Arkadaşlar su bilgisayarımda video lar yok ama sorularına cevap verebilirim egzersizler öneririm
kızlar ben size bugünümü anlatayım eşimle avm ye gittik
oğluşa haftasonu beğendiği ayakkabıyı almaya neyse aldık
sonra ben kot bakayım dedim bir kaç beden aldım eşimde bir 38 beden getirmiş
bu bana olursa seni burda öpecemdedim
veee eşimi öptüm
38 beden kot aldım inanamıyorum
sonra bizim kızlar aradı plan değişti ameliyat olan arkadaşa gideceğiz diye
işte orda çıvıttım
bir tane haşhaşlı çörek ve 1 kurabiye yedim
kotun mutluluğunu gölgeledim
Tamam propycilim papadiyamda çok istiyor yarın becerebilirsem koyayım
Sağol canım benim.. Hafif göbeğim var daha o da gidecek
vallahi kayserili biri olaraktan sen bu mantı işini bana sor,nassıl özledim nasıl.2,5 aydır iki kez çok az mentı yedim toplasan 2 kepçe olmaz yani.yasak diye yaklaşamıyorum mantıya evdede hiç yapmıyorum.ama krizalitcim senin düşündüğünü bende düşündüm içinde karataya aykırı birşey var oda hamurundaki beyaz un.onun dışındaki malzemeler karataya uygun yani...acaba ununu esmer unlardan kullansak serbest olurmu veya nasıl olur güzel olurmu bilemiyorum??????
eski insanlara sor ayrıca 1 yaş tarım bakanlıgı yasaklaması
ıyı aksamlar karatay dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 tl. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. öğün(ıkındı vaktı) sebze yemegı,'-sır,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
sıvı:tonla su,2 fıncan kahve
spor: 5 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,karatay dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
O mutlulukla yenirdi amaAfiyet-bal-şeker olsun hatta bol bol leptin olsun Sen o kaçamağı bir şekilde kapatırsın
İyiniyetlim ben de merakla bekliyorum fotonuGöbeği bahane etme, hepimizde var o foto istiyoruz foto
Yarın amelıyat oluyorum haftaya cumaya bende tartıya katılmak istıyorum inş herşey duzgun olur yarın için dua edersenız sevınırım ii geceler olmezsem herhalde cuma yazarım
Selam..
Ben rahatsizligim ve aldigim haplar (kortizon) nedeniyle diyete ara verdim..
Ne yazikki verdigim 3 kiloyu ara verdigim bu 1 ayda geri aldim
Acilen yarin tekrar saglikli sekilde beslenmeme geri dönüyorum insallah.
Desteklerinizi esirgemeyin.. Kolay gelsin hepimize
geçmiş olsun arkadaşlar ;
arii allah şifa versin sorunsuz geçer umarım
teşkkrlr cnm. 6 ay bitiyo sanki sütartık yetmiyor gibi huzursuzluk var. bugün muz ve çilek verdimtavsiyene uycam. sebze olarak da haşlayıp ezecem herhalde
teşkkrlr cnm. 6 ay bitiyo sanki sütartık yetmiyor gibi huzursuzluk var. bugün muz ve çilek verdimtavsiyene uycam. sebze olarak da haşlayıp ezecem herhalde
Geçmiş olsun arkadaşlar ;
arii Allah şifa versin sorunsuz geçer umarım
Gunaydin kislar..gunaydin sersumcum..erkenciyiz:))
Sabah menum:klasik karatayima ek olarak 2 kuru incir yedim ck fzka geldi..
herkesin gunu guzel gecsin insallah..
hadi sersumcum sen hastaneye ben okula datlum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?