kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum sizi..menülerimi de yazamadım..
kısaca geçeyim:
salı
sabah : süt ve bikaç bisküvi
akşam çorba ve ızgara köfte, salata
çarşamba
sabah: çay ve bisküvi
öğle : menemen, salata, yoğurt
akşam: 1 lahmacun ve 1 börek
bugün sabah kahvaltı yok yine..hiç kahvaltı yapamadım bu hafta kızlar..birazdan yine çayın yanına yulaflı bisküvi atarım bikaçtane..
bu arada regl oldum..karnımın ağrısı bir yandan..misafirler bir yandan dün mahvoldum..tartıya da küstüm zaten..adımsyar bugün mü A101 de? eğer öyleyse bende akşam alabilirim..ne kadar az adım attığımı görürsem daha çok spor yaparım..
bu arada hemen her gün en az yarım saat yürüyüş yaptım kızlar..normale göre de biraz hareketli bir hafta..
bide hayır dediklerim var..dün misafirlere ablamın hazırladığı revaniye hayırrmisafirlerin getirdiği harika görünen baklavalara hayır patates salatasına hayır kurabiyelere hayır
bütün bunlara regl olduğum gün hayır diyebilmem de bir mucize..tek bir börek kaçamağıyla atlattım..biliyorum buna da kızarsınız ama benim için mucize..
bugün yine akşam yürüyüş var..yemeklere ve özellikle kahvaltıma da dikkat edicem..
bendede zaman zaman iniş çıkışlar oluyor arkadaşım.2.5 aydır uyguluyorum ben diyeti.fazla kafana takmadan devam et sen iniş çıkışları....
bende voitin adım sayarı var, 9-10 milyona teknosadan hevesle aldım ama sürekli takılıyor, kendim sayıyorum daha farklı adım sayarın saydığı daha farklı hem de 1000-1500 adım falan takılıyor, illaki zıplayarak yürüyeceksin ki algılasın
Yok canim futbol topumla bi butun olduk artik..canim su ayakkabinin kodunu yazsana bi,cunku bende iyi bi yuruyus ayakkabisi alcam ama karar veremedim..Tavuklar kimin oturmayın esasçım hareketlendi ohhhh gitsin yağlar amaaannhaydiii tam yürüyüş havası çıtır adaylarıı haydeee
Sabah kargalar kahvaltısını etmeden gök aydınlanmadan düştük yollara eşimle 10 dakika yol + futbolsahasında 60 dk yürüyüş + 10 dk eve dönüş... 80 dk
Eşim bana dün n.ke tan yürüyüş ayakkabısı aldı kıslaar sanki ayağımda yok gibiler
Akşam üstü de yine ya plates ya yürüyüş yapacağım duruma göre
Canim bu pantolonun aynisi 36 bedenini bende almistim bi kac ay once,benimkide bollasti..ama keten oldugu icin bollasti yoksa baska bise icin degil benimki...bakiym bide ben koyayim foto bi ara...canım bazı insanlar eti sıkı mı olyo nee ben 65 dim bir arkadasım 63 diğer kızlar inanmadılar o senden daha kilolu duruyor diye basküle çıktık kızcağısı yalan sölüyo sandlar bende öle sandım çıktık basküle ve inanılır gibi degildi doğruydu . bence sen pilatese basla sıkılasırsın ben 15 tatilde aldığım pantolon 36 bedendi
Eki Görüntüle 418617 Eki Görüntüle 418618
simdi bu pantolon birazdaha bollastı bende alıyımda bi paylasımm sizlerle bacılarrrr
Bugun küçük kızım biraz öldürüyor bağlamalı, bağlamınızda çıkaramadgi icin bu sefer yediklerini çıkarıyor. Bu nedenle ise gitmedim kızımda okula dun aksam saat 2 de uyuyunuz sabah 10.30 uyana olduk ve maalesef kahvaltı geç yapıldı.
Menümü vereyim 11.00
3 koy yumurtası
Domates salatalık biber peynir
Ha bide bir ayı gecti meyve yememiştim 1,5 tane çilek yedim:))
Birazdanda limonlu çaylar gelsin.
Bugun küçük kızım biraz öldürüyor bağlamalı, bağlamınızda çıkaramadgi icin bu sefer yediklerini çıkarıyor. Bu nedenle ise gitmedim kızımda okula dun aksam saat 2 de uyuyunuz sabah 10.30 uyana olduk ve maalesef kahvaltı geç yapıldı.
Menümü vereyim 11.00
3 koy yumurtası
50 dakika şallı ile plates yaptım sizle de paylaşayım heman
Ebru Salli Pilates 2008 tek parca - YouTube
Yok canim futbol topumla bi butun olduk artik..canim su ayakkabinin kodunu yazsana bi,cunku bende iyi bi yuruyus ayakkabisi alcam ama karar veremedim..
Canim bu pantolonun aynisi 36 bedenini bende almistim bi kac ay once,benimkide bollasti..ama keten oldugu icin bollasti yoksa baska bise icin degil benimki...bakiym bide ben koyayim foto bi ara...
Menümü vereyim 11.00
3 koy yumurtası
Yok canim futbol topumla bi butun olduk artik..canim su ayakkabinin kodunu yazsana bi,cunku bende iyi bi yuruyus ayakkabisi alcam ama karar veremedim..
Canim bu pantolonun aynisi 36 bedenini bende almistim bi kac ay once,benimkide bollasti..ama keten oldugu icin bollasti yoksa baska bise icin degil benimki...bakiym bide ben koyayim foto bi ara...
teşekkürler canım, bilgisayardan indirip evde yaptığımız hareketleri paylaşırsak, bizim için de motive olur. Tekrar saol iyiniyetlim.
slmlar kızlar,nasılsınız.geçmişi yeni bitirdim yawsabah kalktım midem kötü.önce yürüyeyim dedim.40 dk yürüdüm ama canım kahvaltı istemeyince bende sadece kiraz yedim.içim açıldı valla
kızlar ben size bugünümü anlatayım eşimle avm ye gittik
oğluşa haftasonu beğendiği ayakkabıyı almaya neyse aldık
sonra ben kot bakayım dedim bir kaç beden aldım eşimde bir 38 beden getirmiş
bu bana olursa seni burda öpecemdedim
veee eşimi öptüm
38 beden kot aldım inanamıyorum
sonra bizim kızlar aradı plan değişti ameliyat olan arkadaşa gideceğiz diye
işte orda çıvıttım
bir tane haşhaşlı çörek ve 1 kurabiye yedim
kotun mutluluğunu gölgeledim
ben geçen yaz 44 beden kapriler almıştım
inşallah bu kiloları koruruz bir dahada almayız
lahmacun yediğinizi okuduğum da şaşırmıştım e bu da unlu gıda niye serbest diye ... bu akşam benim çocuklar istedi ısmarladık ben 1 taneyi zorla bitirdim bol salatayla ama şu an çok pişmanım keşke yemeseydim kesin kötü bişi oldu bu..bide bugün fena gaza geldim di görümcecim hedefin kaç dedi eskisi gibi 60 olmak dedim burun kıvırdı sen 60 olamazsın dedi samimiyizdir biraz.. içerledim azcık ..ya haklı çıkarsa öf ya niye yedim en azından yarısını yeseydimdimi ....öğle yemeği yememiştim ama (nasılda kandırıyorum kendimi ) haklı 60 olamam ben ooooof of
kızım için ek gıdaya başlıcam...
ne yapsam korkuyorum nedense yanımda hiç büyüğüm yok cesaret verecek. bugün meyve püresi verdim inş yanlış bişe yapmamışımdır
Akşam yemeğimi de yazayım hemen, 19.20'de bitti
1 kase ezogelin çorba, 1 tabak ciğer sote, salata, sonra da annemin yeni yıkadığı çileklerden yedim birkaç tane
Su: 4 litre
Spor: yarım saat yürüyüş
Geçmişi okuycam şimdi, bakalım neler olmuş
gülcüm tebrik ederım senı yarın burun amelıyatı olacam inş bend başlarım yine kılo aldım 55 olmuştum 62 oldum dıyetı kesınlıkle bırakmamak gerekıyor bana dua edın lütfen:99
afiyet olsun gülüm sen bu kiloları kaç zamanda verdin ne hoşş zayıflamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?