Hiç gölgeledim diye düşünme 38 bedenin şerefine birgünluk sefan olsun.yarasin :))hiç takma kuzum.kızlar ben size bugünümü anlatayım eşimle avm ye gittik
oğluşa haftasonu beğendiği ayakkabıyı almaya neyse aldık
sonra ben kot bakayım dedim bir kaç beden aldım eşimde bir 38 beden getirmiş
bu bana olursa seni burda öpecemdedim
veee eşimi öptüm
38 beden kot aldım inanamıyorum
sonra bizim kızlar aradı plan değişti ameliyat olan arkadaşa gideceğiz diye
işte orda çıvıttım
bir tane haşhaşlı çörek ve 1 kurabiye yedim
kotun mutluluğunu gölgeledim
Neden olmayacaksın,yada neden olamayacakmisiz olacağız.ve görecekler bizde Tabiki bu sefer pes etmeyecegiz. Kendilerini avutsunlar biz veremeyeceğiz diye ama bu sefer biz onlarla dalga geçeceğiz tamamı Canim:))
hanzadecim iyi gırdum bugun seni tatlım..efferim sana hep boyle ol..ve suyu arttır..Neden olmayacaksın,yada neden olamayacakmisiz olacağız.ve görecekler bizde Tabiki bu sefer pes etmeyecegiz. Kendilerini avutsunlar biz veremeyeceğiz diye ama bu sefer biz onlarla dalga geçeceğiz tamamı Canim:))
ayy inanamıyorum iyiniyetlim yaaa
36 mıııııııııı
müthişşşş
azmin zaferi bu olsa gerek galiba..baska soze gerek yok..maşşallah barekallah
ee foto koyman şart artık bacım,istiyoz walla..
kalem etegünü giy ve bize goster hadii
bozma moralini arkadaşım iyi düşün iyi olsun
motivasyon çok önemli...benimde hedefim ilkönce 70 di sonra 65 e çektim..olacak başaracağız..başlamak bitirmenin yarısıdır demişler
hanzadecim iyi gırdum bugun seni tatlım..efferim sana hep boyle ol..ve suyu arttır..
lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of
Canımmm sağol bidenemkolay gelsin bacım,bol bol yağların yansın
Patlıcan kızartması yasak.. Közlemesi yemeği serbest kızlarpatlıcan niye yasak olsun kiii:44::44:benim bildiğim dilll.. öyle değil mi kızlarr..
Fzgunum sağol canım sana da kolay gelsin yürü canım güsel güsel yarasınİyi akşamlar kızlar,
iyiniyetlim tebrikler.ve darısı başımıza.
son öğün : 1 kase çilek
sevgiler
Canımm sağol.. Nasıl mutlu oldun anlıyorum vallainiş çıkışlar oooo çok oluyor hergün tartılma birde mezura ile ölçülerini al ayda bir kontrol et derm
canım tebrikler sana güle güle giy canımcım
Arkadaşlar nasıl vücuda sahip olacagınızın anahtarı elimde sadece günde yarım saat ile fitness istediginiz sorulara cevap verebilirim mükemmelliğinizi ortaya çıkarım görenler hayrete düşşün :) Fitnes Eğitmeni ebru ersan :)
boyun uzun galiba benim 164. evet motivasyon çok önemli bugüne kadar iyiydim aslında bugünde iyiydimsadece yanlış seçim bence lahmacun ....yoksa öle gözüm dönmüş te değildi ..çok rahattım ... ben çok inandım bu karatay olayına seviniyorum başladığıma hatta geç kalmışım
lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of
NAZFİLİZCİM hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç böyle düşünme herkesler şaşıp kalacak giden kilolarımıza sen yeterki kararlı ol.hem lahmacun haftada 1 yada 2 serbest üzme kendini.
eee sıkılaşmaya devam çıtırlar plates yapıyorum ben
canım benim sen o 1 tanecik lahmacunu kafana takma.benim 2 tane yediğim bile oluyodu ama yine de kilo veriyodum sen de veririsin merak etmeçünkü 1 lahmacunun hamuru avuç içi kadar bişey.
ayrıca görümcene de hak verme sakın.neden zayıflayamayasın???bak 1 haftada kaç kg verdin.sakın ha senin emeğini,azmini küçümseyenlere hak verme.herkese inat karataya devam et ve 60 kg olduğunda görümcene''sen 60 olamazsın'' cümlesini hatırlat:112::112::112:
canım benim sen o 1 tanecik lahmacunu kafana takma.benim 2 tane yediğim bile oluyodu ama yine de kilo veriyodum sen de veririsin merak etmeçünkü 1 lahmacunun hamuru avuç içi kadar bişey.
ayrıca görümcene de hak verme sakın.neden zayıflayamayasın???bak 1 haftada kaç kg verdin.sakın ha senin emeğini,azmini küçümseyenlere hak verme.herkese inat karataya devam et ve 60 kg olduğunda görümcene''sen 60 olamazsın'' cümlesini hatırlat:112::112::112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?