Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba karatayımın çıtır kızlarııııııı....akşam yemeğim 1 tabak yeşil mercimek, 5-6 kaşık patlıcan musakka.yoğurtlu kabak salatası bol dereotlu,cevizli,şimdi form çayımıda hzırlıyorum ....birazdanda yürüyüşüme çıkarım inşallah...

çok sağol canım akşam evde yapayım biraz ama şimdi yürüyüş vakti 6 da çıkıcam işten doğru eve yürüyüş hava serin biraz rüzgarlı ama inş. yağmur yağmaz.ayrıca sabahta bi 30 dakika yürüdüm tempolu dışarda işler vardı yaaa ayy ne güzel ne güzel ve 2 gündür asansöre binmiyorum ohh ohh yani baya hareketlendim anlıcan...

pepeticim sen 36 bedenmisin yavrum neden diyet yapıyon ne güzelsin işte

Propycilcim ben 37 giyiyorum normalde ama bu aldıklarım 37.5 dene al bence canım..

Reebok'a da bak tabii ikisini de dene sen karar ver.. Benim aldıklarım da 2 yıl önce ödül almış..

Bence de muhakkak denemelisin alırken. Biz eşimle beraber aldık. Ben Nike ile rahat ettim. O Reebok aldı.

aksam yemegim(18:00bitti)
biber ve kabak dolması birer tane( bulgurlu,yogurtlu)
2 adet peynirli karnıyarık(közlenmiş patlıcan,penir,maydonoz,zeytinyagı,sarımsak,kuru kekik,üstüne kasar dilimi)
5 adet erik,1adet kiraz

Son düzenleme:
umarım güzel bir gün olur hepimiz için.kızlar az önce annem aradı.A101 den adımsayarı almış bakalım eve gidince görücem.
ben de istiyorum ama yarına kaldı ..kalırsa tabiii:18:

çalışıyor tabii şekeriminsan hissediyor değil mi..bişeyci değil canım benim..birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
benim kızım çok fena bu yıl..ergenliği beni deli ediyor..çıldırmamak elde diiill..başında durmazsam dersler umuru değil..offff

aferin sanaaa...iradene hayranım

evımı topladım yemegımı yedım cayımı demledım oturdum sızı okuyorum:126:
hamarat hatun seniii..
menü özellikle patlıcanlar harika görünüyor...canım çekti yavvv..

Yarın benim tartı günüm. Heyecanlıyım valla:) Bakalım ne olacak... Yarın sabah sizlerle paylaşırım. Umarım iyi bir sonuç alırım.

selam kızçeler..
bu kız beni öldürecek
bugün tam öğle yemeğindeyim telefon..salya sümük bir ses'Anne ben türkçe def.mi kaybettim..mat.sınavından sonra beni al..ya da rapor al ben sonra gireyim .öğrtmen kızacak'
Dün mat kitabı kayıptı bugün de türkçe..okadar dağınık ki anlatamam..servisinin gelmesine de 5 dk var bu arada..herşeyini son dakikaya bırakıyor..neyse 6.ders türkçeymiş sen git ben sonra bulup getiririm.dedim..eee sonra daha bitmedi
koştur koştur eve gel evi altüst et kitap yok..bu arada proje ödevini de unutmuş..onuda alıp okula gittim öğrtmenine söyliyeyim diye..meğer yanlışlıkla arkadaşı almış..
okula gidiş geliş tempolu şekilde 25 dk..
eve geldiiimmm...üstümü çıkarıyorum telefon çaldııı...kim ooo...bildiniz kızım..yine telaşlı hemen okula gel anneeeeee...noolllduuu yineeeee
regl olduğu halde yanına yedek almamış .......çıkmak üzere....gel de gitme..ve sinirlenme...25 dk.daha tempolu yürüyüş(bahane sinir bozucu ama..sporum iyi)
eve geldim...hazır mufin yaptım bizimkilere kendimede tavuk ciğer ve çiğ köfte var..başınızı ağrıttım..şimdilik bu kadar..bizimkiler aç ölüyor...sonra gelirim

cnm sana yaramış işte 50 dk spor hiç fena değill

evt kızlar..bu deşarj olmadan sonra menülerimi de yazayım
sabah
peynirli omlet
domates,salatalık
4 ceviz,6 zeytin
2 omega3

öğle
2 küçük tavuk but
bol salata 2 adet kızarmış patates

akşam
6-7 tane ciğ köfte
1 kaşık tavuk ciğer
3 tavuk kanat
1 ısırık mufin (tuzlu)
4-5 erik ve kiraz

şimdik çay ve form çay

ben geldimm
işlerimi bitirdim heryer mis
yürüyüşümü yaptım 1saat
yemeğimide yedim
yumurtalı pazı kavurması
kıymalı patlıcan oturtma(teflon tavada az zeytinyağlı)
peynirli semizotu salatası

3litre suyumu içtim
birazdanda yorgunluk çayımı içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…