kilom aynııııveremiyorum yaaa acaba klasik diyete mi dönsem bu kadar yürüyüşle nasıl veremiyorum anlamıyorum ya erimem lazımdı valaa
evet ya gelsin artık yaz donduk .burdada yağış var.
hmm demekki sabah 11den akşam 6ya kadar kaçamakta olmuş farkında olmadan
evet canım ya sabah çok çok mutlu oldum bu hafta yürüyüşün ve suyu arttırmanın faydasını gördüm .asla bırakmak yok.üstelik malum dönemdeyim yani süper bişey haftaya daha çok gideceğini umuyorum
günaydıınn
geçen hafta:61,7
bu hafta.:60,7
fark:1kg
canlarım duraklama dönemi bitti heralde yine vermeye başladım
YAŞSIN KARATAY DİYETİ
CANAN HOCAM SEN ÇOK YAŞA
günaydıınn
geçen hafta:61,7
bu hafta.:60,7
fark:1kg
canlarım duraklama dönemi bitti heralde yine vermeye başladım
YAŞSIN KARATAY DİYETİ
CANAN HOCAM SEN ÇOK YAŞA
Bu haftaki deneyimlerimden çıkardıklarımı sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar: Lahmacun, özellikle hafta sonu yenilen, kilo verme sürecini olumsuz etkiliyor. Miktarı ve sıklığını az tutmak gerek. Meyvelerde de aynı şey geçerli, daha çok sabahları ve az miktarda tüketmek gerekiyor. Son olarak akşam yemeklerini mümkün olduğu kadar erken saate almak ve doyma sinyallerini dikkate almak gerekiyor.
Sabah: 2 yum., yarım dilim peynir, 5 zeytin, salata, 5 çilek, 1 kayısı, 1 ç.b. ceviz
Ficans'cığım kolay gelsin.
sirkeyi nasıl yaptın canım evde bi ton elma var bende yapem bari
rumuzapadiya
gecen hafta :70.6
bu hafta :70.3
durmak yok yola devam
Evet canim.Kaneel'ciğim süpersin.Sen bu hafta çok yürüyüş yapmıştın, sanırım?
Kızlar, sizce bu aldığımız adımsayarlar (A...'den) doğru gösteriyor mu bence sanki fazla gibi.:44:
Bir de kızlar ben bu hafta suyu çok az içtim. Suyun da çok etkili olduğunu düşünüyorum.
Evet canim.
Bu hafta çok yürüdüm. Neredeyse hergün 1.5 saat .. Faydasını gördüm. Kilocuklarımı verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?