Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar kilo bildirimimi vereyim
geçen hafta 64.900 bu hafta 64.500 400gr vermişim hafta ortası 64.200 görmüştüm tartıda.sanırım hafta sonu kaçamaklarım hemen etkiledi:18:..dün saçma sapan şeyler yedim kendimi mutlu etmek için moralim bozuk olunca..bide akşamları yemek yemeye başladım bu hafta 3 öğün oldu o da kilo vermemi yavaşlattı yine iki öğüne düşürücem bu hafta daha dikkat edicem..kilo veren arkadaşları tebrik ederimm...ben listeye girmek istiyorum 2 haftam doldu ne yapmam lazımm kızlar....

kahvaltım 08:30 bitti
2 haşlanmış yumurta
yarım peynir
1 domates
yarım salatalık
1 ceviz
biraz fıstık
1 incir
bir çay kaşıgı keten tohumu

Bildirim:21.05.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:71,2
Bu hafta:70,5
Fark:-0,700
Toplam fark:6,5
Beden:42
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1,58
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%0,983

Canım Allah şifa versin eşine,senin de Allah yardımcın olsun

Canım saphiraya özelden mesaj atman gerekiyor listeye girmek için

Sporum bir saat yürüyüş

Rumuz:goncagul_ce
Başlangıç tarihi:03.19.2012
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:64.900
Bu hafta:64.500
Fark:0,400
Toplam fark:5.5
Beden:40
Spor:çarsıda 40dk temposuz yürüme,akşam 40dk egzersiz
Boy:1.70
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı

Canım Allah kolaylık versin hastanıza da şifa.. Karatayı bırakma sakın kendin için de karataya devam et mutlaka.. Herşey yoluna girer zamanla.. Geçici olarak başka bir bayan bulsan temizlik için..
Çünkü sen yorgun ve halsiz olunca bu tüm aile fertlerine de yansır mutlaka

Günaydın canlarım
kahvaltım
yarım saat açık havada yürüyüş
2 yumurta
5-6 dilim karpuz
lor peyniri
1 çb ceviz
1 yeşil biber

benim başlangıç tarihim 24-04-2012
başlangıç kilom : 79
şu anki kilom 74,4
ama regl olmama 2 gün var
sizce sonuç nasıl

Fzgunum sana yaa 10.4 kilo vermişsin hafiflediğini hissetmişsindir. 10 kilo çok şey demek..
Ben 6 kilo vererek hafifledim çookk iyiyim.

günaydınn çıtırlarrr
haftasonu giremedim çünkü safranbolu ya gittim arkadaşımın yanınaa. çok güzeldiiii
kilom yine aynıı kızlarr olduğum yerde sayıyorumm

geçen haftas:56.2
bu hafta:56.2

Günayydınnnnnn Herkese güzel bir hafta diliyorum, haftanın ilk gününe enerjik başlayalım ki hafta güzel geçsin Umarım hepimiz hedefimize bir adım daha yaklaşmışız, kilocukları vermişizdir

Rumuz: asyaates
Başlangıç tarihi: 10.04.2012

Başlangıç kg: 50.5
Geçen hafta: 49.9
Bu hafta: 49.0 (cmt ve pazar 48.8 görmüştüm, dünkü gereksiz yemek bana +200 gr olarak yansıdı.)

Fark: 900gr
Toplam fark: 2.5 kg
Beden: 36
Spor: Neredeyse yok bu hafta
Boy: 1.60
Hedef: 48.5
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : 1.80

Kızlar bugün regl olacağım, eğer regl döneminde dikkat edersem haftaya mezunum sanırım
Ne dersiniz?

Son düzenleme:
haftasonu safranbolu dan alışveriş yaptımm. bi etek beğendim şöyle yazın sahilde giymek için dizlerde çok kalabalık olunca mağaza deneyemedim m beden aldım. sonra eve geldim denedim büyük geldiiii keşke s alsaydımmm.
sonra başka bir mağazadan elbise aldım ve s bedennn kızlarrr çok mutluyummmm

Canımmm düne kadar gram veremedim 3 öğünle ben.. Ama senin gibi 2 öğün yapınca 100 gr gitmiş bi günde Artık bööle 2 öğün

papadiyam yaz hadi kaç kilocuk gitmiş bekliyom

sağol cnm.
karataya uymaya çalışıyorum,tam tamına olmuyor ama en azından kilo almıyorum
temizliğe gelince şimdi başka birini bulsam,anahtar bırakıyorum ben çalıştığım için,kime güveneceksin
az kaldı zaten umarım 1-2 haftaya gelecek
o arada da olduğu kadar yapıyorum,napıım artık

aile fartlerine yansımasına gelince :))))
öyle yetiştirilmişiz ki cnm ,ne şartta olursa olsun şikayet etmeyeceksin,herkese koşucaksın,yardım edeceksin,
kimseye belli etmeyeceksin birşey ....ve mutlu maymun olarak dolaşacaksın her daim.
onlara birşey yansıdığı yok anlayacağın:)
yansıyan benim içime yansıyor:))))

gunaydin kislar tekrardan..dun gece cok gec geldik ewe oyuzden yazamadim..
dun okadar şimardim okadar şimardim ki geceye kadar yedim yani ve ne yedigimi htirlamiyorum.cok guzel bi gundu kendime adidastan esofman takİmi ve iyi bi kosu ayakkabisi aldim(turkuaz ve beyaz renkli)..esofmani ustu beyaz alti siyah cizgili olani aldim..
veeeeee bedene gelince:

Xs.....cok rahat bise..
Ki ustelik tok karna,hem de ne tokluk..semerim bile karnimdaydi..
yani dimek istiyorumki ben ideal kiloma ulastim..bu arada 2 xs beden de cok iyi oldu ama esim seneye de giyersin mantigiyla hafif bol aldirdi..hamileyken de giyiym diye:))
ewet kislar sorum su ki:
Karataya diwam ediymmi napiym...bundan sonra kilo wermek istemiyorum yoksa copten gelin gibi olurum..
fikirlerinize acigim..bu arada sporu hic birakmiycam insallah..bundan sonra hergun 1 saat spora ayircam Allahin izniyle..

Biliyordum senin fazla kilon olmadığını bıcırığım Canım kilo korumaya geç ben de geleceğim yanına yakında
Tebriklerrrr

Güle güle giy cicilerini ne sevinmişsindir sen:):) Ben eşofman takımı almamıştım.. Olsun kışa doğru da takım aldırırım inş. eşime bahaneyle.. Yaz geliyor diye takım almadıydık yahuu bi türlü gelemedi yaz totomuz dondu yaz günü hastalar olduk

Son düzenleme:
kilom aynıııı veremiyorum yaaa acaba klasik diyete mi dönsem bu kadar yürüyüşle nasıl veremiyorum anlamıyorum ya erimem lazımdı valaa

Sağol canım,ben zaten o yürüyüşlerden sık sık hasta olurum,biraz ara veririm,düzelince tekrar başlarım.Sen nasıl oldun,daha iyisindir nşallah

Dün akşam banyo yapınca hortladı yine baş belası hastalık 1 hafta süründürüyor bu geçmez daha sağol canımm a göre yüyüyelim dediydik sabahları da soğuk oluyor bayağı.. Herhalde hava ısınır artık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…