Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar benim de 1 saate çıkmam gerek,bildirimini beklediğim arkadaşlarım;

ASPİRİN77
KAUNOS
MUCİZİM
GÜL63
SERSUM
ESUB
FİZOFİ

Slm kızlar..
Kilom hafta boyunca hep inişteydi (58.7-59.0) ama bgn geçen haftanın aynısı :44: Dün adet günümdü, olmadım daha. Belki ondandır.

Geçen hafta: 59.3
Bu hafta: 59.3
Fark: 0

Bu arada hiç gelemedim foruma.. Bu sıralar arka arkaya yemeğe misafirlerim vardı. Hatta bu akşam yine var. Koşturuyorum.. Ama kopmadım Karatay'dan.. Eminim burada her zamanki gibi süper sohbetler oluyordur. Öpüyorum hepinizi

daha fazlasını da hakettin

kaçamaklı bir hafta sonundan sonra günaydınlar herkese...çok değildi ama akşamki misafirlikte incecik 1 dilim börek,2 tane minik kurabiye.1 de tuzlu kurabiye oda küçücüktü mideye indirildi hemde gecenin 10 unda....(((

bu sabahki menüm:1 yumurta,biraz çökelek peynir.2 domates,1 salatalık,yarım yeşil elma,2 kapsül omega3 ve 1 fincan yeşil çay....

YA düşünüyorumda en vahim durumda olan benim gibi mesajlarınızı okuyunca ben sizin gibi olmak istiyorum ama siz kilo veremiyorum diye şikayet ediyosunuz şimd ben ne yapayım bunları düşününce ne kadar zor durumda olduğumu düşünüp biran önce gitsin de kurtulayım bu kilolardan düşünüyorum.
ama şuna seviniyorum Canan Karatay hanım ve siz gerçekten çok yaşayın diyorum ve saygıyla kilo veren güzel bayanlar önünde eğiliyorum.

Son düzenleme:

Allah kolaylıklar gelsin - ne kadar zor bi dönem ama buna rağmen diyetede devam ediyosun - valla tebrikler

güzeller bu sabahki menüm

1domates biber azıcık peynir avuç içi kadar ceviz 10 tane fındık 2 kayısı 1 incir
6 7 tane pirinçsiz sarma
1 bardak kahve 5 zeytin ohh doydumm akşam 7 7:30 gibi tavuk güveç çorbaa salataaa yoğurtttt

Ayyyyy, şimdi kafam karıştı benim Yani herkese 2 öğün yemeyi mi öneriyosun?

kızlar yeni çizelgem nasıl olmuş

ayy bide çok değildi diyo daha en olsun.hem o kurabiyeler küçücük olunca dahamı az zararlı oluyo hemde gece 10da

kesinlikle katılıyorum sana canım akşam yemek yememek ve spora devam etmek kilo vermeyi hızlandırıyor kendimden biliyorum..2.öğünü cok sıkı yapmak lazım 3.öğün yapılmasın..

Rumuz:Kaunos
Bildirim tarihi:21/05/2012
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Başlangıç kilo:89,2
Geçen hafta:83,1
Bu hafta:80,9
Fark:-2,2
Toplam fark:-8,3
Beden:44
Boy:170
Kilo verme yüzdesi:2,64

Ayyyyy, şimdi kafam karıştı benim Yani herkese 2 öğün yemeyi mi öneriyosun?
canım bence iki öğün en ideali zaten bi süre sonra vucut bunada alışıyo ben alışmıştım sonradan acıkmadıgım halde yedim eşimin ısrarı ve günler uzadı diye...bu benim tecrübem paylaşmak istedim siz bilirsiniz yani

sen kilolarını verdikçe senin kilonda olupta vermeyen bir çok insana umut ,moral, idol olucaksın ve belkide kaç insan senin sayende kilo verme azmi duyucak kendinde...bence herkes sana özenicek sen alkışlanıcaksın:124: en büyük başarı senin olacak eeee bizmi sana özenelim ne dersin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…