Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar ben hiç yürüyüş spor yapamıyorum bebişim var dışarı zor çıkıyorum hele bu aralar yağmur varki saldım kendimi üşenir hale geldim artık spora ayıp bana :18::18:

Youtube'a leslie sansone 5 mil yaz,super kolay bir yuruyus programi

Bu arada gobek sorunumu cozecek birsey buldum sanirim

MuscleDynamics Maxicam Ab Back Combo - MuscleDynamics Back Machines

1,5 aydir spora gidiyorum ama ilk defa linkte verdigi fotoda gorunen aleti 3-4 gun once kesfettim.Kendime acaip kiziyorum o ayri konu ama zararin neresinden donersen kardir.Spor salonuna giden arkadaslara tavsiye ederim hem cok kolay hem de cok ise yariyor.Arastirdigim kadariyla mekik cekmek zararliymis,zaten istesemde mekik cekemiyorum.Yari mekik gibi bir hareket ama direkt karin bolgesindeki kaslari calistiriyor

Gecenlerde de ebru salli bir tarif onerdi;haftada iki kereydi sanirim,kucuk kirmizi aci biberden 3-4 tane haslayip ezin ve bazen ve gobek bolgenize bununla masaj yapin,strech filmle sarip 20 dakika bekleyebilirsiniz de dedi.Once biraz kizariyormus ama cabuk geciyormus.Tabii her cildim reaksiyonu farklidir kisa bir sure bekletip denemekte fayda var.Ben markete her gidisimde biberden almayi unuttugumdan daha deneme firsati bulamadim

daha çok burda bizimle ol ama kimseye faydam yok diye düşünme canımbu arada yürü yürü yürü

insan senin söyleyeceklerinden korkup kaçamak yapamayacak valla canım.nasıl bi psikolojik baskı ooooo

bişey sorcam çok çenem var biliyorum ama napimm tam buğday unu yeniyormu kızlarr

malaesef yenmiyor

Ayyy çok konuştum ama kızlar size bir sır vereyim.

İzmirdeyim,Nbb iç çamaşırı mağazasında alttan çıtçıylı korse body satılıyor.Fiyatı 20 tl.Acayip toparlıyor,kesinlikle ve şiddetle öneririm.
En azından dar kıyafetlerde ordan burdan pörtlemeler olmuyor....

ceylincim nasilsin datlum..hormon tedavisi nasi gidiyo..uzun suredir girmiyosun gene..
Hormondan dolayi kilo aldinmi..
seni buraya duzenli olarak cekemiycez galiba..ama olsun arada bi gorebilmek de iyi oluyo seni..
cok ozletme kendini bebaam..opuyorum

tünaydın kızlar:79::79:pazartesiden bu yana 1 kg gitmiş.sabah-akşam yürümeye devam
leylacım hedefi çekmişsin yine
azmine hayranım arkadaşım
ben uzun zamandır girmiyodum resim yükleyen oldu mu arada sen ya da papadiya ??????
Merhaba canım nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyor diyet.kilonda varmı bi değişiklik ve spor yapıyomusun..öpüyorum canım kocaman
canım 60,7-60,8 arasu gidiyorum genelde,bugün ilk kez 63,1 gördüm :44:
bence 1 gün önce yediğim şeylere göre gramlarda oynama oluyor.
spor hiç yapamıyorum cnm ancak yürüme fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyorum...o da çok nadir (
bir de akşam yemeklerim maalesef erken olmuyor
Canım aslına bakarsan karatay bir yaşam şekli..
diyet olarak görmemeli insan.
bırakınca kolay kolay geri kilo alınmaz kanımca,
300 gr.. + -değişiyor.kalıcı değil o
merhaba arkadaşlar.boyum 1.58 kilom 67.ideal kilom kaç olmalı...

ooo ablacım hoşgeldin bendeniz seni buraya yönlendiren (gizli cümle)

Son düzenleme:
dogru soyluyosun leylak 84 cum..sen bide beni gor kacamak yapinca..
esim tek elime etmiyo bana ,herseye tamam diyo ogunlerde..cunku sinirden patlamaya hazir bi bomba gibi oluyorum..

Bu arada ben hedefini 60 a cekmen taraftariyim caniminici..sen bilirsin gerci ama sen degil 60,55 bile inersin rahatlikla..cunku karatay oturmus sende artik massallah..hayat tarzin olmus..bi dusun derim bebaam

Kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr güzelllleeeeerrrr:13::13::13::13:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

alışveriş yaptımm bennn

[/QUOTE]

Çok doğru beslenme tarzı bu Karatay ama benim gözümde çikolata kalıyor sadece bitter olanlar. Aslında Taş Devri kitabında haftada 2 dilim bitter çikolata yenebilir diyor. Yani yersem cısss değil sanki.
Evde yapılan tatlılar da bir başka dert tabiii.
Bir ay oldu birçok şeye hayır diyebiliyorum ama hala hayır diyemediklerim var[/QUOTE]

Bitter çikolata benim de dayanamadığım şeylerden. Esasında dediğin gibi abartmadan haftada 1-2 dilim yenebilir sanki??? Hocamızın dediği gibi; alıştığımız tadları beynimizin unutması biraz zaman alıyor, unuttuğu zaman da bidaha aramıyorsunuz. Ben bunu cola da yaşadım. Şu anda colayı hiç mi hiç aramıyorum, böyle devam edelim.hepbirlikte...

Himmm ile gittiydin demi sen seminere..neler aldin be kac beden aldi. De bakalim:))

tavuk çorbasına koycaktım ohh rahatladım canım ekmek zaten aramam ben olsada hoş olmasada ama baklava olsa hayır demem

ben kör yanlış görmüşüm,yoksa tavuk çorbasından mahrum kalacaktın iyi mi
leylacım hedefi çekmişsin yine
azmine hayranım arkadaşım
ben uzun zamandır girmiyodum resim yükleyen oldu mu arada sen ya da papadiya ??????

sağol canımhedefi çektim canım ya,sevdim ben bu işi.nasıl olsa hep buralardayım.verbildiğim kadar vereyim dedim.bende papadiş de foto koymadık daha canım

öyle mi diyosun canım....bi düşüneyim o zaman
Kaç beden aldığımı bi duysanız

kesin 36 dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…