kızlar sabahtan beri yediklerimi yazayım sizde not verin bana olurmu?
kahvaltı
1 domates biber 2 yumurta azıcık peynir
öğlen yani şimdi 1 avuç ceviz ve fındık 3 incir 3 gün kurusu 1.5lt su yarımda muz sizce çokmuuuu ?
Leylakım tabi acıkırsın yahu keşke bugün 3 öğün yapsaydınYe şimdi akşama da çorba içer tükkanı ööle kapatırsın olmamı
1 kase çorba içicem canım yoksa akşama kadar dayanmam imkansız
canım hem incir hem kayısı bir de muz bunlar fazla.zaten muz yiyiyosun kayısı ve inciri yemesen daha iyi olur.kuru meyveyi çok yersen kilo vermen yavaşlayabilir
sağol canım benim.şimdi iyiyim,sabah neden öyle oldu anlamadım.kiraz tok tutmadışuan açlıktan geberiyorum
kahvaltı
öğlen yani şimdi 1 avuç ceviz ve fındık 3 incir 3 gün kurusu 1.5lt su yarımda muz sizce çokmuuuu ?
kahvaltı
Tabii aç canımm afiyet olsuuunnn.. Yoksa akşam saldırırsın herşeye bana ööle oluyor acıkınca
hımmm o zaman kayısı incir aynı anda yenmeyecek yahu muzu asya yemeyince kaldı bana sonra pişman oldum ama ne fayda gitti bi kereakşamada çorba salata yerim olur biterrrr sizce ne kadar yemeliyim kuru meyveden günlükk
geçmiş olsun canım..ara öğün yapsan miğdeni rahatlatıcak ıhlamur falan içsen Allah şifa versin canım
canım sabah kahvaltın eksik zeytin yok kuruyemiş yok.öğlen yediklerini sabah yersen daha iyi olur 1 çaybardağı ceviz,fındık veya badem (kavrulmamış) ve 2-3 gün kurusu 1 incir yeterli. öplende çorba salata veya sebze yemeği yersen daha iyi olur...
çok çabuk verirsin karataya uyarsan carrie.en fazla 1 ayda kurtulursun kilolarından arkadaşım.....
kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?
bu karatay diyetini ben anlamadım ya
nasıl birşey bende tutmak istiyorum
şu anda 57 kiloyum, boyumda 1.67 civarında.
4-5 kilo vermek istiyorum
Lütfen birileri bana yardım etsin.Kaydım hemde çok fena kaydım 3 haftadır aynı kilodayım artıııı bugün üstüne 1 kiloda almışım.Yazık oldu onca emeğimemotivasyonumu kaybettim ilk defa başarıyorum derken yine kaydım Nasıl toparlayacağım bilmiyorum canım çok sıkılıyor.İstikrarlı olarak veren arkadaşlar gerçekten sizi tebrik etmek istiyorum.Keşke bende sizin gibi olabilsem
Harikasın ya! Maşallah
BEn hiç mi hiç veremedim 1 ay. şimdide motivasyon 0 ın altına indi ve bozdum. herşeyi yiyorum işteNApıcam ben bu diyet bana mı uymadı nedir anlamadımki
Merhaba tekrar,
Saat 11 gibi bir avuc findik yedim ve uzerine 1 buyuk bardak su
12:30 da iki tahta kasikla semizotu yemegi.,bir kase corba ve 2 salatalik.
Aksamda 1 kase corba ve fasulye piyazi var menumde.
menuler superÖğle yemeğim 13.50'de bitti
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği (içinde semizotu da vardı)
keten tohumlu salata
Harikasın ya! Maşallah
BEn hiç mi hiç veremedim 1 ay. şimdide motivasyon 0 ın altına indi ve bozdum. herşeyi yiyorum işteNApıcam ben bu diyet bana mı uymadı nedir anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?