http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Canım buradan yapabilirsin
petunyamm haklısın ama ben dün gece yarım ekmeklikokoreç yedim saat 23.30 sonrada ortalarda bar bar bağırınıyorummm kilo veremedim diye bu yürüyüşlerim sadece + kilo olmadan yememi sağlıyor 2 gündür dünya kadar sey yedim ve ekmekli bildiğin beyaz ekmekli
Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:11/2011
Başlangıç kg:71
Geçen hafta:66,4
Bu hafta:66,4
Fark:0
Toplam fark:4,6
Beden:38-40
Spor:1 aydır hiççç yoook
Boy:169
Hedef:60
Verılen kılo yuzdesı : 0
merhaba arkadaşlar
hepinizi kocaman öpüyorum en başta.
çok özledim buraları ama hasta bakıyorum biliyorsunuz bu ara ve hiç giremiyorum foruma.
İş bir taraftan,Eşim rahatsız biliyorsunuz onunla ilgileniyorum,kızım 8. sınıf sbs ye 3 hafta kaldı,stresi, dersi,kursu tavan yapmış durumda ,
haa birde mezuniyet kıyafeti telaşımızı unutmayayım ,en beteri ooooo
eve temizliğe gelen kadın ameliyat oldu 1 aydır yok,
özetleeee anlayacağınız bir dakika şöyle ayağımı uzatayım ,b.sayara gireyim yok bu aralar.
umarım herkes iyidir,yaramazlık yoktur,herşey yolundadır
sevgiyle kalın
bugün sanırım buralardayım,grşmk üzereeeee :)
denemeeee...
kızlar ben aynı bu hatuna benziyorum her yanımdan yag fışkırıyo
günaydın arkadaşlar kilo bildirimimi vereyim
geçen hafta 64.900 bu hafta 64.500 400gr vermişim hafta ortası 64.200 görmüştüm tartıda.sanırım hafta sonu kaçamaklarım hemen etkiledi:18: ..dün saçma sapan şeyler yedim kendimi mutlu etmek için moralim bozuk olunca. .bide akşamları yemek yemeye başladım bu hafta 3 öğün oldu o da kilo vermemi yavaşlattı yine iki öğüne düşürücem bu hafta daha dikkat edicem..kilo veren arkadaşları tebrik ederimm...ben listeye girmek istiyorum 2 haftam doldu ne yapmam lazımm kızlar....
kahvaltım 08:30 bitti
2 haşlanmış yumurta
yarım peynir
1 domates
yarım salatalık
1 ceviz
biraz fıstık
1 incir
bir çay kaşıgı keten tohumu
kızlar yeni çizelgem nasıl olmuş
kaçamaklı bir hafta sonundan sonra günaydınlar herkese...çok değildi ama akşamki misafirlikte incecik 1 dilim börek,2 tane minik kurabiye.1 de tuzlu kurabiye oda küçücüktü mideye indirildi hemde gecenin 10 unda....(((
bu sabahki menüm:1 yumurta,biraz çökelek peynir.2 domates,1 salatalık,yarım yeşil elma,2 kapsül omega3 ve 1 fincan yeşil çay....
Enbüyük sır akşam erken yemek ve sonrasında tek lokma yememek yürüyüşte olursa kilonun durması imkansız kızlar asalak yağlarımı tek tek atıyorum üstümden
Negatif insanlarla bir arada bulunmuyorum pozitif olmaya aynı enerjiyi aldığım kişilerle olmaya gayret ediyorum bunlar benim en büyük diyet sırlarım
afiyet olsun ne diyelim midene indirdikten sonra arkadaşım.bende ideal kiloma geleyim ilk yiyeceğim şeylerden birisi kokoreç,çok özledim offff..)))
heçç beğenmedim o baskül 58 de duraydı eyiydişaka şak insallh o günleride görüceksin canımmm
canım bence iki öğün en ideali zaten bi süre sonra vucut bunada alışıyo ben alışmıştım sonradan acıkmadıgım halde yedim eşimin ısrarı ve günler uzadı diyeAyyyyy, şimdi kafam karıştı benimYani herkese 2 öğün yemeyi mi öneriyosun?
YA düşünüyorumda en vahim durumda olan benim gibi mesajlarınızı okuyunca ben sizin gibi olmak istiyorum ama siz kilo veremiyorum diye şikayet ediyosunuz şimd ben ne yapayım bunları düşününce ne kadar zor durumda olduğumu düşünüp biran önce gitsin de kurtulayım bu kilolardan düşünüyorum.
ama şuna seviniyorum Canan Karatay hanım ve siz gerçekten çok yaşayın diyorum ve saygıyla kilo veren güzel bayanlar önünde eğiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?