evet canım benim babamda öyle diyo hergün ceviz,badem ye bide zayıfla sen kendini kandırıyon diyo benden çok yiyosun diyo bende sonuç ortada diyorum.galiba beni vazgeçirmeye çalışıyor.çünkü hedefime ulaşınca bana takım elbise alacak...
sabah menum
3 haslanmıs koy yumurtası
2 gram omega
5 zeytin
kaşar-tulum ve beyaz peynir
1 ince belli kuru yemiş
3 kupa açık limonlu çay
domates-salatalık-yeşil biber
bi kac kasık yogurt
kendini genc hisseden herkesin genclik bayramı kutlu olsun..
siz değerli karataycıların-yani sporu hayat felsefesi haline getiren tüm arkadaşlarım,spor bayramınız da kutlu olsun..
TEŞEKKURLER ATAM..TESEKKURLER CANAN KARATAY..
Dun giremedim ama Tabiki kaçamak yok misafir vardı yöresel yemekler yuvalama,icli pilav salata baklava ama ben Tabiki birşeyi yemedim hele saat 8.20da olunca yemek ağzımı bile sürmedim.yani sadece dun bir öğünler geçirdim sadece aksam acıkmadım ama yimese neolur olmaz diye 2 bardak ayran ictim.bu arada
tesekkurler canımcım..sanada afiyet olsun..annen haklıGayet güzel olmuş afiyet olsun :))
canım meraba yöresel yemek yuvarlama deyince gaziantepli olabilirmisin diye düşündüm bende gaziantepteyim dedun giremedim ama tabiki kaçamak yok misafir vardı yöresel yemekler yuvalama,icli pilav salata baklava ama ben tabiki birşeyi yemedim hele saat 8.20da olunca yemek ağzımı bile sürmedim.yani sadece dun bir öğünler geçirdim sadece aksam acıkmadım ama yimese neolur olmaz diye 2 bardak ayran ictim.bu arada
tesekkurler canımcım..sanada afiyet olsun..annen haklıama sonucu gorunce herseyi ne kadar yanlıs bildiğini gorecek..
bu arada kendine bi ticker yap kısss..
iyiyim canım cok sukur..aynen bende de oluyo o eksiklik ama ben okulda telefondan yazıyom ewde bilgisayardan..
hiç ayrı kalmıyom yani..
bazen giremeyince kendimi accaip kotu hissediyorum,,bi an once girsem de kıslar naapmıs ne yemişler die bakmak istiyorum hep..
alıskanlık yaptı topiğimiz..
sen napıon canımıniçi..ew toplama işi nası gidio..ayy ne yorucudur o şimdi...
acık olur galiba...
afiyet olsun taklım sanada..
hadi sen pazara ben temizliğe....
gunaydın papişim..afiyet olsun..yeşilcayı demliomusun sallama mı içiosun taklım:26:
sanada gunaydın canımcım afiyet ossun..
senin de bayramın kutlu ossun..
afiyet olsun canımcım..
cevizini arttırabilirsin..menu super
Sabah 07.20
Açık limonlu 2 cay
1 yumurta
Salatalık
Domates
Biber
Bir avuç Antep fıstığı
Peynir
Bir b12 (Dr.vermisti b12 eksikliği varmış) şişede afiyet şifa olsun
Kilolar gidiyor.
gunaydın bıdenem ıyım kahvaltımıda yaptım zımba gıbıyımsen nasılsın canım kolay gelsın sanada
İyiyim canım, amin amin. İnşallah herkes daha iyi koşullarda çalışır. Kuruyemişlerim bitmiş, çıkıp alıyım, daha sonra da yürüyüşe.
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. sevgiler
Gunaydinlar herkese,
Burasi ne kadar guzel bi ortam boyle yahu:) boyle birbirinize destek olmaniz harika bi sey:):):):
Sabah kahvaltim: 2 yumurtali omlet, 3 cherry domates, 1 salatalik, 10 zeytin, avuc ici kadar tulum peyniri, 4 parca ceviz (2 butun ceviz yani) - ve tabii ki ekmek yemedimmmmmm:)
günaydın kızlar bayramımız kutlu olsun hepimize..
çok yorgunum temizlik yapıyorum sabah yataktan kalkmak çok zor geldi ..daha çok işim var sizin yazdıklarınızı da merak ettiğim için arada sizi okuyorum hem dinleniyorum ..bu işler bitmeeez böle.. neyse benim bünye acayip galiba bütün hafta eksildim eksildim bugün 79 diyo tartı ..hiç bozmadımdiyetimi, sıfır tuz tüketimi bol su kaçamaksız karatay biliyoruuuum hergün tartılma ve kilo da oynamalar normal haftalık veya aylık sonuçlara odaklan tamam tamam
11.gün
4 gün kurusu+ büyük bardak ılık su
sabah:
2 yumurtadan tereyağlı omlet ,
1 bardak ( ceviz fındık karışık )
yeşillk ( nane roka maydanoz reyhan kuzu kulağı )
2 çeri domat.
1 yeşil sivri biber
yarım salatalık
2 çorba kaşığı kadar tuzsuz çökelek ( üzerine çörek otu serpiyorum nefis oluyor )
1 bardak adaçayı
12 zeytin
Dünden itibaren keten tohumu kullandım yoğurtla birlikte WC ye çıkma oranı arttı 1 tatlı kaşığı yeterli mi arkadaşlar ?
canım 1 tatlı kaşığı yeterli fazlasıda ishal yapabiliyomuş ve canım sen kaç kilosun boyun hedefin nedir paylaşırmısın bizimle...
merhabalar
kahvaltım 9:00 bitti
2 yumurtadan omlet
biraz peynir
2 incir
2 kayısı
1 ceviz
biraz fıstık
çayy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?