Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar forumda niklerimizi tıklayınca forumdaki cevaplarım var orada sadece 10 sayfa açılıyo daha fazlasını görebileceğimiz bi yer varmı ben forumdaki 4000 küsur sayfayı okuyamıyacağım için böle sizlerin başarıya nasıl ulaştığınızı okumak istiyorum.... biliyorum katatay diyeti yapıyoruz hepimiz gizli saklı bişey yok ..ne biliim işte okuyasım vardaha yolun başındayım ya(karatay da yeniyim yanlış anlamayın ...bilmem kaçıncı yolun başında aslında) gaza gelmeye ihtiyaç duyuyorum galiba ...aslında çok diyet yaptım artık yanlışları biliyorum ve doğru yolda olduğumu da biliyorum

Üzülme canım,
hakkinizda hayırlısı olsun inşallah .. Vardır bunda da bir hayır

uzuuunnn bir aradan sonra merhaba... diyete de siteye de ara vermiştim başka bir şehre taşınmamdan dolayı... yaklaşık 2 ay gibi sürede 7 kilo vermiştim. yeni bir şehir yeni düzen derken devam edemedim ama çok şükür eski halime dönmedim:)) Bu diyete çok alışmışım ki bıraktıktan sonra da bazı alışkanlıklarımdan kurtulamadım... şimdi yeniden başlamaya karar verdim. burada tartı olmadığı için başlangıç kilomu bilmiyorum en kısa zamanda tartılırım inş. Ama önemli olan kendimi dinç ve iyi hissetmem eskisi gibi....eee kızlar nasıl gidiyor sizin deneyiminiz??

leylak84 arkadaşım sen kilonu ne kadar zamanda verdin zorlu dönemler oldumu maşallah güzel kilo vermişsin bide maden suyu bu diyette olur mu vee aklına gelen önericeğin varsa paylaşırmısın canımcım

canım benim 10 ayım dolmak üzere...5. ayımda falan kilo vermem durdu 1,5 ay kadar.onun dışında bi zorluk yaşamadım hiç.o zamanlarda da sporu arttırıp biraz daha dikkat etseydim yediklerime o kadar uzamazdı aslında.maden suyunu canan hoca kilo verme döneminde pek önermiyo.ama ben başlarda kola bağımlılığımı maden suyu sayesinde geçiştirdim.yemeklerden en az 2 saat sonra içtim ve içine mutlaka yarım yada 1 tane limon sıkarak içtim.çok seviyorsan böyle deneyebilirsin sen de tatlım

buralar çok güzel ya,gelen gitmak istemiyo vallabenziyoruz tabi toprağam
Hayırlısı olsun Leylakcım, sıkma canını....Bulursunuz bir ara yol

sağol gözlemecimm
canım benım uzulme herseyın hayırlısı olsun

amin canım sağol

Üzülme canım,
hakkinizda hayırlısı olsun inşallah .. Vardır bunda da bir hayır

sağol canım benim

Son düzenleme:

Merhaba kiZlar,

Az once Dr. Öz'ü izledim.

Selulit'i gidermek için;
-aminophylline %2 içeren kremleri alabilirsiniz dedi.
Veya
-retinol krem kullanabilirsiniz dedi
Veya
- kafein ve kola cevizinden yapılmış kremler kullana bilirsiniz dedi.

Valla bu 3. Şıkkı nerede buluruz bilemiyorum ama bunlar aklımızın bı kenarın da bulunsun

yine az önce Dr. Öz de birşey daha duydum.
Hemen not ettim.
Sizlerle de paylaşayım.

Eğer kabızlık veya yavaş metabolizma sorununuz varsa,
Kakao çekirdeği derdinize care olabilir .

Hergun bir avuç ici kadar sabah ve aksam tükettiğimizde kabızlık gibi bir problemimiz kalmazmiş..

Saol tatlım. Selülit tedavisine üşenmeyip başlarsam bunu da denemek lazım.

Benim bir çok ürüne alerjim var. Kakao da dahil. Benim gibi alerjisi olupta kullanamayacaklara kabızlık için elma sirkesini öneririm. Marketlerde ki 1 TL lik olanlardan değil. Onun içinde de kimyasallar var ve sirke özelliğini yitirmiş neredeyse. Zaten mide bulandırıcı, suya katılıpta içilmiyor. Orjinalini kullanmalı. Sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı, az gelirse 2 yemek kaşığı. Biraz suyla karıştıtılarak içilir. Hem metabolizmayı da hızlandırıyor. Vücudum ısınıyor, buda ispatı sanırım. Mide sorunu olanlarda içebilir orjinalini. Bir bardak suya katarak içilirse problem yaşamayacaklarını düşünüyorum.

Elma sireksinin bir sürü de faydası var, netten biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Kilo vermeye de yardımcı olduğu, yemekten sonra içilirse yenilenlerin vücutta yağ olarak depolanmasını engellediğinide okudum netten. Rivayet mi gerçek mi bilemiyorum.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) peymacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) peymacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

İyi aksamlar minisler
1. Ogun
Karatay kahvaltisi
2. Ogun
Alinazik
1 lahmacun
Ceviz
Cepten yaziyorum,simdilik bu kadar,yarin bol muhabbet ederiz ins

herkeslere bol leptınlı gecelerr ben hala ış yerındeyım yarın sabah gusel sonuclar alırız ınsallah

Hafta sonu olunca kizlAr giremiyorum ama Canim gidiyor kk girmek icin sizler bende morfin etkisi yapıyorsunuz:)))
Canlarım menümü vereyim
1.ogun
Saat 11de
Menemen
Peynir
Limonlu cay
Fıstık taze biber

2.menum
Bir tabak ciğer kavurma
Semizotu salata
Bir kase salata
Birazdan limonlu cay

Şimdiden bol leptinli geceler
Yarın Baskil'de görüşmek üzere :))

Selam canım,
Teşekkürler ,
Ben de yazacaktım ki sen benden hızlı çıktın.
Programin sonunda Mehmet öz de buzlu kocaman bir bardağın içine iki yemek kaşığı elma sirkesi kattı , karıştırdı ve lıkır lıkır içti.
Ve ekledi :
egzersiz yapmadan her sabah bu elmasirkeli suyu içerek yılda 21.000 kalori yakabilirsiniz ve yılda egzersiz yapmadan 3 kilo verebilirsiniz dedi.

Bende Sirkenin mucize olduguna inanlardanim.

Temizligimde, sağlığımda , çamaşır yikarken bile yumuşatıci olarak kullanıyorum. (sade olanını) ne koku ne leke tertemiz, yumşacik beyazlarda etki süper bembeyaz ..

Denemeye değer diye düşünüyorum.

Herkeze öneriyorum.
Ben cok memnunum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…