kesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr
ben dün saat 10 dan sonra kacamak yaptım hemde ne kaçamak
2 fırında pisen paçanga
2avuç antep fıstığı kavrulmus tabi
2 dilim hazır kek
yarım metro
1ısırık kokstar
birkaç çilek
birkaç zeytin
kirazlı form çayıiçip yattım
Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim38 bedenleri denedim önce bol geldiler
n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs bedenAllah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim
teşekkür ederimmSÜPER,tebrik ederim.
sağol canımmHaftada ne kadar yiyordun bitter çikolatayı canım?
İyiniyetli bende kaç beden diye merak etmiştim bir baktım ki yazmışsınGüle güle giy 36 beden kıyafetlerini Ohh ne güzel incecik olmuşsun
166 cm boyum canım az kaldıiyiniyetlicim senin boyun kaç acaba? belkide ideal kilona gelmişsindir
yürü canımmm.. Aldığım etekle foto çekeceğim sizekızlar bugun fırsat bulupyuruyemedım ama soz aksam en az 1 saat yurıycem
canım ben eskişehirde sadece ilkokul zamanımda yaşadım..şimdiki halini 1 yıl önce gördüm çok güzelleşmiş..pek bilmiyorum yani.ama annem sağolsun bize çiğböreği hiç unutturmadı ki.ben kocaeli karamürselde büyüdüm ..
ben de çok yavaş veriyorum sabret canım
seni seni neler aldın bakiimmm
tebrik ediyorum seni canım darısı başımıza..olimpik tebrik diyorum kısss
efet efet istiyozzzz
Akşam üsto5 3 te kuruyemişle 1 muz yedim akşam yemek yemeyeyim diye ama yine acıktım off(
ayran iç şekerim..hem daha erken
Akşam üsto5 3 te kuruyemişle 1 muz yedim akşam yemek yemeyeyim diye ama yine acıktım off(
Boş ayran içemem canım ya başka bir öneri alayım canım :)) bekliyorum
İkinci ayim dolmak uzere karatay diyetinde ve 85 kilodan 76 ya inmis bulunmaktayim bugun:)))
sen o kuruyemişle muzu ara öğün olarak say ve son öğününü akşam 8 e kadar ye bence..yoksa dayanamıycan gibibu seferlik böyle olsun..sanırım sabah ve öğleni çok hafif yaptın ondan acıktın
maşallah sana nazar değmesin nasıl neler yaptın anlatsana biraz bende 2 ayda 7 kilo verdimİkinci ayim dolmak uzere karatay diyetinde ve 85 kilodan 76 ya inmis bulunmaktayim bugun:)))
evet ben biraz az yiyiyorummöğünlerde fazla yiyince bozuyo beni
kız dur daha yeni başladık yürüyüşe bide günde 2 kez çıkarma başımaacaba sabahta yürüyerek mi gelsem işe
geldim proypcilim yaa kızım okuldan geç gelince endişelendirdi beni
Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim38 bedenleri denedim önce bol geldiler
n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs bedenAllah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim
kesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr
iyiniyetlicim ne mutlu sana 36 beden giyiyosun.
ben 55 kg.iken bile 38 beden giyiyordum.
şuanda 62 filan çıkıyorum tok karnına,pazar günü d.facto'dan pantalon aldım 40 beden
evet ya büyük düsünelim dimi? Acelem de yok. aldigim gibi yavas yavas veririm...
Sevgili kizlar, ben sizi düzenli okuyorum ve motive oluyorum. Kendimide azcik suclu hissediyorum, tüketiyorum, üretmiyorum, bak onlar bana nasil yardimci oluyorlar benim kimseye bir faydam yok diye....
Amma velakin,kücük cocugum var (15 aylik) , isim var (yarim gün calisiyorum), cok beceriksiz oldugum ev islerim var, islerinden kafasini kaldiramayan bir sevgili kocam var, var da var (biliyorum biliyorum hepsi mazaret)
biz bugün pazartesiye kadar dag evine gidiyoruz (burda tatil yarin, cuma da izin aldik oldu 4 gün), ama dönünce daha cok gelicem buraya ve menülerimi yazacagim. Niyetim bu.
ben bir de su güzel güzel ve düzenli yürüyen arkadaslari cok kiskaniyorum, kiskanicana sende yürü diyin bana nolur
iyi bakin kendinize.
hoscakalin
leslıe nasıl yapıyoruzz arada twıst yapıyorumm oda iyi oluyo zaten benim olan biten herşey göbeğimde sinir oluyorum yaa başka bi yerimde yok kocaman bi göbeğim var
evet ben biraz az yiyiyorummöğünlerde fazla yiyince bozuyo beni
Kalem etek aldım bej renk 36 beden
Fotoya az kaldı canımmm 57 oluyim ööle olsun
iyiniyetlicim ne mutlu sana 36 beden giyiyosun.
ben 55 kg.iken bile 38 beden giyiyordum.
şuanda 62 filan çıkıyorum tok karnına,pazar günü d.facto'dan pantalon aldım 40 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?