ben geçen yaz 44 beden kapriler almıştım
inşallah bu kiloları koruruz bir dahada almayız
makarnayı kastettin heralde ben yanlış okudum bebeemm
ayy inanamıyorum iyiniyetlim yaaageldim proypcilim yaa kızım okuldan geç gelince endişelendirdi beni
Ben 36 bedenmişim yahuuu aaaayyyy nasıl mutlu oldum leylakım propycilim38 bedenleri denedim önce bol geldiler
n.ke ve adadastan da yürüyüş için eşofmanlar aldım onlar xxs bedenAllah'ım nasıl incelmişim sizinle paylaşayım dedim
Kalem etek aldım bej renk 36 beden
Fotoya az kaldı canımmm 57 oluyim ööle olsun
ayy inanamıyorum iyiniyetlim yaaa
36 mıııııııııı
müthişşşş
azmin zaferi bu olsa gerek galiba..baska soze gerek yok..maşşallah barekallah
ee foto koyman şart artık bacım,istiyoz walla..
kalem etegünü giy ve bize goster hadii
akşam menüm
1 tabak tavuk ciğer
1 tabak kabak yimeği
dolu dolu ayran
3 tavuk kanadı..tükkan kapandı..
afiyet olsunnn..
bilgi almak isteriz tabi..neden olmasın..fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.
FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN
kıslaaaaaaaaaaaar aklıma süper bir fikir geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz mantı yiyebiliriz düşünsenize nasıl süper bişi, herşey serbest içindekii
mayasız hamur,et,yoğurt ve tereyağıııı
allllaaaaam nası süper olacak
hadi onaylayın beniii
ohh ohhh ne güzel erkenden tükkanı kapatıyoruz sersumcum.eskiden ben bu saatlerde başlıyordum neredeyse yemeğe.sabah kahvaltı düzenim yoktu çoğu zaman es geçiyordum,yesem bile poğaça,simit yiyordum.öğlen ve akşam yemeğine yükleniyordum çoğunlukla.şimdi çok şükür karatayımla beslenme şeklimize düzen geldi.....
Keske bende içebilesem :)SABAH
cay
omega
2 yumurta
kasar ve keci peyniri
1 avuc fındık
domate ve biber
zeytin
ÖĞLEN
1 adana
1 tavuk şiş
ayran
2 ceviz
AKŞAM
1 yumurta
1 biber
1 domates
1 avuc fındık
zeytin
peynir
omega
siporum: 80 dakka dısarda tempolu yuruyus..
suyum: karasal hipopatamım her daim..
lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of
lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?