Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRR;
Hemen menülerimi yazayım.

Dün akşam:1 tabak çok az erişteli yeşil mercimek yemeği
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 fincan 7 otlu çay(doğadan)+tarçınlı yeşil çay

BU sabah klasik karatay kahvaltısı+2 seven seas omegam.Dün akşam unutmuşum omegamı.
Ayrıca bugün pilates dersim var
Yarından itibarende akşam işten sonra 1 saat yürüyeceğim.Terlemeden,koşmadan olmıyor,tartıda ibre çok yavaş oynuyor yawww

Hayır dediklerin için
Böreği de kafana takma artık, regl döneminde metabolizma daha hızlı çalışır

günaydın arkadaşlar bu sabahki menüm
2yumurta tereyağda
1 domates 1biber avuç içi kadar ceviz fındık 3 tane gün kurusu 3 tane incir o kadar akşamada allah kerim ama gün içinde 2 yada 3 tanede hurma yiyorum anne sütünü şekerli yapıyomuşş bebişim şekerli süt içsin değilmi

Sabah menum.,
1 yumurta,2 kk peyni.,2 dilim kasar.,3 ceri domates,2 gul kurusu .,1 avuc ceviz,6 siyah zeytin,2 bardak tatlandiricili cay.

Tartida 300 gr daha gittigini gordum :))))) yasasin karatay diyetiiii

sabah kahvaltım

peynir
1 bardak süt
10 zeytin
1 salatalık
4 çeri domates
ceviz badem
az birazda kuru kayısı ve üzüm

öğlen

taze bakla yemeği ve yoğurt
şimdiye kadar 1 lt su

toplam 3 adım sayar oldu bu 4. olçek en fazla 2 3 hafta dayandı ama son kez bunu da alacam bu kez gaaranti belgesini isletip faturamı saklıycam sanırım 2 yımda 10 defa yollarım digerlerinde aman 8-10 liralık sey için garantide ugrasmıyım diyodum bukez ugrascam çünkü 40 tl yi buldu yanı adım sayma macerammmm

Yok canim futbol topumla bi butun olduk artik..canim su ayakkabinin kodunu yazsana bi,cunku bende iyi bi yuruyus ayakkabisi alcam ama karar veremedim..
Canim bu pantolonun aynisi 36 bedenini bende almistim bi kac ay once,benimkide bollasti..ama keten oldugu icin bollasti yoksa baska bise icin degil benimki...bakiym bide ben koyayim foto bi ara...

Bugun küçük kızım biraz öldürüyor bağlamalı, bağlamınızda çıkaramadgi icin bu sefer yediklerini çıkarıyor. Bu nedenle ise gitmedim kızımda okula dun aksam saat 2 de uyuyunuz sabah 10.30 uyana olduk ve maalesef kahvaltı geç yapıldı.

Menümü vereyim 11.00
3 koy yumurtası
Domates salatalık biber peynir
Ha bide bir ayı gecti meyve yememiştim 1,5 tane çilek yedim:))
Birazdanda limonlu çaylar gelsin.

hanzade sen türkiyeliimisin tatlım

Hanzade geçmiş olsun tam anlamıyla noldu canım bağlamalı ne ki haa balgamlı herhalde balgam söktürücü kullanıyor musun canım..

canım eşim de kullandığı ve rahat ettiği için bana da aldık.. Nıke Free Run şu anda limangoda 115 tl ben 140 aldım dün ama deneyip almanda fayda var

Foto isteriz isteriz isterizzzz:)

Son düzenleme:

bu arada kuzunada geçmiş olsunn

evet canım ya genilde bütün pantolonlar bollasıyor lcwww nınkılre daha çok bo nedenle bende dısardan gelince makınaya atıp 15 dk yıktaıyorum bi sonrakı giymeye hazır kalıyor sıkı sıkı

slmlar kızlar,nasılsınız.geçmişi yeni bitirdim yawsabah kalktım midem kötü.önce yürüyeyim dedim.40 dk yürüdümama canım kahvaltı istemeyince bende sadece kiraz yedim.içim açıldı valla

teşekkürler canım, bilgisayardan indirip evde yaptığımız hareketleri paylaşırsak, bizim için de motive olur. Tekrar saol iyiniyetlim.

bişi değil canım ben seviyorum platesi valla nefesler özellikle çok rahatlatıyor... Hareketler dışardan yapmayan için çok kolay görünüyor ama yapmaya başlayınca anlıyorsun anyayı Konyayı müthiş sıkılaştırıyor çok güzel

oo süpersin canım 38 beden çok güzel Allah bizede naip etsin (aminnnn) çiğbörek yemedin yani bugün :44:sen o haşhaşlıyıda eritmişsindir merak etme yürüyerek...

ben geçen yaz 44 beden kapriler almıştım

inşallah bu kiloları koruruz bir dahada almayız

canım bende geçen yaz almıştım lcw.dan 2 tane kapri biri 44 biri 42 bedendi ama geçen denedim bol geliyo çok sevindirici bi haber.o yüzden enaz 5 kilo vermeden bişey almıcam...

canım haftada 1 lahcaun serbest zaten bir tane yemişsin oyüzden takma kafana.devam et güzelce ve sen çatlat o görümceni benimde var böyle sinir olduğum biri aklıma geldikçe dahada hırslanıyorum .dur sen bi vereyim güzelce kilolarımı gözüne gözüne sokcam... sinir şey tabi kendileri zayıf ya dilerim allahtan 30 kilo alırda görür insanların kilosu hakkında konuşmak neymiş...

kızım için ek gıdaya başlıcam...
ne yapsam korkuyorum nedense yanımda hiç büyüğüm yok cesaret verecek. bugün meyve püresi verdim inş yanlış bişe yapmamışımdır

canım azar azar başla yani bugün verdiğini 2 gün bi dene alejik bişey varmı diye sonra devam edersin .sebzeleri (mesela kabak patates havuç ıspanak ve pirinç) bunları tencerede az suyla haşla.sonra tel süzgeçten yada rondodan geçir ver bide en son içine zeytinyağı kat.ve öğünlük yap taze taze.bal ve çilek verme 1 yaşından önce. portakal verirsende dikkat et pişik yapıyo...8 aydan sonrada 2-3 cicibebe,ceviz,pekmez,peynir, çok az yumurta sarısı katıp verebilirsin.canım aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur...

canım sen hergün 4 lt.su içiyosun ya sürekli wc.ye gidiyosundur demi .wc.de yaşamıyon demi kız

gülcüm tebrik ederım senı yarın burun amelıyatı olacam inş bend başlarım yine kılo aldım 55 olmuştum 62 oldum dıyetı kesınlıkle bırakmamak gerekıyor bana dua edın lütfen:99

canım allah şifa versin inşallah hayırlısıyla olursun ameliyatını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…