Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Son öğün: etli, bulgurlu yaprak sarma, yoğurt

Birazdan yürüyüşe çıkacağım.

Luckyyyy, çorbaları az unla yapabiliyoruz, ama pirinç ve şehriye yerine bulgur kullanmanı öneririm.

Tesekkuler Fzgun.

Ben nacizane birşeyler yazdım ama...Bu mesajdan sonra geldi cevabım sanırım

Gozlemecim tesekkur ederim

canım sirkenin sadeside mi var :26:bende bulaşık makinamın parlatıcısı bitince sirke eklerim ama çamaşır makinasında hiç duymamıştım :26:

merhaba ,arkadaşlar benim özellikle papadiya'ya birkaç sorum olacak ama cevaplamak isteyen herkese teşekkür ederim,sevgili papadiya 30 küsur kilo verdiğinizi görünce karatay diyeti hakkında deneyimli olduğunuzu düşünüp birkaç soru sormak istedim.ben neredeyse 20 gündür bu diyeti uyguluyorum ve ilk hafta 2 ye yakın kilo verdim,ancak sonraları diyet menümdeki yemeklerin miktarını tam ayarlayamadığım için galiba,aynı randımanla kilo veremiyorum hatta biraz da aldım.Birde çalıştığım için 3 öğün yemek zorundayım ama hafta sonları 2 öğünle doyuyorum.Şimdi izninizle sorularıma geçeyim:
1- menülerde ki yemek sınırı ne olmalı?
2-bulgur pilavı yenebilir mi?
3-3 öğün yemek yesem sakıncası olur mu?
4-bir de bu sıralar pek yürüyüş yapamıyorum bunun da kilo verememem de bi etkisi var mıdır?

Akşam yalancı kızartma yaptım. Burda okumuştum tarifi. Patates, kabak ve patlıcan ları halka halka doğrayıp fırın tepsisine dizdim. Üstüne yağ sürüp, tuz serptim. Fırına verdim. Pişince üzerine sarımsaklı, maydonozlu domates sosu ve sarımsaklı yoğurt döktüm. Çok güzel oldu.

1 tabak mercimek çorbası
1 avuç ceviz

Akşam da eşimle beraber tekrar spor yaptım. 4+4= 8km oldu.

Su, 3 litreyi geçti.

Sabahki ++ kiloları telafi etmem ve cumaya 82 li bi rakam görmem lazım...

Yarın tartı günü olan tüm arkadaşlar... Hepinizden çooook iyi haberler bekliyorum.

Hepinize iyi geceler.

canım hazır burdayken bekletmeden bıldıgım kadarıyla yanıtlayayım.ılk hafta un ve sekere alısık olan vucuttan bunlar kesıldıgı ıcın bol mıktarda ödem gıdıyor.sonrakı haftalarda bunu bekleyemeyız en saglıklısı haftada 1kg ayda 4 kg dur.menulerde yemek sınırını hoca doyuncaya kadar dıye tanımlıyo doyulan anda bırakmak gerekıyor.bulgur pılavı 4 kasık kadar yenebılıyor.cogu arkadasımız 3 ogun yıyor fakat 3.ogunu oldukca hafıf ve erken yemekte fayda var.yuruyustekı amac sadece kalorı yakmak degıl ınsulın sevıyemızı kontrol altına almak bu yuzden buldugumuz her fırsatta mutlaka yurumelıyızkı kg verısımız hem hızlansın hemde vucudumuz sıkılassın.kolay gelsın saglıklı kg vermeler hepımıze

Nasılsınız kızlar

Bir türlü giremedim bu hafta sonu

Dün sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım

Kahvaltı,menemen,1 dilim ekmek menemeni ekmeksiz yiyemiyorum,zeytin,peynir,ceviz,salata saat 11 de bitti

Öğle yemeğim saat 16 da bitti,köfte,salata ayran

Buraya kadar çok güzel,bundan sonra saat 5 de bir cıss yedim,ama sonrasında 2 saat avm de dolaştım

Bugün,sabah yürüyüşümü yapamadım

Kahvaltı

Omlet,peynir,zeytin,salata,ceviz

Saat 3 de 1 pide,salata,ayran,1 kaşık irmik helvası

Akşam 1 saat yürüyüş yaptım

Gelince meyve,yoğurt,ceviz

Hepinize iyi geceler

Yarın görüşmek üzere

Iyi aksamlar herkese,

Umarim Pazar gununuz keyifli gecmistir:)

Bugunku menum:
Kahvalti: Kasar peynirli yumurta, 10 zeytin, avuc ici kadar findik
Ogle: 2 avuc finduk ve fistik karisimi (arkadaslardaydik!) ve 1 adet zeytinyagli enginar
Aksam: karisik yesil salata, bolca balik, 1 avuc findik

Yuruyus: 50 dk

Nasil bu durum sizce? Findik/fistik miktari cok mu? Her ogunden sonra yiyebiliyoruz, di mi?

Maalesef 8'den once yemek olayini bitimedim 8.40 gibi bitti.

Isyerinde yaptiklari corbalardan az miktarda icebilir miyim sizce? Yoksa diyete daha yeni basladigim icin corbalari es mi gecmeliyim?

Bi de, daha once de sordum ama, bazilariniz 2. Ve 3. Ogunleri cok hafif yiyor, hoca'nin kitapta onerdigi menulerden diil. Bu knuda tecrubesi olanlar fikir verebilir mi?

Rainandthesun'a katiliyorum yurekten. Bizim gibi Karatay diyetine yeni baslayanlar icin sizler gibi gayet guzel sekilde kilolarini vermis arkadaslarin basari hikayelerini dinlemek son dece motive edici:)

çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için,benim hatam bulgur pilavını da doyana kadar yememdi ozaman çünkü nerdeyse hergün menümde oldu şimdiye kadar,okula yürüyerek gidip geliyorum ama özel zaman ayırıp yürümemem de 2. hatam ve 3.hatam da çalıştığım için akşam yemeklerini geç (saat 8)saatte yemem sanırım daha dikkatli olucam bundan sonra inşaallah.tekrardan teşekkür ederim.

paylaşım için sağol canım.ben de bu yıl elma sirkemi kendim yaptım.ne zamandır benim de aklımda...doğal olduğu zaman elma sirkeli su içmenin kilo verdirdiğini biliyodum.kendi sirkemin olmasını bekliyodum.sanırım olmuştur artık,aylar oldu çünküyarından itibaren bende içmeye başlayayım bari.hem daha önce denediğimde kabızlık problemimi de çözmüştü.

denemeeee...
kızlar ben aynı bu hatuna benziyorum her yanımdan yag fışkırıyo

Eklentiler

• $diyet-tuzaklarina-kanmayin.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46

yves rocher da var:)) Denedim çok işe yarıyor

sirkeyi nasıl yaptın canım evde bi ton elma var bende yapem bari

İyi geceler kızlar, sanırım hepiniz uyudunuz Bol bol leptinler

Bugün biraz yoğundum, bütün gün bilgisayar başında geçti resmen Yarın öğleden sonra juriye çıkacağım yani bu dönem tasarladığım projeyi sunacağım.Sınıfı geçip geçmemem bu juriye bağlı:18: Çizimlerin ve fotoğrafların son düzeltmelerini yapıp poster hazırlamakla geçti günüm. Yazamadım size ama okudum Tayin bekleyen, isteyen arkadaşların Allah gönlüne göre versin.

Yarın tartıda herkesin yüzü gülsün.

Menümü de yazayım, bugün biraz garip oldu ama neyse artık. stres gerçekten çok etkiliyor yeme isteğimi:18:
Kahvaltım 11.00'da btmişti, onu yazmıştım zaten size.
Saat 15.30'da 1 kupa sıcak süt içtim
Saat 17.30'da 2 çiğ köfte ve marul yedim
Akşam öğünüm 20.00'de bitti: 1 kase yeşil mercimek çorba,1 tane fırında alabalık, keten tohumlu çoban salata, brokoli salatası, 3 gr omega 3

günaydın karataycılarrr

bu hafta kilom aynı 61.3 regl dönemim.

canan hocam allah senden razı olsun bu kadar kolay kilo vereceğimi hiç düşünemezdim yıllardır kendime ve vücuduma ne kadar zarar vermişim.e geç olsun güç olmasın.
6 ayda 9 kilo verdim yorulmadan sıkılmadan zorlanmadan.
mucize bir diyet diyet de değil yaşam tarzı bundan sonra bırakmam ben karatayı.aartık kaçamak dediğimiz şeyler bile midemi rahatsız ediyor.bu arada hocanın neden acele etmetin 6 ayda vücudunuzda çok şey değişecek dediğini de anladım.gerçekten bir evrim geçirmiş gibiiyimmm.ben normalde hep yüzden ve vücudumun üzt kısmından verirdim kiloyu.şimdi bütün vücuttan verdim ve yüzümde çok gitmedii.

diyete yeni başlayanlar sakın pes etmeyin dönem dönem duraksamalar olabiliyor sabredin sonuç gerçekten çok iyi olacak

neyse çok konuştum herkese iyi haftalar tartıda gülen yüzler diliyorumm

Günaydın,
Dün yazmıştım. Ctesi kaçamaklarının sonucu Pazar +600gr olarak bana geri döndü diye. Dün kaçamak yapmadım. Sporu da her zamankinin
2 katı kadar yaptım. Sabah kalkınca da 1 kez daha tartılır, ++ kilolar gider, ben de bir daha cumaya tartılırım, diye düşünmüştüm.

Veee... Sabah tartıldım. 84,1 kg olmuşum! +400 gr daha eklemişim. Olmuş 1 kg. Moralim çok bozuk.:2::2:

Tabii ki Karatay'a devam.

Ben 50 günde falan regl olurum(polikistik over). En son 25 Nisanda regl olmuştum. Acaba düzene giriyor olabilir mi diye bir küçük ümit var içimde. Ondan önceki reglim de 24 Mart tı çünkü. İnşallah öyledir...

Kızlar bugün listeyi ben yapıyorum bildirimlerinizi bekliyorum

Sabah 30 dakika yürüyüş yaptım,hava buz gibiydi,daha fazla devam edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…