Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hem incir hem kayısı bir de muz bunlar fazla.zaten muz yiyiyosun kayısı ve inciri yemesen daha iyi olur.kuru meyveyi çok yersen kilo vermen yavaşlayabilir

canım hem incir hem kayısı bir de muz bunlar fazla.zaten muz yiyiyosun kayısı ve inciri yemesen daha iyi olur.kuru meyveyi çok yersen kilo vermen yavaşlayabilir

hımmm o zaman kayısı incir aynı anda yenmeyecek yahu muzu asya yemeyince kaldı bana sonra pişman oldum ama ne fayda gitti bi kere akşamada çorba salata yerim olur biterrrr sizce ne kadar yemeliyim kuru meyveden günlükk

canım sabah kahvaltın eksik zeytin yok kuruyemiş yok.öğlen yediklerini sabah yersen daha iyi olur 1 çaybardağı ceviz,fındık veya badem (kavrulmamış) ve 2-3 gün kurusu 1 incir yeterli. öplende çorba salata veya sebze yemeği yersen daha iyi olur...

canım sabah kahvaltın eksik zeytin yok kuruyemiş yok.öğlen yediklerini sabah yersen daha iyi olur 1 çaybardağı ceviz,fındık veya badem (kavrulmamış) ve 2-3 gün kurusu 1 incir yeterli. öğlende çorba salata veya sebze yemeği yersen daha iyi olur...

Tabii aç canımm afiyet olsuuunnn.. Yoksa akşam saldırırsın herşeye bana ööle oluyor acıkınca

sağol canım
hımmm o zaman kayısı incir aynı anda yenmeyecek yahu muzu asya yemeyince kaldı bana sonra pişman oldum ama ne fayda gitti bi kere akşamada çorba salata yerim olur biterrrr sizce ne kadar yemeliyim kuru meyveden günlükk

evet canım hepsi birden fazla olur.sabahları en fazla 3-4 kayısı ya da incir yesen yeterli.yaş meyve yediğin zamanlarda da kuru meyveyi hiç yeme bence

geçmiş olsun canım..ara öğün yapsan miğdeni rahatlatıcak ıhlamur falan içsen Allah şifa versin canım

sağol canımmmnane-limon içtim sabah iyi geldi.zaten o iyi gelince de acıkmaya başladımşimdi çorba içtim mide gurultum geçti

canım saol ben zaten öğlen yemiyorum eşim gelince yiyorum bi sabah bi akşam yani sabaha daha dikkat ederim bundan sonra ya ben 3 ay dukan yaptım onda sınırlılardan istediğin kadar yiyordun buna ayak uyddurmak zor oldu biraz ama karatay çooooook daha mantıklı tam türklere göre bi diyet bence

Kizlar bende tiroid hastasiyim.Doktorum zamaninda bana "tsh degerin 10 un altindaysa kilo vermemen icin hicbir srbep yok" demisti.tabi ilaclari duzenli kullanmakta cok onemli.
Sanirim bu iste azim ve dogru diyet cok onemli.Burayi buldugum icin o kadar mutluyumki,herkes cok yardimsever.Sonsuz tesekkurler.

çok çabuk verirsin karataya uyarsan carrie.en fazla 1 ayda kurtulursun kilolarından arkadaşım.....

saol cnm cevap verdiğin için,
peki ne yapmam lazım tam olarak?
google dan baktım ama aydınlatmadı beni ulaştığım bilgiler.
kısaca bana anlatırmısın rica etsem, nedir bu diyetin püf noktası?

Lütfen birileri bana yardım etsin.Kaydım hemde çok fena kaydım 3 haftadır aynı kilodayım artıııı bugün üstüne 1 kiloda almışım.Yazık oldu onca emeğime motivasyonumu kaybettim ilk defa başarıyorum derken yine kaydım Nasıl toparlayacağım bilmiyorum canım çok sıkılıyor.İstikrarlı olarak veren arkadaşlar gerçekten sizi tebrik etmek istiyorum.Keşke bende sizin gibi olabilsem

sabah:
peynir ,zeytin
domates,salatalık
2 avuç karışık kuruyemiş
öğle:
3 adet biber dolması
yoğurt
salata
akşam:
2 yumurta
zeytin,peynir
salata,fındık
1 kuru kayısı
1 ceviz
gece:
1 kupa nescafeli süt

spor:yok
adım:4.500 adım

akşam menüm çorba salata yumurtalı ıspanak ve tavuk göğüs domateesli biberli ama çok az yerim hepsinden akşam 30 dk bisiklet çeviririm twist yaparım günü kapatırım hadi şimdi kızım uyumuşken yemeklerimmi yapayım bennn görüşürüzz kuzularrr

sabah kahvaltım(08:30bitti)
3ceri domtes
1 salatalık
10 zeytin(3 adet yiyebildim)
1 adet köy yumurtası
peynir
1 cay bardagı fındık
2 çilek,1 kücük muz
2 kapsül omega3(toplam 1200mgr)
1 adet folikasit

öglen yemegi(13:00bitti)
1tabak yogurtlu kabak yemegi
1 kase kısır
2 bardak ayran

kızlar ben hıcmı hıc acıkmadım acayıp tokum ıkıncı ogun yapmasammı:26: ne dersınız?

Harikasın ya! Maşallah
BEn hiç mi hiç veremedim 1 ay. şimdide motivasyon 0 ın altına indi ve bozdum. herşeyi yiyorum işte NApıcam ben bu diyet bana mı uymadı nedir anlamadımki

sabah kahvaltım(09:00bitt)
1 köy yumurtası
3 ceri domates
yarım salatalık
peynir,kasar peyniri
3 dilim pastırma
10 zeytin
1muz
1 cay bardagı fındık yiyemedim
omega3 2 kapsül
folikasit 1 adet

öglen yemegim(14:00bitti)
kardesim gitti1 arabasıyla bizde oglusla arkadasa gittik hemde aradan yürüyüsümü cıkardım
2 km gidis(20 dk),2 km geliş(20 dk) yürüdüm
kısır
3 bardak ayran (ev yapımı)

aksam yemegim(19:5bitti)
biber haslama(yogurtlu)
5 adet mercimek köftesi(komsum verdi)

dün aksam arkadaslarla dısarı cıktım ben kendime 8 den sonra oldugu icin sadece sade türk kahvesi ısmarladım,esim ve arkadaslarım pasta yedi, ben yemedim kacamak yine hayırrr

Son düzenleme:
bu karatay diyetini ben anlamadım ya
nasıl birşey bende tutmak istiyorum
şu anda 57 kiloyum, boyumda 1.67 civarında.
4-5 kilo vermek istiyorum

canım hoşgeldin ilk sayfamızı okursan daha kolay anlarsın....

canım bozma moralini sanki bişey olmamış gibi yeniden başla bu sefer biraz daha dikkat ve hareketle göreceksin ne kafdar güzel kilo veriyosun.

Harikasın ya! Maşallah
BEn hiç mi hiç veremedim 1 ay. şimdide motivasyon 0 ın altına indi ve bozdum. herşeyi yiyorum işte NApıcam ben bu diyet bana mı uymadı nedir anlamadımki

canım sende bozma moralini bugünden itibaren tekrar başla.hergün menülerini yaz acaba yanlış bişeylermi var söyleriz sana.ona göre kendi düzenini kurarsın...

Merhaba tekrar,
Saat 11 gibi bir avuc findik yedim ve uzerine 1 buyuk bardak su
12:30 da iki tahta kasikla semizotu yemegi.,bir kase corba ve 2 salatalik.

Aksamda 1 kase corba ve fasulye piyazi var menumde.

Öğle yemeğim 13.50'de bitti
1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği (içinde semizotu da vardı)
keten tohumlu salata
menuler super

Harikasın ya! Maşallah

canım asla pes etme buraya daha sık gel hatta hıc ayrılma ınan motıvasyonun artacak gule oynaya kg vereceksın bızım ıcınde ılk basta hayaldı ama adım adım bu gunlere kadar geldık sende ınan.ınanmak basarmanın yarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…