Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hiç gölgeledim diye düşünme 38 bedenin şerefine birgünluk sefan olsun.yarasin :))hiç takma kuzum.

Son düzenleme:
istersen fitness ile diledigin vücuda sahip olabilirsiniz hanımlar ben fitness uzmanıyım istediginizi sorabilirsiniz burdan

Neden olmayacaksın,yada neden olamayacakmisiz olacağız.ve görecekler bizde Tabiki bu sefer pes etmeyecegiz. Kendilerini avutsunlar biz veremeyeceğiz diye ama bu sefer biz onlarla dalga geçeceğiz tamamı Canim:))

umarım oluruz ve o lafın altında kalmıycam kesin olana kadar devam geçte olsa yapıcam ...ama görümcecimi hiç kilolu görmedim ben kiloya takıntılıdır hep inceciktir benden 12 yaş büyük hem de

dilerseniz face de grubum var yabancı arkadaşlar mevcut orda bilgi plarformu oluşturabiliriz talebe göre bende tecrübe ve bilgilerimi paylaşabilirim.

Tamam propycilim papadiyamda çok istiyor yarın becerebilirsem koyayım
Sağol canım benim.. Hafif göbeğim var daha o da gidecek

bozma moralini arkadaşım iyi düşün iyi olsun
motivasyon çok önemli...benimde hedefim ilkönce 70 di sonra 65 e çektim..olacak başaracağız..başlamak bitirmenin yarısıdır demişler

boyun uzun galiba benim 164. evet motivasyon çok önemli bugüne kadar iyiydim aslında bugünde iyiydimsadece yanlış seçim bence lahmacun ....yoksa öle gözüm dönmüş te değildi ..çok rahattım ... ben çok inandım bu karatay olayına seviniyorum başladığıma hatta geç kalmışım

Arkadaşlar nasıl vücuda sahip olacagınızın anahtarı elimde sadece günde yarım saat ile fitness istediginiz sorulara cevap verebilirim mükemmelliğinizi ortaya çıkarım görenler hayrete düşşün :) Fitnes Eğitmeni ebru ersan :)

NAZFİLİZCİM hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç böyle düşünme herkesler şaşıp kalacak giden kilolarımıza sen yeterki kararlı ol.hem lahmacun haftada 1 yada 2 serbest üzme kendini.

kolay gelsin bacım,bol bol yağların yansın
Canımmm sağol bidenem
patlıcan niye yasak olsun kiii:44::44:benim bildiğim dilll.. öyle değil mi kızlarr..
Patlıcan kızartması yasak.. Közlemesi yemeği serbest kızlar
İyi akşamlar kızlar,

iyiniyetlim tebrikler. ve darısı başımıza.

son öğün : 1 kase çilek

sevgiler
Fzgunum sağol canım sana da kolay gelsin yürü canım güsel güsel yarasın
iniş çıkışlar oooo çok oluyor hergün tartılma birde mezura ile ölçülerini al ayda bir kontrol et derm

canım tebrikler sana güle güle giy canımcım
Canımm sağol.. Nasıl mutlu oldun anlıyorum valla ben de çok mutluyum sana

boyum uzun değil canım..1.62cm ama ben öncelikle ilk erişebileceğim hedefi seçtim..sonrası zaten gelir..hele 60 ları göreyim gerisi kolay..zor olan şu kilo verememe direncimi kırmak.gerisi kolay

canım benim sen o 1 tanecik lahmacunu kafana takma.benim 2 tane yediğim bile oluyodu ama yine de kilo veriyodum sen de veririsin merak etmeçünkü 1 lahmacunun hamuru avuç içi kadar bişey.
ayrıca görümcene de hak verme sakın.neden zayıflayamayasın???bak 1 haftada kaç kg verdin.sakın ha senin emeğini,azmini küçümseyenlere hak verme.herkese inat karataya devam et ve 60 kg olduğunda görümcene''sen 60 olamazsın'' cümlesini hatırlat:112::112::112:

Arkadaşlar su bilgisayarımda video lar yok ama sorularına cevap verebilirim egzersizler öneririm

bunu duyduğum iyi oldu gerçekten iyiymiş ....bu karatay gerçekten bütün doktorlar tarafından önerilmeli ...bir kez diyetisyene gittim iki yıl önce halamla o yüz kilo ben 84 ikimize aynı kitapçığı verip yollamıştı ekmek miktarları da birbirine yakındı hem ara öğünler var ya o ara öğünler daha çok acıkmama sebeb oluyodu diğer öğün gelsede yemek yesem diye bekliyodum ..şimdi ise karnım öyle tok oluyo ki bugün öğle yemeğine ihtiyac duymadım mesela

Canımm görümcene inat zayıfla Leylakımın dediği gibi

Bana da kayınvalidemler 55 kilo olamazsın vücudun kaldırmaz demişlerdi nasıl olunur 55 kilo(166 cm boy) göstereceğim.
2 doğum yaptım 36 yaşımdayım bal gibi de zayıflarım..
Bugün sabah yürümedim eşimle ama öğleden sonra alışveriş merkezinde yürüdüm eve gelince de platesimi yaptım.. 55 kilo olmama da az kaldı ağustosta görecekler bakalım
Kilo vermem durunca spora asıldım vereceğim göbekte gidecek

Demin annemle ve yengemle tel de konuştuk benim 36 beden olduğuma inanamadılar oyyyy tutmayın beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…