Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
Leylakım vermişti linki sanırım sağolsun
Kahvaltını sağlam yaptın mı?
Eğer hayırsa bütün güne etki ediyor.
kızlar geçenlerde bi arkadaş (hatırlayamadım) bi egzesiz programının linkini vermişti 8dakikalık bi programdı sanırım :44: geçmişte aradım bulamadım rica etsem yeniden verebilir mi?
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
Leylakım vermişti linki sanırım sağolsun
canım yinede az değilmi acıkmayasın sonra....
canım bazı insanlar eti sıkı mı olyo nee ben 65 dim bir arkadasım 63 diğer kızlar inanmadılar o senden daha kilolu duruyor diye basküle çıktık kızcağısı yalan sölüyo sandlar bende öle sandım çıktık basküle ve inanılır gibi degildi doğruydu . bence sen pilatese basla sıkılasırsın ben 15 tatilde aldığım pantolon 36 bedendi
Eki Görüntüle 418617 Eki Görüntüle 418618
simdi bu pantolon birazdaha bollastı bende alıyımda bi paylasımm sizlerle bacılarrrr
Propycilcim ben 37 giyiyorum normalde ama bu aldıklarım 37.5dene al bence canım..
Reebok'a da bak tabii ikisini de dene sen karar ver.. Benim aldıklarım da 2 yıl önce ödül almış..
olma mı?götürrrKızlar, lütfen bi akıl verin bana... Yemeğe daha 1 saat var ama ben çok açım. 1 bardak süt içsem olur mu?
ben de istiyorum ama yarına kaldı ..kalırsa tabiii:18:umarım güzel bir gün olur hepimiz için.kızlar az önce annem aradı.A101 den adımsayarı almış bakalım eve gidince görücem.
Canım sana da günaydın.. Afiyet olsunn sersumum..
Kıss meme egzersizini yaptım ayna karşısında dün aaaa meme kaslarını çalıştırıyor resmen siz de yapın bi bakın ohhhyaparım artık aklıma geldikçe sağol datlum
Kıss kendi çalışsın matematiği yaa sonra kendileri çalışamıyorlar bak
sabah kahvaltım(09:00bitt)
1 köy yumurtası
3 ceri domates
yarım salatalık
peynir,kasar peyniri
3 dilim pastırma
10 zeytin
1muz
1 cay bardagı fındık yiyemedim
omega3 2 kapsül
folikasit 1 adet
Eki Görüntüle 419645
öglen yemegim(14:00bitti)
kardesim gitti1 arabasıyla bizde oglusla arkadasa gittik hemde aradan yürüyüsümü cıkardım
2 km gidis(20 dk),2 km geliş(20 dk) yürüdüm
kısır
3 bardak ayran (ev yapımı)
Eki Görüntüle 419648
aksam yemegim(19:5bitti)
biber haslama(yogurtlu)
5 adet mercimek köftesi(komsum verdi)
Eki Görüntüle 419649
dün aksam arkadaslarla dısarı cıktım ben kendime 8 den sonra oldugu icin sadece sade türk kahvesiısmarladım,esim ve arkadaslarım pasta yedi, ben yemedim kacamak yine hayırrr
Eki Görüntüle 419652
hamarat hatun seniii..evımı topladım yemegımı yedım cayımı demledım oturdum sızı okuyorum:126:
menü özellikle patlıcanlar harika görünüyor...canım çekti yavvv..aksam yemegim(18:00bitti)
biber ve kabak dolması birer tane( bulgurlu,yogurtlu)
2 adet peynirli karnıyarık(közlenmiş patlıcan,penir,maydonoz,zeytinyagı,sarımsak,kuru kekik,üstüne kasar dilimi)
5 adet erik,1adet kiraz
Eki Görüntüle 419981
Kızlar, lütfen bi akıl verin bana... Yemeğe daha 1 saat var ama ben çok açım. 1 bardak süt içsem olur mu?
ayran da olur cnm süt de olurr
selam kızçeler..
bu kız beni öldürecek
bugün tam öğle yemeğindeyim telefon..salya sümük bir ses'Anne ben türkçe def.mi kaybettim..mat.sınavından sonra beni al..ya da rapor al ben sonra gireyim .öğrtmen kızacak'
Dün mat kitabı kayıptı bugün de türkçe..okadar dağınık ki anlatamam..servisinin gelmesine de 5 dk var bu arada..herşeyini son dakikaya bırakıyor..neyse 6.ders türkçeymiş sen git ben sonra bulup getiririm.dedim..eee sonra daha bitmedi
koştur koştur eve gel evi altüst et kitap yok..bu arada proje ödevini de unutmuş..onuda alıp okula gittim öğrtmenine söyliyeyim diye..meğer yanlışlıkla arkadaşı almış..
okula gidiş geliş tempolu şekilde 25 dk..
eve geldiiimmm...üstümü çıkarıyorum telefon çaldııı...kim ooo...bildiniz kızım..yine telaşlı hemen okula gel anneeeeee...noolllduuu yineeeee
regl olduğu halde yanına yedek almamış .......çıkmak üzere....gel de gitme..ve sinirlenme...25 dk.daha tempolu yürüyüş(bahane sinir bozucu ama..sporum iyi)
eve geldim...hazır mufin yaptım bizimkilere kendimede tavuk ciğer ve çiğ köfte var..başınızı ağrıttım..şimdilik bu kadar..bizimkiler aç ölüyor...sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?