Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay ay sabah tartıldım 77 kg :)) ama hırs yaptım pazartesi 76 olucam baya hırslıyım yani akşam yemek yemedim çay falan içtim.

Sabah ta kuruyemişsiz karatay kahvaltısı kuruyemiş bitmişti

Bende öyle bir organizasyona giderken muhakkak tok oluyorum bir de kayınvaldeye giderken tok olmaya çalışıyorum çok güzel yemekleri var çünki

Günaydın kızlar
İstanbul'da güzel bir bahar havası va tam yürümelik,parklarda aletle çalışmalık..
ama ben nerde işyerinde totomun üstünde,tavukum ben tavuk

ceylıncım 70 kg yum bende 40 beden gıyıyorum nasıl oluyo bu yaa:26::44::44::44::44::44:
BEN 1,58 İM
ben geçen yaz 44 beden kapriler almıştım

inşallah bu kiloları koruruz bir dahada almayız
LEYLACIM BENİM DE 2 YIL ÖNCE ALDIĞIM KAPRİ 44 BEDEN,GEÇEN GÜN DENEDİM DÜĞME VE FERMUARI AÇMADAN GİYİP ÇIKARTABİLİYORUM
CANIM NASILSIN?
HORMON TEDAVİN BİTTİ Mİ
umarım güzel bir gün olur hepimiz için.kızlar az önce annem aradı.A101 den adımsayarı almış bakalım eve gidince görücem.

BİM'DE DE YARIN BİSİKLET,TWİSTER,PLATES TOPU,HASSAS TARTI FİLAN VARR

Canım sabah kahvaltı edemiyorsan yanına muz ve kuruyemiş al ve muhakkak sıcak bir şey iç sabahları yoksa metabolizman salaklar tam tersi akşam hafiflet sabah akşam daha sağlam yemeye çalış bence

Sabah

2 haşlanmış köy yımırtası
az marul
3 çeri
tost makinasında kızarttığım hellimler
1 dilim krem peynir
2 küçük lokma ekşimayalı köy ekmeği
tereyağı
6 kara ç.li üzüm
1 günkurusu

iyiniyetlicim ne mutlu sana 36 beden giyiyosun.
ben 55 kg.iken bile 38 beden giyiyordum.
şuanda 62 filan çıkıyorum tok karnına,pazar günü d.facto'dan pantalon aldım 40 beden

canım bazı insanlar eti sıkı mı olyo nee ben 65 dim bir arkadasım 63 diğer kızlar inanmadılar o senden daha kilolu duruyor diye basküle çıktık kızcağısı yalan sölüyo sandlar bende öle sandım çıktık basküle ve inanılır gibi degildi doğruydu . bence sen pilatese basla sıkılasırsın ben 15 tatilde aldığım pantolon 36 bedendi

simdi bu pantolon birazdaha bollastı bende alıyımda bi paylasımm sizlerle bacılarrrr

ayy gercekten mi yaa hos hiç almam ama yemisliğim var iğrenççç

batırdın desene kocayıııı

Batırdım valla pepetim n.ke ne gördüysem aldım narçiçeği kırmızı ve beyaz body aldım çok güzeller..
Zaten hep diyordum zayıflayınca bana onu al şunu al .... aldık valla daha iyisi sizlerin olsun kendinizi ödüllendirin zayıflayınca..
Pepeti koyverme kendini yaa Verdiklerini bu gidişle hemen geri alacaksın emekler boşa gidiyor bak

Sen fit olmuşsun ya işte pepetim zaten
34 beden alacaksın sanırım ohhh 36 bol geliyorsa

Son düzenleme:
bu resimde daha dolgunm simdi o kalmadı aslında aynı pantolonla çekim de farkı görelimmmmm evde bi ara

a101den bir arkadasım adım ölçer alcak bana yarın nasıl alcam bilmem yaa bimden eşime dedim onunda okulu uzak ben sabah onu bırakırım arabayla sonra okuluma geçerim dedim sen bimden alda yürüyerek geç okula diye çok uzak kıyamadım adama arbayı bırakma durumum da yok kısmet artık baskülle tvisti alarısam alıcam değilse yıok

bugün mü adımsayar gelmiş a101 ee?
yarın ben de bimden twister almayı düşünüyorumm cnm bakalım kalırsa tabii

bende voitin adım sayarı var, 9-10 milyona teknosadan hevesle aldım ama sürekli takılıyor, kendim sayıyorum daha farklı adım sayarın saydığı daha farklı hem de 1000-1500 adım falan takılıyor, illaki zıplayarak yürüyeceksin ki algılasın

Bir söz var: bodur tavuk her zaman piliçtir Boy 1.60 olunca her daim 36 giyiyorum canım anca 55'i geçmem lazım 38 için Ama sendeki kadar güzel durmuyor bazen kıyafetler, malum boy kısa

plates hiç sevemedimdi ben canım ya,ancak spor salonuna gidersem yine milletle bilrikte yaparım belki.
evde tek başına sıkılırım yapamam((
günaydın kızlarrr

kahvaltım

menemen
peynir
zeytin
yeşillik
salatalık
yeşil çay
kuru üzüm

Bugün yemişsin menemeni örtmenim
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…