günaydın karataycılarrr
bu hafta kilom aynı 61.3 regl dönemim.
canan hocam allah senden razı olsun bu kadar kolay kilo vereceğimi hiç düşünemezdim yıllardır kendime ve vücuduma ne kadar zarar vermişim.e geç olsun güç olmasın.
6 ayda 9 kilo verdim yorulmadan sıkılmadan zorlanmadan.
mucize bir diyet diyet de değil yaşam tarzı bundan sonra bırakmam ben karatayı.aartık kaçamak dediğimiz şeyler bile midemi rahatsız ediyor.bu arada hocanın neden acele etmetin 6 ayda vücudunuzda çok şey değişecek dediğini de anladım.gerçekten bir evrim geçirmiş gibiiyimmm.ben normalde hep yüzden ve vücudumun üzt kısmından verirdim kiloyu.şimdi bütün vücuttan verdim ve yüzümde çok gitmedii.
diyete yeni başlayanlar sakın pes etmeyin dönem dönem duraksamalar olabiliyor sabredin sonuç gerçekten çok iyi olacak
neyse çok konuştum herkese iyi haftalar tartıda gülen yüzler diliyorumm
Günaydın,
Dün yazmıştım. Ctesi kaçamaklarının sonucu Pazar +600gr olarak bana geri döndü diye. Dün kaçamak yapmadım. Sporu da her zamankinin
2 katı kadar yaptım. Sabah kalkınca da 1 kez daha tartılır, ++ kilolar gider, ben de bir daha cumaya tartılırım, diye düşünmüştüm.
Veee... Sabah tartıldım. 84,1 kg olmuşum! +400 gr daha eklemişim. Olmuş 1 kg. Moralim çok bozuk.:2::2:
Tabii ki Karatay'a devam.
Ben 50 günde falan regl olurum(polikistik over). En son 25 Nisanda regl olmuştum. Acaba düzene giriyor olabilir mi diye bir küçük ümit var içimde. Ondan önceki reglim de 24 Mart tı çünkü. İnşallah öyledir...
Kizlar gunaydın:)
Cok mutluyum. 1 haftada 1.2 vermisim:):):) Gerci full Karatay'a Persembe basladim ama gecen Pazartesi'den beri nerdeyse Karatay yapiyodum, sadece sabahlari ufak bi dilim ekmek yiyodum. Bu sonuc beni cok mutlu etti.
Karatay gercekten ise yariyo. Simdi ikna edebilirsem seimi de baslaticam insallah.
Umarım tarti herkesin yuzunu guldurur bu sabah.
Kizlar, Simgeleri yapmayı öğrendim sayenizde - ipucu veren arkadasa cok cok tesekkurler - ama şu birbirinden güzel kilo verme çizelgelerini nasıl yapıyosunuz? Nolur bana da anlatın.
Haftaya kilo vererek basladim ya, gaza geldim valla
Günaydın hanımlar, hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah.
Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2012
Başlangıç kg:108.9
Geçen hafta:99.1
Bu hafta:98.5
Fark:- 0.6
Toplam fark: 10.4
Hedef: 56
Verılen kılo yuzdesı: 0.605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?