Canımmm düne kadar gram veremedim 3 öğünle ben.. Ama senin gibi 2 öğün yapınca 100 gr gitmiş bi gündeArtık bööle 2 öğün
papadiyam yaz hadi kaç kilocuk gitmiş bekliyom
Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:11/2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:66,4
Bu hafta:66,4
Fark:0
Toplam fark:4,6
Beden:38-40
Spor:1 aydır hiççç yoook
Boy:169
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı : 0
merhaba arkadaşlar
hepinizi kocaman öpüyorum en başta.
çok özledim buraları ama hasta bakıyorum biliyorsunuz bu ara ve hiç giremiyorum foruma.
İş bir taraftan,Eşim rahatsız biliyorsunuz onunla ilgileniyorum,kızım 8. sınıf sbs ye 3 hafta kaldı,stresi, dersi,kursu tavan yapmış durumda ,
haa birde mezuniyet kıyafeti telaşımızı unutmayayım ,en beteri ooooo
eve temizliğe gelen kadın ameliyat oldu 1 aydır yok,
özetleeee anlayacağınız bir dakika şöyle ayağımı uzatayım ,b.sayara gireyim yok bu aralar.
umarım herkes iyidir,yaramazlık yoktur,herşey yolundadır
sevgiyle kalın
bugün sanırım buralardayım,grşmk üzereeeee :)
günaydın arkadaşlar kilo bildirimimi vereyim
geçen hafta 64.900 bu hafta 64.500 400gr vermişim hafta ortası 64.200 görmüştüm tartıda.sanırım hafta sonu kaçamaklarım hemen etkiledi:18: ..dün saçma sapan şeyler yedim kendimi mutlu etmek için moralim bozuk olunca. .bide akşamları yemek yemeye başladım bu hafta 3 öğün oldu o da kilo vermemi yavaşlattı yine iki öğüne düşürücem bu hafta daha dikkat edicem..kilo veren arkadaşları tebrik ederimm...ben listeye girmek istiyorum 2 haftam doldu ne yapmam lazımm kızlar....
kahvaltım 08:30 bitti
2 haşlanmış yumurta
yarım peynir
1 domates
yarım salatalık
1 ceviz
biraz fıstık
1 incir
bir çay kaşıgı keten tohumu
GünayydınnnnnnHerkese güzel bir hafta diliyorum, haftanın ilk gününe enerjik başlayalım ki hafta güzel geçsin Umarım hepimiz hedefimize bir adım daha yaklaşmışız, kilocukları vermişizdir
Rumuz: nurons
Başlangıç tarihi: 10.04.2012
Başlangıç kg: 50.5
Geçen hafta: 49.9
Bu hafta: 49.0 (cmt ve pazar 48.8 görmüştüm, dünkü gereksiz yemek bana +200 gr olarak yansıdı.)
Fark: 900gr
Toplam fark: 2.5 kg
Beden: 36
Spor: Neredeyse yok bu hafta
Boy: 1.60
Hedef: 48.5
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : 1.80
Kızlar bugün regl olacağım, eğer regl döneminde dikkat edersem haftaya mezunum sanırımNe dersiniz?
haftasonu safranbolu dan alışveriş yaptımm. bi etek beğendim şöyle yazın sahilde giymek için dizlerde çok kalabalık olunca mağaza deneyemedim m beden aldım. sonra eve geldim denedim büyük geldiiiikeşke s alsaydımmm.
sonra başka bir mağazadan elbise aldım ve s bedennn kızlarrr çok mutluyummmm
GünayydınnnnnnHerkese güzel bir hafta diliyorum, haftanın ilk gününe enerjik başlayalım ki hafta güzel geçsin Umarım hepimiz hedefimize bir adım daha yaklaşmışız, kilocukları vermişizdir
Rumuz: asyaates
Başlangıç tarihi: 10.04.2012
Başlangıç kg: 50.5
Geçen hafta: 49.9
Bu hafta: 49.0 (cmt ve pazar 48.8 görmüştüm, dünkü gereksiz yemek bana +200 gr olarak yansıdı.)
Fark: 900gr
Toplam fark: 2.5 kg
Beden: 36
Spor: Neredeyse yok bu hafta
Boy: 1.60
Hedef: 48.5
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : 1.80
Kızlar bugün regl olacağım, eğer regl döneminde dikkat edersem haftaya mezunum sanırımNe dersiniz?
evet canım pardon rumuz:asyaates olacak, bir yandan mail atıyordum. Onunla karıştırmışımcanım Allah şifa versin eşine ve sanada kolaylık versin .yardımcın olsun...
canım saphirayamesaj atman gerekiyo...
canım rumuzun neden farklı senin :44:asyaates değilmisin...
Biliyordum senin fazla kilon olmadığını bıcırığımCanım kilo korumaya geç ben de geleceğim yanına yakında
Tebriklerrrr
Güle güle giy cicilerini ne sevinmişsindir sen:):) Ben eşofman takımı almamıştım.. Olsun kışa doğru da takım aldırırım inş. eşime bahaneyle.. Yaz geliyor diye takım almadıydık yahuu bi türlü gelemedi yaz totomuz dondu yaz günü hastalar olduk
geçen hafta kendimi bayağı bi saldım ama elimden geldiğince yürüdüm
dün sabah 11 den akşam 6 buçuğa kadar avm ve sokaklarda dolaştık eşimle
amaaaa sabah tartıldım abooooov olaylar olaylar hacı
geçen hafta 63.6 idim bugün 65 ne oldi bağa yaw :44::44:
Esasım naber
700 gr birden gitmiş bakohh sefan olsun
merhaba arkadaşlar
çok özledim buraları ama hasta bakıyorum biliyorsunuz bu ara ve hiç giremiyorum foruma.
İş bir taraftan,Eşim rahatsız biliyorsunuz onunla ilgileniyorum,kızım 8. sınıf sbs ye 3 hafta kaldı,stresi, dersi,kursu tavan yapmış durumda ,
özetleeee anlayacağınız bir dakika şöyle ayağımı uzatayım ,b.sayara gireyim yok bu aralar.
sevgiyle kalın
kahvaltım
1 bardak ılık su
peynirli omlet
1 çb fındık
1 kaşık kuru üzüm
10 zeytin
fzguncum 2.5 ayda 10 kilo vermişsin süper bacım umarım hep böyle düzenli gider
Bildirim:21.05.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:71,2
Bu hafta:70,5
Fark:-0,700
Toplam fark:6,5
Beden:42
Spor:3 gün yürüyüş
Boy:1,58
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%0,983
Günaydın canlarım
kahvaltım
yarım saat açık havada yürüyüş
2 yumurta
5-6 dilim karpuz
lor peyniri
1 çb ceviz
1 yeşil biber
benim başlangıç tarihim 24-04-2012
başlangıç kilom : 79
şu anki kilom 74,4
ama regl olmama 2 gün var
sizce sonuç nasıl
Fzgunumsana yaa 10.4 kilo vermişsin hafiflediğini hissetmişsindir. 10 kilo çok şey demek..
Ben 6 kilo vererek hafifledim çookk iyiyim.
haftasonu safranbolu dan alışveriş yaptımm. bi etek beğendim şöyle yazın sahilde giymek için dizlerde çok kalabalık olunca mağaza deneyemedim m beden aldım. sonra eve geldim denedim büyük geldiiiikeşke s alsaydımmm.
gunaydin kislar tekrardan..dun gece cok gec geldik ewe oyuzden yazamadim..
dun okadar şimardim okadar şimardim ki geceye kadar yedim yani ve ne yedigimi htirlamiyorum.cok guzel bi gundu kendime adidastan esofman takİmi ve iyi bi kosu ayakkabisi aldim(turkuaz ve beyaz renkli)..esofmani ustu beyaz alti siyah cizgili olani aldim..
veeeeee bedene gelince:
Xs.....cok rahat bise..
Ki ustelik tok karna,hem de ne tokluk..semerim bile karnimdaydi..
yani dimek istiyorumki ben ideal kiloma ulastim..bu arada 2 xs beden de cok iyi oldu ama esim seneye de giyersin mantigiyla hafif bol aldirdi..hamileyken de giyiym diye:))
ewet kislar sorum su ki:
Karataya diwam ediymmi napiym...bundan sonra kilo wermek istemiyorum yoksa copten gelin gibi olurum..
fikirlerinize acigim..bu arada sporu hic birakmiycam insallah..bundan sonra hergun 1 saat spora ayircam Allahin izniyle..
ewet taklim hakliymissin...Biliyordum senin fazla kilon olmadığını bıcırığımCanım kilo korumaya geç ben de geleceğim yanına yakında
Tebriklerrrr
Güle güle giy cicilerini ne sevinmişsindir sen:):) Ben eşofman takımı almamıştım.. Olsun kışa doğru da takım aldırırım inş. eşime bahaneyle.. Yaz geliyor diye takım almadıydık yahuu bi türlü gelemedi yaz totomuz dondu yaz günü hastalar olduk
Gunaydin kizlar.
Mutluyum.
Bildirimimi yapayim.
Rumuz-Kaneel,
B.kilo-81
şuan-74.6
boy-1.72
gecen haftadan bu yana -2.600
Gecen hafta icinde 75.5 gormuştum . Bu sabahda herhalde tam 75im dıyordun.
Ama 2 kere tartildim 74.6 yim
eve gidince cizelgemi yeniden yapacagim.
Herkeze Iyi sonuclari dilerim.
Başlangıç tarihi:11/2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:66,4
Bu hafta:66,4
Fark:0
Toplam fark:4,6
Beden:38-40
Spor:1 aydır hiççç yoook
Boy:169
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı : 0
merhaba arkadaşlar
sevgiyle kalın
Canım inş. sınıfını istediğin sonuçla geçersinne okuyordun bu arada?
Cicişleri güle güle giyhaftasonu safranbolu dan alışveriş yaptımm. bi etek beğendim şöyle yazın sahilde giymek için dizlerde çok kalabalık olunca mağaza deneyemedim m beden aldım. sonra eve geldim denedim büyük geldiiiikeşke s alsaydımmm.
gunaydin kislar tekrardan..dun gece cok gec geldik ewe oyuzden yazamadim..
dun okadar şimardim okadar şimardim ki geceye kadar yedim yani ve ne yedigimi htirlamiyorum.cok guzel bi gundu kendime adidastan esofman takİmi ve iyi bi kosu ayakkabisi aldim(turkuaz ve beyaz renkli)..esofmani ustu beyaz alti siyah cizgili olani aldim..
veeeeee bedene gelince:
Xs.....cok rahat bise..
Ki ustelik tok karna,hem de ne tokluk..semerim bile karnimdaydi..
yani dimek istiyorumki ben ideal kiloma ulastim..bu arada 2 xs beden de cok iyi oldu ama esim seneye de giyersin mantigiyla hafif bol aldirdi..hamileyken de giyiym diye:))
ewet kislar sorum su ki:
Karataya diwam ediymmi napiym...bundan sonra kilo wermek istemiyorum yoksa copten gelin gibi olurum..
fikirlerinize acigim..bu arada sporu hic birakmiycam insallah..bundan sonra hergun 1 saat spora ayircam Allahin izniyle..
Biliyordum senin fazla kilon olmadığını bıcırığımCanım kilo korumaya geç ben de geleceğim yanına yakında
Tebriklerrrr
cok sevımdım bıdenem demekkı ıkı ogun devam edıyoruz.benım durum eh ıste ıdare eder ama benım hatam bırkac kez ıpın ucunu kacırmıslıgım oldu o yuzden beklenen bır sonuctu:)))
ki az yiyiyorum gıcık oldum ya baya yürüyüşlkeride katıcam hafta 75 li rakkamlarla devam edicem hıhhh gıcık oldum .
Bu hafta ne güzel vermişsin, tebrik ederim. Ekstradan yaptığın bir şey var mı bu hafta iiçin?
Zamanla her şey yoluna girer, canını sıkma
Odtü'de mimarlık bölümünde okuyorum canım
Cicişleri güle güle giy
Canan hoca ideal kilodaysanız klo verişiniz durur dememiş miydi zaten? Eğer ideal kilonsa kilo veremezsin ki canımbu arada ayakkabı ve eşofmanı güle güle giy, yeni kıyafet almak seni spor yapmak konusunda gaza da getirmiştir, fit bir gelin olcaksın çöpten değil
kilo koruma derken neden bahsediyorsun iyiniyetlim? Şu anki beslenme ile arasındaki fark nedir?
Gunaydin kizlar.
Mutluyum.
Bildirimimi yapayim.
Rumuz-Kaneel,
B.kilo-81
şuan-74.6
boy-1.72
gecen haftadan bu yana -2.600
Gecen hafta icinde 75.5 gormuştum . Bu sabahda herhalde tam 75im dıyordun.
Ama 2 kere tartildim 74.6 yim
eve gidince cizelgemi yeniden yapacagim.
Herkeze Iyi sonuclari dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?