Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatayıma başlama tarihim 18.04.2012

kilo durumum
18 nisan: 61,6
24 nisan: 61,5
28 nisan: 61,3
07 mayıs: 61,2
14 mayıs: 60,8
21 mayıs: 60,1

ilaveten pazar sabahı ilk defa 59.9 gördüm bu sabah yine 60,1 gördüm ama demekki 59 lar çıkacak yakında yupppiiiiii

kahvaltım
1haşlanmış yumurta
zeytin
beyaz-kaşar peyniri
tere-salatalık-biber
1muz
ceviz
1 çiğ köfte
yeşil çayım
omega 3lerim

birazdanda ortalığı toplayayım

Enbüyük sır akşam erken yemek ve sonrasında tek lokma yememek yürüyüşte olursa kilonun durması imkansız kızlar asalak yağlarımı tek tek atıyorum üstümden
Negatif insanlarla bir arada bulunmuyorum pozitif olmaya aynı enerjiyi aldığım kişilerle olmaya gayret ediyorum bunlar benim en büyük diyet sırlarım

Bildirim:
Rumuz: Hanzade 63
Başlangıç tarihi:19.04.2012
Başlangıç kg:115.9
Geçen hafta:112.1
Bu hafta:109.8
Fark:2.3
Toplam fark:6.1
Beden:54
Spor:hemen hemen yok,inşallah diyelim
Boy:1.67
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :2.051

nasılım kızlar geçen hafta sadece 100 gr vermiştim.

Menumu vereyim evde olunca geç kahvaltıyı yapabiliyorum
1.ögün saat 10.30
menemen
2kaşık ciğer kavurma
bir domates
bir salatalık
semizotu ve bir bardak fıstık
herkese kolay gelsin kızlar kilo verenleri kutluyorum kilo vermeyenler üzülmesin bazen saplanıp kalıyor kilolar ama siz mücadeleden vazgeçmeyince diğer hafta kendiliğinden gidiyor hepinizi öpüyorum.

günaydın kızlar herkese saglıklı formda kaçamaksız bır gun dılerım. bugun evı toplayıp drye gıdecem çok işim var çok:))) kılo çizelgesı nerden yapılıyor bulamadım bıde 56.5 olmusum ay çok mutluyum hepinize sevgıler

Canım çok güzel kilo vermişsin bu hafta,yalnız sen geçen haftaki listede varsın fakat ilk sayfadaki listede yoksun,ben seni bu günkü listeye ekleyeyim mi

petunyamm haklısın ama ben dün gece yarım ekmekli kokoreç yedim saat 23.30 sonrada ortalarda bar bar bağırınıyorummm kilo veremedim diye bu yürüyüşlerim sadece + kilo olmadan yememi sağlıyor 2 gündür dünya kadar sey yedim ve ekmekli bildiğin beyaz ekmekli

esascım ya çok moralim bozuk ama .. bana motivasyon nolurrr

canım bozma moralini bende gr.gr.verip sonra dahada alıyodum ama asla bırakmadım.çünkü dikkat etmedim yani kendim ettim kendim buldum yürüyüşte yapmıyodum ve suyuda çok az içiyodum bu eksiklikleride farkedince daha iyi oldu .geçen hafta yürüyüşe başladım sadece 3 gün yaptım ,asansörü hayatımdan çıkardım (mecbur kalmadıkça)ve suyu çok içtim, 8 den sonra yememeye dikkat et ve asla az yeme doyana kadar ye.sende dikkat edersen eminim çok güzel kilolar vereceksin.sakın moralini bozma ve fazla kafana takma çünkü buda etkiliyor kilo vermeyi olumlu düşün

afiyet olsun ne diyelim midene indirdikten sonra arkadaşım.bende ideal kiloma geleyim ilk yiyeceğim şeylerden birisi kokoreç,çok özledim offff..)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…