Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşkkrlr cnm. 6 ay bitiyo sanki sütartık yetmiyor gibi huzursuzluk var. bugün muz ve çilek verdim tavsiyene uycam. sebze olarak da haşlayıp ezecem herhalde

Kolay gelsin canım,

Ben öncelikle elma veya armut gibi meyvelerin suyu ile başlamanı öneririm. Sonra az az püresinden de verirsin zamanla. Eğer süt alerjisi yoksa bir çay kaşığı ile başlayıp ev yapımı yoğurt verebilirsin. Sonrasında sebze çorbalarına geçebilirsin, şimdi sebze çeşidi de çoğaldı yaza yaklaştık....

Portakal, domates ve çileği en sonlara bırakmakta fayda var canım onlar daha alerjik gıdalardan olduğu için. Bir de arkadaşların yazdığı gibi bal-özellikle de çiçek balı- alerjik olma ihtimali yüzünden 1 yaşından önce pek önerilmiyor.

Arada pütürlü şeyler de ver ki püreye alışınca taneli şeyleri yemekte zorlanmasın...

Öptüm minişi de seni de...

Arkadaşlar,

Epey önce haberlerde rastladım sonra araştırınca bu konuda çok fazla haber buldum. Çocuklarımızın ve bazen de biz büyüklerin bayıla bayıla yediği kakaolu fındık ezmeleri margarinden yapılıyormuş:-((( Yemeyelim, çocuklarımıza da yedirmeyelim..... O yüzden de pakette buzdolabında değil mutfakta saklayın yazıyor işte

Eşim de çok seviyordu hatta krep yapınca özellikle onunla yiyordu ama bu haberden sonra o bile bıraktı-ki tam bir pisboğazdır kendisi-

Yarın amelıyat oluyorum haftaya cumaya bende tartıya katılmak istıyorum inş herşey duzgun olur yarın için dua edersenız sevınırım ii geceler olmezsem herhalde cuma yazarım

Allah yardımcın olsun canım..inşallah sorunsuz kurtulursun...

Dogrudur canim,saglimizin kotuye gitmesi icin herseyi yapiyolar maalesef..
ben de marketlerden aldigimiz peynirlerin icine margarin koyduklarini duymustum,daha lezzetli olsun diye koyuyolarmis..ne kadar dogru bilmiyorum ama..turkiyede insan sagligiyla oynama konusunda herkes uzman maalesef..
iyiniyetlim gunaydin datlum,36 yasinda 36 beden citirim benim..

Günaydınnnn kızlar Menümü yazıyorum hemen
Kalkınca:06.40'da 3 dal dere otu, 4 yaprak kayısı
Sabah:07.50'de bitti. 2 yumurtadan bol peynirli ve dereotlu omlet, 1 avuç içi peynir (tulum, çökelek, beyaz, dil), 1/2 ceviz, 1 badem, 2 fındık, 1/2 tarçınlı k. incir, 2 k. üzüm, 2 k. erik, 6 çilek, 2 domates,1 salatalık, 3gr omega3. Zeytin yemedim canım istemedi

Gunaydin kislar..gunaydin sersumcum..erkenciyiz:))
Sabah menum:klasik karatayima ek olarak 2 kuru incir yedim ck fzka geldi..
herkesin gunu guzel gecsin insallah..
hadi sersumcum sen hastaneye ben okula datlum:))

Canım incirin içine tarçın atarsan hem daha lezzetli oluyor hem de şekerli tadı baymıyor Bir de yanında kuruyemiş yemeni de öneririm, içine ceviz koyuyorum ben bazen kuru incir bağırsak çalıştırıyormuş haberin olsun

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
kahvaltım 8:00 bitti
1 yumurtadan çökelek eritmesi
2 dilim ev yapımı börek(çok açtım dolapta beklemesine gönlüm razı olmadı)
1 küçük domates
yarım salatalık
1ceviz
1 incir 1kayısı
çayyy..
kızlar bu sabah tartıldım 700gr daha gitmiş hafta ortası tartınırım kendimi kontrol etmek için cook mutlu oldum bu aralar hızlı veriyorum maşallah hedef kiloma git gide yaklaşıyorum..bu beslenme şeklinden hala sıkılmadım başka bi diyet olsa coktannnn bırakmıştımm pazartesiye inş. hepimiz 1kilo vermiş uyanırız

kesınlıkle foto ıstıyoruz dımı kızlarrr

evet kesinlikle foto istiyoruz ....

ohh maşşallahh çok sevindim senin adına canım güle güle giy cicilerini. bende enaz 5 kilo daha vermeden bişey almıcam şartlandırdım kendimi...

Sevindim bak şimdi.. sonunda yürüdün dermişim

devam canım 50 olmak istiyorsan yürü bööle işte

evet yürüyorum tatlım dünde yürüdüm 50 dak.çok iyi oldu mutluyum çok sağol canım benim ya iyiki varsınız hepiniz....

ama günde 2 defa yürüsen kg ların nasıl hızlı gittiğini göreceksin canım.bence sen işe de yürüyerek git bacım

haklısın canım.aslında sabahları eşim getiriyor arabayla.enazından biraz daha önce inip yürüyebilirim oalbilir evet evet

patlıcan niye yasak olsun kiii:44::44:benim bildiğim dilll.. öyle değil mi kızlarr..

herhalde makarnayı kastetti yasak diye...

gunaydın kızlar söz vermıs oldugum uzere dun gece 10 dan 11 e kadar 1 saatte 6km yurudum dsumu aldım yesıl cayımı ıctım kendımı leptının koynuna bıraktım sabah zımba gıbı uyandım

canım aynı gün hem pilav hem marakna yemişsin birde ekmek yeseydin de tam olsaydı bari
İyi akşamlar kızlar,

iyiniyetlim tebrikler. ve darısı başımıza.

son öğün : 1 kase çilek

sevgiler
canım akşamları meyve yoktu hani
ay darısı benimde başıma inşallah
akşam yemeğim
kabak yemeği
ayran
afiyet olsun canım
ben geçen yaz 44 beden kapriler almıştım

inşallah bu kiloları koruruz bir dahada almayız
bende şuan 44 bedenim yazın sonuna kadar inşallah istediğim kiloya inerim çok istiyorum
akşam menüm

1 tabak tavuk ciğer
1 tabak kabak yimeği
dolu dolu ayran
3 tavuk kanadı..tükkan kapandı..
afiyet olsunnn..
afiyet olsun canım akşamları sanki biraz daha hafif yesen daha iyi olur bence
olmaz cısss
herkes yiyor okadar sen hiç üzme kendini afiyet olsun ama sık sık olmasın ayda bir mesela bence uygundur:)
istersen fitness ile diledigin vücuda sahip olabilirsiniz hanımlar ben fitness uzmanıyım istediginizi sorabilirsiniz burdan
göbekleri gitmiyor hocam yardım et bari
gülcüm tebrik ederım senı yarın burun amelıyatı olacam inş bend başlarım yine kılo aldım 55 olmuştum 62 oldum dıyetı kesınlıkle bırakmamak gerekıyor bana dua edın lütfen:99

çok geçmiş olsun canım aiiah acil şifalar versin

umarım güzel bir gün olur hepimiz için.kızlar az önce annem aradı.A101 den adımsayarı almış bakalım eve gidince görücem.

kahvaltım

1 yumurta
2 bıber
1 domates
1 salatalık
bırkac fındık
omega3
peynır,zeytın
yarım muz
yesılcay
normal cay

arkadaslarla kermese kahvaltıya gıdıyoruzuyanıklık edıp evde yaptım kahvaltımı cunkı orası cok tehlıkelı dıyet acısındanordada cay kahve ıcecem

Gunaydin kislar..gunaydin sersumcum..erkenciyiz:))
Sabah menum:klasik karatayima ek olarak 2 kuru incir yedim ck fzka geldi..
herkesin gunu guzel gecsin insallah..
hadi sersumcum sen hastaneye ben okula datlum:))
Ben de okula dün güseldi yaa köyüme vee okuluma döndüm
Gözlemem günaydın.. Adın da pek güsel yahuu.. Gözleme yemeyi de pek severim kıss
sağol datlum ama sen de 36 bedensin biliyorum futbol topun küçüldü mü kıss
afiyet olsun al bi 36 beden daha sana dimi asyacım
canım diyetimizde börek mörek yasak yahu diyoruz ama canımızı istetiyosun yaa
canım ne güsel yürümüşsün günaydın devam yürüyüşe devam
gunaydın kızlar söz vermıs oldugum uzere dun gece 10 dan 11 e kadar 1 saatte 6km yurudum dsumu aldım yesıl cayımı ıctım kendımı leptının koynuna bıraktım sabah zımba gıbı uyandım

papadiyam canım günaydın sporunu da yapmışsın yatmadan önce ohhh

Canım sana da günaydın.. Afiyet olsunn sersumum..
Kıss meme egzersizini yaptım ayna karşısında dün aaaa meme kaslarını çalıştırıyor resmen siz de yapın bi bakın ohhhyaparım artık aklıma geldikçe sağol datlum
Kıss kendi çalışsın matematiği yaa sonra kendileri çalışamıyorlar bak

Tavuklar kimin oturmayın esasçım hareketlendi ohhhh gitsin yağlar amaaann haydiii tam yürüyüş havası çıtır adaylarıı haydeee

Sabah kargalar kahvaltısını etmeden gök aydınlanmadan düştük yollara eşimle 10 dakika yol + futbolsahasında 60 dk yürüyüş + 10 dk eve dönüş... 80 dk

Eşim bana dün n.ke tan yürüyüş ayakkabısı aldı kıslaar sanki ayağımda yok gibiler

Akşam üstü de yine ya plates ya yürüyüş yapacağım duruma göre

günaydın bacılar nasılsınız bakalım bu sabha hava cok gusel

1.öğün

1 muz
1 avuc beyaz peynır
1 ince dılım kaşar
salatalık
domates
koca bır bardak cay

kıslar dun akşam yürüyüş yapamadım ama remen 4 saat boyunca alışverış merkezınde dolandım ayaktaydım .eve geldıgımde bacaklarım agrıdıgını hıssettım:) üzülmüştüm spora gıdemedım dıe ama acısını cıkarmışım sankı

ayy gercekten mi yaa hos hiç almam ama yemisliğim var iğrenççç

batırdın desene kocayıııı

kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum sizi..menülerimi de yazamadım..

kısaca geçeyim:
salı
sabah : süt ve bikaç bisküvi
akşam çorba ve ızgara köfte, salata

çarşamba
sabah: çay ve bisküvi
öğle : menemen, salata, yoğurt
akşam: 1 lahmacun ve 1 börek

bugün sabah kahvaltı yok yine..hiç kahvaltı yapamadım bu hafta kızlar..birazdan yine çayın yanına yulaflı bisküvi atarım bikaçtane..

bu arada regl oldum..karnımın ağrısı bir yandan..misafirler bir yandan dün mahvoldum..tartıya da küstüm zaten..adımsyar bugün mü A101 de? eğer öyleyse bende akşam alabilirim..ne kadar az adım attığımı görürsem daha çok spor yaparım..

bu arada hemen her gün en az yarım saat yürüyüş yaptım kızlar..normale göre de biraz hareketli bir hafta..

bide hayır dediklerim var..dün misafirlere ablamın hazırladığı revaniye hayırr misafirlerin getirdiği harika görünen baklavalara hayır patates salatasına hayır kurabiyelere hayır

bütün bunlara regl olduğum gün hayır diyebilmem de bir mucize..tek bir börek kaçamağıyla atlattım..biliyorum buna da kızarsınız ama benim için mucize..

bugün yine akşam yürüyüş var..yemeklere ve özellikle kahvaltıma da dikkat edicem..

sağolun canlarım desteklerinize moralim bozulmuştu şimdi iyiyim
birazdan eşimle yürüyeceğiz

leylakcım 38 bedene tebrikler ama birinden aaa çok zayıflamıssın yada beğendiin bisey olunca üstüne havaya m ıgiriyoruz ne kaçamak arkadan geliyoorrr:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…