ceylincim nasilsin datlum..hormon tedavisi nasi gidiyo..uzun suredir girmiyosun gene..
Hormondan dolayi kilo aldinmi..
seni buraya duzenli olarak cekemiycez galiba..ama olsun arada bi gorebilmek de iyi oluyo seni..
cok ozletme kendini bebaam..opuyorum
tatlışım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
hormonlar devam canım bu ay yine yumurta büyütmeye çalışıyoruz
ayrıca prolaktin hapı da devam..
ben sizleri çok özlüyorum canım da işyerinde sorumluluklar çoğaldı biraz bazen yalnız kalıorum,kısacası yetişemiyorum
(ama eskiden çok sık yazardım)
ben de öptüm seni tatlım
esascım maaşallah rekor kırmaya kararlısın yani,hadi inşallah başarılar sana .ben 75 kiloları aşmış biri olaraktan 60 olsam yeterim diyorum kendi kendime.ama 60 a yaklaştıkça 57-58 de olabirim diye ümitleniyorum.şöyle duymuştum birde ben bu beslenme şekline devam edersek olmamız gereken kiloda kalıyormuşuz ondan sonra daha kilo vermiyormuş vücudumuz..
hadi inşallahh canım acaba bende 58 olurmuyumki hayatımda hiç 5li rakamları göremedim
canım ben en azından 45-50 dk yürüyorum günde.5 km yi geçiyo yani genelde.ama bazen de 1,5 saat yürüyorum,öğlen ve akşam olmak üzere.eğer böyle yaparsam kilo vermem hızlanıyo.mesela pazartesiden bu yana günde 2 kez yürüyorum ve 1 kg gitti bile....
öğlen yemeğim 15:30 bitti
bir kase mercimek yemeği
bir tabak dereotlu kabak yemeği
yarım kase yoğurt
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
1 kupa yeşil çay
su 1litre oldu
akşama atıştırmalık yerim menü sayılmaz..
goncagül mercimek ve dereotlu kabak aynı menüyü birazdan bende eşimle akşam yemeğimiz olaraktan yiyeceğiz inşallah. afiyet olsun cnm..
çok güzel kuzum teprüklerrrrr
ben kör yanlış görmüşüm,yoksa tavuk çorbasından mahrum kalacaktın iyi mi
sağol canımhedefi çektim canım ya,sevdim ben bu işi.nasıl olsa hep buralardayım.verbildiğim kadar vereyim dedim.bende papadiş de foto koymadık daha canım
öyle mi diyosun canım....bi düşüneyim o zaman
kesin 36 dimi
geldim proypcilim yaa kızım okuldan geç gelince endişelendirdi beni
Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim38 bedenleri denedim önce bol geldiler
n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs bedenAllah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim
Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim38 bedenleri denedim önce bol geldiler
n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs bedenAllah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim
yok canım çoluk çocuk, ben bekarım
valla ben bi ara bitter yiyodum kahvaltıda çok ta güzel veriyyordummm taki sabah yediğim 2 bitterle yetinmeyip aksama hepsini yiyinceye kadr
canım ben eskişehirde sadece ilkokul zamanımda yaşadım..şimdiki halini 1 yıl önce gördüm çok güzelleşmiş..pek bilmiyorum yani.ama annem sağolsun bize çiğböreği hiç unutturmadı ki.ben kocaeli karamürselde büyüdüm ..tatlum benim körler sağırlar birbirini ağırlar
canım bende eskişehirliyim hemde eskişehirdeyim
bende 2tanemi yesem acaba diyorum
papağana gideceğiz sen bilirsin
ESASIM sende bilirsin yaaa
ben de çok yavaş veriyorum sabret canımbende sizlerle aynı gün başlamışım ama yerimde sayıklıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum
seni seni neler aldın bakiimmmKızlaaarrrrrrrrrrrrrrr güzelllleeeeerrrr:13::13::13::13:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
alışveriş yaptımm bennn
efet efet istiyozzzzkesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr
Sevindim bak şimdi.. sonunda yürüdün dermişimKız napıyonben dün akşam işten çıktıktan sonra eve yürüyerek gittim 45 dakika yürüdüm bayada tempolu belim acıdı valla.sonra eve girmeden markete uğradım yarım saat kadarda orda dolaştım ohh ohhh yani başladık bakalım yürüyüşe senin sayende canım inş.devamı gelir....
devam canım 50 olmak istiyorsan yürü bööle işteevet canım ya gerçekten çok iyi oldu inşallah devam edeceğim.. yürüyelim yürüyelim
Pepeti dağıtmışsın canımben dün saat 10 dan sonra kacamak yaptım hemde ne kaçamak
2 fırında pisen paçanga
2avuç antep fıstığı kavrulmus tabi
2 dilim hazır kek
yarım metro
1ısırık kokstar
birkaç çilek
birkaç zeytin
kirazlı form çayıiçip yattım
HTML:
teşekkür ederim, eve gidince bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?