Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin kizlar.

Mutluyum.
Bildirimimi yapayim.

Rumuz-Kaneel,
B.kilo-81
şuan-74.6
boy-1.72
gecen haftadan bu yana -2.600

Gecen hafta icinde 75.5 gormuştum . Bu sabahda herhalde tam 75im dıyordun.
Ama 2 kere tartildim 74.6 yim
eve gidince cizelgemi yeniden yapacagim.

Herkeze Iyi sonuclari dilerim.

Kendi derdime düştüm. Kusura bakmayın ya...

İnşallah tartılar umduğunuzdan da iyi sonuçlar gösterir. O zaman inanın benim de moralim düzelir

Harika bi sonuc - bravvvoooo sanaaaaa:)

Kacamak sonrası hemen istedigin kadar vermemen normal sanırım, di mi? Bence haftaya en az 1 kilo vermis olucaksın. Sakın moralini bozma

Kizlar gunaydın:)

Cok mutluyum. 1 haftada 1.2 vermisim:):):) Gerci full Karatay'a Persembe basladim ama gecen Pazartesi'den beri nerdeyse Karatay yapiyodum, sadece sabahlari ufak bi dilim ekmek yiyodum. Bu sonuc beni cok mutlu etti.

Karatay gercekten ise yariyo. Simdi ikna edebilirsem seimi de baslaticam insallah.

Umarım tarti herkesin yuzunu guldurur bu sabah.

Kızlar bn 23 Nisanda Büyükçekmece sahilinde gezerken , bir kitap aldım.KARATAY DİYETİYLE YAŞAM BOYU SAĞLIK!!!Kitabı akşam okudum,sabah uygulamaya başladım.Bugün itibariyle tam 4 kilo verdim :) hem de hiç zorlanmadan.ÇOK ama çokk mutluyum!!!Hayatıma yeni bir soluk ve yaşam tarzıyla aniden giren CANAN EFENDİGİL KARATAY Hocama nezdinizde çoookkk tşkkür ediyorum.Şu an o kadar mutluyum ki ona böyle sımsıkı sarılmayı çok isterdim.Benm için artık o ailemizin bir ferdi!Eşim bile Canan hocam şu konuda ne demiş bir bak falan diyo:)Neysem kızlar,herkese duyrulur!!!yanlış diyetlerle vakit kaybetmyin derim:)Karataya geeliiin deriiimm:))Sevgilrimlee...herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerimmm:)))

Rumuz:ficans
Başlangıç tarihi:19.03.2012

Başlangıç kg:75
Geçen hafta:67.5
Bu hafta:67.4

Fark:0.1
Toplam fark:7.6
Beden:40
Spor:yürüyüş
Boy:1.70
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:% 0.15

Ay, simdi fark ettim "esimi de baslaticam" yerine anlamsiz bi sey yazdıgımı. Kusura bakmayın

Kahvaltımı bildiriyorum: 2 yunrtalı omlet, 3 cherry, 1 salatalık, maydanoz/dereotu, avuc ici kadar keci peyniri, 1 avuc fındık

Tecrubeli arkadaslar, nolur ceveap verin: isyerinde oglenleri yarım kepce corba icebilir miyim her gun? Yoksa gun asiri falan mi iciyim? Aksamlari icmiyorum ama oglen icince sanki daha bi tok tutuyo beni. Tabii mutlaka bi miktar un koyuyolardır corbaya. Ne yapmaliyim?

Günaydın hatunlarrr güzeller çıtırlarrr

Bildirimim

Rumuz:iyiniyetli
Başlangıç tarihi:15.02.2012
Başlangıç kg:64.5
Geçen hafta:58.5
Bu hafta:58.4
Fark:0.1
Toplam fark:6.1
Beden:36
Spor:yürüyüş + plates
Boy:1.66
Hedef:55
Verılen kılo yuzdesı:% 0.17

Rumuz:ebruprl
Başlangıç tarihi:01.02.2012
Başlangıç kg:75,2
Geçen hafta:65,9
Bu hafta:65,3
Fark:0,6
Toplam fark:9,9
Beden:40
Spor:yok
Boy:1.57
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı:% 0.91

Günaydın hanımlar, hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah.

Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2012
Başlangıç kg:108.9
Geçen hafta:99.1
Bu hafta:98.5
Fark:- 0.6
Toplam fark: 10.4
Hedef: 56
Verılen kılo yuzdesı: 0.605

Rumuz:gokcenbike
Başlangıç tarihi:07.03.2012
Başlangıç kg:71.6
Geçen hafta:67.5 ----- 2 hafta önce :66.7 ' ydim
Bu hafta:66.7
Fark:0.700 gr
Toplam fark:4.9
Beden:42- 40
Spor:yürüyüş
Boy:1.70
Hedef:58

şimdi bide şöle bi durum var 2 hafta öncesinde 66.8 gecen hafta 67.5 bu hafta 66.7 ben en iyisi yüzdemi yazmayım

Sabah

2 haşlanmış yumurta
2 küçük domates
biraz salatalık
fındık
6 çl.i kara üzüm
1 kuru incir
ş.siz çay
3 omega3
Şimdi kahvemi de içtim

Tartılar yüzünüzü güldürsünnn

Kizlar, Simgeleri yapmayı öğrendim sayenizde - ipucu veren arkadasa cok cok tesekkurler - ama şu birbirinden güzel kilo verme çizelgelerini nasıl yapıyosunuz? Nolur bana da anlatın.

Haftaya kilo vererek basladim ya, gaza geldim valla

Bu haftaki deneyimlerimden çıkardıklarımı sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar: Lahmacun, özellikle hafta sonu yenilen, kilo verme sürecini olumsuz etkiliyor. Miktarı ve sıklığını az tutmak gerek. Meyvelerde de aynı şey geçerli, daha çok sabahları ve az miktarda tüketmek gerekiyor. Son olarak akşam yemeklerini mümkün olduğu kadar erken saate almak ve doyma sinyallerini dikkate almak gerekiyor.

Sabah: 2 yum., yarım dilim peynir, 5 zeytin, salata, 5 çilek, 1 kayısı, 1 ç.b. ceviz

Ficans'cığım kolay gelsin.

Günaydın hanımlar bugün 1 kilo fazla çıktım ama su tutma dönemininde etkiside olabilir
başlangıç kilom 93
geçen hafta kilom 88
bu hafta 89

yılmak yok devam edeceğim
çok ağırda gitse uğraşacağım
şimdilik hoşçakalın ALLHA'a emanet olun

Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:11/2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:66,4
Bu hafta:66,4
Fark:0
Toplam fark:4,6
Beden:38-40
Spor:1 aydır hiççç yoook
Boy:169
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı : 0

merhaba arkadaşlar
hepinizi kocaman öpüyorum en başta.
çok özledim buraları ama hasta bakıyorum biliyorsunuz bu ara ve hiç giremiyorum foruma.
İş bir taraftan,Eşim rahatsız biliyorsunuz onunla ilgileniyorum,kızım 8. sınıf sbs ye 3 hafta kaldı,stresi, dersi,kursu tavan yapmış durumda ,
haa birde mezuniyet kıyafeti telaşımızı unutmayayım ,en beteri ooooo
eve temizliğe gelen kadın ameliyat oldu 1 aydır yok,
özetleeee anlayacağınız bir dakika şöyle ayağımı uzatayım ,b.sayara gireyim yok bu aralar.

umarım herkes iyidir,yaramazlık yoktur,herşey yolundadır
sevgiyle kalın
bugün sanırım buralardayım,grşmk üzereeeee :)

kahvaltım

1 bardak ılık su
peynirli omlet
1 çb fındık
1 kaşık kuru üzüm
10 zeytin

fzguncum 2.5 ayda 10 kilo vermişsin süper bacım umarım hep böyle düzenli gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…