umarım güzel bir gün olur hepimiz için.kızlar az önce annem aradı.A101 den adımsayarı almış bakalım eve gidince görücem.
kahvaltım
1 yumurta
2 bıber
1 domates
1 salatalık
bırkac fındık
omega3
peynır,zeytın
yarım muz
yesılcay
normal cay
arkadaslarla kermese kahvaltıya gıdıyoruzuyanıklık edıp evde yaptım kahvaltımı cunkı orası cok tehlıkelı dıyet acısından ordada cay kahve ıcecem
BEN 1,58 İM
ceylıncım 70 kg yum bende 40 beden gıyıyorum nasıl oluyo bu yaa:26::44::44::44::44::44:
LEYLACIM BENİM DE 2 YIL ÖNCE ALDIĞIM KAPRİ 44 BEDEN,GEÇEN GÜN DENEDİM DÜĞME VE FERMUARI AÇMADAN GİYİP ÇIKARTABİLİYORUMben geçen yaz 44 beden kapriler almıştım
inşallah bu kiloları koruruz bir dahada almayız
CANIM NASILSIN?Arkadaşlar,
Epey önce haberlerde rastladım sonra araştırınca bu konuda çok fazla haber buldum. Çocuklarımızın ve bazen de biz büyüklerin bayıla bayıla yediği kakaolu fındık ezmeleri margarinden yapılıyormuş:-((( Yemeyelim, çocuklarımıza da yedirmeyelim..... O yüzden de pakette buzdolabında değil mutfakta saklayın yazıyor işte
Eşim de çok seviyordu hatta krep yapınca özellikle onunla yiyordu ama bu haberden sonra o bile bıraktı-ki tam bir pisboğazdır kendisi-
umarım güzel bir gün olur hepimiz için.kızlar az önce annem aradı.A101 den adımsayarı almış bakalım eve gidince görücem.
kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum sizi..menülerimi de yazamadım..
kısaca geçeyim:
salı
sabah : süt ve bikaç bisküvi
akşam çorba ve ızgara köfte, salata
çarşamba
sabah: çay ve bisküvi
öğle : menemen, salata, yoğurt
akşam: 1 lahmacun ve 1 börek
bugün sabah kahvaltı yok yine..hiç kahvaltı yapamadım bu hafta kızlar..birazdan yine çayın yanına yulaflı bisküvi atarım bikaçtane..
bu arada regl oldum..karnımın ağrısı bir yandan..misafirler bir yandan dün mahvoldum..tartıya da küstüm zaten..adımsyar bugün mü A101 de? eğer öyleyse bende akşam alabilirim..ne kadar az adım attığımı görürsem daha çok spor yaparım..
bu arada hemen her gün en az yarım saat yürüyüş yaptım kızlar..normale göre de biraz hareketli bir hafta..
bide hayır dediklerim var..dün misafirlere ablamın hazırladığı revaniye hayırrmisafirlerin getirdiği harika görünen baklavalara hayır patates salatasına hayır kurabiyelere hayır
bütün bunlara regl olduğum gün hayır diyebilmem de bir mucize..tek bir börek kaçamağıyla atlattım..biliyorum buna da kızarsınız ama benim için mucize..
bugün yine akşam yürüyüş var..yemeklere ve özellikle kahvaltıma da dikkat edicem..
iyiniyetlicim ne mutlu sana 36 beden giyiyosun.
ben 55 kg.iken bile 38 beden giyiyordum.
şuanda 62 filan çıkıyorum tok karnına,pazar günü d.facto'dan pantalon aldım 40 beden
ayy gercekten mi yaa hos hiç almam ama yemisliğim var iğrenççç
batırdın desene kocayıııı
canım bazı insanlar eti sıkı mı olyo nee ben 65 dim bir arkadasım 63 diğer kızlar inanmadılar o senden daha kilolu duruyor diye basküle çıktık kızcağısı yalan sölüyo sandlar bende öle sandım çıktık basküle ve inanılır gibi degildi doğruydu . bence sen pilatese basla sıkılasırsın ben 15 tatilde aldığım pantolon 36 bedendi
Eki Görüntüle 418617 Eki Görüntüle 418618
simdi bu pantolon birazdaha bollastı bende alıyımda bi paylasımm sizlerle bacılarrrr
Sen fit olmuşsun ya işte pepetim zaten
34 beden alacaksın sanırım ohhh36 bol geliyorsa
a101den bir arkadasım adım ölçer alcak bana yarın nasıl alcam bilmem yaa bimden eşime dedim onunda okulu uzak ben sabah onu bırakırım arabayla sonra okuluma geçerim dedim sen bimden alda yürüyerek geç okula diye çok uzak kıyamadım adama arbayı bırakma durumum da yok kısmet artık baskülle tvisti alarısam alıcam değilse yıok
bugün mü adımsayar gelmiş a101 ee?
yarın ben de bimden twister almayı düşünüyorumm cnm bakalım kalırsa tabii
evet canım bugn hemd evoit markalı eccükk daha iyiy benimkinden hos hepsi bozuluyor ama
insallah canım yaa verelim vallaha dün 60 dk yürüdümmm
a101den bir arkadasım adım ölçer alcak bana yarın nasıl alcam bilmem yaa bimden eşime dedim onunda okulu uzak ben sabah onu bırakırım arabayla sonra okuluma geçerim dedim sen bimden alda yürüyerek geç okula diye çok uzak kıyamadım adama arbayı bırakma durumum da yok kısmet artık baskülle tvisti alarısam alıcam değilse yıok
Ben de okuladün güseldi yaa köyüme vee okuluma döndüm
Gözlemem günaydın.. Adın da pek güsel yahuu.. Gözleme yemeyi de pek severim kıss
sağol datlum ama sen de 36 bedensin biliyorum futbol topun küçüldü mü kıss
afiyet olsun al bi 36 beden daha sanadimi asyacım
canım diyetimizde börek mörek yasak yahu diyoruz amacanımızı istetiyosun yaa
canım ne güsel yürümüşsüngünaydın devam yürüyüşe devam
papadiyam canım günaydınsporunu da yapmışsın yatmadan önce ohhh
plates hiç sevemedimdi ben canım ya,ancak spor salonuna gidersem yine milletle bilrikte yaparım belki.canım bazı insanlar eti sıkı mı olyo nee ben 65 dim bir arkadasım 63 diğer kızlar inanmadılar o senden daha kilolu duruyor diye basküle çıktık kızcağısı yalan sölüyo sandlar bende öle sandım çıktık basküle ve inanılır gibi degildi doğruydu . bence sen pilatese basla sıkılasırsın ben 15 tatilde aldığım pantolon 36 bedendi
Eki Görüntüle 418617 Eki Görüntüle 418618
simdi bu pantolon birazdaha bollastı bende alıyımda bi paylasımm sizlerle bacılarrrr
günaydın kızlarrr
kahvaltım
menemen
peynir
zeytin
yeşillik
salatalık
yeşil çay
kuru üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?