Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kıslaarrr..geçmişi okudum geldim..ne çok yazmışınız öölee kıskandım
1.menüm
4 ceviz
1 muz

2.menüm

yoğurtlu karışık kızartma
dalyan köfte
yoğurt
3 kaşık kısır(kısır sonradan geldi..gelceğini bilseydim kızartmayı yemiycektim valla..aç kalacaktım iş yerinde):18::18:

vee 3mil leslie...
1 bardak kefir(ev yapımı)
şimdikte çayımı içip sizi okuyorum...

akşam kociş nöbetçi ne yesek ki kızçemle..fikrisi olan var mı

amanın nettin gulüüümm.. sen de oldumu tam olsun diyosun herhal:18: sonu da güzel ama form çay

ay çok sevindişm canım darısı bizimde başımıza inşallah[/QUOTE]
Darısı başınıza canım sağol..
SÜPER,tebrik ederim.
teşekkür ederimm
Haftada ne kadar yiyordun bitter çikolatayı canım?

İyiniyetli bende kaç beden diye merak etmiştim bir baktım ki yazmışsın Güle güle giy 36 beden kıyafetlerini Ohh ne güzel incecik olmuşsun
sağol canımm
iyiniyetlicim senin boyun kaç acaba? belkide ideal kilona gelmişsindir
166 cm boyum canım az kaldı
kızlar bugun fırsat bulupyuruyemedım ama soz aksam en az 1 saat yurıycem
yürü canımmm.. Aldığım etekle foto çekeceğim size

Sersumum sağol canım

iyiniyetlicim ne mutlu sana 36 beden giyiyosun.
ben 55 kg.iken bile 38 beden giyiyordum.
şuanda 62 filan çıkıyorum tok karnına,pazar günü d.facto'dan pantalon aldım 40 beden

Akşam üsto5 3 te kuruyemişle 1 muz yedim akşam yemek yemeyeyim diye ama yine acıktım off (

Boş ayran içemem canım ya başka bir öneri alayım canım :)) bekliyorum

sen o kuruyemişle muzu ara öğün olarak say ve son öğününü akşam 8 e kadar ye bence..yoksa dayanamıycan gibibu seferlik böyle olsun..sanırım sabah ve öğleni çok hafif yaptın ondan acıktın

kız dur daha yeni başladık yürüyüşe bide günde 2 kez çıkarma başıma acaba sabahta yürüyerek mi gelsem işe

ama günde 2 defa yürüsen kg ların nasıl hızlı gittiğini göreceksin canım.bence sen işe de yürüyerek git bacım

tebrikler iyi niyetlimdarısı hepimizin başına inşallah
kesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr

isteriz isteriz isteriz

şuanda 62 filan çıkıyorum tok karnına,pazar günü d.facto'dan pantalon aldım 40 beden

Sağol canımm şu an giydiğim bir pantolonun bedeni 38 biraz göbek çıkıyo üstten ama bugün 3 ayrı yerden denediğim tüm kıyafetler 36 demek ki bedenim 36 olmuş Sanırım son zamanlarda yaptığım spor ve plateslerde beni sıkılaştırmış çok mutluyum çokk

hoşgeldin canım evet bencede yürü canım yürü yürü bol bol yürü bende yürüyorum artık

leslıe nasıl yapıyoruzz arada twıst yapıyorumm oda iyi oluyo zaten benim olan biten herşey göbeğimde sinir oluyorum yaa başka bi yerimde yok kocaman bi göbeğim var

benimde göbişim varrr

Kalem etek aldım bej renk 36 beden

Fotoya az kaldı canımmm 57 oluyim ööle olsun

ceylıncım 70 kg yum bende 40 beden gıyıyorum nasıl oluyo bu yaa:26::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…