Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar...
sabah
omlet
zeytin ceviz
omega3

öğle
köfte
yoğurt
mantar çorbası

geçmişe bakıp geliyim

hoşgeldin aramıza canım ilk sayfamızı okursan daha detaylı bilgi edinirsin..kolay gelsin.

Ohhhh yürü esasım canım twisteriını da güle güle kullan

sağol canım sende öyle baskülünü ve twisterini güle güle kullan...

benimde canım acayip tatlı istiyo regl günümdeyim ondan oluyo ama yeme istemiyorum ve dolapta kocaman bi tiramisu var

şimdi ben sana yeme desem olmaz ben de yedim çünküvalla istersen 1-2 çatalcık al yoksa hepsini yiyebilirsin...

evet canım sabit bi yerden tutup çevircez ben bisikletin önüne koydum kollarından tutup çeviriyorum

tamam canım sağol akşam eve gidince denicem...

Canım ben de aldım 2 türlü denedim,biryerden tutunmayınca daha zorluyor gibime geldi,tutmayınca daha iyi çalıştırır herhale,üst tarafımı hareket ettirmeden çeviriyorum

sağol canım akşama denicem bakalım,yarın anlatırım nasıl olduğunu...

hoşgeldin aramıza canım ilk sayfamızı okursan daha detaylı bilgi edinirsin..kolay gelsin.

Ohhhh yürü esasım canım twisteriını da güle güle kullan

sağol canım sende öyle baskülünü ve twisterini güle güle kullan...

benimde canım acayip tatlı istiyo regl günümdeyim ondan oluyo ama yeme istemiyorum ve dolapta kocaman bi tiramisu var

şimdi ben sana yeme desem olmaz ben de yedim çünküvalla istersen 1-2 çatalcık al yoksa hepsini yiyebilirsin...

evet canım sabit bi yerden tutup çevircez ben bisikletin önüne koydum kollarından tutup çeviriyorum

tamam canım sağol akşam eve gidince denicem...

Canım ben de aldım 2 türlü denedim,biryerden tutunmayınca daha zorluyor gibime geldi,tutmayınca daha iyi çalıştırır herhale,üst tarafımı hareket ettirmeden çeviriyorum

sağol canım akşama denicem bakalım,yarın anlatırım nasıl olduğunu...

Teşekkür ederim canım.Evet sadece Karatay ile verdim. Evet tüm o okuduğun öğünleri doyasıya yedim. İlk sayfaları ve kitabı okursan sorularının cevabını buabilirsin. Yine de kafana takılan sorular olursa buradaki herkes çok yardımcı oluyor.

Karatay'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben 8 haftada bu kiloyu verdim. Ama hergün 4 km muhakkak yürüdüm. Üstelik bende polikistik over var ve ayrıca tiroidim alındı.

Merhaba canım arkadaşlarım.
Bir süredir sehir dısında oldugum icin giremiyorum, özledim sizi..

Kimbilir gecmiste neler yazıldı, cok da merak ediyorum.

Şimdi, size söylemem gereken birsey var. Ben tahlil yaptırdım. Demir değerim, normal sınırların cooook üstüne çıkmış. Daha önce hep normaldi. Niye olabilir ki? Bu diyetle böyle birşey yaşayan oldu mu?

Merhabalar herkese,

Karatay'a bugun basladim. Bakin bakalim dogru yolda miyim?

Sabah: saat 10'da - Corekotlu lor peyniri, 3 cherry domates, 1 kucuk salatalik, 10 zeytin, biraz maydanoz ve dereotu, 8'parca ceviz (4 butun ceviz yani) ve minnacik bi ekmek (ev kendi yaptigim, beyaz un co az, agirliklimolarak cavdarbve kepek unlariyla)

Oglen: saat 2'de - Doner (pidesiz), mevsim salata, cacik

Aksam: saat 19.30'da - izgara tavuk gogus ve izgara sebze (kabak, patlican, biber)

Simdi 1 saat yuruyus yapicam

Yani buna benzer sekilde yersem Kilo vereblir miyim? Kitaba ve buranin llk sayfasina gore oyle cunku:)

Bi de bi sorum var: salatalara narveksisi koyulabilir mi? Ama gercek dogal nar eksisi, markette satilandan diil.

merhaba arkadaşlar çarşamba gununden berı duzgun yıyemıyorum 62 den 57 7 oldum sızzce gerçek kilommu anlamadım amelıyatın ne kadar etkısı olmustur sızce burun amelıyatı oldugu için dogru duzgun yıyemıyorum aranızda burun amelyatı olan varmı bu sureçlerı yaşayan var mı

ewet taklım cok tuzlu bişe ama suda bekletince tuzu gidiyo galiba..iyiniyetli oyle yapıyon demi kısss..
ananası denemek lazım aslında..da kucuk ilcede manava ananas varmı desem ona kufrettiğimi dusunebilir
yooo ben çoğu şeye tuz atmam yumurtaya domatese..
Yemeklere de az atarım. Aldığım tuz oranı az zaten ama durun yarın yiyeceğimi suya koyayım en iyisi

Son düzenleme:

bence menün güzel koyabilirsin dogal sonuçta..inş.verirsin böyle devam et

Peynir kuruyemiş yani canım

İyi akşamlar hanımlar,

Dun ameliyat oldum carsamba aksamindan beri bir sey yiyemedim dun gece muzlu sut ictim sadece ins bu surecte biraz kilo verebikirim

Çok geçmiş olsun, kendine iyi bak canım, daha sonra kilo vermeye devam edersin.

[
Sirkeli su yaptım kendime biberiye çayı yaptım kıslar boğazım ağrıyor:2: sabah yürüyüşleri sırasında üşüttüm

İyiniyetlim geçmiş olsun. Adaçayı gargarası da iyi geliyor.

İgneoyası canım tebrikler, çantaları da güle güle kullan.

2.öğün: peynirli salata
3.öğün: peynirli omlet, salata, 4 zeytin

nar ekşisi ev yapımı ise serbest canım.. ekmek olmamış kolay gelsin

Kızlar ben tahlil yaptırdım. Demir değerim, normal sınırların cooook üstüne çıkmış. Daha önce hep normaldi. Niye olabilir ki? Bu diyetle böyle birşey yaşayan oldu mu?

İyi akşamlar bayanlar, yine bilgisayar başında bir gün oldu öğleden sonram ki hala bilgisayar başında devam ediyor

Akşam menüm: 19.20'de bitti
1 kase ezogelin çorba
1 tabak etli türlü
salata
10 çilek
3 gr omega 3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…