Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin kizlar,
Bügün evdeyim.
Ve geç bir kahvaltı yaptım.

Kahvaltimda;
1 bardak kahve,
1 kase kabuklu fıstık,
1 elma

Birazdab yürümek icin çıkacağım .

Her
keze güzel günler ..

öğle yemeğim:

sebzeli tavuk yemeği
havuç ve mor lahana salatası
yoğurt

henüz yarım lt su..2 bardak çay..

hoşgeldin inşallah hedefine en iyi şekilde ulaşırsın .hep burda ol...

Hadi esasçım kim tutar seni canım ohhh adımsayarlar da alınmış güle güle kullan canım

sağol canım bakalım daha bi gaza geldim yürücem yürücem ohh ohhh

tebrik ediyorum hayır dediklerin için .kaçamaklar oluyo tabi arada aman dikkat et ve bu dönemde daha çok veriliyo kilolar...

esascım ya ben bugün itibari ile senin başlangıç kilondayım.77 oldum sabah sen kaç ayda 70 e indin acaba ? accık motive olayım :))

canım sen beni pek örnek alma istersen ben iki yukarı bir aşağı derken ancak bu kiloya geldim yaklaşık 4 ay oldu .yani çok dikkat etmedim eğer gerçekten sıkı tutsaydım şimdiye bi bu kadar daha kilo verirdim .ama olsun zararın neresinden dönersen kardır artık ileriye bakacam...

hmm tamam onlarıda alırsak yandık batacaz valla fit olma sevdasına

bugün mü adımsayar gelmiş a101 ee?
yarın ben de bimden twister almayı düşünüyorumm cnm bakalım kalırsa tabii

evet canım adımsayar bugün a101 de.

geçmiş olsun canım kızına.biran önec iyileşir inşallah..

olur mu esascım bundan sonra beraber motive ederiz birbirimizi:))Örneğin öğlen bezelye yemeği ve haşlanmış tavuk yedim şirkette zebille çikolata var yurtdışından geldi elimi sürmüyorum canım da istemiyor :)))

Canım daha da içerim suyu ama kendimi kısıtlıyorum Fazla su da zararlıymış. 2 saatte 1 gidiyorum wc'ye. Vücudum alışık su içmeye

ayy maşşallah ben daha yeni yeni alıştım suya o zorla...önceden 2 gün içmesem aklıma gelmezdi şimdi masama yarım lt.lik şişe koyuyorum ancak öyle içiyorum...

kızlar kermes hayırlısıyla atlatıldı 1 saat tempolu yurundu bılgınıze

ohh ohh ne güzel...

esascım adımsayarın güle güle kullan evinle işin arasıda bayağı var güzel güzel yürü canım

sağol canım evet 45-50 dakika sürüyo bu benim için iyi bişey...

evet canım motive edelim birbirmizi öyle olunca insan daha başarılı oluyor.bende birazdan yicem öğle yemeğimi tavuk suyu çorba ve tavuk haşlama...

Merhaba tekrar,
Saat 11 gibi bir avuc findik yedim ve uzerine 1 buyuk bardak su
12:30 da iki tahta kasikla semizotu yemegi.,bir kase corba ve 2 salatalik.

Aksamda 1 kase corba ve fasulye piyazi var menumde.

Öğle yemeğim 13.50'de bitti
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği (içinde semizotu da vardı)
keten tohumlu salata

Ben 56 beden aman allahım tam 20 beden fark ((
KizlAr kıskanıyorum sizi iste neyse dun baktım 52 beden pantolon olmaya başlamış fermuari kapandı filan darisi 38 bedene
Canım sen de olursun 36-38 biraz gayret ve kararlılık gerek yapacağım demen gerekli
hangi renk canım
Canım mavisini aldım.. Bir de mavili eşofman altı aldım takım yaptım
Evet anlaşıldı Fizoficim ben mesaj atarım saphiraya.. Bomba gibi dönersin sen şimdi
slmlar kızlar,nasılsınız.geçmişi yeni bitirdim yawsabah kalktım midem kötü.önce yürüyeyim dedim.40 dk yürüdümama canım kahvaltı istemeyince bende sadece kiraz yedim.içim açıldı valla
Canım geçmiş olsun nasıl oldun

bu karatay diyetini ben anlamadım ya
nasıl birşey bende tutmak istiyorum
şu anda 57 kiloyum, boyumda 1.67 civarında.
4-5 kilo vermek istiyorum

klasik karatay kahvaltısının üzerine yürüyüşümü yaptım geldim kızlar.yürüyüş yolumda tatlımı tatlı perihan teyzem kahve ikram etti güzel balkonunda hoş bir muhabbetten sonra işteyim şimdi..her zamanki gibi benim öğlen yemeği derdim yok hiç acıkmıyorum. 4-5 gibi de akşam yemeğimi yiyorum...

seni tebrik ederim nazar deymesin canım ....bende 2 doğum yaptım genç ken benimde sorunum yoktu hamileliklerimde 18 kilo aldım doğumdan sonrada hemen verirdim ne olduysa yaş geçince troit yavaşlayınca oldu

Nazfilizcim 2 doğum yapmışım kilo normal deyip gezinen hatunlar gibi olmadım ben.. Bahane ararsan çoookk..
Yaşlanınca da kilolu olmam inş. Tiroid yavaş çalışırsa yavaş yavaş kilo veririz olmamı..
Azmin elinden ne kurtulmuş kıslar yaa

Ajdayı gördüm ben hala inanamıyorum.. Liposuctionla filan öyle olamaz o kadın yaa bebek gibi 66 yaşındaa ohhhh

O mutlulukla yenirdi ama Afiyet-bal-şeker olsun hatta bol bol leptin olsun Sen o kaçamağı bir şekilde kapatırsın

İyiniyetlim ben de merakla bekliyorum fotonu Göbeği bahane etme, hepimizde var o foto istiyoruz foto
Canım valla buraya koymayı bilmiyorum bide ama uğraşacağım ilk vakit bulduğumda
Canım çok kolay videoyu açıyorum büyük bi hevesle geçiyorum karşısına ohhh misler gibi de yapıyorum. Yaptıkça bana iyi geliyor zevkle yapıyorum Napam canım spora gidemiyorum bi şekilde yapmam lazım bir de

ben de canım kilolu olmayı hiç sevmiyorum ...rahatsızlığımın farkına varana kadar zaten kilyu almıştım eşim benden çok yerdi kızardım ben niye az yerken kilo alıyorum diye ...kilo hareketlerimi yavaşlatıyo bel fıtığım var kilo belime daha çok yük oluyo vs..mümkün olduğunca kiloyla savaşmaya devam tabiiki

kızlar sabahtan beri yediklerimi yazayım sizde not verin bana olurmu?

kahvaltı
1 domates biber 2 yumurta azıcık peynir

öğlen yani şimdi 1 avuç ceviz ve fındık 3 incir 3 gün kurusu 1.5lt su yarımda muz sizce çokmuuuu ?

öğle

Arkadaşlarımla köfte yemeğe gittik...
Hepimize pide üzerinde köfteler geldiiiii...
7 köfte vardı pide üzerinde ve pideler harika görünüyorduuu...
Diğer arkadaşlarım tabağı sildi süpürdü ben pideyi ağzıma bile almadım 3 köfte daha yedim..
Salata domates ve biber salçasından yapılmış sos yedim su içtim ayran yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…