anladım ceylınım nıye uzuluyon kısalar daha cıtı pıtı gozukuyo
Selam..
Ben rahatsizligim ve aldigim haplar (kortizon) nedeniyle diyete ara verdim..
Ne yazikki verdigim 3 kiloyu ara verdigim bu 1 ayda geri aldim
Acilen yarin tekrar saglikli sekilde beslenmeme geri dönüyorum insallah.
Desteklerinizi esirgemeyin.. Kolay gelsin hepimize
Hadi esasçım kim tutar seni canım ohhh adımsayarlar da alınmış güle güle kullan canım
kaç gündür doğru düzgün takip edemiyorum sizi..menülerimi de yazamadım..
kısaca geçeyim:
salı
sabah : süt ve bikaç bisküvi
akşam çorba ve ızgara köfte, salata
çarşamba
sabah: çay ve bisküvi
öğle : menemen, salata, yoğurt
akşam: 1 lahmacun ve 1 börek
bugün sabah kahvaltı yok yine..hiç kahvaltı yapamadım bu hafta kızlar..birazdan yine çayın yanına yulaflı bisküvi atarım bikaçtane..
bu arada regl oldum..karnımın ağrısı bir yandan..misafirler bir yandan dün mahvoldum..tartıya da küstüm zaten..adımsyar bugün mü A101 de? eğer öyleyse bende akşam alabilirim..ne kadar az adım attığımı görürsem daha çok spor yaparım..
bu arada hemen her gün en az yarım saat yürüyüş yaptım kızlar..normale göre de biraz hareketli bir hafta..
bide hayır dediklerim var..dün misafirlere ablamın hazırladığı revaniye hayırrmisafirlerin getirdiği harika görünen baklavalara hayır patates salatasına hayır kurabiyelere hayır
bütün bunlara regl olduğum gün hayır diyebilmem de bir mucize..tek bir börek kaçamağıyla atlattım..biliyorum buna da kızarsınız ama benim için mucize..
bugün yine akşam yürüyüş var..yemeklere ve özellikle kahvaltıma da dikkat edicem..
esascım ya ben bugün itibari ile senin başlangıç kilondayım.77 oldum sabah sen kaç ayda 70 e indin acaba ? accık motive olayım :))
Günaydın kızlar
İstanbul'da güzel bir bahar havası va tam yürümelik,parklarda aletle çalışmalık..
ama ben nerde işyerinde totomun üstünde,tavukum ben tavuk
BEN 1,58 İM
LEYLACIM BENİM DE 2 YIL ÖNCE ALDIĞIM KAPRİ 44 BEDEN,GEÇEN GÜN DENEDİM DÜĞME VE FERMUARI AÇMADAN GİYİP ÇIKARTABİLİYORUM
CANIM NASILSIN?
HORMON TEDAVİN BİTTİ Mİ
BİM'DE DE YARIN BİSİKLET,TWİSTER,PLATES TOPU,HASSAS TARTI FİLAN VARR
bugün mü adımsayar gelmiş a101 ee?
yarın ben de bimden twister almayı düşünüyorumm cnm bakalım kalırsa tabii
Bugun küçük kızım biraz öldürüyor bağlamalı, bağlamınızda çıkaramadgi icin bu sefer yediklerini çıkarıyor. Bu nedenle ise gitmedim kızımda okula dun aksam saat 2 de uyuyunuz sabah 10.30 uyana olduk ve maalesef kahvaltı geç yapıldı.
Menümü vereyim 11.00
3 koy yumurtası
Domates salatalık biber peynir
Ha bide bir ayı gecti meyve yememiştim 1,5 tane çilek yedim:))
Birazdanda limonlu çaylar gelsin.
hoşgeldin inşallah hedefine en iyi şekilde ulaşırsın .hep burda ol...
sağol canım bakalım daha bi gaza geldim yürücem yürücem ohh ohhh
tebrik ediyorum hayır dediklerin için.kaçamaklar oluyo tabi arada aman dikkat et ve bu dönemde daha çok veriliyo kilolar...
canım sen beni pek örnek alma istersen ben iki yukarı bir aşağı derken ancak bu kiloya geldim yaklaşık 4 ay oldu .yani çok dikkat etmedim eğer gerçekten sıkı tutsaydım şimdiye bi bu kadar daha kilo verirdim .ama olsun zararın neresinden dönersen kardır artık ileriye bakacam...
hmm tamam onlarıda alırsak yandıkbatacaz valla fit olma sevdasına
evet canım adımsayar bugün a101 de.
geçmiş olsun canım kızına.biran önec iyileşir inşallah..
Canım daha da içerim suyu ama kendimi kısıtlıyorumFazla su da zararlıymış. 2 saatte 1 gidiyorum wc'ye. Vücudum alışık su içmeye
kızlar kermes hayırlısıyla atlatıldı 1 saat tempolu yurundu bılgınıze
esascım adımsayarın güle güle kullan evinle işin arasıda bayağı var güzel güzel yürü canım
olur mu esascım bundan sonra beraber motive ederiz birbirimizi:))Örneğin öğlen bezelye yemeği ve haşlanmış tavuk yedim şirkette zebille çikolata var yurtdışından geldi elimi sürmüyorum canım da istemiyor :)))
anladım ceylınım nıye uzuluyon kısalar daha cıtı pıtı gozukuyo
örtmenim melemenı yemıssın afıyet olsun
8 ay once bende aynısını dıyodum canım ama ısteyınce ınan hayal degıl
Canım sen de olursun 36-38 biraz gayret ve kararlılık gerek yapacağım demen gerekliBen 56 beden aman allahım tam 20 beden fark((
KizlAr kıskanıyorum sizi iste neyse dun baktım 52 beden pantolon olmaya başlamış fermuari kapandı filan darisi 38 bedene
Canım mavisini aldım.. Bir de mavili eşofman altı aldım takım yaptımhangi renk canım
Evet anlaşıldı Fizoficim ben mesaj atarım saphiraya.. Bomba gibi dönersin sen şimdikızlar merhaba nasılsınız giremiyorum bir türlü topiğe sodes programı kapsamında 8-9 günlük bir geziye gidicem öğrencilerimizi gezdiricez onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz yarın gidiyorum haftaya yokum biriniz benim yerime saphiraya msj atıp haber verirse çok sevinirim bu hafta bildirim yapamıycam inş diyeti bozmuycam bol bolda hereketkendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum dönüşte görüşürüz inş..
Canım geçmiş olsun nasıl oldunslmlar kızlar,nasılsınız.geçmişi yeni bitirdim yawsabah kalktım midem kötü.önce yürüyeyim dedim.40 dk yürüdüm ama canım kahvaltı istemeyince bende sadece kiraz yedim.içim açıldı valla
bu karatay diyetini ben anlamadım ya
nasıl birşey bende tutmak istiyorum
şu anda 57 kiloyum, boyumda 1.67 civarında.
4-5 kilo vermek istiyorum
seni tebrik ederim nazar deymesin canım ....bende 2 doğum yaptım genç ken benimde sorunum yoktu hamileliklerimde 18 kilo aldım doğumdan sonrada hemen verirdim ne olduysa yaş geçince troit yavaşlayınca oldu
Canım valla buraya koymayı bilmiyorum bide ama uğraşacağım ilk vakit bulduğumdaO mutlulukla yenirdi amaAfiyet-bal-şeker olsun hatta bol bol leptin olsun Sen o kaçamağı bir şekilde kapatırsın
İyiniyetlim ben de merakla bekliyorum fotonuGöbeği bahane etme, hepimizde var o foto istiyoruz foto
Canım çok kolay videoyu açıyorum büyük bi hevesle geçiyorum karşısına ohhh misler gibi de yapıyorum. Yaptıkça bana iyi geliyor zevkle yapıyorumNasılsınız kızlar
Dün akşam giremedim bilgisayar yoktu
Buradan uzak kalmak pek iyi gelmiyor,bu 2 günde biraz kaçamaklarım oldu ama dün 45 + 45 dakika yürüdüm,bu günde 45 + 45 + 45 dakika yürüdüm
Buraya yazıp gidip uyuyacağım hemen,maşallah tam 70 sayfa olmuş ben yokken,hepsini okudum
İyi niyetli süpersin 36 beden,leylak sen de çok iyisin 38 beden
İyiniyetli bende de Ebru Şallının DVD leri var ,tüm teçhizatı ile birlikte ama ben çok sıkılıyorum,sen nasıl yapabiliyorsun sıkılmadan,ben yürüyüş çok seviyorum
Yarın da bilgisayar olursa girebilirim inşallah,o da akşama
Hepinize iyi geceler,şimdilik hoşçakalın
Nazfilizcim 2 doğum yapmışım kilo normal deyip gezinen hatunlar gibi olmadım ben.. Bahane ararsan çoookk..
Yaşlanınca da kilolu olmam inş. Tiroid yavaş çalışırsa yavaş yavaş kilo veririz olmamı..
Azmin elinden ne kurtulmuş kıslar yaa
Ajdayı gördüm ben hala inanamıyorum.. Liposuctionla filan öyle olamaz o kadın yaa bebek gibi 66 yaşındaa ohhhh
Canım geçmiş olsun nasıl oldun
sağol canım benim.şimdi iyiyim,sabah neden öyle oldu anlamadım.kiraz tok tutmadışuan açlıktan geberiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?