Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar dışarda çok güzel hava var çıkıp dışarı bahçeme soğan dikcemmm çileklerimi sulayacağımm allahımm ohhh ne güzell hem sporda yapmış olurum kaç gündür yağmur vardı aama bugün çok hoşşş

Kızlar yürüyüşlerinizi kıskandım, 2 mil leslie yaptım biraz önce
Bütün gün bilgisayar başında olunca anca bu kadar oluyor

kızlar merhaba nasılsınız giremiyorum bir türlü topiğe sodes programı kapsamında 8-9 günlük bir geziye gidicem öğrencilerimizi gezdiricez onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz yarın gidiyorum haftaya yokum biriniz benim yerime saphiraya msj atıp haber verirse çok sevinirim bu hafta bildirim yapamıycam inş diyeti bozmuycam bol bolda hereket kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum dönüşte görüşürüz inş..

Canım daha da içerim suyu ama kendimi kısıtlıyorum Fazla su da zararlıymış. 2 saatte 1 gidiyorum wc'ye. Vücudum alışık su içmeye

evet canım ben seviyorum platesi. Geçen senelerde, istanbul belediyesinin spor merkezlerinden birine gitmiştim, çok fazla kilo vermediğim halde; çevremdekilerden "çok kilo vermişsin" yorumlarını duyuyordum. bence kilo verme arefesinde plates yapmak gerekir, sarkmayalım, sıkılaşalım diye....

anladım ceylınım nıye uzuluyon kısalar daha cıtı pıtı gozukuyo

günaydın kızlarrr

kahvaltım

menemen
peynir
zeytin
yeşillik
salatalık
yeşil çay
kuru üzüm
örtmenim melemenı yemıssın afıyet olsun

Ben 56 beden aman allahım tam 20 beden fark ((
KizlAr kıskanıyorum sizi iste neyse dun baktım 52 beden pantolon olmaya başlamış fermuari kapandı filan darisi 38 bedene
8 ay once bende aynısını dıyodum canım ama ısteyınce ınan hayal degıl

Sagol canim. Cok sükür iyiyim simdi.. Kaldigimiz yerden devam

geçmiş olsun canım

leylakcım 38 bedene tebrikler ama birinden aaa çok zayıflamıssın yada beğendiin bisey olunca üstüne havaya m ıgiriyoruz ne kaçamak arkadan geliyoorrr:26::26:
doğru bir tespit haklısın sonuna kadar katılıyorum sana

kızlar kermes hayırlısıyla atlatıldı 1 saat tempolu yurundu bılgınıze

ooohhhh sana

Sagol canim. Cok sükür iyiyim simdi.. Kaldigimiz yerden devam

geçmiş olsun canım

leylakcım 38 bedene tebrikler ama birinden aaa çok zayıflamıssın yada beğendiin bisey olunca üstüne havaya m ıgiriyoruz ne kaçamak arkadan geliyoorrr:26::26:
doğru bir tespit haklısın sonuna kadar katılıyorum sana

kızlar kermes hayırlısıyla atlatıldı 1 saat tempolu yurundu bılgınıze

ooohhhh sana

kahvaltım
2 kuru kayısı ılık su

1haşlanmış yumurta
zeytin
kaşar peyniri
tere
çoban salata
ceviz
1 elma
omega 3lerim

bugün banyoyu temizleyip bahar temizliğini sonlandırmak istiyorum
herkese mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…