O zaman 1 tatlı kaşığı kullanıyorum :)
boyum 170
kilom 62.5
hedef : 56-57 olasun diyorum :)
tıcker yapmayı bilmiyorum malesef :)
Sana da geçmiş olsun kötü oluyor bööle yaw.. adaçayımı yudumluyorum şimdi sağolcanım günaydın geçmiş olsun öncelikle.bende aynı sorunu yaşıyorum boğazım kurudu ve tahriş oldu ğrıda vardı kesinlikle ada çayı ile gargara yap ilaç kullanmana gerek kalmadan geçiyo dün yaptım ben sabah kalktığımda hafiflemişti
iyiyim canım cok sukur..aynen bende de oluyo o eksiklik ama ben okulda telefondan yazıyom ewde bilgisayardan..
hiç ayrı kalmıyom yani..
bazen giremeyince kendimi accaip kotu hissediyorum,,bi an once girsem de kıslar naapmıs ne yemişler die bakmak istiyorum hep..
alıskanlık yaptı topiğimiz..
sen napıon canımıniçi..ew toplama işi nası gidio..ayy ne yorucudur o şimdi...
acık olur galiba...
afiyet olsun taklım sanada..
hadi sen pazara ben temizliğe....
gunaydın papişim..afiyet olsun..yeşilcayı demliomusun sallama mı içiosun taklım:26:
sanada gunaydın canımcım afiyet ossun..
senin de bayramın kutlu ossun..
afiyet olsun canımcım..
cevizini arttırabilirsin..menu super
canım iç ama 2 bardak falan iç sonra sadece gargara yap fazla içince zararlı olabilirmişSana da geçmiş olsun kötü oluyor bööle yaw.. adaçayımı yudumluyorum şimdi sağol
Bugün tören var diye bakıcı teyzemizi çağırdık geldi sağolsun.. HastayııımmmMutfağı toparladı sağolsun birlikte gittik pazara da sonra oğluşu parka götürdük.. Sonra eve öğle yemeğini yedik.. dinleniyorum bol bol ayaktayım ama toparlanmam için dinlenmem lazım Sağol propycilim sana kolay gelsin
Canımm kolay gelsin datlum sana.. Bugün de yağmurlu mu İzmir burası da soğuk ve yağışlı halagünaydın kızlarrr...
19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramımız KUTLU OLSUN
hemen menümü verip kaçıcam ev toplamaca malumm..
sabah
haşlama yumurta salatası
ev yapımı sucuk,pastırma
peynir
zeytin,3 ceviz
salatalık,tomato
2 omega 3...byyyyy
Sersumum biz de seni seviyoruz datlumpropyciliiimmm...napıyon gulüm..valla size o kadar alışmışım ki gündüz aranıza katılmayınca bi eksiklik hissediyorum...seviyom ben hepinizipapadiyam,iyiniyetlim,leylakım,fzgunum,esasım ,pepeti,güleryüzüm,ficans...hepinizi ayrı ayrı..
Sevindim canımpil alcaktımalamadım yarıan kaldı yarında 19 mayıs saatcıler kapalı olurmukı:26:
galıba sabh yurumek usutmene neden oldu canımmdıkkat et bı kacgun yurume
bende regl oldum bugun pazartesıden umutluyum
yenı aldıgım baskul tok krarınma 59.0 gosterdı.
bu hafta bime liptonun yeşilçay ve form çayları büyük kutu olrak gelecekmiş
karataycılara duyrulur
canım iç ama 2 bardak falan iç sonra sadece gargara yap fazla içince zararlı olabilirmiş
Kizlar bazen okuyorum lahmacun yeniliyor.serbest mi acaba.,?
evet canım haftada 1 kere serbest 1 tane ama ben 1,5 yiyorum
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHVAYR5/weight.png
canım bunu kontrol panelinden profilindeki çizelge kısmına yapıştır...
Esasım bugün de yürüyecek misin canım
Papadiyam artık kilo veremiyorum yaw 36 beden olmuşum artık kilo koruma + plates ile göbeğimi eriteceğim inş. Sen napıyosun tatlım zımba gibiymişsin
Bugün spor yapmayacağım hastayım
yupppppppiiiiiii haftada 1 tanesine de raziyiiiimmmmmmm
hemen bu mutlulukla gobek atiyim bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?