Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlışım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
hormonlar devam canım bu ay yine yumurta büyütmeye çalışıyoruz
ayrıca prolaktin hapı da devam..

ben sizleri çok özlüyorum canım da işyerinde sorumluluklar çoğaldı biraz bazen yalnız kalıorum,kısacası yetişemiyorum
(ama eskiden çok sık yazardım)
ben de öptüm seni tatlım

bende bu ceylinim beni buraya yönlendirdide kaç gündür kendi nerelerde diyordum ki bu gün geliverdin.ama işlerinin yoğunluğundan gelememişsin.allah kolaylıklar versin cnm,tedavindede tez zamanda şifalar nasip eylesin inşallah...

öğlen yemeğim 15:30 bitti
bir kase mercimek yemeği
bir tabak dereotlu kabak yemeği
yarım kase yoğurt
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
1 kupa yeşil çay
su 1litre oldu
akşama atıştırmalık yerim menü sayılmaz..

inşallah canım inşallah ahh bir görsem zaten o rakamları zil takıp oynıcam

hadi inşallahh canım acaba bende 58 olurmuyumki hayatımda hiç 5li rakamları göremedim

inşallah olursun canım .bende evlendiğimde 56 kiloydum ama şimdi malesef 71 kiloyum

kız dur daha yeni başladık yürüyüşe bide günde 2 kez çıkarma başıma acaba sabahta yürüyerek mi gelsem işe

goncagül mercimek ve dereotlu kabak aynı menüyü birazdan bende eşimle akşam yemeğimiz olaraktan yiyeceğiz inşallah. afiyet olsun cnm..

ıkıncı ogunumude yedım arkadaslar hemen yazıverem

kendı uydurdugum salatam
1 kase yayla corbası(bulgurlu)
fındık fıstık 2 hurma
omega3,yesılcay

salatamın tarıfı:bır mıktar semızotu ve maydanoz taze sogan ınce kıyılır acı bıber haslanıp dıdıklenmıs tavuk etı pul bıber lımon sırke zyag ılave edılır bır guzel harmanlanır..kızlar muthıs guzel ve saglıklı bır salata tavsıye ederım

geldim proypcilim yaa kızım okuldan geç gelince endişelendirdi beni

Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim 38 bedenleri denedim önce bol geldiler

n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs beden Allah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim

Geçmişi okuyacağım şimdi.

Öğleyin köfte (pidelerinden hiç yemedim) salata ve ayran(ev yoğurdundan değil ama yarım bardak içtim) yidim karatayın dışına çıkmadım

kesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr

Oglen menum,

2 kasik bulgur pilavi,3 kasik taze fasulye ogle..(12,30)

saat 15 de arkadas coook israr etti ya dayanamdim 2 tepeli corba kasigi cok az yag ile yapilmis kisir,yaninda 1 kupa yesil cay, 1 cay bardagi siyah cay

Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim 38 bedenleri denedim önce bol geldiler

n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs beden Allah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim [/QUOTE]

ay çok sevindişm canım darısı bizimde başımıza inşallah

SÜPER,tebrik ederim.

yok canım çoluk çocuk, ben bekarım

valla ben bi ara bitter yiyodum kahvaltıda çok ta güzel veriyyordummm taki sabah yediğim 2 bitterle yetinmeyip aksama hepsini yiyinceye kadr

Haftada ne kadar yiyordun bitter çikolatayı canım?

İyiniyetli bende kaç beden diye merak etmiştim bir baktım ki yazmışsın Güle güle giy 36 beden kıyafetlerini Ohh ne güzel incecik olmuşsun

Öğle menümü yazayım bu arada 14.00'da bitti yemeğim Şansıma 2 gündür öğlen evdeyim ve yine dün gibi kocaman bir salata yaptım kendime
Canım bu ara bol bol salata istiyor, yazın gelmesi ile taptaze yeşillikleri gördükçe canımı salata istemesi normal tabii Bir de kabızlığımı çözer belki diye düşünüyorum
Salata tarifim: kıvırcık, dereotu, nane, kuzukulağı,salatalık, domates, limon suyu, elma sirkesi ve zeytin yağı üzerine de keten tohumu döktüm. Şu restorantlarda olan salata kaselerinin 2 katı büyüklükteydi salatam.

tatlum benim körler sağırlar birbirini ağırlar

canım bende eskişehirliyim hemde eskişehirdeyim
bende 2tanemi yesem acaba diyorum
papağana gideceğiz sen bilirsin
ESASIM sende bilirsin yaaa
canım ben eskişehirde sadece ilkokul zamanımda yaşadım..şimdiki halini 1 yıl önce gördüm çok güzelleşmiş..pek bilmiyorum yani.ama annem sağolsun bize çiğböreği hiç unutturmadı ki.ben kocaeli karamürselde büyüdüm ..
bende sizlerle aynı gün başlamışım ama yerimde sayıklıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum
ben de çok yavaş veriyorum sabret canım
Kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr güzelllleeeeerrrr:13::13::13::13:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

alışveriş yaptımm bennn
seni seni neler aldın bakiimmm

tebrik ediyorum seni canım darısı başımıza..olimpik tebrik diyorum kısss
kesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr
efet efet istiyozzzz

Sevindim bak şimdi.. sonunda yürüdün dermişim
evet canım ya gerçekten çok iyi oldu inşallah devam edeceğim.. yürüyelim yürüyelim
devam canım 50 olmak istiyorsan yürü bööle işte
Pepeti dağıtmışsın canım
HTML:

teşekkür ederim, eve gidince bakacağım.

Bişiycik değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…