oldugum ev islerim var, islerinden kafasini kaldiramayan bir sevgili kocam var, var da var (biliyorum biliyorum hepsi mazaret)
biz bugün pazartesiye kadar dag evine gidiyoruz (burda tatil yarin, cuma da izin aldik oldu 4 gün), ama dönünce daha cok gelicem buraya ve menülerimi yazacagim. Niyetim bu.
ben bir de su güzel güzel ve düzenli yürüyen arkadaslari cok kiskaniyorum, kiskanicana sende yürü diyin bana nolur
iyi bakin kendinize.
hoscakalin
kislarrrr
ne guzel sohbetler etmissiniz oyLe..hepinize katiliyorum..karatay bi yasam sekli bence de..
ama gelin gorunki etrafimizda okdar yasakli sey warki,daha dogrusu zararli sey,kokusu bile insani cezbetmeye yetiyo..belkide bu yasaklarin tadini bilmeseydik canimiz cek
ezdi yada insaniz yasaklara bayiliriz..
ama sonuc olarak yasaklari ac oldugumuz icin yemiyoruz,gozumuz ac bizi
Gozumuz..
Misal pepeti..
tum o yediklerinden sonra karni nasil oldu
yada vicdani nasil oldu diyelim..
yazi. Kot pantolonun ustune beyz tisortu cekip hic bi yeri pörtlemeden gezmek warken neden okkadar seyi saat 10 dan sonra yedi bilinmez..
ama soyle bi gercek warki hepimiz kacamak yapiyoruz maalesef..
ayyy pepeti bu kadar vicdan yeter heralde sana datlum
bişey sorcam çok çenem var biliyorum ama napimm tam buğday unu yeniyormu kızlarr
:malaesef yenmiyor
ben yenmiyor dedim ama onu ekmek olarak görmüşüm nedenseeğer çorbaya falan koyacaksan olabilir tabi.ben öyle yapıyorum
leylacım hedefi çekmişsin yinetünaydın kızlar:79::79:pazartesiden bu yana 1 kg gitmiş.sabah-akşam yürümeye devam
canım 60,7-60,8 arasu gidiyorum genelde,bugün ilk kez 63,1 gördüm :44:Merhaba canım nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyor diyet.kilonda varmı bi değişiklik ve spor yapıyomusun..öpüyorum canım kocaman
Canım aslına bakarsan karatay bir yaşam şekli..300gr'ı kaç ayda aldın arkadaşım. Bıraktığın dönemde nasıl beslendin? biraz açıklayabilir misin* Diğer diyetler gibi bu da bırakınca kilo aldırıyor mu merak ediyorum. Bir de bırakınca nasıl beslenmek lazım? Nelere dikkat etmeli? soru yağmuruna tuttum seni sanırım
merhaba arkadaşlar.boyum 1.58 kilom 67.ideal kilom kaç olmalı...
Himmm ile gittiydin demi sen seminere..neler aldin be kac beden aldi. De bakalim:))Kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr güzelllleeeeerrrr:13::13::13::13:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
alışveriş yaptımm bennn
ooo ablacım hoşgeldin bendeniz seni buraya yönlendiren(gizli cümle)
tavuk çorbasına koycaktım ohh rahatladım canımekmek zaten aramam ben olsada hoş olmasada ama baklava olsa hayır demem
leylacım hedefi çekmişsin yine
azmine hayranım arkadaşım
ben uzun zamandır girmiyodum resim yükleyen oldu mu arada sen ya da papadiya ??????
dogru soyluyosun leylak 84 cum..sen bide beni gor kacamak yapinca..
esim tek elime etmiyo bana ,herseye tamam diyo ogunlerde..cunku sinirden patlamaya hazir bi bomba gibi oluyorum..
Bu arada ben hedefini 60 a cekmen taraftariyim caniminici..sen bilirsin gerci ama sen degil 60,55 bile inersin rahatlikla..cunku karatay oturmus sende artik massallah..hayat tarzin olmus..bi dusun derim bebaam
Kaç beden aldığımı bi duysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?