Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

akşam menüm

1 tabak tavuk ciğer
1 tabak kabak yimeği
dolu dolu ayran
3 tavuk kanadı..tükkan kapandı..
afiyet olsunnn..

ayy inanamıyorum iyiniyetlim yaaa
36 mıııııııııı
müthişşşş
azmin zaferi bu olsa gerek galiba..baska soze gerek yok..maşşallah barekallah
ee foto koyman şart artık bacım,istiyoz walla..
kalem etegünü giy ve bize goster hadii

Kalem etek aldım bej renk 36 beden

Fotoya az kaldı canımmm 57 oluyim ööle olsun

fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.

FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN

kıslaaaaaaaaaaaar aklıma süper bir fikir geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz mantı yiyebiliriz düşünsenize nasıl süper bişi, herşey serbest içindekii
mayasız hamur,et,yoğurt ve tereyağıııı
allllaaaaam nası süper olacak
hadi onaylayın beniii

akşam menüm

1 tabak tavuk ciğer
1 tabak kabak yimeği
dolu dolu ayran
3 tavuk kanadı..tükkan kapandı..
afiyet olsunnn..

ohh ohhh ne güzel erkenden tükkanı kapatıyoruz sersumcum.eskiden ben bu saatlerde başlıyordum neredeyse yemeğe.sabah kahvaltı düzenim yoktu çoğu zaman es geçiyordum,yesem bile poğaça,simit yiyordum.öğlen ve akşam yemeğine yükleniyordum çoğunlukla.şimdi çok şükür karatayımla beslenme şeklimize düzen geldi.....

SABAH

cay
omega
2 yumurta
kasar ve keci peyniri
1 avuc fındık
domate ve biber
zeytin

ÖĞLEN

1 adana
1 tavuk şiş
ayran
2 ceviz

AKŞAM

1 yumurta
1 biber
1 domates
1 avuc fındık
zeytin
peynir
omega

siporum: 80 dakka dısarda tempolu yuruyus..
suyum: karasal hipopatamım her daim..

vallahi kayserili biri olaraktan sen bu mantı işini bana sor,nassıl özledim nasıl.2,5 aydır iki kez çok az mentı yedim toplasan 2 kepçe olmaz yani.yasak diye yaklaşamıyorum mantıya evdede hiç yapmıyorum.ama krizalitcim senin düşündüğünü bende düşündüm içinde karataya aykırı birşey var oda hamurundaki beyaz un.onun dışındaki malzemeler karataya uygun yani...acaba ununu esmer unlardan kullansak serbest olurmu veya nasıl olur güzel olurmu bilemiyorum??????

lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of

canım bugün geç bile kaldım tükkanı kapatmak için
aslında en geç 18:30,19:00 da bitiyordu..çok güzel bir alışkanlık oldu bu..şükürler olsun

Bugun çıkın mutluyum kilolar gitmeye devam ediyor :)
Menümü bildiriyorum:
Sabah 08
3 koy yumurtası kayısı
2 domates
1 salatalık
1 biber
1 b 12 bir avuç fındık

Öğle 13.30
Bİr tabak tavuk başlama
Bir tabak salata
Kuru soğan taze biber

Aksam 19.kabak yemeği yoğurtlar,ve ancak bir lt. Su belki on tane limonlu cay :)))

Keske bende içebilesem :)

Iyi aksamlaarr kizlar,
bugun de cok yogundun .

Ogle yemegim;
Birkac tane guzel peynir ve fıstık,

Aksam;
Biraz yumurtalı pirasa,
Karisik salata,
Ve 5 köfte
yesil çay

Neden olmayacaksın,yada neden olamayacakmisiz olacağız.ve görecekler bizde Tabiki bu sefer pes etmeyecegiz. Kendilerini avutsunlar biz veremeyeceğiz diye ama bu sefer biz onlarla dalga geçeceğiz tamamı Canim:))

bozma moralini arkadaşım iyi düşün iyi olsun
motivasyon çok önemli...benimde hedefim ilkönce 70 di sonra 65 e çektim..olacak başaracağız..başlamak bitirmenin yarısıdır demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…