Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıkıncı ogunum

tavuklu nohutlu sebzelı bulgur pılavı(superdııı)
gobek maydanoz sogan acıbıber dereotu salatası
2 hurma,omega3,

Nescafe yasak Bence nescafe yerine türk kahvesi koy bir dahaki sefere, hem daha güzel oluyor bence

Menümün beğenilmesine çok sevindim doğru yoldayım demek ki
Ev tertemiz olmuştur şimdi, ohhh keyif çatıyorsun resmen İyi dinlenmeler

Son düzenleme:
öğlen yemeğim 16:00 bitti
bir kase mercimek çorba
1 tabak yumurtalı kıymalı kabak yemeği
yarım kase dereotlu sarımsaklı yoğurt
1 ceviz
1 incir 1 kayısı
bitki çayı..
dün akşam spor yapamadım kendimi boş hissediyorum devamlı yapınca vucut alışıyo..keşke bende yürüyüşler yapabilsen sizler gibi küçük kızımla yürünmüyo tempolu maleseff..evdeki yaptıgım sporda egzersiz hareketleri, orta sehpada inip çıkma ve evin içinde koşma kıızımlaherkes yapabilir yani ev hanımları için söylüyorum daha çokinanın hergün düzenli yapılan en basit hareket bile insanı sıkılaştırıyor yani hiç küçümsenmesin spor spordur

canım eşim de kullandığı ve rahat ettiği için bana da aldık.. Nıke Free Run şu anda limangoda 115 tl ben 140 aldım dün ama deneyip almanda fayda var

Foto isteriz isteriz isterizzzz:)
hangi numarayı giydiğimi biliyorum canım gunluk giydiğim o marka ayakkabılardan..ama yuruyus ayakkabısı farklı bişe,diğerleri de aynı marka ama altı ince oldugu için bi sure sonra ayaklarımın altı acıyo..oyuzden yuruyus ayakkabısı sart.
sence illa deniyip mi alıym ne dersin:26:

evet canım ya genilde bütün pantolonlar bollasıyor lcwww nınkılre daha çok bo nedenle bende dısardan gelince makınaya atıp 15 dk yıktaıyorum bi sonrakı giymeye hazır kalıyor sıkı sıkı
iyi fikir aslında 15 dakka programı..

1 avuc ceviz ve 1 muz olabilirdi..

saol cnm cevap verdiğin için,
peki ne yapmam lazım tam olarak?
google dan baktım ama aydınlatmadı beni ulaştığım bilgiler.
kısaca bana anlatırmısın rica etsem, nedir bu diyetin püf noktası?
karatayın püf noktası bir DİYET ŞEKLİ olmaması öncelikle..saglıklı beslenme düzeni..vucudumuz saglıgına kavustukca kendinde bulunan olumsuz ozellikleri,mesela hastalıklar ve kilo, kendinden uzaklastırıyo..
ama bazı kurallar war tabi buna kural dersek..yada vucudumuza zararlı olan yiyecek ve içecekler..bunlar yuksek glisemik indeksli gıdalar oluyor ve kan sekerimizi cok hızlı yukseltip cok hızlı dusurdukleri için vucutta kullanılmayan bu kan sekerinin yavas yavas depolanmasına neden oluyorlar..ana felsefemiz bu.yani bu gıdalardan uzak durcaz..
uyguladımız bazı ALIŞKANLIKLARIMIZ da söyle..kural değil alıskanlık yalnız..
1) 3 öğün yada 2 öğün yiyoruz.
2) öğünler arası en az 4-5 saat gecmesi gerek.
3)zeytinyagı,kuyrukyagı ve tereyagından baska yag kullanmıyoruz.
4)un,seker,makarna,hazır yiyecek ve içeceklerden uzak duruyoruz..yada işlenmiş herturlu seyden..
5) hiçbişeyin light olanını tuketmiyoruz.
6) doyana kadar yiyoruz,sofradan ac kalkmıyoruz.
7)gunde en az 2 yumurta yiyoruz.
8)et,tavuk,yag,sut ve sut urunleri,kuruyemiş(kavrulmamıs ve tuzsuz) bunlardan asla korkmuyoruz.
9) gunde en az20-30 dakika yuruyoruz.
10) aksam saat 8 den sonra hiç bişe yemiyoruz..ama içebiliyoruz..ayran sut bitki cayı cay kahve...
11)meyveleri azaltıyoruz..gunde bir-iki adet meyve yiyebiliriz ama ögunlerle birlikte..
12) canımız cok tatlı cekerse kuru meyve yiyebiliriz..kayısı,incir,erik gibi..
aklıma gelenler bunlar canım..ama kitabı okursan daha iyi olur tabi..

bakıyorum da topiğimizin bebeği cok saglıklı olcak maşşallah

öğlen

1 bucuk tabak et tavası( içinde kuzu eti,az kuyruk yagı,domates ve sarımsak)
2 tane hazır ayran:26:maalesef
5 tane de ceviz...

akşam

hiç aç değilim kıslar..acaba yemesemmi:26::26::26:
bilemedim:26:

siporum: 30 dakka yurudum..1 saat sonra da 80 dakkalık yuruyusumu yapcam..ettimi 110 dakka
suyum: cok içtim gene yaaaa..saat 16 itibariyle 2.5 litre..:18:

Reebok Easytone ayakkabılarını da öneririm kızlar. Ben ve annem 3 yıldır başka spor ayakkabısı giyemiyoruz resmen. Tabanı o kadar rahat ki, bir de farkı denerken bile hissediyorsun. Hem bacak ve kalça kaslarını daha fazla çalıştırma özelliği var. Reebok %28 daha fazla çalıştırdığını iddaa ediyor ama Amerika'da yapılan araştırmada %24-25 arası çıkmış. Olsun hiç yoktan iyidir

Reebok Easytone'da 0,5 beden oynuyor ayakkabıda. Mesela annem hep 37 giyer, ama easytone'un 36.5'u rahat oluyor. Bir de internetten aldığın zaman da kargo ücreti hariç iade seçeneğin var, hatta rengini beğenmedim,beklediğim gibi çıkmadı diye de iade edebiliyorsun

erken akşam yemeği yedim valla akşam akşam saldırmayayım diye abur cubura:)

1.5 kanat sadece yanında başka bir şey yok D: bu kadar

Propycilcim ben 37 giyiyorum normalde ama bu aldıklarım 37.5 dene al bence canım..

Reebok'a da bak tabii ikisini de dene sen karar ver.. Benim aldıklarım da 2 yıl önce ödül almış..

çok tşk ederim canım, baya aydınlattın beni
beğendim ben bu diyeti

Canım HAYIRların için
Güzel hamişim kahveyi azalt istersen dokunmasın canım

kızlar geçenlerde bi arkadaş (hatırlayamadım) bi egzesiz programının linkini vermişti 8dakikalık bi programdı sanırım :44: geçmişte aradım bulamadım rica etsem yeniden verebilir mi?

canım öğlen yediklerinden kahvaltına ekleyebilirsin şöyle mesela:
1 domates biber
2 yumurta azıcık peynir
1 incir bir kayısı
zeytin de olursa güzel olur(ben pek sevmiyorum zeytini ama cok tok tutar)
muz yemek istersen kuru meyve yok tercih sana ait..yumurtayı farklı şekillerde yiyebilirsin sıkılmazsın(piyaz,omlet,haşlamapastırmalı vs..)
öğlen yemeklerinde cok doyurucu olsunki akşam hafif ye mutlaka..ben akşamları cok az yerim böylelikle kilo verişim hızlandı ama öğlen yemeğim cok sıkıdır yoksa akşamları az yiyemem hadi bakalım iyi kilo vermeler menülerini yaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…