Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçen hafta kendimi bayağı bi saldım ama elimden geldiğince yürüdüm
dün sabah 11 den akşam 6 buçuğa kadar avm ve sokaklarda dolaştık eşimle
amaaaa sabah tartıldım abooooov olaylar olaylar hacı
geçen hafta 63.6 idim bugün 65 ne oldi bağa yaw :44::44:

Canımmm düne kadar gram veremedim 3 öğünle ben.. Ama senin gibi 2 öğün yapınca 100 gr gitmiş bi günde Artık bööle 2 öğün

papadiyam yaz hadi kaç kilocuk gitmiş bekliyom

cok sevımdım bıdenem demekkı ıkı ogun devam edıyoruz.benım durum eh ıste ıdare eder ama benım hatam bırkac kez ıpın ucunu kacırmıslıgım oldu o yuzden beklenen bır sonuctu:)))

canım Allah şifa versin eşine ve sanada kolaylık versin .yardımcın olsun...

canım saphirayamesaj atman gerekiyo...

canım rumuzun neden farklı senin :44:asyaates değilmisin...

Harikasın canım sevindim bayağı çıtır oldun yani Çok güsel bi gelin olacaksın

Ben de aynen geçen hafta senin gibi 38 bedenden başlamıştım denemeye aaaa olmadılar kendimi 38 beden zannediyordum ciddi ciddi.. 36 olmuşum.. Çok mutlu olmuştummm.. Sen de havalara uçmuşsundur

Kalkınca 3 dal dereotu, 1 gün kurusu kayısı yedim ve tabii ılık su içtim.Biraz önce tuvalete gittim 300 gram daha gitti

Son düzenleme:
canım Allah şifa versin eşine ve sanada kolaylık versin .yardımcın olsun...

canım saphirayamesaj atman gerekiyo...

canım rumuzun neden farklı senin :44:asyaates değilmisin...
evet canım pardon rumuz:asyaates olacak, bir yandan mail atıyordum. Onunla karıştırmışım düzelttim şimdi

Son düzenleme:

evet ya gelsin artık yaz donduk .burdada yağış var.

hmm demekki sabah 11den akşam 6ya kadar kaçamakta olmuş farkında olmadan

Esasım naber

700 gr birden gitmiş bak ohh sefan olsun

evet canım ya sabah çok çok mutlu oldum bu hafta yürüyüşün ve suyu arttırmanın faydasını gördüm .asla bırakmak yok.üstelik malum dönemdeyim yani süper bişey haftaya daha çok gideceğini umuyorum

Canım çok geçmiş olsun, işin çok zor Allah kolaylıklar versin. Bu arada kendini ihmal etme.

kahvaltım

1 bardak ılık su
peynirli omlet
1 çb fındık
1 kaşık kuru üzüm
10 zeytin

fzguncum 2.5 ayda 10 kilo vermişsin süper bacım umarım hep böyle düzenli gider

Sağol bacım inşallah diyorum. Hayatımda ilk defa acıkmadan sıkılmadan kilo veriyorum. Tabi ki en önemlisi sizlerin desteği, hepinizi çok seviyorum.

Yürüyüşler yaramış canımcım, tebrikler.

Bence çok iyi, devam.

Fzgunum sana yaa 10.4 kilo vermişsin hafiflediğini hissetmişsindir. 10 kilo çok şey demek..
Ben 6 kilo vererek hafifledim çookk iyiyim.

Teşekkür ederim iyiniyetlim, gerçekten bayağı rahatladım, artık bir çok işi daha rahatlıkla yapıyorum, bel ağrısı başlamıştı, o da geçti çok şükür. Bu hafta ilk defa herkes sen bayağı zayıfladın dedi. Tabi bu kadar kilolu olunca ancak fark ediliyor.

Tebrikler arkadaşım.

Canımcım, nasılsın? hiç görüşemiyoruz. Cicileri güle güle kullan. Bence de artık korumaya geçebilirsin ama buralardan ayrılma sakın olur mu?

ewet taklim hakliymissin...
ben bi turlu inanamiyodym iste..bundan sonra futbol topumdan kurtulmak yerine onu kasli hos estetik bi beyzbol topuna donusturmeye calisacagim..
Hergun 1 saat yuruycem ve ekmek yerine her ogun kuruyemis yiycem..cunku ek
ekmegin hicbi faydasi yok ama kuruyemisin faydasini inanilmaz gordum..bulgur pilavi filan da tiycem bol bol..yani aslinda yasak bise yemiycem ama az yasak olanlarin miktarini artircam..

Bu arada bogazin cok mu kotu canim yaa..bde balin cok faydasi oldugunu dusunemiyorum nedense..corekotunu da mutlaka dene hem yasak degil..ama hala gecmezse mecbur antibiyotik igne al canim mecbur..
bide takimim mevsimlik ne ince ne cok kalin,kisin altindan kazakla bile cok rahat giyilebilir fikrinden yola cikarak hafif bol aldirdi esim

Hanımlar ben bu hafta bildirim yapmayacağım haftaya yada hafta içi vucudum şiş boşuna moralimi bozmayacağım ha bide suyu azalttım suyu arttırıcam ayrıca artık şu yürüyüşlere başlıcam 2 ileri 1 geri oldum iyice (

Bu hafta ne güzel vermişsin, tebrik ederim. Ekstradan yaptığın bir şey var mı bu hafta iiçin?

Zamanla her şey yoluna girer, canını sıkma

Canım inş. sınıfını istediğin sonuçla geçersin ne okuyordun bu arada?

Odtü'de mimarlık bölümünde okuyorum canım

Cicişleri güle güle giy

Canan hoca ideal kilodaysanız klo verişiniz durur dememiş miydi zaten? Eğer ideal kilonsa kilo veremezsin ki canım bu arada ayakkabı ve eşofmanı güle güle giy, yeni kıyafet almak seni spor yapmak konusunda gaza da getirmiştir, fit bir gelin olcaksın çöpten değil

kilo koruma derken neden bahsediyorsun iyiniyetlim? Şu anki beslenme ile arasındaki fark nedir?

ki az yiyiyorum gıcık oldum ya baya yürüyüşlkeride katıcam hafta 75 li rakkamlarla devam edicem hıhhh gıcık oldum .

cok sevımdım bıdenem demekkı ıkı ogun devam edıyoruz.benım durum eh ıste ıdare eder ama benım hatam bırkac kez ıpın ucunu kacırmıslıgım oldu o yuzden beklenen bır sonuctu:)))

Nefis çekiyor canımmm olsunn arada oluyor mutlaka bu kaçamakların sana bayağı gider..
haftaya yine iyi sonuçlar olur inş. canım

ki az yiyiyorum gıcık oldum ya baya yürüyüşlkeride katıcam hafta 75 li rakkamlarla devam edicem hıhhh gıcık oldum .

az yeme canım doyana kadar ye ama yasak olmayanlardan ve yürüyüşe başla benim hemen farketti ve suyu da arttır çok önemli biraz daha dikkat edersen gerçekten gidiyo bozma moralini daha da sıkı sarıl...

Canım hedef kiloya daha doğrusu vücud zaten sinyal veriyor kilo verme durunca karataya devam ediyoruz. Ama yasaklılardan azar azar yiyoruz.. Tabisi yasaklılardan yiyip günde 5 km yürümek şartıyla. Ama kilo verirken böyle değil..

Üniversiten de bölümün de çok iyi darısı kızımla oğluşun başına

Kaneel'ciğim süpersin. Sen bu hafta çok yürüyüş yapmıştın, sanırım?

Kızlar, sizce bu aldığımız adımsayarlar (A...'den) doğru gösteriyor mu bence sanki fazla gibi.:44:

Bir de kızlar ben bu hafta suyu çok az içtim. Suyun da çok etkili olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…