pil alcaktımalamadım yarıan kaldı yarında 19 mayıs saatcıler kapalı olurmukı:26:seninkini ayarla da bizmkilere de el at kısss
yapamadık biz..dengesi bozuldu baskulün..
Sirkeli su yaptım kendime biberiye çayı yaptım kıslar boğazım ağrıyor:2: sabah yürüyüşleri sırasında üşüttüm
Oğlen ve akşam her zaman bu kadar hafifmi yiyorsun diye merak ettim. Karatay'ın kitapta verdiği menülerdeki öğle ve akşam yemekleri çok daha yoğun görünüyor çünkü. Onların hepsini yersem veremem gibi geliyo da bana! Kusura bakma, bugun basladim da!
iyiniyetlim bir sorum olacaktı.
bendede ebru sallının iki cd sı var.
ama yaparken cok sıkılıyorum.
birde hareketler cok yavas..
sen ne zamandır platese devam ediyorsun?gercekten faydasını gordunmu canımcım
canım benım ınan hıc zor olmadı zaman zaman kacamak bıle yaptım ama hıc vazgecmedıgım seyler yuruyus,18 den sonra hıcbırsey yememe,bol su,yesılcay olduAh ben de 70 kilolara bi inebilsem, 40 beden giyebilsem:) Ne kadar mutlu olucam. 89 kiloyla basladim bugun Karatay'a.
Mutlaka daha once paylasmissindir ama benim gibi yeni baslayanlar icin bi kac ipucu verir misin lutfen? Inanilmaz bi basari yakalamissin, helal olsun. Ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu?
ne guzel dımı sersumcum,paso yuruyo ah bızde oyle olabılsekcanım benim..avatarına bayıldım..meraklı...çocukluğum aklıma geldi.daba duba duba...
geçmiş olsun canım..iyisindir umarım..kurtuldun ya ameliyattan önemli olan bu..acil şifalar dilerim
geçmiş olsun iyiniyetlim..burda da havalar çok soğuk..4 yıldır mayıs sonunda ben izmirde üşüdüğümü hiç bilmem..ilginç bu havalar yaaa..
Merhabalar herkese,
Karatay'a bugun basladim. Bakin bakalim dogru yolda miyim?
Sabah: saat 10'da - Corekotlu lor peyniri, 3 cherry domates, 1 kucuk salatalik, 10 zeytin, biraz maydanoz ve dereotu, 8'parca ceviz (4 butun ceviz yani) ve minnacik bi ekmek (ev kendi yaptigim, beyaz un co az, agirliklimolarak cavdarbve kepek unlariyla)
Oglen: saat 2'de - Doner (pidesiz), mevsim salata, cacik
Aksam: saat 19.30'da - izgara tavuk gogus ve izgara sebze (kabak, patlican, biber)
Simdi 1 saat yuruyus yapicam
Yani buna benzer sekilde yersem Kilo vereblir miyim? Kitaba ve buranin llk sayfasina gore oyle cunku:)
Bi de bi sorum var: salatalara narveksisi koyulabilir mi? Ama gercek dogal nar eksisi, markette satilandan diil.
merhaba arkadaşlar çarşamba gununden berı duzgun yıyemıyorum 62 den 57 7 oldum sızzce gerçek kilommu anlamadım amelıyatın ne kadar etkısı olmustur sızce burun amelıyatı oldugu için dogru duzgun yıyemıyorum aranızda burun amelyatı olan varmı bu sureçlerı yaşayan var mı
Selam kizlar,
Bugun esim illa aksama yemegi disarda yiyelim dedi.biraz abarttim mi bilmiyorum.ekmek yememek icin gomuldum mamalara :26:
Mercimek corbasi 1 kase
1 tane enginar
doner ve bol salata
Selam Canlar....... :80:
Uzun bir aradan sonra cok sükür araniza döndüm :)
Midem genislemis yine,
kesin birkac gün menülerim yetersiz gelir,
sonra alisir midem normal sekilde beslenmeye..
Sabah:
1 muz, ceviz, nane cayi
Öglen:
Bol yesilliklerle tavuk salatasi, (coook lezzetli ve saglikli beslenmeye cok uygun deneyin mutlaka )
Eki Görüntüle 421879
Ara:
Türk kahvesi
Aksam:
Tavuklu yogurt corbasi ve bol bol su..
bende yalan dünyayı izliyorum yanındada tatlı yemek istiyorum offfffff ağlayacağım yahu şu incecikk ayy kilo alamıyorum diyen insanlara bir özeniyorum sormayınnn
propyciliiimmm...napıyon gulüm..valla size o kadar alışmışım ki gündüz aranıza katılmayınca bi eksiklik hissediyorum...seviyom ben hepinizipapadiyam,iyiniyetlim,leylakım,fzgunum,esasım ,pepeti,güleryüzüm,ficans...hepinizi ayrı ayrı..
Evde pişen yemeklerden porsiyon ayarlıyorum bende :)
Okula ancak bu kadar yemek taşıyabiliyorum ama doyuyorum ben
bi tavsiye her öğün 1 avuç kuruyemiş yersen acaip tok tutuyor :)
Bu diyet kesinlikle beli çok inceltiyor incecik oldu belim 62 kilo olmama rağmen bel incecik :)
fakat boyum 170 ben 57 olmak istiyorum ..
Çok alıştım bu diyete bizimkiler bu kadar yersen yakında 80 olursun diyorlar gülüp geçiyorum tartıyı gösteriyorum onlara çünkü hemen hemen her gün 100 , 200 , 300 gr veriyorum :)
Sevgiler
Hepinizin bayramı kutlu olsun.
Sabah: 2 yumurta, peynir, 1ç.b. ceviz, domates, 10 çilek, 1k.incir
Papadiyam, esasım günaydın kızlar nasılsınız?
gunaydın guzellıklerrr
kahvaltım
1yumurta
zeytın,peynır
bıber,salatalık
fındık,fıstık
kayısı,ıncır
omega3,cay
yesılcay,t.kahvesı
canım günaydın geçmiş olsun öncelikle.bende aynı sorunu yaşıyorum boğazım kurudu ve tahriş oldu ğrıda vardı kesinlikle ada çayı ile gargara yap ilaç kullanmana gerek kalmadan geçiyo dün yaptım ben sabah kalktığımda hafiflemiştisirkeli su yaptım kendime biberiye çayı yaptım kıslar boğazım ağrıyor:2: Sabah yürüyüşleri sırasında üşüttüm
gunaydın bıdenem ıyım kahvaltımıda yaptım zımba gıbıyımgünaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın? işteyim çalışıyorum malesef(allahım patronumun kalbine vicdan merhamet ver aminnn)
günaydın canım nasılsın?afiyet olsun...
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın? işteyim çalışıyorum malesef(allahım patronumun kalbine vicdan merhamet ver aminnn)
günaydın canım nasılsın?afiyet olsun...
iyiyim canım cok sukur..aynen bende de oluyo o eksiklik ama ben okulda telefondan yazıyom ewde bilgisayardan..propyciliiimmm...napıyon gulüm..valla size o kadar alışmışım ki gündüz aranıza katılmayınca bi eksiklik hissediyorum...seviyom ben hepinizipapadiyam,iyiniyetlim,leylakım,fzgunum,esasım ,pepeti,güleryüzüm,ficans...hepinizi ayrı ayrı..
pil alcaktımalamadım yarıan kaldı yarında 19 mayıs saatcıler kapalı olurmukı:26:
Günaydınlar güzeller çıtırlarr
2 haşlanmış yumurta
2 incir
6 ç.li kara üzüm
1 günkurusu kalkınca ılık su ile
peynir
zeytin
fındık
salatalık
Herkesin 19 mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik ve spor Bayramı kutlu olsun iyi hafta sonlarııı kaçamaksızz
gunaydın papişim..afiyet olsun..yeşilcayı demliomusun sallama mı içiosun taklım:26:gunaydın guzellıklerrr
kahvaltım
1yumurta
zeytın,peynır
bıber,salatalık
fındık,fıstık
kayısı,ıncır
omega3,cay
yesılcay,t.kahvesı
sanada gunaydın canımcım afiyet ossun..kızlar günaydın hepinize.19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun...
afiyet olsun canımcım..Gunaydinlar herkese,
Burasi ne kadar guzel bi ortam boyle yahu:) boyle birbirinize destek olmaniz harika bi sey:):):):
Sabah kahvaltim: 2 yumurtali omlet, 3 cherry domates, 1 salatalik, 10 zeytin, avuc ici kadar tulum peyniri, 4 parca ceviz (2 butun ceviz yani) - ve tabii ki ekmek yemedimmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?