Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Fzgunum sağol canım bide onu yapayım biraz sonra:26:

ayyy canım nasıl elmalı tarçınlı kurabiye istediii az daha şeytana uyup yapıcaktım akşam feriha dizisini izlerken çayla yerim diye hayel bilem kurdum:18::18: eskiden olduğu gibii..neyse kendime geldim ama kızıma yaptıgım irmik tatlısıının üzerine tarçınlı elma pişirdim 1dilim üzerine koydum ve yedim..:18:kurabiye yemekten iyidir dedim elmalı kurabiyeden 1 tane yiyip bırakamazdım kızlar eminimm:18::18işman değilim tatlı kaçamagı hiç yapmam genelde..
hemen telafi 45dk spor yapıcam tutmayın beniii

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı lahmacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

10.günüm 62.5

4 gün kurusu + büyük bardak ılık su

sabah:
2 çorba kaşığı kadar çökelek
yeşillik ( kuzu kulağı nane maydanoz )
1 domates
yarım salatalık
1 çay bardağı ( ceviz badem fındık karışık)
2 yumurtadan terayağlı omlet
12 zeytin
3 yeşil erik
1 kuru erik
1 bardak adaçayı

öğlen :
1 kase yoğurt
yeşillik ( maydanoz nane )
2-3 kaşık etli sebze yemeği
1 avuç fıstık

akşam:
1 kase yoğurt
1 ufak kase yeşil fasulye yemeği
yeşillik ( reyhan roka maydanoz limonlu z.yağlı olarak)

su: 3 lt
spor : 20 dk yürüyüş

2 bardak yeşilçay

Selam kizlar,

Bugun esim illa aksama yemegi disarda yiyelim dedi.biraz abarttim mi bilmiyorum.ekmek yememek icin gomuldum mamalara :26:

Mercimek corbasi 1 kase
1 tane enginar
doner ve bol salata

Son düzenleme:
Selam Canlar....... :80:
Uzun bir aradan sonra cok sükür araniza döndüm :)
Midem genislemis yine,
kesin birkac gün menülerim yetersiz gelir,
sonra alisir midem normal sekilde beslenmeye..

Sabah:
1 muz, ceviz, nane cayi

Öglen:
Bol yesilliklerle tavuk salatasi, (coook lezzetli ve saglikli beslenmeye cok uygun deneyin mutlaka )

Ara:
Türk kahvesi

Aksam:
Tavuklu yogurt corbasi ve bol bol su..

ceylıncım 70 kg yum bende 40 beden gıyıyorum nasıl oluyo bu yaa:26::44::44::44::44::44:

Ah ben de 70 kilolara bi inebilsem, 40 beden giyebilsem:) Ne kadar mutlu olucam. 89 kiloyla basladim bugun Karatay'a.

Mutlaka daha once paylasmissindir ama benim gibi yeni baslayanlar icin bi kac ipucu verir misin lutfen? Inanilmaz bi basari yakalamissin, helal olsun. Ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu?

Oğlen ve akşam her zaman bu kadar hafifmi yiyorsun diye merak ettim. Karatay'ın kitapta verdiği menülerdeki öğle ve akşam yemekleri çok daha yoğun görünüyor çünkü. Onların hepsini yersem veremem gibi geliyo da bana! Kusura bakma, bugun basladim da!

merhaba kızlar ,
Nasilsiniz?

Bugun de cok yoğundum .
Cok fazla İnternet'e giremedim.

Kahvaltimdan önce 2 saat çalıştım. 20 dakika yürüdüm.
Kahvaltim da ;
1 portakal,
7 çilek ,
7 erik ,
ve bir fincan kahve

bugun yine ikeadaydik alacaklarımızı tamamladık , 45 dakika yürüdüm.
Ogle yemeğim;
Sinemada olduğumuz icin popcorn ve cola Zero .
Sonra yine 30 dakika yürüdüm.

Aksam yemeğim;
1 tavuk göğüsü ve nohutlu salata ve yesil çay
sonra yine 1 saat yürüdüm .. Ara Ogün yaptım 1 kase kabuklu fıstık ve yesil çay ictim.

Simdi de yalan dunyayı izliyorum

bende yalan dünyayı izliyorum yanındada tatlı yemek istiyorum offfffff ağlayacağım yahu şu incecikk ayy kilo alamıyorum diyen insanlara bir özeniyorum sormayınnn

selam kızlar

ıkıncı ogunum

1 kase k.t yogurt
1 yumurta
fındık,fıstık
omega3
canım benim..avatarına bayıldım..meraklı...çocukluğum aklıma geldi.daba duba duba...
teşekür ederim canım
geçmiş olsun canım..iyisindir umarım..kurtuldun ya ameliyattan önemli olan bu..acil şifalar dilerim
Sirkeli su yaptım kendime biberiye çayı yaptım kıslar boğazım ağrıyor:2: sabah yürüyüşleri sırasında üşüttüm

geçmiş olsun iyiniyetlim..burda da havalar çok soğuk..4 yıldır mayıs sonunda ben izmirde üşüdüğümü hiç bilmem..ilginç bu havalar yaaa..

akşam menum

hiç ama hiç ac değildim ama yedim salak gibi ya:18::18::18:

1 bardak kaymaklı sut..
1 avuc kadar kuruyemiş..

spor: 30 dakka 3 km yurudum..canım istemedi daha fazla..

iyi gecelr kıslar..bol leptinler..cok şişim..kendimi iyi hissetmiyorum bugun..

kızlar keyifler yerindedir inşallah..
hemen bildirimimi yapayım.
sabah klasik karatay
öglen bir haşlanmış içli köfte,birkaç kayısı
akşam ızgara tavuk salatası,oglumun iki parca pizzası;(
spor olarak bir saat çeşitli stillerde yüzdüm..

kızlar ben bugün hiç giremedim internete..akşamda arkadaşıma gittim anca geldim ve yazıp kaçıcam izninizle
akşam menüm
arkadaşıma gittim ve reddettiklerimi yazayım önce

mantı
halleyli puding tatlısı
alkış bana
benim yediklerim

3 kaşık kısır(akşam akşam napiimm)
3 kaşık tavuk ciğeri..
peynir,zeytin,salatalık domates
şekersiz çay
şekersiz türk kahvesi
dönüşümüz 15 dk yürüyüş

propyciliiimmm...napıyon gulüm..valla size o kadar alışmışım ki gündüz aranıza katılmayınca bi eksiklik hissediyorum...seviyom ben hepinizipapadiyam,iyiniyetlim,leylakım,fzgunum,esasım ,pepeti,güleryüzüm,ficans...hepinizi ayrı ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…