lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of
Arkadaşlar su bilgisayarımda video lar yok ama sorularına cevap verebilirim egzersizler öneririm
iniş çıkışlar oooo çok oluyor hergün tartılma birde mezura ile ölçülerini al ayda bir kontrol et derm
canım tebrikler sana güle güle giy canımcım
bunu duyduğum iyi oldu gerçekten iyiymiş ....bu karatay gerçekten bütün doktorlar tarafından önerilmeli ...bir kez diyetisyene gittim iki yıl önce halamla o yüz kilo ben 84 ikimize aynı kitapçığı verip yollamıştı ekmek miktarları da birbirine yakındı hem ara öğünler var ya o ara öğünler daha çok acıkmama sebeb oluyodu diğer öğün gelsede yemek yesem diye bekliyodum ..şimdi ise karnım öyle tok oluyo ki bugün öğle yemeğine ihtiyac duymadım mesela
Canımm görümcene inat zayıflaLeylakımın dediği gibi
Bana da kayınvalidemler 55 kilo olamazsın vücudun kaldırmaz demişlerdi nasıl olunur 55 kilo(166 cm boy) göstereceğim.
2 doğum yaptım 36 yaşımdayım bal gibi de zayıflarım..
Bugün sabah yürümedim eşimle ama öğleden sonra alışveriş merkezinde yürüdüm eve gelince de platesimi yaptım.. 55 kilo olmama da az kaldı ağustosta görecekler bakalım
Kilo vermem durunca spora asıldım vereceğim göbekte gidecek
Demin annemle ve yengemle tel de konuştuk benim 36 beden olduğuma inanamadılar oyyyy tutmayın beniiiii
Canımm görümcene inat zayıflaLeylakımın dediği gibi
Bana da kayınvalidemler 55 kilo olamazsın vücudun kaldırmaz demişlerdi nasıl olunur 55 kilo(166 cm boy) göstereceğim.
2 doğum yaptım 36 yaşımdayım bal gibi de zayıflarım..
Bugün sabah yürümedim eşimle ama öğleden sonra alışveriş merkezinde yürüdüm eve gelince de platesimi yaptım.. 55 kilo olmama da az kaldı ağustosta görecekler bakalım
Kilo vermem durunca spora asıldım vereceğim göbekte gidecek
Demin annemle ve yengemle tel de konuştuk benim 36 beden olduğuma inanamadılar oyyyy tutmayın beniiiii
Fitness faydaları :)
Canımmm sağol bidenem
Patlıcan kızartması yasak.. Közlemesi yemeği serbest kızlar
Fzgunum sağol canım sana da kolay gelsin yürü canım güsel güsel yarasın
Canımm sağol.. Nasıl mutlu oldun anlıyorum vallaben de çok mutluyum sana
kızım için ek gıdaya başlıcam...
ne yapsam korkuyorum nedense yanımda hiç büyüğüm yok cesaret verecek. bugün meyve püresi verdim inş yanlış bişe yapmamışımdır
meyve pepino ek bal poleni ve zeytin
Bir yaşına kadar bebeklere bal verilmiyor.
eski insanlara sor ayrıca 1 yaş tarım bakanlıgı yasaklaması
Canım bebiş kaç aylık? Bir de meyveleri deneyerek vermeni tavsiye ederim. Yani bir kaç gün aynı meyveyi ver alerji yapıp yapmadığını anlarsın. Miktarı da çok tutma. Bir de çilek biraz daha alerjik bir meyve.
teşkkrlr cnm. 6 ay bitiyo sanki sütartık yetmiyor gibi huzursuzluk var. bugün muz ve çilek verdimtavsiyene uycam. sebze olarak da haşlayıp ezecem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?