canım bır dene bakalım nasılsın sımdı, acıktınmı:44:
ah gozlemecım ah keske oyle olsa kermeste yedıklerımın artıları hala duruyo
leylak84 arkadaşım sen kilonu ne kadar zamanda verdin zorlu dönemler oldumumaşallah güzel kilo vermişsin bide maden suyu bu diyette olur mu vee aklına gelen önericeğin varsa paylaşırmısın canımcım
amin canımbilirsin bizim memlekette 72 buçuk millet var herkes avantajlarını bilip nerelerden gelip yerleşiyo benim herif beni hasret bırakıyo memleketime ..vardır bundada bi hayır ne diyim
hemşom gerçekten baya benziyoruz beya
Hayırlısı olsun Leylakcım, sıkma canını....Bulursunuz bir ara yol
canım benım uzulme herseyın hayırlısı olsun
Üzülme canım,
hakkinizda hayırlısı olsun inşallah .. Vardır bunda da bir hayır
Benim bugün bayaağı bir başım ağrıyordu, ama şimdi iyiyim, sağol canımcım. QUOTE]
Geçmiş olsun benimde ağırıyordu bi majezik aldım anında kesti
Annem yemeklere katıyor malesef gidip bayağı bi tereyağ aldım bunu kullan diyorum z.yağ zaten var ama inat ediyor işte:26:
Sana da geçmiş olsun canım, anneler (ben de dahil) alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmiyor, boş ver o zaman istediği gibi yapsın.
geçmiş olsun arkadaşım
Sağol canım.
Fzgunum geçmiş olsun.. Ne kadar süre yürüyorsun canım s en zorlanıyor musun?
Destinammm sizin için de hayırlısı olsun canımm
Sağol iyiniyetlim, ben genelde günde 45 dk yürüyorum. Bazen pazar günleri eşimle orman yürüyüşü yapıyoruz 70 dk. Bugün 45 dk yürüdüm. Canım, ben zorlanmıyorum, neden dersen en kilolu olduğum dönemlerde de hep yürüyordum, bir de genellikle hareketli bir insanım. Bu nedenle kan değerlerim kiloma rağmen genelde normal sınırlar içinde çıkıyor. Şimdi beslenmemi de düzeltiyorum Allahın izniyle kiloları veririm inşallah. Sen nasıl oldun, boğazın ağrıyor mu?
Bu arada akşam yemeğinde 1 avuç fıstık vardı yazmamışım.
Sana da geçmiş olsun canım, anneler (ben de dahil) alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmiyor, boş ver o zaman istediği gibi yapsın.
Sağol canım.
Sağol iyiniyetlim, ben genelde günde 45 dk yürüyorum. Bazen pazar günleri eşimle orman yürüyüşü yapıyoruz 70 dk. Bugün 45 dk yürüdüm. Canım, ben zorlanmıyorum, neden dersen en kilolu olduğum dönemlerde de hep yürüyordum, bir de genellikle hareketli bir insanım. Bu nedenle kan değerlerim kiloma rağmen genelde normal sınırlar içinde çıkıyor. Şimdi beslenmemi de düzeltiyorum Allahın izniyle kiloları veririm inşallah. Sen nasıl oldun, boğazın ağrıyor mu?
Bu arada akşam yemeğinde 1 avuç fıstık vardı yazmamışım.
Sevindim canım yaa ohh hareket sağlık demek zaten.. İnş. canım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.. Boğazım ağrıyor birazdan adaşayımı içeceğim karanfil de çiğnedim bugün iyi geldi..
Sevindim canım yaa ohh hareket sağlık demek zaten.. İnş. canım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.. Boğazım ağrıyor birazdan adaşayımı içeceğim karanfil de çiğnedim bugün iyi geldi..
Sağol canım,inşallah. Sen de inşallah bir an önce iyileşip yürüyüşlere tekrar başlarsın iyiniyetlim.
Merhaba kiZlar,
Az once Dr. Öz'ü izledim.
Selulit'i gidermek için;
-aminophylline %2 içeren kremleri alabilirsiniz dedi.
Veya
-retinol krem kullanabilirsiniz dedi
Veya
- kafein ve kola cevizinden yapılmış kremler kullana bilirsiniz dedi.
Valla bu 3. Şıkkı nerede buluruz bilemiyorum ama bunlar aklımızın bı kenarın da bulunsun
yine az önce Dr. Öz de birşey daha duydum.
Hemen not ettim.
Sizlerle de paylaşayım.
Eğer kabızlık veya yavaş metabolizma sorununuz varsa,
Kakao çekirdeği derdinize care olabilir .
Hergun bir avuç ici kadar sabah ve aksam tükettiğimizde kabızlık gibi bir problemimiz kalmazmiş..
Saol tatlım. Selülit tedavisine üşenmeyip başlarsam bunu da denemek lazım.
Benim bir çok ürüne alerjim var. Kakao da dahil. Benim gibi alerjisi olupta kullanamayacaklara kabızlık için elma sirkesini öneririm. Marketlerde ki 1 TL lik olanlardan değil. Onun içinde de kimyasallar var ve sirke özelliğini yitirmiş neredeyse. Zaten mide bulandırıcı, suya katılıpta içilmiyor. Orjinalini kullanmalı. Sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı, az gelirse 2 yemek kaşığı. Biraz suyla karıştıtılarak içilir. Hem metabolizmayı da hızlandırıyor. Vücudum ısınıyor, buda ispatı sanırım. Mide sorunu olanlarda içebilir orjinalini. Bir bardak suya katarak içilirse problem yaşamayacaklarını düşünüyorum.
Elma sireksinin bir sürü de faydası var, netten biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Kilo vermeye de yardımcı olduğu, yemekten sonra içilirse yenilenlerin vücutta yağ olarak depolanmasını engellediğinide okudum netten. Rivayet mi gerçek mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?