Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah menum

3 haslanmıs koy yumurtası
2 gram omega
5 zeytin
kaşar-tulum ve beyaz peynir
1 ince belli kuru yemiş
3 kupa açık limonlu çay
domates-salatalık-yeşil biber
bi kac kasık yogurt

kendini genc hisseden herkesin genclik bayramı kutlu olsun..
siz değerli karataycıların-yani sporu hayat felsefesi haline getiren tüm arkadaşlarım,spor bayramınız da kutlu olsun..

TEŞEKKURLER ATAM..TESEKKURLER CANAN KARATAY..

:)
Evet sonuç ortada anneme yumurtayı tereyağlı yap diyorum gözü açıldı resmen napıyosun sen kilo alacaksın diyor ye bakalım cevizleri diyor seninle sonra görüşücez gülüyorum elbette ben :)

11.gün

4 gün kurusu+ büyük bardak ılık su

sabah:
2 yumurtadan tereyağlı omlet ,
1 bardak ( ceviz fındık karışık )
yeşillk ( nane roka maydanoz reyhan kuzu kulağı )
2 çeri domat.
1 yeşil sivri biber
yarım salatalık
2 çorba kaşığı kadar tuzsuz çökelek ( üzerine çörek otu serpiyorum nefis oluyor )
1 bardak adaçayı
12 zeytin

Dünden itibaren keten tohumu kullandım yoğurtla birlikte WC ye çıkma oranı arttı 1 tatlı kaşığı yeterli mi arkadaşlar ?

Dun giremedim ama Tabiki kaçamak yok misafir vardı yöresel yemekler yuvalama,icli pilav salata baklava ama ben Tabiki birşeyi yemedim hele saat 8.20da olunca yemek ağzımı bile sürmedim.yani sadece dun bir öğünler geçirdim sadece aksam acıkmadım ama yimese neolur olmaz diye 2 bardak ayran ictim.bu arada

Son düzenleme:
Sabah 07.20
Açık limonlu 2 cay
1 yumurta
Salatalık
Domates
Biber
Bir avuç Antep fıstığı
Peynir
Bir b12 (Dr.vermisti b12 eksikliği varmış) şişede afiyet şifa olsun
Kilolar gidiyor.

Gayet güzel olmuş afiyet olsun :)

Ayrandan bir şey olmaz daha çabuk uyku yapar :)

canım meraba yöresel yemek yuvarlama deyince gaziantepli olabilirmisin diye düşündüm bende gaziantepteyim de

tesekkurler canımcım..sanada afiyet olsun..annen haklı ama sonucu gorunce herseyi ne kadar yanlıs bildiğini gorecek..
bu arada kendine bi ticker yap kısss..

:) Anneme gel başla diyorum bunları yersem daha çok kilo alırım deyip kabul etmiyor :)

Yapmayı bilmiyorum tıcker malesef mesela sen nasıl renkli yazıyorsun ben yazamıyorum

Günaydın kızlar:))
Sabah yeni tartım beni çok mutlu etti 1 kg eksik çıktım Tabii yarın regl olacağım için pazartesi + çıkcarım yine
Menüme gelince:
Kalkınca: 2 yaprak kayısı

Sabah: 11.00'da bitti
2 yumurtadan bol peynirli tereyağda omlet
1 avuç içi ev yapımı lor
1 dilim çökelek
8 zeytin
2 fındık
2 badem
1/2 ceviz
1/2 tarçınlı k.incir
2 k. üzüm
10 çilek
2 domates
2 salatalık

19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

gunaydın bıdenem sanada afıyet olsunyesılcayı sallama ıcıyorum ama en kısa zamanda yaprak seklınce alıp demlemeye baslamak ıstıyorum oylesı daha etkılı cunkı

Sabah 07.20
Açık limonlu 2 cay
1 yumurta
Salatalık
Domates
Biber
Bir avuç Antep fıstığı
Peynir
Bir b12 (Dr.vermisti b12 eksikliği varmış) şişede afiyet şifa olsun
Kilolar gidiyor.

1 bardak ceviz yersen hiç acıkmazsın Hanzade :)
yumurtayı 2 yap bence
sevgiler :)

gunaydın bıdenem ıyım kahvaltımıda yaptım zımba gıbıyımsen nasılsın canım kolay gelsın sanada

sağol canım iyiyim bende oturyom boş boş canım sıkıldı nette dolanıyom oyun oynuyom arada kalkıp odada yürüyorum az öncede sabit durup bel hareketi yaptım kollarını aşağı doğru eğiyosun.(sağlı-sollu) öyle işte ayy 4e kadar vakit geçer mi yaa offf havada kapalı off offf .şimdide patronuma şarkı söylüyorum kara vicdanlı kara vicdanlı

İyiyim canım, amin amin. İnşallah herkes daha iyi koşullarda çalışır. Kuruyemişlerim bitmiş, çıkıp alıyım, daha sonra da yürüyüşe.

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. sevgiler

inşallah canım benim derdim cumartesileri en azından 1e kadar yapması ama 4e kadar burdayız malesef büroda 2 kişiyiz gerçekten boş boş oturuyoruz neyse allah sağlık versin..
bende işten çıkınca alıcam kuruyemiş...

menün güzel canım cevizini 1 çay bardağı kadar yiyebilirsin ceviz yerine kavrulmamış fındık badem fıstık da yiyebilirsin ve 1-2 kuru kayısı yada incir erik de yiyebilirsin canım...ekmek yemediğin içinde

kolay gelsin canım...

canım 1 tatlı kaşığı yeterli fazlasıda ishal yapabiliyomuş ve canım sen kaç kilosun boyun hedefin nedir paylaşırmısın bizimle...

gunaydın gençler ve genç kalanlar:))))))bayramımız kutlu olsun

kötü bir haftadan sonra dun 74.2 yi gordum tartıda3 ogun yapıp karataya uyunca 1 kg su gitti hemen çok şükür.bu hafta çok yogun ve stresli idim,bir sürü ekmek ve hamurişi yedimartık bundan sonra bahanem kalmadı ,kaçamak da yapmayacagım inşallah.
dunku menüM:
sabah:
2 yumurta
1 avuc peynır
2-3 zeytın
tavada zeytınyagında pişmiş domates
salatalık
2-3 ceviz

ögle: 1 tbk etli taza fasulya:))
çoban salata
yogurt

akşam:
3 köfte
1 tbk taze fasulye
yogurt

bu sabah törene katılmam gerekıyordu,gec kalktıgım için az birsey ısyerınde yedim.:26:
yarım yumurta
cok az peynır
3 zeytın
domates
1 ceviz

9:30 gbi kahvaltım bıtmıstı,4 saat dolmasını bekleyıp dogru duzgun bir öğle yemegı yıyeyım

canım 1 tatlı kaşığı yeterli fazlasıda ishal yapabiliyomuş ve canım sen kaç kilosun boyun hedefin nedir paylaşırmısın bizimle...

O zaman 1 tatlı kaşığı kullanıyorum :)
boyum 170
kilom 62.5
hedef : 56-57 olasun diyorum :)

tıcker yapmayı bilmiyorum malesef :)

tünaydın kızlaar..

sabah menümü yazayım:sabah kalkar kalkmaz ılık su içiyorum ve kahvaltımı hazırlamaya başlıyorum.1 kk yumurta.10 zeytin.1 domates,1 salatalık,beyaz peynir,lor peyniri,1 yeşil elma,maydonoz ve yeşil çay....az öncede pazarı dolaştım geldim 1 saate yakın yürümüşüm.evet bir kaç hafta sonra baskülümün ibresi eksilmeye başladı.dün 67.2 idim bu sabah tartıldım 66.8 çok sevindim.her gün sabah akşam tartıla tartıla bir hal oluyorum...

herkese mutlu haftasonları

kalkınca 2kuru kayısı ılık su
kahvaltıda
1haşlanmış yumurta
zeytin
beyaz-kaşar peyniri
1muz
salatalık-tere-biber-nane
ceviz
omega 3lerim

süt kaynatıyorum yoğurt mayalayacağım

Kızlar meraba
öğlen menüm
1 lahmacun ama hepsini bitiremedim önceleri 2,5 lahmacun yerdim
maydonoz+limon+yeşil biber
yarım bardakta maden suyu içine limon sıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…