Son öğün: etli, bulgurlu yaprak sarma, yoğurt
Birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Luckyyyy, çorbaları az unla yapabiliyoruz, ama pirinç ve şehriye yerine bulgur kullanmanı öneririm.
Ben nacizane birşeyler yazdım ama...Bu mesajdan sonra geldi cevabım sanırım
Selam canım,
Teşekkürler ,
Ben de yazacaktım ki sen benden hızlı çıktın.
Programin sonunda Mehmet öz de buzlu kocaman bir bardağın içine iki yemek kaşığı elma sirkesi kattı , karıştırdı ve lıkır lıkır içti.
Ve ekledi :
egzersiz yapmadan her sabah bu elmasirkeli suyu içerek yılda 21.000 kalori yakabilirsiniz ve yılda egzersiz yapmadan 3 kilo verebilirsiniz dedi.
Bende Sirkenin mucize olduguna inanlardanim.
Temizligimde, sağlığımda , çamaşır yikarken bile yumuşatıci olarak kullanıyorum. (sade olanını) ne koku ne leke tertemiz, yumşacik beyazlarda etki süper bembeyaz ..
Denemeye değer diye düşünüyorum.
Herkeze öneriyorum.
Ben cok memnunum.
canım sirkenin sadeside mi var :26:bende bulaşık makinamın parlatıcısı bitince sirke eklerim ama çamaşır makinasında hiç duymamıştım :26:
merhaba ,arkadaşlar benim özellikle papadiya'ya birkaç sorum olacak ama cevaplamak isteyen herkese teşekkür ederim,sevgili papadiya 30 küsur kilo verdiğinizi görünce karatay diyeti hakkında deneyimli olduğunuzu düşünüp birkaç soru sormak istedim.ben neredeyse 20 gündür bu diyeti uyguluyorum ve ilk hafta 2 ye yakın kilo verdim,ancak sonraları diyet menümdeki yemeklerin miktarını tam ayarlayamadığım için galiba,aynı randımanla kilo veremiyorum hatta biraz da aldım.Birde çalıştığım için 3 öğün yemek zorundayım ama hafta sonları 2 öğünle doyuyorum.Şimdi izninizle sorularıma geçeyim:
1- menülerde ki yemek sınırı ne olmalı?
2-bulgur pilavı yenebilir mi?
3-3 öğün yemek yesem sakıncası olur mu?
4-bir de bu sıralar pek yürüyüş yapamıyorum bunun da kilo verememem de bi etkisi var mıdır?
merhaba ,arkadaşlar benim özellikle papadiya'ya birkaç sorum olacak ama cevaplamak isteyen herkese teşekkür ederim,sevgili papadiya 30 küsur kilo verdiğinizi görünce karatay diyeti hakkında deneyimli olduğunuzu düşünüp birkaç soru sormak istedim.ben neredeyse 20 gündür bu diyeti uyguluyorum ve ilk hafta 2 ye yakın kilo verdim,ancak sonraları diyet menümdeki yemeklerin miktarını tam ayarlayamadığım için galiba,aynı randımanla kilo veremiyorum hatta biraz da aldım.Birde çalıştığım için 3 öğün yemek zorundayım ama hafta sonları 2 öğünle doyuyorum.Şimdi izninizle sorularıma geçeyim:
1- menülerde ki yemek sınırı ne olmalı?
2-bulgur pilavı yenebilir mi?
3-3 öğün yemek yesem sakıncası olur mu?
4-bir de bu sıralar pek yürüyüş yapamıyorum bunun da kilo verememem de bi etkisi var mıdır?
canım hazır burdayken bekletmeden bıldıgım kadarıyla yanıtlayayım.ılk hafta un ve sekere alısık olan vucuttan bunlar kesıldıgı ıcın bol mıktarda ödem gıdıyor.sonrakı haftalarda bunu bekleyemeyız en saglıklısı haftada 1kg ayda 4 kg dur.menulerde yemek sınırını hoca doyuncaya kadar dıye tanımlıyo doyulan anda bırakmak gerekıyor.bulgur pılavı 4 kasık kadar yenebılıyor.cogu arkadasımız 3 ogun yıyor fakat 3.ogunu oldukca hafıf ve erken yemekte fayda var.yuruyustekı amac sadece kalorı yakmak degıl ınsulın sevıyemızı kontrol altına almak bu yuzden buldugumuz her fırsatta mutlaka yurumelıyızkı kg verısımız hem hızlansın hemde vucudumuz sıkılassın.kolay gelsın saglıklı kg vermeler hepımıze
Selam canım,
Teşekkürler ,
Ben de yazacaktım ki sen benden hızlı çıktın.
Programin sonunda Mehmet öz de buzlu kocaman bir bardağın içine iki yemek kaşığı elma sirkesi kattı , karıştırdı ve lıkır lıkır içti.
Ve ekledi :
egzersiz yapmadan her sabah bu elmasirkeli suyu içerek yılda 21.000 kalori yakabilirsiniz ve yılda egzersiz yapmadan 3 kilo verebilirsiniz dedi.
Bende Sirkenin mucize olduguna inanlardanim.
Temizligimde, sağlığımda , çamaşır yikarken bile yumuşatıci olarak kullanıyorum. (sade olanını) ne koku ne leke tertemiz, yumşacik beyazlarda etki süper bembeyaz ..
Denemeye değer diye düşünüyorum.
Herkeze öneriyorum.
Ben cok memnunum.
Merhaba kiZlar,
Az once Dr. Öz'ü izledim.
Selulit'i gidermek için;
-aminophylline %2 içeren kremleri alabilirsiniz dedi.
Veya
-retinol krem kullanabilirsiniz dedi
Veya
- kafein ve kola cevizinden yapılmış kremler kullana bilirsiniz dedi.
Valla bu 3. Şıkkı nerede buluruz bilemiyorum ama bunlar aklımızın bı kenarın da bulunsun
paylaşım için sağol canım.ben de bu yıl elma sirkemi kendim yaptım.ne zamandır benim de aklımda...doğal olduğu zaman elma sirkeli su içmenin kilo verdirdiğini biliyodum.kendi sirkemin olmasını bekliyodum.sanırım olmuştur artık,aylar oldu çünküyarından itibaren bende içmeye başlayayım bari.hem daha önce denediğimde kabızlık problemimi de çözmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?