Sen fit olmuşsun ya işte pepetim zaten
34 beden alacaksın sanırım ohhh36 bol geliyorsa
sağol canım10 ay dolmak üzere....
canım eşim de kullandığı ve rahat ettiği için bana da aldık.. Nıke Free Run şu anda limangoda 115 tl ben 140 aldım dün ama deneyip almanda fayda var
Foto isteriz isteriz isterizzzz:)
baya çok olmuşşşş darısı benim şu 7 kilonun başınaaa tebriklerrrr
7 kilo nedir ki canım...en geç 2 ayda verirsin.sen yeter ki karataylı ol ve spor yap
oo süpersin canım 38 beden çok güzel Allah bizede naip etsin (aminnnn)çiğbörek yemedin yani bugün :44:sen o haşhaşlıyıda eritmişsindir merak etme yürüyerek...
canım bende geçen yaz almıştım lcw.dan 2 tane kapri biri 44 biri 42 bedendi ama geçen denedim bol geliyo çok sevindirici bi haber.o yüzden enaz 5 kilo vermeden bişey almıcam...
canım haftada 1 lahcaun serbest zaten bir tane yemişsin oyüzden takma kafana.devam et güzelce ve sen çatlat o görümceni benimde var böyle sinir olduğum biri aklıma geldikçe dahada hırslanıyorum .dur sen bi vereyim güzelce kilolarımı gözüne gözüne sokcam...sinir şey tabi kendileri zayıf ya dilerim allahtan 30 kilo alırda görür insanların kilosu hakkında konuşmak neymiş...
canım azar azar başla yani bugün verdiğini 2 gün bi dene alejik bişey varmı diye sonra devam edersin .sebzeleri (mesela kabak patates havuç ıspanak ve pirinç) bunları tencerede az suyla haşla.sonra tel süzgeçten yada rondodan geçir ver bide en son içine zeytinyağı kat.ve öğünlük yap taze taze.bal ve çilek verme 1 yaşından önce. portakal verirsende dikkat et pişik yapıyo...8 aydan sonrada 2-3 cicibebe,ceviz,pekmez,peynir, çok az yumurta sarısı katıp verebilirsin.canım aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olmuşumdur...
canım sen hergün 4 lt.su içiyosun ya sürekli wc.ye gidiyosundur demi .wc.de yaşamıyon demi kız
canım allah şifa versin inşallah hayırlısıyla olursun ameliyatını...
evet canım ben seviyorum platesi. Geçen senelerde, istanbul belediyesinin spor merkezlerinden birine gitmiştim, çok fazla kilo vermediğim halde; çevremdekilerden "çok kilo vermişsin" yorumlarını duyuyordum. bence kilo verme arefesinde plates yapmak gerekir, sarkmayalım, sıkılaşalım diye....bişi değil canım ben seviyorum platesi valla nefesler özellikle çok rahatlatıyor... Hareketler dışardan yapmayan için çok kolay görünüyor ama yapmaya başlayınca anlıyorsun anyayı Konyayımüthiş sıkılaştırıyor çok güzel
hanzade sen türkiyeliimisin tatlım
anladım ceylınım nıye uzuluyon kısalar daha cıtı pıtı gozukuyoGünaydın kızlar
İstanbul'da güzel bir bahar havası va tam yürümelik,parklarda aletle çalışmalık..
ama ben nerde işyerinde totomun üstünde,tavukum ben tavuk
BEN 1,58 İM
LEYLACIM BENİM DE 2 YIL ÖNCE ALDIĞIM KAPRİ 44 BEDEN,GEÇEN GÜN DENEDİM DÜĞME VE FERMUARI AÇMADAN GİYİP ÇIKARTABİLİYORUM
CANIM NASILSIN?
HORMON TEDAVİN BİTTİ Mİ
BİM'DE DE YARIN BİSİKLET,TWİSTER,PLATES TOPU,HASSAS TARTI FİLAN VARR
örtmenim melemenı yemıssın afıyet olsungünaydın kızlarrr
kahvaltım
menemen
peynir
zeytin
yeşillik
salatalık
yeşil çay
kuru üzüm
8 ay once bende aynısını dıyodum canım ama ısteyınce ınan hayal degılBen 56 beden aman allahım tam 20 beden fark((
KizlAr kıskanıyorum sizi iste neyse dun baktım 52 beden pantolon olmaya başlamış fermuari kapandı filan darisi 38 bedene
kızlar kermes hayırlısıyla atlatıldı 1 saat tempolu yurundu bılgınıze
Sagol canim. Cok sükür iyiyim simdi.. Kaldigimiz yerden devam
doğru bir tespit haklısın sonuna kadar katılıyorum sanaleylakcım 38 bedenetebrikler ama birinden aaa çok zayıflamıssın yada beğendiin bisey olunca üstüne havaya m ıgiriyoruz ne kaçamak arkadan geliyoorrr:26::26:
Sagol canim. Cok sükür iyiyim simdi.. Kaldigimiz yerden devam
doğru bir tespit haklısın sonuna kadar katılıyorum sanaleylakcım 38 bedenetebrikler ama birinden aaa çok zayıflamıssın yada beğendiin bisey olunca üstüne havaya m ıgiriyoruz ne kaçamak arkadan geliyoorrr:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?