Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

O mutlulukla yenirdi ama Afiyet-bal-şeker olsun hatta bol bol leptin olsun Sen o kaçamağı bir şekilde kapatırsın

Tamam propycilim papadiyamda çok istiyor yarın becerebilirsem koyayım
Sağol canım benim.. Hafif göbeğim var daha o da gidecek

İyiniyetlim ben de merakla bekliyorum fotonu Göbeği bahane etme, hepimizde var o foto istiyoruz foto

Kendi kendimizi kandırmayalım kızlaaaar... Kepek ekmek yiyor muyuz ki, esmer unlu mantı yiyelim???? Belki ideal kiloya inince... Acık daha sabredin lütfen.

Nasılsınız kızlar

Dün akşam giremedim bilgisayar yoktu

Buradan uzak kalmak pek iyi gelmiyor,bu 2 günde biraz kaçamaklarım oldu ama dün 45 + 45 dakika yürüdüm,bu günde 45 + 45 + 45 dakika yürüdüm

Buraya yazıp gidip uyuyacağım hemen,maşallah tam 70 sayfa olmuş ben yokken,hepsini okudum

İyi niyetli süpersin 36 beden,leylak sen de çok iyisin 38 beden

İyiniyetli bende de Ebru Şallının DVD leri var ,tüm teçhizatı ile birlikte ama ben çok sıkılıyorum,sen nasıl yapabiliyorsun sıkılmadan,ben yürüyüş çok seviyorum

Yarın da bilgisayar olursa girebilirim inşallah,o da akşama

Hepinize iyi geceler,şimdilik hoşçakalın

fzguncüm oglunun dogum gunu kutlu olsun ..

Loxicim senin dogum gunun de kutlu olsun canım..

gülcüm tebrik ederım senı yarın burun amelıyatı olacam inş bend başlarım yine kılo aldım 55 olmuştum 62 oldum dıyetı kesınlıkle bırakmamak gerekıyor bana dua edın lütfen:99

O mutlulukla yenirdi ama Afiyet-bal-şeker olsun hatta bol bol leptin olsun Sen o kaçamağı bir şekilde kapatırsın

İyiniyetlim ben de merakla bekliyorum fotonu Göbeği bahane etme, hepimizde var o foto istiyoruz foto

sağolun canlarım desteklerinize moralim bozulmuştu şimdi iyiyim
birazdan eşimle yürüyeceğiz

8. gün

kahvaltı öncesi 4 gün kurusu ve ılık su

sabah:
1 bardak yeşil çay
2 yumurtadan terayğlı omlet
10 zeytin
2 çorba kaşığı dolusu tuzsuz çökelek
yeşillik ( nane roka bol maydanoz )
1 domates
yarım salatalık
1 çay bardağı ( ceviz badem fındık karışık )
yarım kivi

öğlen:
yeşillik ( nane maydanoz roka kuzu kulağı)
yarım domates
1 kase yoğurtlu brokoli
1 avuç tuzsuz fıstık

akşam:
1 avuç tuzsuz fıstık

saat 21 gibi 1 bardak ayran

su: 2 lt
spor : 20 dk yürüyüş

Yarın amelıyat oluyorum haftaya cumaya bende tartıya katılmak istıyorum inş herşey duzgun olur yarın için dua edersenız sevınırım ii geceler olmezsem herhalde cuma yazarım

Selam..
Ben rahatsizligim ve aldigim haplar (kortizon) nedeniyle diyete ara verdim..
Ne yazikki verdigim 3 kiloyu ara verdigim bu 1 ayda geri aldim
Acilen yarin tekrar saglikli sekilde beslenmeme geri dönüyorum insallah.
Desteklerinizi esirgemeyin.. Kolay gelsin hepimize

Yarın amelıyat oluyorum haftaya cumaya bende tartıya katılmak istıyorum inş herşey duzgun olur yarın için dua edersenız sevınırım ii geceler olmezsem herhalde cuma yazarım

Geçmiş olsun arkadaşlar ;
arii Allah şifa versin sorunsuz geçer umarım

teşkkrlr cnm. 6 ay bitiyo sanki sütartık yetmiyor gibi huzursuzluk var. bugün muz ve çilek verdim tavsiyene uycam. sebze olarak da haşlayıp ezecem herhalde

selam konuyu okurken rasladım bebeğine sağlık uzun ömür dilerim ...benimde 10 aylık bebeğim var çilek ve bal 1 yaşına kadar yasak..

Son düzenleme:
teşkkrlr cnm. 6 ay bitiyo sanki sütartık yetmiyor gibi huzursuzluk var. bugün muz ve çilek verdim tavsiyene uycam. sebze olarak da haşlayıp ezecem herhalde

selam konuyu okurken rasladım bebeğine sağlık uzun ömür dilerim ...benimde 10 aylık bebeğim var çilek ve bal 1 yaşına kadar yasak..cam rendeden yapılan pürayi tülbentten süzüyorsun önce 1-2 kaşık bu meyve suyu ile başlıyorsun..3-4 gün sonrada evde yapyığın yoğurttan 2-3 kaşık ile başlıyor ...ben zorluk çektim alıştırırken size kolay gelsinn..

Gunaydin kislar..gunaydin sersumcum..erkenciyiz:))
Sabah menum:klasik karatayima ek olarak 2 kuru incir yedim ck fzka geldi..
herkesin gunu guzel gecsin insallah..
hadi sersumcum sen hastaneye ben okula datlum:))

Gunaydin kislar..gunaydin sersumcum..erkenciyiz:))
Sabah menum:klasik karatayima ek olarak 2 kuru incir yedim ck fzka geldi..
herkesin gunu guzel gecsin insallah..
hadi sersumcum sen hastaneye ben okula datlum:))

günaydın propycilim...he valla tükkanı biz açtık
sabah
peynirli omlet
7 zeytin
tomates,salatalık
peynir
4 ceviz
2 adet omega3
ben de çok doydum
sana iyi işler bebeem..ben benim kızı biraz matematik çalıştırıp öyle gidicem..sınavı var da

Günaydın canlar,

Ahali uyanmadan dünkü menümü arzedeyim

Sabah:
2kk haşlanmış yumurta
Avuçiçine yakın peynir(beyaz+ezine+labne)
8-9 yeşil zeytin
5-6 ceviz
Salatalık-domates
Omega+c vitamini

Öğlen:
Salatalık-domates-havuç
Yoğurt
Barbunya

Akşam:
Salata
Yoğurt
Taze fasulye yemeği
Biraz kuruyemiş ve kuru kayısı

Spor:45dk yürüyüş
Sıvı: 3,5 lt su

hepimize güzel, kaçamaksız günler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…