Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam

eşim mantı istedi dolaptan çıkarıp onlara pişireceğim. Kendim de propycil gibi yapayım en iyisi.. Peynir kızartacağım hellim bir de kuruyemiş yeter

bu twisteri nasıl kullancaz yani sabit bi yerden tutup da belimizi öylemi çevircez yada başka hareketler varmı cahilliğimi mazur görün:26:

Canım ben de aldım 2 türlü denedim,biryerden tutunmayınca daha zorluyor gibime geldi,tutmayınca daha iyi çalıştırır herhale,üst tarafımı hareket ettirmeden çeviriyorum

Akşam

eşim mantı istedi dolaptan çıkarıp onlara pişireceğim. Kendim de propycil gibi yapayım en iyisi.. Peynir kızartacağım hellim bir de kuruyemiş yeter

bendemi hellim yesemki acep, senden kıskandım şimdi kayınvalidem yollamış saolsun hellim diyarından miss gibiii ohh ama akşama yemeğim var boşboğazlık yapmayayım

benimde canım acayip tatlı istiyo regl günümdeyim ondan oluyo ama yeme istemiyorum ve dolapta kocaman bi tiramisu var

yemeyin kızlaar cıııslardan.biz bu akşam mantı yemeye davet edildik eşimle ama reddettim.davet eden kuzenimdi bırak artık şu diyeti dedi ama beni kararlı görünce pes etti tamam sen bilirsin dedi...

yemeyin kızlaar cıııslardan.biz bu akşam mantı yemeye davet edildik eşimle ama reddettim.davet eden kuzenimdi bırak artık şu diyeti dedi ama beni kararlı görünce pes etti tamam sen bilirsin dedi...

yemeyecem canım merak etme ama canım gidiyo valla komşularım falan şaşırıyorlar bir araya gelince ne irade varmış arkadaş sendede diyolar halbuki ben yemeğe karşı çok zor dayanırdım hele helede tatlıya nasıl olduysa şimdi yemiyorum kilosuz halimi düşünüp iştahımı kaçırıyorum

Ben mantı yemektense bööle geçiştireceğim canım.. istersen sabaha ye sen de ne güsel doğalmışta

evet bak sabaha olur zaten değişik bişey yemek istiyordum ama tamamen unutmuştum hellimi evet canım o yönden şanslıyım köyden yolladı saolsun ayrıca kendi bahçem var yeşillik falanda ordan topluyorum miss gibi

canım merhaba..1 yılda 60 kilo verenimiz de var..8 ayda 40 kilo verenimiz de var..menuler kabarık ewet ama püf noktası o zaten..kitabı kesinlikle okumanı tavsiye ederim..kolay gelsin sevgiler.

Akşam

yani kahvaltı tarzı dimek istedin galibaaaa
yemek yapmaya usenen biri olarak sık yaparım

Benimde minik bi bahçem var yazlık sebzeler bile ektim canım.. Sana da afiyet olsun ye gari mis gibi

Ben bunu daha önce başka konulu bir forumda okumuştum.Tüp bebek tedavisi olanlara transferden sorna bol bol ananas yemeyi öneriyorlar,şişkinlik alıyomuş ve de kabızlığı engelliyormuş...bence deneyin kızlar

ya cahilliğimi mazur görün de bu hellim peyniri çok tuzlu olmuyor muydu?

Benimde minik bi bahçem var yazlık sebzeler bile ektim canım.. Sana da afiyet olsun ye gari mis gibi

ne güzell bakıyorum etrafıma marketlerde neler varsa yarıdan çoğu yapay şeyler yada katkılı şeyler hadi biz bi şekilde atlatıyoruz bulabiliyoruz bazı şeyleri ama çocuklarımız için üzülüyorum o zamana kadar herşey yapay olacak ne yazıkki

canımcım tuzsuzuda var ama türkiyede sanırım yok benimki kıbrıstan köyden geldi

herkes twıstlendı yawww

benım baskulumun pılı bıtıkmışşş yeni pil alıcam öle bakıcam kızlar

ewet taklım cok tuzlu bişe ama suda bekletince tuzu gidiyo galiba..iyiniyetli oyle yapıyon demi kısss..

ananası denemek lazım aslında..da kucuk ilcede manava ananas varmı desem ona kufrettiğimi dusunebilir

bence son günlerde gıda bakanlığı çok firmayı deşifre ediyor...gelecek nesil belki de organiğe daha çok merak sarıcak....
ewet taklım cok tuzlu bişe ama suda bekletince tuzu gidiyo galiba..iyiniyetli oyle yapıyon demi kısss..

ananası denemek lazım aslında..da kucuk ilcede manava ananas varmı desem ona kufrettiğimi dusunebilir

ananas aldırdım bozuk çıktı ( ilk iki kelimeyi birleştirerek oku )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…