Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
3 küçük kabak mücver
omega 3

2.öğün:
1 kepçe çorba
1 tane karnıyarık
biraz kiraz

spor:toplamda 80 dk yürüyüş
:130::130::130:

Akşam ne yedim

Küçük bir biber dolmasının yarısı
1 lokma da patates dolması
4 dilim kızarmış hellim peyniri
3 çeri
1 dilim krem peynir

Hepinize afiyet olsun çıtırlar

anaaaaaaaaam 1 saat yürüyüşe çıktım ne çok yazmışsınız kızlaar,hızınıza yetişilmiyor. .ama güzel gelişmeler okudum incelenler 36-38 bedene girenler maaşallah size tebrikler.darısı başıma ama az kaldı geliyorum bende yanınıza...ben 67 kiloyum 40 beden giyinebiliyorum şimdilik.benimde hedefim 36-38 beden giymek tabiki..

bu gün yediklerim,sabah ki menüm:1 haşlanmış yumurta,10 zeytin,biraz beyaz peynir,domates,salatalık,1 yeşil elma,maydonoz,fındık.1 fincanda yeşil çay.......
akşamki menüm:1 tabak yeşil mercimek,salata,yoğurtlu ve dere otlu kabak,11 tane yeşil erik,2 omega3.....öğün aralarımdada bol su içmeye çalışıyorum.1 fincanda form çayı içtim ve ağzımı kapattım yiyeceklere...içeceklere değil tabiki canlar.eve gidincede eşimle çay demleyip çay keyfi yapıyoruz her akşam....bu gün yürüyüşümü yağmurdan dolayı tek sefer yapabildim az önce geldim,sabah çıkamadım yani...

kızlar herkes iyidir insallah.
sabah klasik karatay
öglen kuru fasulye,pilav,ayran
aksam yemegımı yedim bile;patlıcan salatası(biliyorum yasak ama)bol yogurtlu cok degıl valla makarna:)
spor olarak;1 saat 10 dk yüzdüm,30dk yürüyüs yaptım..

ıyınıyetlım ve leylakım

anladım canlarım boydan dolayı o durum oyle. ben bu cızelgede ne neyı anlatıyo hıc anlamıyorum yapmasınıda anlamıyorum

patlıcan niye yasak olsun kiii:44::44:benim bildiğim dilll.. öyle değil mi kızlarr..

iniş çıkışlar oooo çok oluyor hergün tartılma birde mezura ile ölçülerini al ayda bir kontrol et derm

canım tebrikler sana güle güle giy canımcım

kızlar ben size bugünümü anlatayım eşimle avm ye gittik
oğluşa haftasonu beğendiği ayakkabıyı almaya neyse aldık
sonra ben kot bakayım dedim bir kaç beden aldım eşimde bir 38 beden getirmiş
bu bana olursa seni burda öpecem dedim

veee eşimi öptüm

38 beden kot aldım inanamıyorum

sonra bizim kızlar aradı plan değişti ameliyat olan arkadaşa gideceğiz diye
işte orda çıvıttım

bir tane haşhaşlı çörek ve 1 kurabiye yedim

kotun mutluluğunu gölgeledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…